Chytej.cz

Kapr s masem barvy tunaka necteno

10.10.2011 | Jarda111 | 39.673 zobrazení | 98 odpovědí | upravit

Chytil jsem kapra sazana ale překvapila mě barva jeho masa, celá ryba má tmavě červané maso. Setkal jste se někdo s něčím podobným?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Úterý 11. října 2011 v 0:01 ® nnnap reakce na …
nnnap

Jarda111> nejdřív to krmí red halibud s jahodovým dipem a pak se diví, že z toho crčí červená:-))

reagovat
Pondělí 10. října 2011 ve 23:58 ® nnnap reakce na …
nnnap

Robur> normalni kapr je kamoš! Normalni kapr nemá krev! Copak si někdy viděl boha krvácet z nosu a tak? I achileus, když měl ten pracák se šlachou, tak čisto!

reagovat
Pondělí 10. října 2011 ve 23:54 ® nnnap
nnnap
reagovat
Pondělí 10. října 2011 ve 23:06 @ Jarda111 reakce na …

stejně je zbarvená celá ryba – myslím tím veškeré maso ryby, jinak vzhledově klasický sazan 66 cm

reagovat
Pondělí 10. října 2011 ve 23:02 @ Jarda111 reakce na …

Tak zatím jsem opravdu chytal jen kapry které s masem světlým a červeným jen v místech pod kůží podél boku ryby. V tomto případě jde o tmavě červené maso bez různých odstínů, stejně je zbarvená celá ryba.Nikde na netu jsem k tomu info nenašel.

reagovat
Pondělí 10. října 2011 ve 22:27 ® zedus
zedus

Tuńák má jako nějak červené maso? Nepleteš si to s lososem? Ani ten nemá moc červené naso, spíš růžové (nebo ona se ta barva tak menuje lososová) :-D . Ryba má většinou maso podle toho čím se žíví. Když žere rapaly tak může mít maso třeba barvy ORO. :-D a když se ryba živí granulkama tak má maso krásně šedé a bez chuti, jak všichni známe. :-)

reagovat
Pondělí 10. října 2011 ve 20:39 ® Robur
Robur

ano, do teďka jsi Jardo jedl nemocné kapry s bělavým masem, tzv. toxocarpis vegetabilis. je to toxin rozkládající maso, ryba se pak nutí k jídlu, ale přísun potravy ji nepomůže, jen vyživuje ten toxin. Která je to teď lokalita? Normálni kapr má maso červené.

reagovat
Pondělí 10. října 2011 ve 20:37 ® FInnnp

Čím větší Kapr tím črvenější maso.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1