Vyhledávání
Belly boat
12.10.2011 | Liborrr | 33.606 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Ahoj, mohl by se nekdo podelit o zkusenosti s touto pomuckou ? Lakalo by me jeho pouziti pro fotografovani, soucastny fotovor a lodka jsou pomerne neskladne… Dulezita je pro me moznost sklonit se co nejvice k hladine. Prip. prosim i o radu, kde by se Belly boat dal koupit za rozumne penize. Nevadil by mi ani pouzity. Dekuji za ochotu !
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 25. května 2012 ve 22:20 ® Bulldog.o
-
Jak řekl Dj, pořádný ploutve.., v krámku pro potápěče se daj sehnat vyhovující už kolem 1200kč., a myslím že na dost více či méně „stojáků“ se používat plavidlo může. také nezapomínat na přehrady, slepá ramena řek apod.
reagovat - Pátek 25. května 2012 ve 12:34 ® DJ reakce na …
-
Kup si pořádný ploutve na šnrochlování ( maj velou plochu vztlaku a stačí jen lehký kopaní k udržení na místě ). jinak pro ukotvení stačí provaz a cihla. párkrát jsem se přivázal na bojku, taky možnost. jinak pokud jde o belly boat a studenou vodu ( jsem trochu magor ) neberu si zásadně broďáky jen plavky a ploutve. Poslední výjezd jsem měl 10.10.2011, Jizeru v kratkách a kroksech brodim už od března ( záleží na stavu vody. Nicméně, otužíš se a nemusíš se bát, že když spadneš z boatu, vletí ti do kalhot voda a půjdeš ke dnu.
reagovat - Pátek 25. května 2012 v 8:15 ® salfi
-
ahoj, jak resite ukotveni se v rece? na stojaky se s timn nesmi, na rece je proud
reagovat - Úterý 22. května 2012 ve 23:10 ® Bulldog.o reakce na …
-
JohnFish> Já používám Togiak a max spokojenost., nicméně by to sneslo ještě nějakou kapsu za „opěrátkem“. Jinak švy a materiál je bez problémů.
reagovat - Úterý 22. května 2012 ve 21:32 ® JohnFish
-
Ahoj taky bych potřeboval bych poradit. Který z těchto boatů mám vzít? Classic acessories Togiak nebo Outcast Fish cat 4 ? Děkuji za rady s pozdravem Jan
reagovat - Středa 12. října 2011 ve 22:11 ® mvincik reakce na …
-
Piranha> Tak tak…
reagovat - Středa 12. října 2011 v 19:47 ® Piranha
-
O belly boatu tu už jedna diskuze, zakládal jsem jí.Pokud si to přečteš od začátku, možná ti to pomůže dříve, než to sem vše znovu psát.
reagovat - Středa 12. října 2011 v 18:36 ® osprey
-
Použité bellyboaty nabízejí i tady v bazaru. Ale nezapomeň si připočítat oblečení a ploutve.
reagovat - Středa 12. října 2011 v 17:54 ® mvincik
-
Zdravím, zadej si do vyhledávače klíčové slovo a nejdeš tam dost obsáhlou diskuzi na toto téma. I já se tam ptal a dozvěděl se dost…
reagovat