Chytej.cz

Jezero Most necteno

11.10.2011 | FInnnp | 55.467 zobrazení | 91 odpovědí

Nemáte někdo náhodou informace o tomto novém jezeru.Jestli se tam dávají nějaké ryby nebo jestli se tam vůbec bude lovit.Slyšel jsem,že se tam bude nasazovat jen Marena kvůli čistotě vody.K diskuzi bych připojil i jezero Chabařovice.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...
Úterý 24. listopadu 2015 ve 14:38 ® cormoran reakce na …
cormoran

Bulwei> Říkejme těm ploticím perlíni, aby nedošlo k dohadům:-D

Ale zelenáči jinak parádní..

reagovat
Sobota 21. listopadu 2015 ve 12:18 ® Bulwei
Bulwei

Líni a plotice

reagovat
foto/forum/2015/th-img116623.jpgfoto/forum/2015/th-img116624.jpgfoto/forum/2015/th-img116625.jpg
Pondělí 24. října 2011 ve 22:09 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

džigit>tak to mě Frk dostal:-D já myslel že na té mostecké sou raci a ještě ktomu dost vzácná forma tosem ale vů. né v poho.Hlavně že je jasno:-))

reagovat
Pondělí 24. října 2011 ve 21:36 ® džigit reakce na …

Frk> šupinu si pak měl Ty na prstu :-))

reagovat
Pondělí 24. října 2011 v 19:29 ® Frk reakce na …
Frk

Já myslel ráci psí. To samej bulík,španěl, výmar. A kde to kurňa má šupiny?:-)) =-| :-D

reagovat
Pondělí 24. října 2011 v 18:43 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

Frk>jestli se jedná o červenou nebo modrou formu která se nachází na Jirkovské nádřži v CHKO.Tak takoví raci se chovaj v akvaristice ale název si už nepamatuji.Jedná se o formu hodně vzácnou ale to asi nebudou oni.

reagovat
Pondělí 24. října 2011 v 18:38 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

džigit>naprostý souhlas.Protože z převážné většiny za chování psa muže majitel.

reagovat
Pondělí 24. října 2011 v 18:25 ® džigit reakce na …

Frk> ??? :-O :-O :-O

reagovat
Pondělí 24. října 2011 v 18:18 ® Frk reakce na …
Frk

hele a co to teda je za ráci v tom jezeře? ;-)

reagovat
Pondělí 24. října 2011 v 18:02 ® džigit reakce na …

ladamaj> mně se líbí věta znalce
„Nemohu ze své pozice doporučit utracení strýce vlastníka psa, který psa opil. Silně se však v tomto případě zastávám psa,“ uvedl expert na chování zvířat

reagovat
Pondělí 24. října 2011 v 17:55 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

džigit>V tom případě bych dal trest páníčku ten se psem asi moc zacházet neumí.No naštěstí ten soudce byl rozumnej.

reagovat
Pondělí 24. října 2011 v 15:57 ® džigit reakce na …

ladamaj> http://www.novinky.cz/…dl-dite.html

reagovat
Pondělí 24. října 2011 v 11:11 ® ladamaj
ladamaj

džigit>také nevím kterej bl. vymyslel to rozdělování.Jinak je vše tak jak píšeš je vidět že víš oco gou.Kolikrát čtu na netu pes pokousal dítě když šlo k sousedovi na pozemek no není se čemu divit chrání své teritorium a hned by ho střílel skrátka to děcko tam nemělo co dělat a ten pes to bere jako vniknutí.Jinak sem dělal léta služební ovčáky mého mazla sem měl u sebe dosáhnul nejvyžší skoušky bral 3dny starou stopu,pustil dovnitř ale ven už ne.Zde na severu když jedeš sám tak mužeš mít smůlu buď tě jen okradou a nebo to skončí ještě hůř takže prázdné ruce špatná volba.Jinak jde jak píšeš o rybářský servr takže raději k rybám i když už na ně moc nemohu zdůvodu počasí no aspoň se pokochám zde:-> PS:stou klávesnicí mám také problém musím jí čistittaké až 3× týdně je plná lupenky,nehledě k tomu když píšu tak naato čučím jako husa do flašky protože na to špatně vidím písmenka sou moc malá.

reagovat
Pondělí 24. října 2011 v 8:38 ® džigit reakce na …

džigit> omlouvám se za chybějící „enka“,blbne mi klávesnice a pozdě jsem to zaregistroval :-)

reagovat
Pondělí 24. října 2011 v 8:36 ® džigit

ladamaj> Láďo já nějak tohle posouzení neberu.Kdysi se psi dělili úplně jinak ovšem dnes?Všeobecná a mnohými pseudoodborníky podporovaná hysterie.
Co to je „bojové plemeno“? Pokud si byl,jak říkáš služební psovod,tohle by si asi nepoužil.Do této debilní škatulky byli lidmi zařazeni i psi,kteří byli kdysi řazeni jako služební /doga,rottwei­ler,velký knírač,dobrman apod./.Samotného by mně zajímalo,kdo tu hovadinu vymyslel.Jsou to psi využíváni ve válkách,nebo v různých arénách při zápasech? Nebo to jsou jen plemena odolnější,vytrva­lejší,agresiv­nější,nebo snad jen větší a lišící se od různých domácích „kundolízků“,přež­raných a přetučnělých válců bez pohybu?
Zvláštní,v Jes­třabkách takoví nebyli a došlo ke konflintu a ke zranění a tahle hysterie se nijak neprojevila.Že by proto,že aktéry byli „španěl“ „seznam“ a „výmar“?Kouki na statistiky pokousaných růzými plemeny a uvidíš od čeho je toho více!Pokud je majitel kteréhokoliv plemene debil,VŽDY hrozí průser!!!
Já měl pudla/mimochodem původně pastevec/,chow-chow,ovčáka,velkého knírače,rottweilery a teď „bulíka“ a zatutu letitou zkušenost nemám „zářez“.Byl jsem před úrazem psovod a jezdil odchyty a věř mi,že vím o čem mluvím,což /bez urážky/ o Tobě pochybuji.
Řešme raději ryby a dění okolo jezera v Mostě,což je název tohoto fóra.Já osobně byl v Mostě před 89tým,když jsem jezdil jako mechanik jednoho silničního moto závodníka.Drsná krajina a hlavně ještě víc poničená krajina než u nás…

reagovat
Pondělí 24. října 2011 v 8:10 ® džigit reakce na …

FInnnp> :-)

reagovat
Pondělí 24. října 2011 v 0:06 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

džigit>vím že se jedná o bojové plemeno také sem ho zvažoval jde také o hodné psy ale jak říkám jaký pán takoví pes.Já přilnul k boxíkům sou fakt věrný.Toho mého táta byl cvičen pro arénu tyto zápasy se zde konaj nelegálně to jistě víš jeho tátu našli v uboženém stavu a byl v CHomutovském útulku já pro nštěně jel až za ČB a když sem přišel do styku s jeho tátou tak mne vítal jako bych byl člen rodiny.No ten můj má něco vsobě (dědičného) takže ho držím zkrátka a proto je takoví jak sem psal z jedné strany mazel ale zdruhé opravdoví bojovník nesmím sáhnout ani na synátora nemá rád takové věci a vycítí komu pomoct supr pes no a miláček v 6 měs.30kg.Jinak ten tvůj je taky pěkně rostlej ale nevěřím tomu že ho máš za učelem boje samo sebou bránit bude otom nepochybuji je fakt pěknej.

reagovat
Neděle 23. října 2011 ve 23:31 ® FInnnp reakce na …

džigit> Já čoklum nerozumim,ale ten tvůj má myslim top zkus.......Jinak vypadáš drsněji než tvůj pes.

reagovat
Neděle 23. října 2011 ve 23:19 ® džigit reakce na …

FInnnp> když myslíš…

reagovat
Neděle 23. října 2011 ve 23:11 ® FInnnp reakce na …

džigit> Kdyby tomuto psisku vyrostli rohy tak vypadá jak koza.

reagovat
Neděle 23. října 2011 ve 22:53 ® džigit

ladamaj> bojové plemeno :-))

reagovat
foto/forum/2011/th-img18637.jpg
Neděle 23. října 2011 ve 22:53 ® džigit

jejda,dvoják :-)

reagovat
Neděle 23. října 2011 ve 22:17 ® džigit reakce na …

ladamaj> anglický bullterier

reagovat
Neděle 23. října 2011 ve 21:58 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

džigit>co to máš za pejsáčka,osobně sem chtěl afrického borboela jestli to dobře píšu no hovado pes váha cca70 kg.

reagovat
Neděle 23. října 2011 ve 21:41 ® 1Mara reakce na …
1Mara

džigit> Voe :-D pivo

reagovat
Neděle 23. října 2011 ve 21:35 ® džigit reakce na …

1Mara> on se stydí :-D

reagovat
Neděle 23. října 2011 ve 21:27 ® 1Mara reakce na …
1Mara

džigit> Cos mu dal pul prasete ? že se tak líně válí :-))

reagovat
Neděle 23. října 2011 ve 21:14 ® džigit

1Mara> jsem se ho ptal a neříkal nic… Ahoj Tobě i Línce

reagovat
foto/forum/2011/th-img18636.jpg
Neděle 23. října 2011 ve 21:11 ® ladamaj
ladamaj

1Mara>já to taky tak beru ale holt někdy to jinak nejde vše je v lidech.Jinak jak píšeš jaký pán takoví pes ten můj je vděčnej za každé pohlazení není vůbec zlí také proč.Mě stačí že mě hlídá a nikomu nedovolí aby na mě vyskakoval nebo mě chtěl bít:-)) .Jinak pokud to nikomu nevadí nechám ho puštěného pokud se bojí tak ho dám na vodítko v pohodě sme jenom lidi proč si dělat něco naschvál pani bych upozornil no a podle toho bych se choval rovněž ale můj se nebojí ani střelby trénujiho snad na vše nakonec se to to plemeno učí vše formou hry a co se jednou naučí nezapomene narozdíl od jiných plemen sem bývalí civilní a služební kynolog takže mraky skušeností ale i já se kolikrát raději poradím.:->

reagovat
Neděle 23. října 2011 ve 20:57 ® ladamaj
ladamaj

FInnnp>no pokaždé to řešit násilím nejde.Jinak také proto nejdu daleko.Každej myslí že jsem na vozíku ale když mě nase.. tak pámhůh sním pokud něco neumí sem taky pěkný pako.No mám letos 4 napadení a to na mě šel z bejzbolkou škoda že sem u sebe neměl hafana smíchy bych se asi neudržel ten se nebojí a kdyby ho praštil tak to už nerozchodí provrtal bych mu ten sprostej mozek 0.9mm a 0,6mm nemluvě o dalších.Jinak hodně cvičím no musím nic jiného mě nezbývá holt musím dodržovat kondičku,jinak tě rád poznám znám spoustu členů chytej osobně což je lepší než pc.:->

reagovat
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...