Vyhledávání
Neviem si poradit s výberom prutu na UL privlac
11.10.2011 | pinterko | 34.137 zobrazení | 102 odpovědí
Zdravim,začinam z UL privlacov neviem si vybrat prút,budem chytat na
menšej riečke na na malé woblerky a rotačky a práve preto nechcem chvejivku
zaujali ma tieto prúty: Pezon a Mitchel Redoutable bass 1–7g
Daiwa Exceler 2–10g
Jaxon Eternum speedy 1–9g
Cormoran Black Bull HC ul 1–9g
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 16. října 2011 ve 20:38 ® kingkubik
-
jajco> az si ho vezmes do ruky pochopis proc ti jej doporucuji…fakt se na nej zajdi podivat je to fakt pecka prut.jinak taky jezdim do NJ nakupovat a je to suprovej obchudek zbozi z nej si nemohu vynachvalit…ja chytam na dragon buster a taky dost dobry.jinak ted jsem dojel z harty a super chytacka za 4 hodky stiky 65,55,45, candaty 60,45 a okouna 30cm…vsechno na jedinou navnadu…kamarad chytal na ruzne navnady a total zero:Dten nadaval:D
reagovat - Neděle 16. října 2011 ve 20:27 ® jajco reakce na …
-
kingkubik> Vzhledově mě ale moc nesedí!Tak nevím co vybrat,asi ale vyberu nějakého dragona,už jen proto že ho mám kousek.Jo a testoval sem gumy od dragonu a musím pochválit a doporuit dragon lunetic!
reagovat - Neděle 16. října 2011 ve 14:47 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> jj osprey to tipnul velice dobre je to guide select sting…nemam ho ale mel jsem jej teka pujceny od kamose na par vychazel a luxus.....kupuji ho taky
reagovat - Neděle 16. října 2011 v 11:53 ® Stanik
-
pinterko> Pokud je to rychleji tekoucí voda s převahou pstruhů a budeš chtít chytat hlavně rotačky a woblery, podívej se na tyto pruty: Robinson Cortez Light Perch 2,0m 0,5–7g
Jaxon XT-PRO NEW GENERATION ROYAL ERA SPIN UL 1,98m 2–9g
Cormoran Black Bull HC 1,95m 1–9g
První dva pruty používají kamarádi a mají je vyzkoušené, toho Cormorana mám já a na pstruhy se mi osvědčil ale nemám pro něj moc využití, protože tu nemám pstruhovku, tak ho prodávám.
reagovat - Sobota 15. října 2011 ve 23:13 ® osprey reakce na …
-
jajco> Tipuju, že Dragon Guide Select Sting. Ale fakt tipuju.
reagovat - Sobota 15. října 2011 ve 22:02 ® jajco reakce na …
-
kingkubik> Copak to je zač ten GS sting_
reagovat - Sobota 15. října 2011 ve 21:56 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> vem GS sting…idealka na cecka
reagovat - Sobota 15. října 2011 ve 21:55 ® kingkubik reakce na …
-
skwor> je to mozne ja si tzo tedka uz nepamatuji mam v tom lehce gulas
reagovat - Sobota 15. října 2011 ve 21:31 ® jajco reakce na …
-
skwor>Dík za tip.Shimano uznávám,jen na něho nemůžu v okolí trefit a kupovat prut bez osahání nebudu.Určitě ale zapíšu do paměti!mám po ruce prodejnu Rsp-fishing a tak sháním info o nějakém dragonu.Určitě si tam půjdu něco osahat a tipy mám,ale doporučení od lovců z chytej.cz beru jako super začátek.
reagovat - Sobota 15. října 2011 ve 21:01 ® skwor reakce na …
-
jajco> Místo Solstace zander má teď Shimano tohle http://bohemiafishing.cz/…nder-270-300 je tam i kratší verze nebo dražší Speed master zander.
reagovat - Sobota 15. října 2011 ve 20:33 ® jajco
-
Taky bych chtěl poradit.Chci koupit prut na candáty.Něco jako shimano solstace zender 10–30g.Chtěl bych něco podobného,co by bylo citlivé a ohýbalo se už od rukojeti,né chvějivku jen s citlivou špicí.Půjdu si osahat nějaké dragony,ale rád bych nějaký tip.
reagovat - Sobota 15. října 2011 v 11:30 ® skwor reakce na …
-
kingkubik> Já mám pocit, že ten 12g je taky chvějivka…
reagovat - Pátek 14. října 2011 ve 23:02 ® pinterko reakce na …
-
kingkubik>pomílil si si meno ja som pinterko a ten cortez som pozeral celkom sa mi páčil ale
reagovat
pozrem aj iné prúty - Pátek 14. října 2011 v 1:19 ® kingkubik reakce na …
-
Denis M> ROBINSON CORTEZ PERCH (1,5 – 12 g)uz chvejivka neni myslim ale jisty si nejsem…divej pokud budes chytat na male gumy tak chvejivka je to nejlepsi ale utahne to i rotacky ci male wobiky…zase tolik se toho neboj
reagovat - Čtvrtek 13. října 2011 v 19:26 ® pinterko reakce na …
-
osprey> Dakujem ti za radu, ucite si poobzeram na nejaké prúty a tak sa rozhodnem
reagovat - Čtvrtek 13. října 2011 v 19:23 ® osprey reakce na …
-
pinterko> Zdaleka nejlepší věc. Nepospíchaj, v klidu si udělej obrázek a osahej si i ty drahé – abys viděl, co se za ty peníze vlastně dá koupit. Pak si najdeš snáz prut, který ti nabídne maximum kvality v cenové relaci, kterou si ještě můžeš dovolit.
reagovat - Čtvrtek 13. října 2011 v 19:12 ® pinterko reakce na …
-
osprey>Ako mi radíš zajtra pôjdem do rybarskeho obchodu zopár prútov popozerám a uvidím
reagovat - Čtvrtek 13. října 2011 v 19:08 ® osprey reakce na …
-
pinterko> Když nemáš peníze, tak máš čas a ten využij k tomu, aby sis co nejvíc prutů osahal. Dá se chytat i s levnými pruty, některé ti padnou do ruky a je to v pohodě. Ale je hrozně těžké popisovat ty rozdíly mezi pruty psaným slovem.
A chvějivky obecně vycházejí levněji. Je to dáno jejich stavbou. Zase se ale mnoha lidem nelíbí.
reagovat - Čtvrtek 13. října 2011 v 18:38 ® Denis M reakce na …
-
pinterko> No čo už s tebou............:D
reagovat - Čtvrtek 13. října 2011 v 18:37 ® pinterko reakce na …
-
Denis M> Ok skúsim,ale ako ta poznám tak prídeš až o mesiac a aj tak sa mi tie chvejivky dáko nepáčia neviem čo mám urobiť no a ten pezon co mi radí osprey sa mi páči len je trochu cez cenu ktorú bi som na začiatok za ul prút chcel dať
reagovat - Čtvrtek 13. října 2011 v 18:30 ® Denis M reakce na …
-
pinterko> ok nic sa nestalo inac k téme tá chvejivka je super vec ked zohnáš nejakú rychlejšiu tak snou môžeš pohode tahat mensie woblery aj rotny ale každéme sedí nejaky iní prút na chvejivke je trochu iné zdolávanie bolo bi si to treba vyskúšat nabudúce ked prídem kvám do pezinkaa tak donesiem moje mikádo a uvidíš či sa ti to páči,a ešte si dám pozor a odhlásim sa
reagovat - Čtvrtek 13. října 2011 v 18:23 ® pinterko reakce na …
-
Denis M> sorry denis vcra ked si bol u mna ostal mi tam tvoj účet chytej.cz nechtiac som to napísal
reagovat - Čtvrtek 13. října 2011 v 18:19 ® Denis M
-
kingkubik> porozmíšlam nad tím ale dosť sa chvejivky bojím nikdy som chvejivku ani nedržal v ruke
reagovat - Čtvrtek 13. října 2011 v 9:29 ® pinterko reakce na …
-
osprey> Myslím že na ten prút si budem musiet trochu dosporit lebo asi v kategori do 50e nenajdem to co potrebujem
reagovat - Čtvrtek 13. října 2011 v 0:44 ® kingkubik reakce na …
-
pinterko> ma ho kamarad(ale dlouho jsem ho nevidel) a taha na tom normalne gumy,rotacky,a wobiky myslim ze ten ROBINSON CORTEZ PERCH (1,5 – 12 g)uz chvejivka neni…ale nechci ti lhat poptej se na na to…
reagovat - Středa 12. října 2011 ve 21:22 ® osprey reakce na …
-
pinterko> Hele, neporadím ti. Já tyhle pruty nechytám. Co znám, tak nejvíc by tvým požadavkům odpovídalo toto:
http://www.tropicliberec.cz/…210-6-12gr-2
reagovat - Středa 12. října 2011 v 15:04 ® pinterko reakce na …
-
osprey> ja by som si prial aby to malo rychlu akciu pri nahadzovaní a parabolickú pri zdoláva ní
reagovat - Středa 12. října 2011 ve 14:57 ® osprey reakce na …
-
pinterko> Chvějivka, pokud je rychlejší, je použitelná i na třpytky a wobblery. Ta Daiwa měkčí je, ale to je otázka, co od toho chceš. A to já nevím.
Já UL moc nechytám a když už, tak skoro jenom gumy.
reagovat - Středa 12. října 2011 ve 14:55 ® pinterko
-
kingkubik> tie robinsony sú chvejivky neviem či je to vhodné na rotačky a woblery
reagovat - Středa 12. října 2011 ve 14:52 ® pinterko
-
osprey > dík ,tá daiwa sa mi najviac páči len hovoria o nej že nemá velmi rýchlu akciu najlepšie by bolo si ju chytit do ruky , ale páči sa mi aj ten jaxon ale o tom neviem nič
reagovat