Chytej.cz

Jezero Most necteno

11.10.2011 | FInnnp | 54.949 zobrazení | 91 odpovědí

Nemáte někdo náhodou informace o tomto novém jezeru.Jestli se tam dávají nějaké ryby nebo jestli se tam vůbec bude lovit.Slyšel jsem,že se tam bude nasazovat jen Marena kvůli čistotě vody.K diskuzi bych připojil i jezero Chabařovice.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 23. října 2011 v 10:40 ® 1Mara reakce na …
1Mara

FInnnp> Zdravím tě , jak to jde ? Čekal jsem odpověd na osobku . :-)

reagovat
Neděle 23. října 2011 v 9:48 ® FInnnp reakce na …

ladamaj> Ježiš maria.Co jsem to zase čmárál......Sa­mozřejmě,že to proberem v klidu.

reagovat
Neděle 23. října 2011 v 0:45 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

FInnnp>tak až se probereš mužem se dohodnout mena zde nepadnou rovněž kdo mě o všem informuje to už vůbec ne.Mám určité závazky a tebe neznám natolik abych se svěřil natolik a ještě to zde rozmazával to snad pochopíš,také nejsem jen tak obyč. človíček mám toho za sebou spoustu a raději nechtěj vědět co sem byl zač nebo sem jinak v pohodě.9-)

reagovat
Sobota 22. října 2011 ve 23:33 ® FInnnp

Prozrad tvá moudra.......­.....Pardon jsem ožralý jak jaester......­....Tak se opravuji.

reagovat
Sobota 22. října 2011 ve 23:31 ® FInnnp

Ladamaj: Tak povídej.At se pobavím.Já tu douru znam když v ní nebyl gram vody.Dokonce znam i starý most co byl nad tou dourou.A dokonce znám i znám i TOP lidi z MUS,protože jsem hovado z Mostu.Tak znám i i ostatní hovada z Mostu.Tak nám zde prozrad naše moudra,když budou pravdivá dám ti za pravdu.

reagovat
Sobota 22. října 2011 ve 22:48 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

FInnnp>ale nebude akorát na jednom místě má být 80m pro cvičení záchranářů jinak to bude různorodý terén mám o tom dost dobré informace.Dostávam z MUSKY Různá povolení od člověka kterej má nastarost veškeré pozemky MUS.

reagovat
Sobota 22. října 2011 ve 22:36 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

1Mara>když o takovém přestupku víš tak proč stím něco neděláš.Když takhle bude myslet každý tak se nic neřeší.

reagovat
Sobota 22. října 2011 ve 22:26 ® 1Mara
1Mara

No já si myslím že ta voda bude dobře zarybněná do doby , než se to otevře a pár let potom , jak tam najedou zdejší masařky , tak bude po dobře zarybněné vodě , jako je to všude , třeba Nechranice , pytlačí se tam osto šest a RŘ se porušuje na každém rohu .

reagovat
Sobota 22. října 2011 ve 20:55 ® FInnnp

Bude to velmi hluboká voda.Možná jedna z nejhlubších.Takže doufám,že tam zarybnovací plán bude dělat nějaký profík.Každopádně to bude pro rybáře velmi tvrdý oříšek.

reagovat
Sobota 22. října 2011 ve 20:38 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

FInnnp>ryby tam již jsou delší dobu.Jinak tam má být kemp jako rekreační středisko,rybaření z lodí a jestli to projde tak celoroční chytání.No snad vše dobře dopadne a bude moc pěkná voda.:->

reagovat
Sobota 22. října 2011 ve 20:02 ® FInnnp

Rodiný výlet na jezero most.Dokonce jsem viděl ryby.Rybáři tam asi už nasadili Kapry a nějaké dravce.Kolem břehů byl docela život.

reagovat
foto/forum/2011/th-img18615.jpgfoto/forum/2011/th-img18616.jpgfoto/forum/2011/th-img18617.jpgfoto/forum/2011/th-img18618.jpg
Pondělí 17. října 2011 v 15:53 ® Homer

Myslím, že zaplavení byla ta nejlepší možnost, co s tou jámou udělat. Nějaké ryby tam už jsou, v létě bylo u břehu vidět hromadu potěru.

reagovat
Sobota 15. října 2011 ve 23:49 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

b.gun>to máš pravdu ale co stou dírou.Myslím že pořád lepší jezero okolo osázeno zalesněno než skládka na X let.

reagovat
Sobota 15. října 2011 v 16:21 ® Luccini reakce na …

b.gun> Asi se zeptám hloupě , ale vážně mě zajímá proč???

reagovat
Sobota 15. října 2011 v 15:45 ® b.gun

Jezero Most (a i další podobné projekty) je hovadina nejvyššího rázu a vybudování tak rozlehlé souvislé vodní plochy mezi chemičkou a sedmdesátitisícovým městem je rovno zločinu…

reagovat
Pátek 14. října 2011 ve 12:58 ® FInnnp

Máte pravdu.Musim to naštudovat.

reagovat
Pátek 14. října 2011 v 8:47 ® hraji reakce na …
hraji

FInnnp> fyzika sedmá třída kolego, zamrzání kapalin. Když zamrzne i oceán, který je slaný a hluboký klidně několik kilometrů, je zřejmé, že tvoje úvaha o nezamrzajícím jezeře hlubokém 80 metrů se sladkou vodou je chybná. Jezero samozřejmě zamrzne a nebude na to potřeba ani mráz –20, zamrzne totiž povrchová vrstva vody. A pod ní bude dál probíhat koloběh vody jako v každém jiném zamrzlém kačáku v české republice. Fyzika platí univerzálně. Samozřejmě tepelná kapacita takové nádrže bude značná. Ale jak ukazují zkušenosti. V létě se bude voda prohřívat jen do určité hloubky. Na přehradě Harta jsme takové teplotní rozhraní našli v hloubce cca 15 metrů. Pod touto hloubkou již byla teplota jen velmi málo proměnná.

reagovat
Čtvrtek 13. října 2011 v 0:13 ® sunet reakce na …

FInnnp> Dovolil bych si malou opravu, právě voda o teplotě 4°C má největší hustotu, proto klesá dolů a dovoluje tak přezimovat rybám i v relativně malých hloubkách, které by jinak zamrzly. Těch 80 m bude ale mít neskutečně velkou tepelnou kapacitu, takže bude zamrzat velmi pozdě a roztávat též velmi pozdě.

reagovat
Čtvrtek 13. října 2011 v 0:12 ® 1Mara reakce na …
1Mara

ladamaj> Mě je to i celkem jedno , já tam nejezdím , jezdím na ryby na druhou stranu směr Ústí :-)

reagovat
Středa 12. října 2011 ve 23:54 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

1Mara>pokud myslíš tu šachtu co zatopují tak tam již ryby sou a je to i hlídané.Jinak rovněž na armádě je taková větší louže je možno ji zahlédnout ze 13 když jedeš do CHomutova tam sou rovněž ryby a jaké alenikdo se k chytání nedostane vše je hlídané.

reagovat
Středa 12. října 2011 ve 23:12 ® 1Mara reakce na …
1Mara

FInnnp> Zamrzne to jako třeba i Nechraňky , ale to je téma o něčem jiném , k rybám , slyšel jsem že tam pár lidí už hodily okouny a bílou rybu z co zbylo z Mosteckejch výlovů , ale nebyl jsem u toho , takže nemůžu povídat . Bude to zarybňovat mo Most , a má tam být i jachtynklub , toť vše co jsem otom slyšel. Co je na tom pravdy nevím . Jo a lov z lodí by tam měl být též povolen :-)

reagovat
Středa 12. října 2011 ve 22:52 ® timbab reakce na …
timbab

FInnnp> Myslím že teplota +4 stupně je už od metru nebo metru a půl.Podle tvé teorie by pak nezamrzalo nic.

reagovat
Středa 12. října 2011 ve 22:34 ® FInnnp reakce na …

zalesak05> Má a to zásadní.U dna je neustále teplota 4 stupně a tudíž neustále vstoupá vzhůru.A při venkovní teplotě –20 to prostě nemůže zamrznout,ale také se můžu mýlit.

reagovat
Středa 12. října 2011 v 16:39 ® zalesak05 reakce na …
zalesak05

Nebude to zamrzat jen v případě ,že v půdě budou vznikat chemické reakce jako například v haldě EMA ( http://cs.wikipedia.org/wiki/Halda_Ema ) (hloubka nemá vliv na to jestli hladina zamrzne). Ale zase je to jenom můj názor (pro případ ,že by mě chtěl někdo kritizovat :-D )

reagovat
Středa 12. října 2011 v 16:19 ® FInnnp

Podlé mě to jezero nebude ani zamrzat.300 ha a 80 m hloubky.Jak bude –2O tak se s toho bude kouřit jak s komína.

reagovat
Středa 12. října 2011 ve 14:53 ® zalesak05 reakce na …
zalesak05

To je smůla:-(

reagovat
Středa 12. října 2011 ve 14:34 ® cormaxx reakce na …
cormaxx

zalesak05> Tady máme všechno blízko chemičky,takže na to koukat nelze;-)

reagovat
Středa 12. října 2011 ve 14:15 ® zalesak05
zalesak05

No a je tam napsane že je to v blízkost chemičky tak s těma rybama bych si nebyl jistý… ale nevím jesti píšu o tom správném jezeru tak nevím…

reagovat
Středa 12. října 2011 ve 14:12 ® zalesak05
zalesak05

wikipedie: http://cs.wikipedia.org/…tecké_jezero

reagovat
Středa 12. října 2011 ve 14:07 ® cormaxx
cormaxx

Ryby tam jsou. A i prej dobrý:-)) V létě bylo kolem břehu vidět dost potěru… Ale co s tim bude dělat svaz netušim.

reagovat