Vyhledávání
Neviem si poradit s výberom prutu na UL privlac
11.10.2011 | pinterko | 34.137 zobrazení | 102 odpovědí
Zdravim,začinam z UL privlacov neviem si vybrat prút,budem chytat na
menšej riečke na na malé woblerky a rotačky a práve preto nechcem chvejivku
zaujali ma tieto prúty: Pezon a Mitchel Redoutable bass 1–7g
Daiwa Exceler 2–10g
Jaxon Eternum speedy 1–9g
Cormoran Black Bull HC ul 1–9g
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 5. února 2012 ve 22:53 ® Stanik
-
HonzaV: ten Exceler jsem měl v ruce a je to fakt taková gumová hadice, kamarád má Robinson Cortez 2,4m 0,5–7g (raálně tak 2–10g) a ten je za ty prachy docela solidní. Pokud by jsi to chtěl třeba na pstruhy tak ten Cortez by šel použít, ta Daiwa asi moc ne.
reagovat - Neděle 5. února 2012 ve 22:50 ® kubas reakce na …
-
HonzaV> Určitě si to ale dopředu osahej, ono u většiny prutů je rozdíl v chování. 210cm a 240cm je sakra rozdíl, bohužel v neprospěch toho delšího…
reagovat - Neděle 5. února 2012 ve 22:48 ® SURF reakce na …
-
kubas> A co jsem podle tebe nesplnil?
reagovat - Neděle 5. února 2012 ve 22:45 ® kubas reakce na …
-
SURF> Návrh?
reagovatNevím člověk tady napíše, že chce poradit mezi dvěma prutama, má jediný 2 požadavky… 240cm a prut do dvou tisíc. Ty jedním odkazem 50% jeho podmínek nesplníš, tak to je pak těžký
.
- Neděle 5. února 2012 ve 22:38 ® SURF
-
kubas> Už se zase opakuji: Rád si přečtu tvůj návrh.........
reagovat - Neděle 5. února 2012 ve 22:33 ® kubas reakce na …
-
SURF> Tak odchytat s tím jde vše, ale prut na gumy primárně to teda není
reagovat.
- Neděle 5. února 2012 ve 22:12 ® cormaxx reakce na …
-
skwor> U nás vyjde ten co chci na 1090Kč a za tu cenu nvm o ničem lepším. I když ten exceler vyjde na stejný prachy,tak se mi nelíbí.Takovej dost hadicovej.
reagovat - Neděle 5. února 2012 ve 21:36 ® SURF
-
HonzaV> Omluva. Měl jsem na mysli 2,40m. Tady je náprava : http://www.rajrybaru.cz/…m-2-10g.html
Dá se sehnat i levněji.
reagovat - Neděle 5. února 2012 ve 21:33 ® skwor reakce na …
-
cormaxx> To jsou pěkný pruty. Jedny z mála UL, co mě letos na výstavě zaujaly.
reagovat - Neděle 5. února 2012 ve 21:27 ® cormaxx reakce na …
-
HonzaV> Koukni na robinson cortez. Dělá se v gramáži do 7g nebo do 12g. Jsou to chvějivky,ale přechod je hezky udělanej,takže tam není vidět ten schod z blanku. Já šetřim na toho 2m/-7g .Vejdeš se do 1500Kč
reagovat - Neděle 5. února 2012 ve 21:13 ® HonzaV
-
SURF> Daiwa Exceler UL je zajímavej tip, díky, zkusim ho někde omrknout. Jenom bych místo 210 fakt chtěl těch 240cm, ale už jsem vygooglil že se vyrábí i v téhle délce…
reagovat - Neděle 5. února 2012 ve 20:29 ® SURF reakce na …
-
kubas> Rád si přečtu tvůj návrh. Mě vyhovuje a odchytám s ním vše. Včetně gum. Samozřejmě, v rozsahu jeho gramáže. HonzaV, by si měl vždy vybrat podle sebe, tak, jak to dělám já.
reagovat - Neděle 5. února 2012 ve 20:13 ® kubas reakce na …
-
SURF> Dobrej prut, ale docela tužší. Třeba na gumy nevhodnej
reagovat - Neděle 5. února 2012 v 19:43 ® SURF reakce na …
-
HonzaV> Zkus se mrknout na :http://www.rybarska-specialka.cz/…m-2-10g-7267
reagovat - Neděle 5. února 2012 v 19:27 ® osprey reakce na …
-
HonzaV> Conolony mi nikdy moc neseděly, takže bych se zajímal spíš o ten Norstream.
reagovat - Neděle 5. února 2012 v 19:13 ® HonzaV
-
Zkusím se zeptat tady, páč kdybych založil nový fórum tak dostanu hned za uši…
Vybírám proutek na lehkou přívlač, 240cm, gramáž si představuju 2–12g. Cena určitě pod 2 tisíce, ale spíš ještě míň. Zatím mám dva kandidáty:
- Abu Conolon Pro CPS80 UL (za 1700 kaček)
- Norstream Ultra 80 ULF (za 1200 kaček)
Co z toho byste si vybrali? Případně jiné tipy? Díky…
reagovat - Pondělí 26. prosince 2011 v 15:11 ® TOMMY CATFISH
-
ja mam mitchell privilege2 180 cm 1–5 g a som s nim spokojný
reagovat - Úterý 18. října 2011 v 7:34 ® jajco reakce na …
-
Stroft> Přesně jak píšeš,koupil sem balení buster a lunetic a ty bustery až na dva kusy měli ty ocásky ohlé.Zato lunetic ze dvou balení všechny v pohodě,proto jsou to moji favoriti.
reagovat - Úterý 18. října 2011 v 1:09 ® Stroft reakce na …
-
jajco> Gumy od Draku nejsou špatné jen mi vadí balení, neb všechny mají pokroucené kopýtka a nejdou narovnat
reagovat - Pondělí 17. října 2011 ve 23:00 ® Prutos reakce na …
-
loncak> Já mám krátké pruty rád. Měl jsem i dva kousky 1,8m (staršího pezona a to zmiňované ULX), ale oba jsem je dal pryč a ustálil se na délce ±2,1m. Přijde mi univerzálnější. ULX 1,85 jsem kupoval na slepo, moc mi nesedl. Nahradil jsem ho stejným modelem v 2,15 a nemůžu si vynachválit. Určitě se taky oplatí osahat si někde pruty Norstream.
reagovat - Pondělí 17. října 2011 ve 21:20 ® osprey reakce na …
-
loncak> Tyhle krátké pruty jsou Davidova parketa (Havlíček). Má nějaké Pezony a určitě vyzkoušel ledacos od kluků, co chytají ligu. Napiš mu osobku. Já bych ti doporučil Cormoran ULX. Ale 180 cm jde mimo mě. S takovými pruty jenom jerkuju. Na UL mám radši dlouhé.
reagovat - Pondělí 17. října 2011 ve 20:46 ® jajco reakce na …
-
Stroft> Byl sem v obchodě a nevěděl co dřív vybrat a hlavně sem s gumama od dragonu neměl zatím zkušenosti.Ale už vím že radši dragon,než relax.
reagovat - Pondělí 17. října 2011 ve 14:46 ® Stroft
-
jajco> Lunetik není příliš vhodný na stojatou vodu, je to spíše říční záležitost. Na stoják lépe Bustr jak radí „kingkubík“.
reagovat - Pondělí 17. října 2011 ve 12:34 ® loncak
-
Ať nezakládám nové téma tak to zkusím tady. Hledám proutek na UL, rád bych délku 1,8 m cca do 8–10g, ne chvějivku. Obešel jsem pár obchodů s tím, že nějaké vyzkouším, ale zrovna v téhle délce jich moc k mání nebylo. Spíš mě zajímají konkrétní zkušenosti lidí, kteří pruty obdobných „parametrů“ používají, nebo měli možnost některý vyzkoušet. Díky
reagovat - Neděle 16. října 2011 ve 21:33 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> jako v praci si to zaridit umim uvidi se co ty zuby?/
reagovat - Neděle 16. října 2011 ve 21:31 ® jajco reakce na …
-
kingkubik> Napíšu až budu mít hartu v plánu a uvidíš co zuby a práce.
reagovat - Neděle 16. října 2011 ve 21:23 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> ¨ty me o rukach ani nemluv rozjizdime s kamosema srtojirenskou firmu.....ja jestli si dotahnu do prace postel nemusim uz ani chodit domu.....je toho tedka hafo :/
reagovat - Neděle 16. října 2011 ve 21:12 ® jajco reakce na …
-
kingkubik> Já mám taky zánět!Z toho že sem nebyl týden na rybách a práce tolik,že nevím kdy mě přestanou bolet ruce!
reagovat - Neděle 16. října 2011 ve 20:58 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> mno ja nevim jestli to bude pristi tyden realne…mam vytrzeny ten zub litam si po harte a asi tam mam zanet.....rano jdu k zubari tak uvidim jak dopadnu…ale dneska bomba chytacka
reagovat - Neděle 16. října 2011 ve 20:52 ® jajco
-
kingkubik> Příští víkend mi snad vyjde výlet na hartu,tak můžem dát sraz a chytit,nebo alespoń zkusit chytit pořádnou FISH
reagovat