Chytej.cz

Obsah rybářského webu necteno

24.10.2011 | MB | 26.078 zobrazení | 38 odpovědí

S několika přáteli uvažujeme o tvorbě rybářského webu, kde bychom rádi uváděli své znalosti, zážitky… A samozřejmě to samé umožnili i registrovaným členům. Jenže tohle už je tu mnohokrát, tak bychom chtěli alespoň naše „redakční“ příspěvky udělat trochu jiné, originálnější, než bývá jinde. Uvažovali jsme o tom, že bychom všechny „návody“ uváděli jen ve spojení se zdokumentovanou výpravou (reportáží, nebo přímo kratším filmem nebo že bychom se specializovali hlavně na netradiční metody (lov kaprů muškařením…) apod. Co byste na takovém webu chtěli nalézt vy?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Pátek 4. listopadu 2011 v 1:43 ® ladamaj
ladamaj

nnnap>pokud tam není velkej tlak vodního ptactva které ho konzumují tak stím jde i krmit dával sen kostku cca 4×4cm.Hlavně nepoužívat bublinu tu klíďo vezme a rozpůlí jak ořech takže sem chytal na knoflík nevím jestli to znáš dyžtak nakreslím není problém ale opravdu to fuguje jdou u toho použít různé fintičky záleží na okolnostech.Jinak se o tom dá psát článek no dyžtak to sem hodím.Jo stím masem máš pravdu prase mužu od rypáku k ocásku no podle lékaře mám konzumovat hodně ryb ale když mě jich je líto ale občas si nějakého cejna,okyše,candoše i kapra okolo 50 vezmu v šeho s mírou jinak sem tvrdej zastánce chyť a pusť mám i tryčka s logem zakázková víroba.

reagovat
Pátek 4. listopadu 2011 v 0:40 ® nnnap reakce na …
nnnap

ladamaj> teď vážně, u nás to nechcou ani kačeny! Bodejť, mi jim tam perem bonduelku, ve směsích lámané cukrařské výrobky. Taky chleba nejím. Já jsem skromnej. Já se obejdu. Mě stačí maso. V ušlechtilé podobě.

reagovat
Pátek 4. listopadu 2011 v 0:20 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

nnnap>osobně sem takto chytal a mám tak nachytáno spoustu kaprů a amurů jako telata.No veř či né ale na labskejch tůňích se tak chytá ještě dnes hlavně ve stulíkách a dalších porostech.Kup bochník chleba a mužeš razit 95% uspěchu.

reagovat
Pátek 4. listopadu 2011 v 0:13 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

MB>tak o tom napiš třeba zde na chytej jde o veřejný web a každej si to zde přečte kdykoliv a určitě to prosadíš líp a bez poplatků jako každej jinej co sem píše.:->

reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 23:08 ® nnnap
nnnap

prý se kdysi kapr chytal na chleba nebo rohlík! To jsou věci těžko k uvěření, jako třeba 30. letá válka.

reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 23:01 ® MB

ladamaj> Netvrdím, že jsem objevil nový rybolovný způsob ani nic podobného. Opět zdůrazňuji, že je o tom málo informací na „českém internetu“ a tak bych rád o takovýchto tématech psal. Hledání něčeho co „ještě nikde nikdy nebylo“ už je dnes asi nemožné :-D

reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 22:48 ® ladamaj reakce na …
ladamaj
MB>nic proti kolego kapry na mouchu chytá muj syn 16let již několik let defakto od doby kdy chyt prvního a to ho čaplo takže nic nového aještě ktomu toho je spousta na jinak ok. reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 21:25 ® MB

Tak se nám to začíná zvrtávat přesně kam jsem nechtěl :-D Tento web byl zamýšlen jako magazín o „neortodoxních“ přístupech k lovu, s podrobnými reportážemi z výprav, krátkými filmy atd…

O nějaké výdělečnosti jsem rozhodně neuvažoval, i když lehký příjem z inzerce reálný je, o „přesevědčování“ nekoho na lov kaprů na mušku apod. jsem se také nezmiňoval, rádi bychom informovali ty, které to už zajímá (a myslím, že o něčem takovém dsi rád přečte skoro každý).

Jinak to, co bude do budoucna samozřejmě nevíme, ale rádi bychom, při nedostatku času na jiné věci, psali minimálně reportáže z výprav atd, což si myslím, reálné je.

ladamaj> Já kapry na mušku chytat neumím (zatím :-D ), ale znám 3 lidi, kteří je takto úspěšně loví a když jsem to letos viděl, opravdu mě to chytlo :-D

P.s.: Jakkoliv konkurovat Chytej.cz, či MRKu nehodlám, o opisování taky nejde, tohle byl takový pokus o anketu ať víme, co lidem chybí co tu ještě nebylo :-D

P.p.s.: Při neúspěchu projektu budu články psát klidně sem, vlastní web je pro mne i formou „tréninku“, protože programování se budu v budoucnu věnovat i profesionálně :-D

reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 19:59 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

All Armor>naprosto souhlasím vůbec to není realné a co se točí okolo financí v tomto jednoduché není už vůbec Já to mám zdarma a ty co si nechaj platit tak nemaj skoro žádnou náštěvnost,no každej si to musí skusit ale sranda to není.

reagovat
Středa 2. listopadu 2011 ve 23:01 @ All Armor reakce na …

fishman123> Ano! Výbiorně! Žádný nový web ale ještě není. A už vůbec není jisté, že by byl, či bude, přínosem. Konstatování MB „tak bychom chtěli alespoň naše redakční příspěvky udělat trochu jiné, originálnější, než bývá jinde“ zní sice hrdinsky odvážně, ale v realitě je spíš směšné. Psat o lovu ryb a neopisovat z existujících webů a být originální je velké předsevzetí. A zvlášť, pokud by to nemělo být komerční a výdělečné, jak napsal Hraji. Samozřejmně se noví autoři jen pohrnou, to je jisté. A všichni rybáři se začnou zabývat lovem kapra na mušku a podobnými okrajovými zábavami. To je taky víc jako jist, že? Udržovat v činnosti takový web je prostě práce, či z hlediska činnosti serveru, či spíš serverů, ale i autorské náplně a editorské činnosti. I investice to jakési chce. Tvrdím, že s amartérským hobby přístupem se to tá spustit, ale vůbec ne udržet v činnosti. Vždyť ať to vyzkouší, já jim v tom nechci, ani nedokážu zabránit.

reagovat
Středa 2. listopadu 2011 ve 20:01 ® fishman123
fishman123

Nový web je určitě velkým přínosem pro nás všechny rybáře co se chceme něco dozvědět.. Já myslím že to je dobrý nápad jen si ještě sežen lidi na tvorbu článků atd. myslím že bys mohl i využít třeba články jiných rybářů ,dát jim na web videa… prostě spolupracovat s veřejností abys stránky oživil. Přeji hodně štěstí a dej vědět odkaz až budou stránky. :-)

reagovat
Úterý 1. listopadu 2011 ve 14:08 ® ladamaj
ladamaj

MB>kolik máš nachytanejch kaprů na mouchu!Jinak z mého hlediska by tohle něco přineslo ale zakládat web tak to bude prodělečné.Koukni na you tube tam toho je spousta ale vše převážně v zahraničí a nato bych nesázel.:-/

reagovat
Pátek 28. října 2011 v 19:52 @ All Armor reakce na …

hraji> Mělo to být všeobecně, ne na tvoji adresu. Nedopatření.

reagovat
Pátek 28. října 2011 v 18:46 ® hraji reakce na …
hraji

All Armor> nenapsal jsem ani řádku o tom, že by ta nová stránka měla být komerční a výdělečná. Takže tvůj příspěvek adresovaný mně nechápu.

reagovat
Pátek 28. října 2011 v 16:29 @ All Armor

Asi se to hodí i sem: SEO-on, SEO-off

http://www.marketingovo.sk/…webstranky-/

reagovat
Čtvrtek 27. října 2011 v 19:16 @ All Armor reakce na …

hraji> Pokud by měli přitáhnout tak velkou reklamu, že by pokryla financování provozu a i zisk na jakési investice, museli by ji přetáhnou od zavedených webů,jako jsou MRK a CHYTEJ. Není reálné. A reklama evidentně nestačí ani těmto dvěma největším. Stačí se podívat, jak se snaží prodávat i jiné produkty. Pokud by měl mít uvažovaný projekt naději na úspěch, musel by přijít s něčím novým.Myslím systémově novým. Když se tak zamýšlím, pár věcí mne napadá, ale chtělo by to asi silný soft na míru a personální zázemí.

reagovat
Čtvrtek 27. října 2011 ve 14:36 ® hraji
hraji

Já se na tu aktivitu, kterou zde prezentoval kolega MB dívám jinak. Jak jsem avizoval ve svém prvním příspěvku, je to těžké práce, vytvořit a hlavně udržet v běhu funkční, zajímavý a tím pádem navštěvovaný web. Ona je to totiž práce na plný úvazek. A je potřeba pečlivě zvážit, zda na to mají. Na druhou stranu, kolik každý z nás (čestné výjimky, které se nikdy nepustili do něčeho stejně neznadějného nechť se prosím necítí dotčeny, o nich nepíši) v životě rozjel takových „projektů“, které časem umřely? A ten kdo má trošku pod čepicí si z toho vzal nějaké poučení. A tak hoši směle do toho. I kdyby vám z toho mělo zůstat jenom to konstatování, že dělat dobrý, fungující a aktuální web je sakra těžká práce pro profíky (předem připouštím i existenci zajímavých webovek spravovaných amatéry). Protože potom o to více oceníte existenci těch několika málo skutečně funkčních webů v tom malinkém českém rybářském rybníčku.

reagovat
Čtvrtek 27. října 2011 ve 12:56 @ All Armor reakce na …

osprey> Dejte ho ven!

reagovat
Čtvrtek 27. října 2011 ve 12:40 ® džigit

tady se budou sbírat „fišbouni“ :-))

reagovat
Čtvrtek 27. října 2011 ve 12:23 ® Bigpista
Bigpista

Pro dokončení: Au! Ježka z piči ven! :-D

O fous pozdě :-93;

reagovat
Čtvrtek 27. října 2011 ve 12:22 ® Kazan reakce na …

osprey> dohodím třetí část, ježek z piči ven:-D

reagovat
Čtvrtek 27. října 2011 ve 12:18 ® osprey reakce na …
osprey

All Armor> Ale, do piči s ježkem! :-D

reagovat
Čtvrtek 27. října 2011 v 8:24 ® Shrek reakce na …
Shrek

All Armor> výstižné, pod to se podepíšu. :-)

reagovat
Čtvrtek 27. října 2011 v 6:40 @ All Armor reakce na …

Alivio> Myslím, že každého, kdo by chtěl provozovat jakýkoliv web na vlastní náklady, s láskou k věci a stále mít atraktivní obsah, to rychle přejde. Mnozí jsou naivní a neumí si zesumarizovat, co je za tím.

reagovat
Čtvrtek 27. října 2011 v 6:35 @ All Armor

Checheche, pěkná kravina, radit se o založení rybářského webu na rybářském webu. I drzé je to dost. Osobně myslím, že i samotná myšlenka je dnes hloupost. Jistě by chtěli i jiní mít firmu jako Havlíček, či jako je MRK. Já bych chtěl mít firmu, jako Bill Gates. Ale ono to asi není jen o tom, že máš server a pár článků. Fungování ekonomické, je primárně závislé na reklamě. A zájem o placenou reklamu je závislý na množství přístupů čtenářů. A ten je závislý na atraktivitě obsahu. No zkoušejte mládenci, zkoušejte…:-D

Já rád cituji z jednoho vtipu: „já bych chtěl ježka!“

reagovat
Středa 26. října 2011 v 15:46 ® sus1 reakce na …

David Havlíček> Smysl mají,aspoň pro majitele určitě,když nadále existují.A jak dlouho to bude trvat?to nikdo dopředu neví a je to dobře,bo by se vlastně tim pádem nic nedělo a stagnovalo by to.Možnost si vybírat z většího počtu je vždy lepší,než koukat třeba jen ,, na dva " ,nebo né?
Muj předešlý názor byl hodně obecný,to si doufam poznal.:-)

reagovat
Středa 26. října 2011 v 15:23 ® osprey reakce na …
osprey

Alivio> Dá se udělat pěkný web a zadarmo. Ale je s tím práce jako na kostele a nejhorší je vydržet.

reagovat
Středa 26. října 2011 v 15:16 ® Shrek reakce na …
Shrek

David Havlíček> lze to dělat zadarmo a pro zábavu, web ve stylu „rybářského deníku“ pro osobní potřebu s možností k nahlédnutí ostatním.. Prostě si své poznatky a zážitky zaznamenávat na server. V tomto směru však nepůjde o sponzory, reklamu apod, ale o čisté nadšení pro věc. Druhá věc je to, co psal Osprey – jestli budou tak často a kvalitně aktualizovat, aby to pro ty ostatní nahlížející bylo zajímavé.

reagovat
Středa 26. října 2011 ve 14:28 ® HaD reakce na …
HaD

sus1> Konkurence je zdravá. Nicméně dělat to pro peníze je v dnešní době zcela nereálné a dělat to zadarmo pro lidi je fajn, ale pak to má smysl, pokud si to někdo přečte, prohlédne. Webíčků, které tohle dělají je řada, má to ale smysl, když je po roce počet přečtení třeba 112 lidí? Chvíli možná, dlouhodobě nikoliv.

reagovat
Středa 26. října 2011 ve 13:17 ® sus1

Kdepak spolupráce,pěkně svuj web.Konkurence je zdravá a naopak žádoucí,pohání ostatní k neustálé činnosti,vylep­šování,soutěže­ní o největší návštěvnost,spon­zoři, …
Tak až to pojede,dejte vedět.Přeju hodně štěstí.:-)

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1