Vyhledávání
Kapr s masem barvy tunaka
10.10.2011 | Jarda111 | 39.673 zobrazení | 98 odpovědí | upravit
Chytil jsem kapra sazana ale překvapila mě barva jeho masa, celá ryba má tmavě červané maso. Setkal jste se někdo s něčím podobným?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 11. října 2011 v 0:01 ® nnnap reakce na …
-
Jarda111> nejdřív to krmí red halibud s jahodovým dipem a pak se diví, že z toho crčí červená
reagovat - Pondělí 10. října 2011 ve 23:58 ® nnnap reakce na …
-
Robur> normalni kapr je kamoš! Normalni kapr nemá krev! Copak si někdy viděl boha krvácet z nosu a tak? I achileus, když měl ten pracák se šlachou, tak čisto!
reagovat - Pondělí 10. října 2011 ve 23:54 ® nnnap
- reagovat
- Pondělí 10. října 2011 ve 23:06 @ Jarda111 reakce na …
-
stejně je zbarvená celá ryba – myslím tím veškeré maso ryby, jinak vzhledově klasický sazan 66 cm
reagovat - Pondělí 10. října 2011 ve 23:02 @ Jarda111 reakce na …
-
Tak zatím jsem opravdu chytal jen kapry které s masem světlým a červeným jen v místech pod kůží podél boku ryby. V tomto případě jde o tmavě červené maso bez různých odstínů, stejně je zbarvená celá ryba.Nikde na netu jsem k tomu info nenašel.
reagovat - Pondělí 10. října 2011 ve 22:27 ® zedus
-
Tuńák má jako nějak červené maso? Nepleteš si to s lososem? Ani ten nemá moc červené naso, spíš růžové (nebo ona se ta barva tak menuje lososová)
reagovat. Ryba má většinou maso podle toho čím se žíví. Když žere rapaly tak může mít maso třeba barvy ORO.
a když se ryba živí granulkama tak má maso krásně šedé a bez chuti, jak všichni známe.
- Pondělí 10. října 2011 ve 20:39 ® Robur
-
ano, do teďka jsi Jardo jedl nemocné kapry s bělavým masem, tzv. toxocarpis vegetabilis. je to toxin rozkládající maso, ryba se pak nutí k jídlu, ale přísun potravy ji nepomůže, jen vyživuje ten toxin. Která je to teď lokalita? Normálni kapr má maso červené.
reagovat - Pondělí 10. října 2011 ve 20:37 ® FInnnp
-
Čím větší Kapr tím črvenější maso.
reagovat