Chytej.cz

Woblery od spro necteno

13.10.2011 | maskacovy-lovec | 37.982 zobrazení | 20 odpovědí

ahoj, chci se zeptat, chytáte někdo na woblery spro, letos jsem si jich pár koupil, protože jejich cena byla přijatelná nějakých 60kč za ks, ale za celou sezónu jsem na ně nic nechytil :( jaké máte s woblery od spro zkušenosti? Chytili jste na ně něco?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 22. února 2012 ve 22:30 ® cormoran
cormoran

Ryby se na ně chytat dají, ostatně jako na všechno. Dost jich ale nechodí tak, jak by mělo. Občas to zpraví drobná úprava, ale většinou jsou špatně vyvážený a přetáčí se na bok. Taky jich pár mám a chytám na ně nejčastěji v místech, kde je větší ryíziko utržení. Ono přeci jen bolí méně utržení voba za pár šlupek, než ztráta jednou tak dražší nástrahy.

Takže shrnuto, po vyzkoušení chodu celkem použitelná nástraha..

reagovat
Středa 22. února 2012 ve 20:30 ® henny

Tak co lidi máte ještě někdo něakou topovku od spro Kdyžtak něaké fotky nebo jakou nástrahu myslíte

reagovat
Středa 22. února 2012 ve 20:30 ® henny

Tak co lidi máte ještě někdo něakou topovku od spro Kdyžtak něaké fotky nebo jakou nástrahu myslíte

reagovat
Sobota 22. října 2011 ve 20:07 ® maskacovy-lovec
maskacovy-lovec

zde je nový katalog spro nástrah na dravce je zde celá řada Power Catcher .http://www.spro­.nl/downloads/2011/Ka­talog_Dravci_2011_CZ_f­inal.pdf

reagovat
Sobota 22. října 2011 v 19:03 ® maskacovy-lovec reakce na …
maskacovy-lovec

henny> ahoj díky za fotky a informace. Jinak hezké úlovky gratulace, apon vidím že chytají;)

reagovat
Středa 19. října 2011 ve 21:48 ® henny

Wobler SPRO Power Catcher CRANK Doodle 70 Perch

reagovat
foto/forum/2011/th-img18582.jpgfoto/forum/2011/th-img18583.jpg
Středa 19. října 2011 ve 21:43 ® henny

Spro Power Catcher Crank 70 Gold shiner

reagovat
foto/forum/2011/th-img18579.jpgfoto/forum/2011/th-img18580.jpgfoto/forum/2011/th-img18581.jpg
Středa 19. října 2011 ve 21:43 ® henny

Já chytam na spro celkem nejvěští úspěchy mám s tímhle power catcher crank 70 gold shiner to je špica na toho mam štiku 73cm a pak ještě tak 2 štík od 60 dolů tlouště 50cm a bolena 64cm atd ten je muj nej a potom mám jednoho Wobler SPRO PowerCatcher CRANK Doodle 70 red head a na toho jednu štičku a kamoš má tohdle ale barva Perch a má na to štiku 100cm a pár meenších štik ještě

reagovat
Pondělí 17. října 2011 v 0:06 ® kingkubik reakce na …

maskacovy-lovec> hele ja mam ten hlubocepotapivy s cervenou hlavou a na harte mi uz nachytal doost ryb…ale stale jej nejak nemiluji j to takovy plastak co blbe lita…nasazuji jej tam kde je velk procento vazky…a jak na svinu ne a ne jej urvat:Dale nekolik stik i okounu mi uz nachytal

reagovat
Sobota 15. října 2011 ve 20:19 ® Hony

Mám pár sproček, které chodí perfektně a taky co nechodí.A ty co nechodí se mi je nepodařilo rozchodit.

reagovat
Pátek 14. října 2011 ve 21:52 ® rgb23 reakce na …
rgb23

jajco> každému sedne něco jiného, já na některé zvukové woblery nedám dopustit… třeba dnešní úlovek mě pobavil, i když nepotěšil:-((

reagovat
foto/forum/2011/th-img18559.jpg
Pátek 14. října 2011 ve 21:23 ® jajco
jajco

Taky nemám rád kuličky!Navrtám dírku a ty chrastící koule zalepím

reagovat
Pátek 14. října 2011 ve 13:27 ® Mrakoš

Aha, ono to má kuličky. Dneska už je cpou všude. Ryby aspoň z dálky ví že to není k snědku.

reagovat
Pátek 14. října 2011 v 11:56 ® Robur
Robur

problém je, že takové woby jsem dostal od jednoho známého a bral jsem toho asi 2 pytle na sraz v Dobré vodě. Nechával jsem je tehdá tuším za 30Kč kus a to ten bořík je měl tuším za 20Kč, ale chtěl z toho něco mít. Hlavní myšlenka je, že to chrlí 1 fabrika a prodejci si to dávají do svých krabiček atp.

reagovat
Pátek 14. října 2011 v 10:22 ® Bigpista
Bigpista

Taky jsem na ně nikdy nic nechytil. Mám asi 3ks a na můj vkus jsou strašně agresivně ozvučené. Když nad tím přemýšlím, vlastně jsem na ozvučeného woba nikdy nic nechytil.

reagovat
Pátek 14. října 2011 v 9:24 ® Mrakoš

Někdy je rybě jedno co jí nabídneš. Pokud jí najdeš hladovou a hodíš jí před tlamu něco akorát velkého tak po tom chňapne ještě než začneš navíjet. Pokud se ty woblery ještě ke všemu hezky hýbají pak není důvod aby na ně ryby nebraly. Někdy chytám i na woby co jsem si sám vyrobyl, a jsou opravdu velmi mizerné. Přesto je ryby berou. Nejsou moc velké a tak je moc nezkoumají. Chytám i na woblera ze kterého upadla lopatka a tak nemá skoro žádnou akci. Prostě ho nechám válet se na hladině a občas s ním škubnu že zajede do vody, pak jen dovinu vlasec – ryb nachytá i tak dost a to i na místech co jsem právě poctivě prochytal gumkami. Jestli těm spročkům opravdu nevěříš, určitě se najde někdo kdo se jich ujme :-)

reagovat
Čtvrtek 13. října 2011 ve 23:34 ® maskacovy-lovec reakce na …
maskacovy-lovec

ahoj, myslím si že je vodím správně, odchytal jsem na ně letos hodin a hodin na různých revírech Harta, řeky, rybníky a nic.. asi smůla.. ale když jsem přehodil za rapalu nebo třpytku hned se něco chytlo.. tak mi to nějak nedá :-D Navíc kuličky v spročkách ve wobech nefungovali jak mají,zasekávají se a ve wobech jsou malé dírky a občas do nich nateče voda, tak jsem je vždy zalepil než jsem šel k vodě:)Jinak chod některých je perfektní, jen na ně ryby nekoušou:D

reagovat
Čtvrtek 13. října 2011 ve 23:11 ® rgb23
rgb23

Když si nějakého z nich vybereš a budeš s ním chytat „celou“ sezónu a naučíš se ho přesvědčivě vodit na správných místech, určitě nakonec něco chytíš. Většinou podobné ultralevné woby používám na seznámení se s novým místem… Radši urvu tohle než Illexe nebo Izumi, mám ale pár levných SPROček, které mi sedly a chytají bez problému.

reagovat
Čtvrtek 13. října 2011 ve 22:18 ® Shrek reakce na …
Shrek

No jestli Ti na ně nic nebere, tak je od Tebe za 200 Kč koupim všechny. :-D

reagovat
Čtvrtek 13. října 2011 ve 21:55 ® maskacovy-lovec
maskacovy-lovec

jsou to tyto woblery …

reagovat
foto/forum/2011/th-img18551.jpg