Chytej.cz

Obsah rybářského webu necteno

24.10.2011 | MB | 26.079 zobrazení | 38 odpovědí

S několika přáteli uvažujeme o tvorbě rybářského webu, kde bychom rádi uváděli své znalosti, zážitky… A samozřejmě to samé umožnili i registrovaným členům. Jenže tohle už je tu mnohokrát, tak bychom chtěli alespoň naše „redakční“ příspěvky udělat trochu jiné, originálnější, než bývá jinde. Uvažovali jsme o tom, že bychom všechny „návody“ uváděli jen ve spojení se zdokumentovanou výpravou (reportáží, nebo přímo kratším filmem nebo že bychom se specializovali hlavně na netradiční metody (lov kaprů muškařením…) apod. Co byste na takovém webu chtěli nalézt vy?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Úterý 25. října 2011 v 17:12 ® HaD reakce na …
HaD

jenikkk> opraveno

reagovat
Úterý 25. října 2011 v 16:55 ® jenikkk

Žádám adminy o opravu mé hrubky. Nepíše se zhnilý, ale shnilý :-D (stydím se) a možnost editace příspěvku už mi zmizela.

reagovat
Úterý 25. října 2011 v 15:15 ® jenikkk

Určitou mezeru na „webu“ bych viděl (a klidně to tu napíšu zdarma :-) , i když je to možná komerčně dobře využitelný nápad, já se s ním patlat nebudu). Mohl by vzniknout „oborový“ portál, který by nějakým způsobem zastřešoval soukromé revíry v Česku. Tady i na mrku samozřejmě nějaká knihovna je, ale mám na mysli daleko propracovanější formu, kde by docházelo k aktivnímu oslovování majitelů revírů a materiál pro web by mohl vznikat přímo na těchto vodách – jako protiváha by samozřejmě sloužila svobodná diskuze, která by krotila všechny chtivé superlativy provozovatelů soukromáků stran svých vod :-D

Časem by – třeba – mohla vzniknout i nějaká semknutější alternativa k současnému ČRS/MRS, skrz web by hledali informace nejen zájemci o rybolov, ale třeba by navazovali spolupráci i majitelé/pro­vozovatelé vod. Nějakou „vážnější“ konkurenci totiž Svaz potřebuje jako sůl, jinak si svou shnilou podobu udrží dalších mnoho let.

Je to jen nápad, určitě má svoje mouchy. Bylo by na provozovatelích webu, jak by je vychytali…

reagovat
Úterý 25. října 2011 ve 14:50 ® HaD
HaD

Nechcete raději spolupracovat s námi :-) ?

reagovat
Úterý 25. října 2011 v 8:19 ® hraji
hraji

Hlavně si dávejte především realistické cíle. Ono to co je zpočátku výborná zábava, je po půl roce otravná povinnost a psát dokola zajímavé články jako na běžícím pásu taky nejde jen tak. Ale přeju vám, ať vám to nadšení vydrží hodně dlouho. Po zkušenostech, které s podobným webem mám, bych do toho nešel.

reagovat
Pondělí 24. října 2011 ve 23:54 ® osprey
osprey

V první řadě si polož otázku smyslu toho webu (pokud z něj budeš mít ty a přátelé radost, pak je smysl naplněn). Jinak ale všechno závisí na tom kolik a jakých lidí chceš, aby tam chodilo.

reagovat
Pondělí 24. října 2011 ve 22:02 ® nnnap
nnnap

to je dobrý! Zabils! Pokračuj!:-D

reagovat
Pondělí 24. října 2011 ve 21:25 ® Shrek
Shrek

Rád bych tam našel odkaz na Chytej.cz :-D

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1