Vyhledávání
Domácí dílna
7.3.2005 | vocko | 8.937 zobrazení | 31 odpovědí
Co všechno si doma vyrábíte(veci ohledne rybariny)?Ja se tak nejak pokousim o vsechno mozny
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 7. března 2010 v 8:38 ® pextr
-
Hlavně woblery a taky si mícham vlastní krmení.
reagovat - Sobota 6. března 2010 v 15:39 ® tucnak11
-
sidonius nemohu tam dat fotky.tych krabiček
reagovat - Úterý 2. března 2010 v 18:46 ® spike reakce na …
-
Stroft> paráda, něco takového bych taky potřeboval. Můžeš mě prosím na e-mail(mám ho v profilu) poslat ještě nějaké fotky? dík
reagovat - Úterý 2. března 2010 v 18:09 ® Stroft
-
sidonius> Ja pruty skladuji takhle.
reagovat - Sobota 27. února 2010 ve 20:10 ® vondras
-
jo k těm woblerům dnes se dělají tašky ve kterých jsou plastové trubky postavené kolmo na dno a mají nahoře výřez na trojhák takže se do nich ukryjí dva zbývající hroty, vypadá to potom jako vyplněné plástve ve včelínu je to fakt hodně praktické každý wob, má svoji garáž !!??
reagovat - Sobota 27. února 2010 ve 20:01 ® vondras reakce na …
-
když uděláš do stěny těsně vedle sebe dírky a do nich kolíčky něco jako věšákale vodrovný a ty obalíš nějákou pěnou tak potom tam stačí ty pruty jenom zasunout a krásně tam drží jde to krásně udělat i v šatní skříni a ty kolíčky před tím připevnit na lištu kterou potom přichytíš na zadní stěnu skříně za bundy a kabáty !!??
reagovat - Sobota 27. února 2010 v 18:12 ® tucnak11
-
sidonius> Krabice použivam plastove normalni na nastrahy jen vniček musim vykouhat,to znamena přehradky všehne vystřyhat a tam dam jen te platno s přehradkami,vyfocene mam jen cera musi mi dat na počitač bo ja neumim.Je to super jen opravdu te nastrahy co jisem napsal inač nevlezou.ja většinou chytam na ul tak mi se to hodilo.No ten vniček nedostanete koupit.to vyhazuji unas v pracy s nahradnih dilu do auta a ja hodim a vybiram jen tou velkost,štve mě že namaji trohu větši.na Minnow ot Salma
reagovat - Sobota 27. února 2010 v 18:03 ® sidonius
-
Zdravím, nevítě někdo jak udělat stojánek na pruty do bytu(přestěhovali jsem se do nového bytu)?. Myslím něco jako to mívájí v rybářskách obchodech třeba navrtané do zdi nebo tak nějak postavené na zemi. Posílám dole obrázek, jak jsem to myslel, ve sklepě mít udice a další věci nechci, protože se tu ve sklepích často krade, tak to chci mít hezky u sebe doma(aspon ty udice), doufám, že mi někdo pomůže díky moc Sidonius
tucnak 11– a nechtěl bys sem poslat nějaký foto, ať vídíme jaké to máš? třeba si to bude chtít taky někdo udělat, já budu asi první, protože wobů mám mraky ale krabiček moc ne
reagovat - Sobota 27. února 2010 v 17:36 ® tucnak11
-
Ja dělam si krabice na vobiky.Nemam rad jak mi se voby valaji pohromadě,teras mam každy zvlašč,zhanim si v pracy po nahradnih dileh takove uměle desky s mistami kde vleze vobik Hornet 2,5 cm rapala 4 cm a Dorada 2,5 cm vobiky jisou každy zvlašč a nemam řadne homače a neryzavi mi hačky.Vvětši krabicy mi vleze 35 kousku a menši na 24 kousky,jednoduho vytahnu a nemusim třepat aby hačky od sebe povolily.
reagovat - Sobota 27. února 2010 v 17:16 ® kamos007 reakce na …
-
Hora> ok díky.
reagovat - Sobota 27. února 2010 ve 14:08 ® Hora reakce na …
-
kamos007> korálky seženeš v galanterii,mají tam celkem solidní výběr různých průměrů a barev.
reagovat - Pátek 26. února 2010 v 18:29 ® džigit
-
Tommy> ale kde se dá sehnat,nebo vyrobit?
reagovatTo nebyla vůbec,ale vůbec konstruktivní odpověď
- Pátek 26. února 2010 v 18:21 ® Tommy reakce na …
-
kamos007> zkus korálek
reagovat - Pátek 26. února 2010 v 18:12 ® kamos007
-
loni mi praskla červená kulička na třpatce tak jsem tam dal větší broček ale už to není ono nevíte kde se dá vyrobit nebo sehnat někde????
reagovat - Pátek 26. února 2010 v 17:48 ® Diki
-
Takový pokus
reagovat - Sobota 12. září 2009 ve 14:47 @ josefahelena reakce na …
- reagovat
- Středa 9. března 2005 v 8:25 ® vocko
-
Nebylo by to vubec spatny.
reagovat - Úterý 8. března 2005 v 18:56 ® spinningman
-
vocko:ale proc to nezkusit napsat clanek. stejne mu budu asistovat jako vzdycky.
reagovat - Úterý 8. března 2005 v 18:48 ® spinningman
-
vocko:jestli myslis o tom tripode tak to nevim,nemam digital. a ja ho delat nebudu ale bude ho delat tatka.
reagovat - Úterý 8. března 2005 v 18:45 ® vocko
-
spinningman: A nechtel bys mi pak poslat zevrubnej navod a nejaky fotky?
reagovat - Úterý 8. března 2005 ve 14:14 ® Tomucha
-
no velkej domácí kutil Tim teda rozhodně nejsem Než bych se s něčím dělal měsíc doma tak si to raději koupím. dělám si jen muchy a věci kolem toho např. nějákej matroš a tak
reagovat - Úterý 8. března 2005 ve 13:44 ® Ciffik
-
vidličky stojany woblery splávky krmitka olova…
reagovat - Úterý 8. března 2005 ve 13:01 ® jake
-
Já si vyrábím k vodě pravidelně chleba se salámem na svačinu
reagovat - Úterý 8. března 2005 v 9:12 ® vocko
-
To by bylo clanku o domaci vyrobe.
reagovat - Pondělí 7. března 2005 ve 23:06 ® DEATH
-
včera sem si vyrobil obranný granát. budu totiž v létě vláčet,jen sem zvědav,jestli sem to upevnění závlačky nepodcenil…
reagovat - Pondělí 7. března 2005 v 18:08 ® ywan
-
prúty, navijáky, náhradné cievky, pletiem si šnúry......( ) ale nie sem tam nejakú drobnosť ktorú práve potrebujem a obchod je zatvorený, plavák, policajt…
reagovat - Pondělí 7. března 2005 v 16:40 ® mOJIK
-
vydličky,krmítka,olůvka,krabičky na všechno možné,splávky,policajty(číhátka),no a když si někdy zapomenu udici k babičce tak i tu udici si dokážu vyrobit.
reagovat - Pondělí 7. března 2005 v 15:15 ® spinningman
-
oluvka,krmitka,splavky,woblery,cobry,ruzne tasky na olova,krmitka,pod postel,na prutya kdo vi co jeste,podle toho co prave potrebuju. ted si budu delat tripod jak na kaprarinu tak na feeder.
reagovat - Pondělí 7. března 2005 ve 12:38 ® vocko
-
Ja taky vyrabim oluvka, splavky, vidlicky, woblery a dalsi kravovinky.
reagovat - Pondělí 7. března 2005 v 11:42 ® atsip
-
Ja osobne si vyrábam olovká, krmitká aj feedrové , plaváky všetky druhy, vidličky, mám vlastnej výroby aj niektoré púzdra na prúty, robil som kedysi aj sieťky a vyrobil som si aj velký a pevný skladací podberák, tripod a vyrábam si asi všetko okrem háčikov, navijákov a prútov. Všetko len pre vlastnú potrebu. Zavriem sa v zime do môjho královstva v pivnici a tam relaxujem pri tejto činnosti.
reagovat