Vyhledávání
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 6. března 2005 ve 22:31 ® Padis
-
Hrabe ale co se dá dělat. Počasí neporučíme.
reagovat - Neděle 6. března 2005 ve 20:15 ® Prichy
-
denig: u nas neni kde dirkovat
reagovat - Neděle 6. března 2005 ve 20:14 ® František
-
Dřív mi ta zima tak nevadila, byl jsem smířenej, že vláčet můžu stejně až od čevna, jenže letos chci zkusit prvně feeder a jako na potvoru se dědek Mrazík usalašil u nás snad natrvalo. Řeka už zase znovu zamrzla no hnus.
reagovat - Neděle 6. března 2005 v 19:32 ® Ciffik
-
at uz je jaro . vsem kolem me a brachy(taky rybar) uz lezu na neervy 9 slov z 10 se tyka ryb. to desate je ,,jidlo" … . jen kdyz se nadechnu abych neco rekl ozve se souhlasne a jednoznacne drz hubu. abych se vazne nezblaznil zacal jsem delat wobliky a doufam ze se pekne vypim a rano bude jaro(hezka predstava) ------krasny sen------- vsude kolem je 35 cm snehu a neco kolem…0C° kde jsou ty casy co jsem mel uz v breznu nachytanych ryb. a ted ho…
reagovat - Neděle 6. března 2005 v 19:31 ® Zlinsky_lovec
-
tak to se tam mozna uvidime!
reagovat - Neděle 6. března 2005 v 19:10 ® jake
-
to denyg: Na tvou radu jsem nedal, protože naposledy jsem se díval na web včera – bylo přesně 21:30, kdy jsem vypínal počítač, marně čekaje na Tvou odpověď, která (jak jsem teď zjistil) dorazila 21:33 – to nasere. Škoda, protože ten taveňák by byl určitě lepší než ta tvrdá cihla, na kterou jsem zvyklý chytat na Dřevce parmy a jelce. Ale nevadí, šlo to i tak, jsem spokojený, příští víkend tam možná vyrazíme s kámošem zase (doufám že to neroztaje) . ku. va, ať už je konečně jaroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!
reagovat - Neděle 6. března 2005 v 18:52 ® Zlinsky_lovec
-
Prichy:vcera jsem byl dirkovat a bylo minus dvacet!
reagovat - Neděle 6. března 2005 v 18:48 ® Prichy
-
at uz je alespon 10°C
reagovat - Neděle 6. března 2005 v 18:45 ® Zlinsky_lovec
-
jake:dals ne mou radu?
reagovat - Neděle 6. března 2005 v 18:35 ® hraji
-
Nemám sny o jaru, ale strávil jsem velmi příjemné odpoledne prohlídkou prodejny rybářského vybavení v OBI.
reagovat - Neděle 6. března 2005 v 18:30 ® Klon
-
Tak už nevím ani co bych dodal,mám stejný pocity jako vy. Když už se oteplý a začne to tát,tak si říkám paráda už je po zimě a ono nic druhej den se probudím a ono je zas plno sněhu a mrzne jak s praku. Já se snad nedočkám už my začíná asi hrabat ,mám už 4× přerovnanej vercajk a pořád to není ono
reagovat - Neděle 6. března 2005 v 18:17 ® jake
-
Tak jsem měl dnes premiéru na dírkách – bomba, nádhera – na Výlantě, trochen ke konci zima, ale duháci celkem šli, i když říkali chlapi, že včera to bylo podstatně lepší a hlavně odpoledne šli i půlmetru a víc, na ty jsme furt čekali a nic – ale i tak paráda – 5 pstruhů, jeden cejn a nespočet prodrbaných záběrů . Kolega – kamarád chytl dvojnásobek toho co já a to měl ještě takový záběr, že mu vyletěl prut i s vidličkama přímo do díry, málem o něj přišel . ten mecek (bohužel nevíme co to bylo) se mu asi po půl minutě vypnul – škoda.
reagovat - Neděle 6. března 2005 v 17:32 ® Zlinsky_lovec
-
Tloust:tvuj tatka jel po me rade na tu vylantu?ja jsem z tama mel dnes na obed 2 pstruhy 41 a 42,byli mnamkovy,verim,ze si paradne zachyta
reagovat - Neděle 6. března 2005 v 16:18 ® Tloust
-
Já sem se teď vrátil z ryb a tata je ještě někde na dírkách. Dostal sem 2 jelce ale ,že bych byl spokojený to se říct nedá. A když vidím na kabelovce Rexa Hunta jak se tam natřásá v triku s krátkým rukávem a líbá jednu rybu za druhou tak su nasraný tuplem!
reagovat - Neděle 6. března 2005 v 15:19 ® Dědek
-
takže hrabe a dost. Rodina není doma, mám vytažený všechny pruty, nástrahy a ostatní krávoviny. Právě rozebírám navijáky a bude údržba. Očka putů jsou již náležitě čistá, taď přemýšlím, jestli mom ještě vydrbat korek. Ach jo, ta zima je strašně dlouhá )))
reagovat - Neděle 6. března 2005 ve 14:59 ® Ebobo
-
Doma už maj všichni plnou hlavu woblerů,twistrů,atd. Takže,když něco řeknu,na 85% se to týká rybařiny. Zima mě s prominutím sere,trvá dlouho-jediný co mě zachraňuje(a ještě víc znásobí moje chutě) je KAJMAN a chytej. cz. Kdybych měl kouzelnou hůlku,tak bych vyčaroval datum 16.6.
reagovat - Neděle 6. března 2005 ve 13:26 ® ywan
-
ja už neviem kedy skončí tento bordel, dnes sa zobudím, pozrem vonku a tam sneží
reagovat - Neděle 6. března 2005 ve 13:04 ® Fík
-
Mě už ta zima tak SERE, že se to nedá ani písemně vyjádřit.
reagovat - Neděle 6. března 2005 ve 12:50 ® Zlinsky_lovec
-
Uz je to protivne,ale obcas si zajdu zadírkovat,takze mi rybarina zase tak nechybi,ale uz bych si sel zavláčet!!!
reagovat - Neděle 6. března 2005 ve 12:28 ® mirmen
-
Jsem docela rád, že to na ryby moc nejde. Mám práce na hlavu a kdybych viděl, že kolem řeky se prováděj nějaký rybotance, tak se zblázním Navíc: „všechno špatný pro něco dobrý“. Po půstu to bude chutnat ještě víc.
reagovat - Neděle 6. března 2005 ve 12:21 ® HaD
-
raději mi o tom ani nemluv…((
reagovat