Chytej.cz

Domácí dílna necteno

7.3.2005 | vocko | 8.937 zobrazení | 31 odpovědí

Co všechno si doma vyrábíte(veci ohledne rybariny)?Ja se tak nejak pokousim o vsechno mozny

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Neděle 7. března 2010 v 8:38 ® pextr

Hlavně woblery a taky si mícham vlastní krmení.

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 15:39 ® tucnak11
tucnak11

sidonius nemohu tam dat fotky.tych krabiček

reagovat
Úterý 2. března 2010 v 18:46 ® spike reakce na …
spike

Stroft> paráda, něco takového bych taky potřeboval. Můžeš mě prosím na e-mail(mám ho v profilu) poslat ještě nějaké fotky? dík

reagovat
Úterý 2. března 2010 v 18:09 ® Stroft
Stroft

sidonius> Ja pruty skladuji takhle.

reagovat
foto/forum/2010/th-img12349.jpg
Sobota 27. února 2010 ve 20:10 ® vondras

jo k těm woblerům dnes se dělají tašky ve kterých jsou plastové trubky postavené kolmo na dno a mají nahoře výřez na trojhák takže se do nich ukryjí dva zbývající hroty, vypadá to potom jako vyplněné plástve ve včelínu je to fakt hodně praktické každý wob, má svoji garáž !!??

reagovat
Sobota 27. února 2010 ve 20:01 ® vondras reakce na …

když uděláš do stěny těsně vedle sebe dírky a do nich kolíčky něco jako věšákale vodrovný a ty obalíš nějákou pěnou tak potom tam stačí ty pruty jenom zasunout a krásně tam drží jde to krásně udělat i v šatní skříni a ty kolíčky před tím připevnit na lištu kterou potom přichytíš na zadní stěnu skříně za bundy a kabáty !!??

reagovat
Sobota 27. února 2010 v 18:12 ® tucnak11
tucnak11

sidonius> Krabice použivam plastove normalni na nastrahy jen vniček musim vykouhat,to znamena přehradky všehne vystřyhat a tam dam jen te platno s přehradkami,vy­focene mam jen cera musi mi dat na počitač bo ja neumim.Je to super jen opravdu te nastrahy co jisem napsal inač nevlezou.ja většinou chytam na ul tak mi se to hodilo.No ten vniček nedostanete koupit.to vyhazuji unas v pracy s nahradnih dilu do auta a ja hodim a vybiram jen tou velkost,štve mě že namaji trohu větši.na Minnow ot Salma

reagovat
Sobota 27. února 2010 v 18:03 ® sidonius
sidonius

Zdravím, nevítě někdo jak udělat stojánek na pruty do bytu(přestěhovali jsem se do nového bytu)?. Myslím něco jako to mívájí v rybářskách obchodech třeba navrtané do zdi nebo tak nějak postavené na zemi. Posílám dole obrázek, jak jsem to myslel, ve sklepě mít udice a další věci nechci, protože se tu ve sklepích často krade, tak to chci mít hezky u sebe doma(aspon ty udice), doufám, že mi někdo pomůže díky moc Sidonius

tucnak 11– a nechtěl bys sem poslat nějaký foto, ať vídíme jaké to máš? třeba si to bude chtít taky někdo udělat, já budu asi první, protože wobů mám mraky ale krabiček moc ne :-)

reagovat
foto/forum/2010/th-img12324.jpg
Sobota 27. února 2010 v 17:36 ® tucnak11
tucnak11

Ja dělam si krabice na vobiky.Nemam rad jak mi se voby valaji pohromadě,teras mam každy zvlašč,zhanim si v pracy po nahradnih dileh takove uměle desky s mistami kde vleze vobik Hornet 2,5 cm rapala 4 cm a Dorada 2,5 cm vobiky jisou každy zvlašč a nemam řadne homače a neryzavi mi hačky.Vvětši krabicy mi vleze 35 kousku a menši na 24 kousky,jednoduho vytahnu a nemusim třepat aby hačky od sebe povolily.

reagovat
Sobota 27. února 2010 v 17:16 ® kamos007 reakce na …
kamos007

Hora> ok díky.

reagovat
Sobota 27. února 2010 ve 14:08 ® Hora reakce na …
Hora

kamos007> korálky seženeš v galanterii,mají tam celkem solidní výběr různých průměrů a barev.

reagovat
Pátek 26. února 2010 v 18:29 ® džigit

Tommy> ale kde se dá sehnat,nebo vyrobit? :-D To nebyla vůbec,ale vůbec konstruktivní odpověď :-)

reagovat
Pátek 26. února 2010 v 18:21 ® Tommy reakce na …
Tommy

kamos007> zkus korálek

reagovat
Pátek 26. února 2010 v 18:12 ® kamos007
kamos007

loni mi praskla červená kulička na třpatce tak jsem tam dal větší broček ale už to není ono nevíte kde se dá vyrobit nebo sehnat někde????

reagovat
Pátek 26. února 2010 v 17:48 ® Diki
Diki

Takový pokus

reagovat
foto/forum/2010/th-img12309.jpg
Sobota 12. září 2009 ve 14:47 @ josefahelena reakce na …
reagovat
Středa 9. března 2005 v 8:25 ® vocko

Nebylo by to vubec spatny.

reagovat
Úterý 8. března 2005 v 18:56 ® spinningman

vocko:ale proc to nezkusit napsat clanek. stejne mu budu asistovat jako vzdycky.

reagovat
Úterý 8. března 2005 v 18:48 ® spinningman

vocko:jestli myslis o tom tripode tak to nevim,nemam digital. a ja ho delat nebudu ale bude ho delat tatka.

reagovat
Úterý 8. března 2005 v 18:45 ® vocko

spinningman: A nechtel bys mi pak poslat zevrubnej navod a nejaky fotky?

reagovat
Úterý 8. března 2005 ve 14:14 ® Tomucha
Tomucha

no velkej domácí kutil Tim teda rozhodně nejsem Než bych se s něčím dělal měsíc doma tak si to raději koupím. dělám si jen muchy a věci kolem toho např. nějákej matroš a tak

reagovat
Úterý 8. března 2005 ve 13:44 ® Ciffik
Ciffik

vidličky stojany woblery splávky krmitka olova…

reagovat
Úterý 8. března 2005 ve 13:01 ® jake
jake

Já si vyrábím k vodě pravidelně chleba se salámem na svačinu

reagovat
Úterý 8. března 2005 v 9:12 ® vocko

To by bylo clanku o domaci vyrobe.

reagovat
Pondělí 7. března 2005 ve 23:06 ® DEATH

včera sem si vyrobil obranný granát. budu totiž v létě vláčet,jen sem zvědav,jestli sem to upevnění závlačky nepodcenil…

reagovat
Pondělí 7. března 2005 v 18:08 ® ywan

prúty, navijáky, náhradné cievky, pletiem si šnúry......( ) ale nie sem tam nejakú drobnosť ktorú práve potrebujem a obchod je zatvorený, plavák, policajt…

reagovat
Pondělí 7. března 2005 v 16:40 ® mOJIK

vydličky,krmít­ka,olůvka,kra­bičky na všechno možné,splávky,po­licajty(číhát­ka),no a když si někdy zapomenu udici k babičce tak i tu udici si dokážu vyrobit.

reagovat
Pondělí 7. března 2005 v 15:15 ® spinningman

oluvka,krmitka,splav­ky,woblery,co­bry,ruzne tasky na olova,krmitka,pod postel,na prutya kdo vi co jeste,podle toho co prave potrebuju. ted si budu delat tripod jak na kaprarinu tak na feeder.

reagovat
Pondělí 7. března 2005 ve 12:38 ® vocko

Ja taky vyrabim oluvka, splavky, vidlicky, woblery a dalsi kravovinky.

reagovat
Pondělí 7. března 2005 v 11:42 ® atsip

Ja osobne si vyrábam olovká, krmitká aj feedrové , plaváky všetky druhy, vidličky, mám vlastnej výroby aj niektoré púzdra na prúty, robil som kedysi aj sieťky a vyrobil som si aj velký a pevný skladací podberák, tripod a vyrábam si asi všetko okrem háčikov, navijákov a prútov. Všetko len pre vlastnú potrebu. Zavriem sa v zime do môjho královstva v pivnici a tam relaxujem pri tejto činnosti.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1