Chytej.cz

Jezero Most necteno

11.10.2011 | FInnnp | 54.996 zobrazení | 91 odpovědí

Nemáte někdo náhodou informace o tomto novém jezeru.Jestli se tam dávají nějaké ryby nebo jestli se tam vůbec bude lovit.Slyšel jsem,že se tam bude nasazovat jen Marena kvůli čistotě vody.K diskuzi bych připojil i jezero Chabařovice.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 23. října 2011 ve 21:53 ® 1Mara reakce na …
1Mara

džigit> To já jsem furt a plnej elánu a srandy kopce :-)) , ale tady když to kolikrát vidíš , chce se ti blejt. :-((

Víš ono se dá hodně překousnout , ale jen do doby kdy se ocitneš sám někde u vody a znenadání si ktobě přiběhnou dva rotvajleři a vrčej , málem jsem si střík a páníček ? Ten byl doma na zahradě asi 1,5km. daleko a vůbec o ničem nevěděl , dále na laby , paní si přišla vykoupat psa pod moje pruty a ještě mě seřvala že chytám zrovna na místě , kam chodí denně koupat svého vlčáka , co po mě vyjel hned jak jsem se postavil ze sedačky a měl jí v ruce proti němu , jinak by mě kousnul . Pes jí vůbec , ale vůbec neposlouchal a asi mě chtěl dát najevo že si to místo jeho panička pro něho snad platí :-(( . Zkrátka sic za to pes nemůže , jen lidi co ho mají na starost. Ono je rozdíl ve vořechu a velkopsu. Jinak tě zdravím čerte :-)

reagovat
Neděle 23. října 2011 ve 21:14 ® FInnnp

Ještě zašlu mé foto.....Ten muj ksicht jsi pamatuje každej.

reagovat
foto/forum/2011/th-img18635.jpg
Neděle 23. října 2011 ve 21:10 ® FInnnp reakce na …

ladamaj> Lepší nežli trénik je mít vymaštěnou palici.V dnešní době je to docela dobré.Já zastávám leta stanovisko.Kde končí domluva tam začíná násilí.A funguje to.........Jinak já jezdím na ryby skoro každý den a jezdím z Caravellou na zadním okně mám reklamu na Restauraci...­..Takže se snad potkáme.Mám dojem,že jsem na rybách někde to tvé auto viděl.

reagovat
Neděle 23. října 2011 ve 20:40 ® ladamaj
ladamaj

džigit>tady to opravdu nejde na Mostecku jezdila banda cikorek auto bez spz okradli zbyli no hrůza já strach nemám viz předešlé foto.:-))

reagovat
Neděle 23. října 2011 ve 20:38 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

1Mara>jezdím ozbrojen rovněž to si nedovedeš ani představit jak ale pozor na plynovku aby na tebe netasil ostrou chce to cvičit jinak mužeš mít smůlu.

reagovat
Neděle 23. října 2011 ve 20:36 ® džigit reakce na …

1Mara> ale no ták,v Jestřabkách si byl tolerantnější…

reagovat
Neděle 23. října 2011 ve 20:36 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

FInnnp>Vůbec to není můj revír i když ho mám od baráku cca4km rovněž Kyjice až budeš vidětmodrého passata s boxem na střeše tak to je moje jinak box vozím od jara do podzimu.K těm psům bát se nemusíš pokud je dobrej páníček je dobrej i pes takže mího boxíka se bát nemusíš je opravdu hodnej a já :-D

reagovat
Neděle 23. října 2011 v 19:49 ® 1Mara reakce na …
1Mara

FInnnp> Tééž mám zkušenosti se psem , už nosím devítku plynovku a nebudu váhat jí použít ! Pes má být u boudy a nebo ve výběhu a nebo tam kde je to obecným nebo mněským úřadem povolený , jinak uvázanej u svého pána a né otravovat jiné lidi. Taky je nemusím a nemám zrovna v lásce :-)

reagovat
Neděle 23. října 2011 v 19:39 ® FInnnp reakce na …

ladamaj> Tady jse ale vůbec nejedna o respektu,ale o tom jaký lidi v české kotlině bydlí.Mně o psech radši moc nemluv.Já je nemám od přírody rád a bojím se jich.Možná jsi slyšel historku ze Zaječic jak dopadnou lidi co mají neposlušné psy........Ježiš maria i po soudech mě chtěli tahat......A Za­ječice jak tady čtu je tvůj revír.

reagovat
Neděle 23. října 2011 v 19:05 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

FInnnp>s tou Itálijí máš pravdu už sem o tom dost četl.Jinak rybářů jako sem já je myslím více jenom to chce se dohodnout no a něco blejsknout.Pak už se dá dělat opravdu hodně a bude se klanět i slavnej Kava v Ústí nad Labeb no a ještě mám spoustu kámošů v Praze holt kdochce kam pomocme mu tam a až dostane pár lidí včetně fukcionářů přes prsty tak bude klidek.Zde na Kyjicích vím o koho se jedná moc dobře také měl starosti jak sem se dostal za závoru jak na právě Kyjicích tak Zaječicích jezdí ke mě spousty rybářů takže nemusím být u vody abych měl přehled akorát se bojí fotit přitom stačí mobil a naházet vše do pc a máš tolik podkladů a rybářů vždyť nemusí být nikdo zveřejněn vše jde udělat bezejmen ale já mám pro strach uděláno nebojím nebojím juknul jsi na foto to je 7měs.štěńátko ale nedej bůh aby na mě někdo chtěl jít neřeknu ani slovo a nevaruje jako jeho předchůdce mám ještě jednoho knírače také dobrej hlídač ale jinak jsou to mazlové nemohu mu dát ani košík miluje děti ale i dospělé ale nemá rád ty hnědé.:-)) :->

reagovat
Neděle 23. října 2011 v 17:59 ® FInnnp reakce na …

ladamaj> Jenže takovích jako jsi ty je málo.

reagovat
Neděle 23. října 2011 v 17:57 ® FInnnp

Já bych to udělal jak v Itálii.Jak jsi slušný rybář a člověk tak se ti kontrolní složky a že tam jsou tři na rybáře klaněj až k zemi.A jak se jim přestaneš líbit tak můžeš přijít domu modrej.

reagovat
Neděle 23. října 2011 v 17:57 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

FInnnp>to stebou souhlasím již sem se zastupitelstvem MO Jirkov měl tu čest je odchytit a to bylo výmluv to ale na mě neplatí sem rybář trochu jiného kalibru a RŘje jeden a platí snad prokaždého chystám se tam znovu a nedám pokoj dokud zde budu.

reagovat
Neděle 23. října 2011 v 17:52 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

1Mara>ale já se stebou přít nechci to určitě ne a ani se nečertím vím také o spoustě špíny ale poku se nepřipojí další tak i já sem zde na severu kratší i přesto co sem nebo byl atd.Jenom říkám není žalobce není soudce a to není jen v rybařině ale i myslivost a spousty dalších dokolečka to nejde.

reagovat
Neděle 23. října 2011 v 17:49 ® 1Mara reakce na …
1Mara

FInnnp> jj. Tak nějak jsem to myslel . :-)

reagovat
Neděle 23. října 2011 v 17:47 ® FInnnp reakce na …

1Mara> Já zase měl výstup z Jirkovským předsedou.A na nádrži zvané Banda jsem viděl na vlastní oči jak tam rybáři prodávají ryby a o Kyjicích ani nemluvim.Tam snad může jít na ryby jen bezmozek.Hlavně k tomu přítoku.A o RS radši ani psát nebudu,ale věřím,že všichni nejsou stejní.

reagovat
Neděle 23. října 2011 v 17:46 ® 1Mara reakce na …
1Mara

ladamaj> Pro svou organizaci dělám docela dost , ale to tu nebudu řešit , je to něco jiného a už taky končím tuto debatu zasírat jinejma řečma co se vyloženě netýkaj Jezera Most. Ty papíry brát můžeš , já ne , tak nechápu co ti na tom není jasný a že porybný jsou kamarádi s tadytěma rybáři otom není pře . Nemusíš se čertit , a furt tady předhazovat co jsi,byl,jak,kdý a atd. Nic proti tobě vůbec nemám , ale jen se ti snažím říct že všechno není tak růžový jak vypadá a jestli bude rybářská stráž takle laxní jako jsou Žatečtí porybní na Nechraňkách( né všichní ) tak tam bude zachvíly to samí jako je na Nechranicích.

reagovat
Neděle 23. října 2011 v 17:46 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

1Mara>takovích tam je 10a se psem tam jezdí jen jeden no a já sem druhej také se psem ale trochu ostřejším:-))

reagovat
foto/forum/2011/th-img18628.jpgfoto/forum/2011/th-img18629.jpg
Neděle 23. října 2011 v 17:39 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

1Mara>cos kdy udělal pro organizaci,já když seberu papíry za hrubé porušení a to na upozornění tak je trhám a odesílam takoví člověk zatím nic neuplatil a ani žádná známost mu nepomohla končí v databázích a jsou tam napořád to je nášup co a jdeto.Nechodím za kováříčkem ale ke katovi.9-)

reagovat
Neděle 23. října 2011 v 17:37 ® 1Mara
1Mara

FInnnp> jj. Třeba Kyjice , pán asi z Jirkova nebo odkuď , ve vezíru metrovou štiku a chytá stále dám z můstku a ještě má u sebe psa co kdyby ho někdo otravoval a je prý i velice dobrý kamarád jejich Mo a i jejich hospodáře . Má černý knírek a jezdí tuším bílím pikapem skoro až k vodě , občas si i při dvou nahozených prutech odběhne o 100m. dál vláčet . Každého pošle do řiti a když zvedneš mobil a zavoláš PČR tak hup do auta a je v řiti , kamarád tam sním měl výstup a málem ho ten pes pokousal . Na co potom je rybářská stráž a ať mě nikdo netvrdí že nemůže být všude , tenhle člověk je tam víc jak doma , už hned na jaře by o papíry měl přijít , ale kamarádíčkov je kamarádíčkov :-((

reagovat
Neděle 23. října 2011 v 17:32 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

FInnnp>proto se těším na tu zatopenou šachtu.:->

reagovat
Neděle 23. října 2011 v 17:31 ® 1Mara reakce na …
1Mara

ladamaj> A co se týče povolenek co se zabaví a pošle na kraj do Ústí , to víme už taky své , jak to tam chdí , pokuta 1000 kč. a naschledanou žé , zbytek je opět věc organizace a jestli se tam dobře znají , tak se papíry vrátějí hned a hurá zase na ryby .

reagovat
Neděle 23. října 2011 v 17:29 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

1Mara>tak to zde nekomentuj a dělej jako by nic jako skoro každej.Jinak to video je hnus a určitě bych se nato nedíval bez komentáře.

reagovat
Neděle 23. října 2011 v 17:29 ® FInnnp

Jen se trochu připojím do diskuze.....Mě osobně je ůplně jedno kdo co dělá a nedělá na Nechranicích.Nechra­nice je ůplně katastrofální vodní nádrž.Ba jedna z nejhorších a nejošklivějších co jsem kdy viděl.Na hráz to mám asi tak 5 minut cesty a nebyl jsem tam chytat vlastně nikdy.Vůbec vody na Chomutovsku jsou velmi divné a lidi co tam chytaj taky.Tím nechci házet všechny do jednoho pytle.

reagovat
Neděle 23. října 2011 v 17:20 ® 1Mara reakce na …
1Mara

ladamaj> Já nejsem rybářská stráž , abych mohl kohokoliv kontrolovat a jak píšu jedu tam jednou za rok a nebudu to tam trávit tím že budu lítat po policejních celách a podepisovat svědectví a různé kraviny , odtoho je rybářská stráž , a ta jak je vidno je tam k hownu !

reagovat
Neděle 23. října 2011 v 17:10 ® ladamaj
ladamaj

1Mara>no když takto bude uvažovat každej tak pak není opravdu co řešit.Osobně jsem sebral spousty povolenek a PČR sem k tomu nepotřeboval a již sou už spoustu let v databázi a nikdo jim povolenku nedá.Jinak na Nechrankách se na takovích lumpárnách podílí RS i PČR apokud ktomu bude každej nahlížet než se připojit k nápravě tak se nikdy nic nebude řešit.Dost smutný od člověka rybáře kterej chce být poctivý :-(( sem opačného názoru a nakaždého mám stejnej metr jinak to nejde9-) K motorům než něco zakazovat tak raději přitvrdit a nepovoit staré motory co nesplňují normu a nemaj prohlídku proč to fuguje venku a bez problémů a tady se zatím dělaj nesmyslné přestupky.přímo ve Vikleticích jezdí se skůtry a ty maj spalovák také tak co potom řešit předpis je jeden a pokud používám loď ze které rybařím tak za počasí nikdo nemůže a jak se dostat ke břehu!!!!!Jinak tam bývaj vlny také 2 m já sem osobně zažil 1,5m a zadek sem měl sevřenej,je fakt vidět ře o tom to nemáš ani páru sedět u pc a psát je jedna věc ale něco pro rybářství udělat je 2 věc každej na to máme jiný náhled.

reagovat
Neděle 23. října 2011 v 17:05 ® 1Mara reakce na …
1Mara

ladamaj> A co se týče těch motorů , moc tomu nerozumím , ale rozumím tomu že když nesmíš používat benzínový motor , tak ho zkrátka nesmíš použít a výmluva že začne foukat vítr mě fakt v tomhle směru nezajímá , tak když fouká tak buď zalezlej v maringotce . Jak jsi přišel na tu závist ? Jsi jen další z lidí co si tam dělá co chce a tím to hasne , právě že todlencto co jsi napsal je takový tam jaký je .Podívej , nechci se ztebou přít , je to každého věc , ale právě proto jsem dole napsal že jestli se takhle lidi budou chovat na Mosteckém jezeře jako na Nechraňkách , bude tam hovno jako na Nechraňkách chapišto ? :-)

reagovat
Neděle 23. října 2011 v 16:58 ® 1Mara reakce na …
1Mara

ladamaj> Já netrvdím že tohle je jenom co se tam porušuje ? Jak jsi na to přišel , psal jsem ti jasně že ti dávám jen malej příklad , otom že si tam zavážej na noc 20 prutů na candoše na ostuvky, z lodě v noci chytají sítěma se ani nebudu bavit . A fakt nechtěj po mě abych kvůli tomu všemu tam volal PČR a nebo porybný , to bych ani nenahodil , a jsou tam jiný žéééé !!!

reagovat
Neděle 23. října 2011 v 11:54 ® ladamaj
ladamaj

1Mara>tak vtom případě víš hodně málo co se na Nechrankách opravdu děje.Jinak už z RŘ ti pline že máš každé hrubé porušení ohlásit takže pak nebreč.Jinak osobně tam používám spalovák také ale stím že splňuje EU 4 a má každý rok prohlídku,to co tam udělalo naše slavné zastupitelstvo že mužeš požívat jen el.motor tak žádný tí bezpečnost nezaručí záchranná služba pořádně nefuguje tak jak bys to chtěl řešit!Já osobně vozím motor ve člunu a pokud se zvedne vítr tak jde okamžitě nasadit a pryč ke břehu jinak nemáš šanci.Doufám že to chápeš a že nepatříš mezi zavistivé kteří nic podobného nevlastní tak to odsoudí jezdím Nechranky 19 let a vím co dokáže počasí udělat za pár minut.

reagovat
Neděle 23. října 2011 v 11:10 ® 1Mara
1Mara
ladamaj> Jen malý příklad . To jako myslíš že pojedu 60 km. tam a 60km. zpět a provolám celej kredit na PČR že na Nechranicích denně projedou každou chvilku rybářské lodě s motorem na benzín a chytají na troling ? Od toho je tam mrak RS která evidentně na to z vysoka ..... a dále to nebudu rozebírat stačí jen tohle video ! Takhle se to tam děje pořád , ještě že tam jezdím jen jednou za rok ! Doporučuji si zesílit zvuk ! :-(( reagovat