Vyhledávání
Kolik utrhnete nástrah za vycházku
9.10.2011 | pextr | 42.195 zobrazení | 9 odpovědí
Zajímalo by mě když jdete na vláčku, kolik průměrně utrhnete vláčecích nástrah? Díky za odpovědi…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 9. října 2011 v 17:03 ® Denis M
-
Naozaj to velmi zalezi na akej vode sa chyta ,ale priemerne otrhnem 2–6 nástrach denne
reagovat - Neděle 9. října 2011 ve 13:48 ® Robur
-
to vím naprosto přesně. oživím ti fórum
reagovat - Neděle 9. října 2011 ve 13:25 ® Mrakoš reakce na …
-
pextr> To víš, mám omezený rozpočet
reagovat - Neděle 9. října 2011 ve 13:18 ® pextr reakce na …
-
Mrakoš> tak to si toho utrh hodně málo…
reagovat - Neděle 9. října 2011 ve 13:16 ® Bigpista
-
Jak říká můj kamarád: Nenakrmíš – nenachytáš. Tak v průměru 3ks, podle místa.
reagovat - Neděle 9. října 2011 ve 13:14 ® Mrakoš
-
Myslím že utrhnu tak jednu nástrahu za 5 vycházek. Jednak chytám často povrchově, ale i tak to občas mrskám ke stromům padlým do vody a těsně podél břehů takže se stane že se to namotá. Pokud přehodím větev tak vystihnu okamžik prvního hupu nástrahy na vlasci a trhnutím jí přehoupnu zpátky. Vyjde to skoro vždycky. Když se to nepovede tak za to netahám, ale pro nástrahu si dojdu – na strom nebo do vody. (i pilka někdy pomůže) Gumky většinou vytáhnu ze dna tahem, ohne se háček. Daří se to i s 0,20 vlascem, často převazuju uzel takže se to v něm tak netrhá.
reagovat
Taky se dívám při poklesu hladiny na místa kde se často trhá a občas si tak doplním zásobu nástrah. Stačí koupit nový trojháky a rotačky zas můžou sloužit.
Letošní bilance jsou 3 ztracený woby a 3 nalezený. U rotaček je to asi 10:10, plandavek nacházím málo a ztrácím dost. - Neděle 9. října 2011 v 11:29 ® kingkubik
-
ono zalezi na jake vode se chyta…ja chytam na slezky harte coz je vlastne zatopeny les:Dtakze utrhnu kolem 5gum i s lankem za vychazku woby nasazuji jen na osveceny mista a mista kde znam profil dna na vybornou…pletenku pouzivam takovou aby mi rovnala jigovky.....jinak by jsem se nedoplatil
reagovat - Neděle 9. října 2011 v 9:38 ® Shrek reakce na …
-
Kazan> ale tamto téma je o roční spotřebě, toto téma o jednodenní spotřebě za vycházku.
Pextr> 4
reagovat - Neděle 9. října 2011 v 9:33 ® Kazan
-
http://www.chytej.cz/…ne-nastrahy/?…
reagovat