Chytej.cz

zima necteno

6.3.2005 | pif | 6.064 zobrazení | 51 odpovědí

Taky Vám už z té zimy hrabe?máte sny o jaru?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Neděle 20. března 2005 ve 2:47 ® kokoa

ja mam sny o kundach a o jebackach

reagovat
Sobota 19. března 2005 v 9:57 ® jake
jake

to teda jo – a už je 1. stupeň PA Ale musí to být – hlavně že ty bílé sra. ky lezou dolů

reagovat
Sobota 19. března 2005 v 8:44 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Hnus,co???

reagovat
Sobota 19. března 2005 v 8:32 ® jake
jake

jojo – já jsem šel kolem soutoku včera (resp. dnes) v noci tak kolem 1:00 hodiny a to byl ještě daleko větší cirkus, než když jsem to viděl v 18:00 večer

reagovat
Sobota 19. března 2005 v 7:43 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

jake:Vcera jsem byl u Drevky a hruuza,plavou v tom samy flasky a klacky a voda je zakalená jako ho. no!!!!To se bude zase trhat. ale urcite,az to ustane,tak vezmem s kámošema gumáky(brodaky) a vycistíme celou dřevku a okolí(břehy) a bude to zase lepsi. A janustice,ktera ma normalne 10cm vody(u mostku) a je siroká tak pul metra se vylila tak,ze tam je takového puul metru,neli víc a šioká je tak tři metry!!!!

reagovat
Sobota 19. března 2005 ve 3:23 ® jake
jake

to Ricoveskole: Tak jestli už máš boleny i v krku, tak co si stěžuješ?

reagovat
Sobota 19. března 2005 ve 3:19 ® jake
jake

U nás žádné povodně nejsou. Do 1. stupně PA pořád chybí ňákého půl metru a ne a ne se to zvednout ale rybařit se v tom vážně nedá – ale hlavní je že to bílé.........­.........., co je kolem nás, leze ( a teď už docela rychle) dolů. Zatneme zuby a od dubna už bude klííííííííííí­ííííííííííííí­íídek

reagovat
Sobota 19. března 2005 v 0:49 ® DEATH

já vám to říkal,budou povodně…

reagovat
Čtvrtek 17. března 2005 v 0:59 ® Vydrain
Vydrain

Hihihi, hrozně by mě zajímalo, jak se rybám stýská po nás a po dostatku žrádla ))

reagovat
Pondělí 14. března 2005 ve 13:33 ® RicoVeSkole

Panove me to tak sere vcera tady 10 stupnu dnes vylezu rano ven a rozbiju si hubu na chodníku!!! Zase –10 to je jak u blbejch na dvorecku!!! Jestli vc sobotu ma být +14 jak rikajai, tak me doma neudrzi ani to posrany boleni v krku!!! Uz se tesim az pujdou kluci moji :-D

reagovat
Neděle 13. března 2005 ve 21:02 ® Padis
Padis

A je to tady má se oteplit hurá. Já to nevydržel tak jsem si včera vyrazil na hodinku k vodě. Počasí nic moc ale oprášil jsem prach z prutů.

reagovat
Neděle 13. března 2005 ve 20:06 ® Radim

sakra,uz musim jet na sumce nebo se z toho zblaznim!!!!!!!!!­!!§§§

reagovat
Neděle 13. března 2005 v 19:18 ® DEATH

Nechci strašit,ale myslim,že když má příští týden být až + 17 a na horách je přes 3 m sněhu. budou povodně. teda nebo aspoň místy…

reagovat
Pátek 11. března 2005 v 18:16 ® palcat
palcat

Včera jsem byl se synem obhlídnout Moravu mezi bzencem a petrovem , nadherná nezregulovaná řeka s vcelku slušnou šancí na úlovek " Už at´je po 15.červnu" , ale momentálně mě stačí i plavaná na moravě 9.

reagovat
Pátek 11. března 2005 v 16:24 ® Padis
Padis

Pánové netruchleme už se to blíží

reagovat
Pátek 11. března 2005 v 1:20 ® Milky
Milky

Mě už ze zimy taky hrabe! Jedno mě ale drží při víře, že to bude dobré – iluze toho, že bych se ráno probudil a v kalendáři by byl zase listopad. To bych šel hned za Chocholouškem! Jaro se zastavit nedá a letos asi zase nebude. BUde zima do velikonoc a pak šup a pařáky!

reagovat
Čtvrtek 10. března 2005 ve 23:43 ® Chose
Chose

Silur-tak to sem zvědavej jak půjdou… ale mělo by to tak bejt. už sem těším jak jim natrhám tlamky háčkem ))) Šel bych na ryby..... Kurňa to je k posr..í dřív sem moh chytat až od 15.4 ,teď sem měl takovou radost jak budu v únoru lapat,je půlka března a nic. Šel bych na ryby.....

reagovat
Čtvrtek 10. března 2005 ve 22:28 ® silur

náš soused, kterýmu je 75 let ale na rybách sedí pořád mi tvrdí, že už takových zim zažil spoustu a pokaždý jak tvrdí ryby braly jako praštěný jak jsou hladový.

reagovat
Čtvrtek 10. března 2005 ve 21:55 ® jake
jake

jo a ještě přijde mor a polské vši

reagovat
Čtvrtek 10. března 2005 ve 21:14 ® DEATH

Sleze sníh a budou povodně a bude po rybařině!!!

reagovat
Čtvrtek 10. března 2005 ve 21:07 ® jake
jake

Tak už by ty bílé sračky konečně měly jít od půlky příštího týdne dolů. jupíííííííííí­ííííííííííí

reagovat
Středa 9. března 2005 v 9:01 ® rybar11

Du toho kokota hledat s Tebou!

reagovat
Úterý 8. března 2005 v 19:29 ® Fishmaniak

Nejradši bych šel do hlubokého lesa, našel tam 12 měsíčků a Března bych pořádně nakopal do prdele.

reagovat
Úterý 8. března 2005 v 19:03 ® jake
jake

to rybar11: Slibuješ?

reagovat
Úterý 8. března 2005 v 18:21 ® rybar11

Je dlouhá zima. Uvědomte si ale jak budou hladové a budou po roztátí brát jak střelené!

reagovat
Pondělí 7. března 2005 v 16:52 ® spinningman

mojik to vystihl uplne presne.

reagovat
Pondělí 7. března 2005 v 16:45 ® mOJIK

hrůza ta letošní zima už mě to ser.,ale úúúúúúúúúúúplně nehorázněěěěě­ěěěěěě!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reagovat
Pondělí 7. března 2005 v 16:43 ® Chose
Chose

Chlapi já už se z toho zoufalství šel mrknout na živý kapry do rybárny,abych viděl čudlu. Ať už je jaroooooooooo­o!!!!!!!!!!!!!

reagovat
Neděle 6. března 2005 ve 23:33 ® silur

vyrostla štíhlá jedlička tam mezi modříny, zelená byla celičká od jara do zimy ,,na tebe bych holka dočista zapomněl ajjajaj berlu mrazilku jsem si zapomněl doma!!!!!! Tak jí tam nech dědku ruská a už se na to taky vy. r,kdo má tu zimu vydržet, když chcem rybařit!!!!!!!!!!

reagovat
Neděle 6. března 2005 ve 23:09 ® Tomucha
Tomucha

já si na podzim říkám, že si na další season udělám parádní kolekci HiTech mušek, ale už je zase jaro a o5 jsem to nestihl. jinak už mám absťák nemůžu se dočkat na letní vstávání k rybníku s oparem a na kaříky nebo fishle v řece. hezky na mušák:)

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1