Vyhledávání
woblery Osprey
3.10.2011 | ART | 50.594 zobrazení | 33 odpovědí
Má někdo zkušenosti s Osprey woblery? Našel jsem na jedné internetové aukci docela zajímavé woby za zajímavé ceny. Rapalky mě omrzely, tak hledám jiné alternativy
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 12. ledna 2013 v 11:39 @ rybomil 2
-
chytám je 3 roky, fungujou dobře, ale ne všechny podle mých představ. Něktré jsem musel dotunit.
jeden příkládek provokatéra co když nasadíš, tak tam kde projedeš skáčou násaďáci káčka a břeh :-
reagovat - Středa 26. října 2011 v 19:07 @ All Armor reakce na …
-
osprey> To já jich v minulosti vyrobil dost. Originály Rapaly jsem nechal rentgenovat na průmyslovém rentgenu, aby jsme odhalili vnitřek… Doma není žádný, všechny si vzal Váh… Jsou to desítky let. Dohnala nás k tomu nedostupnost v obchodech. Vyráběli jsme i rotačky téměř k nerozeznání od originálů Mepps. Dne by mne ani nenapadlo vyrábět takové věci. jediné, co si vyrábím sám, jsou mušky. Občas si nechám navázat ty nejmenší. Na miniarurní (cca od 18 výš) suché jsem nebyl nikdy žádný machr a nemám už oči a cit ani na miminymfy. Zvládnu to a i chytají, ale nejsem minirutinér.
reagovat - Středa 26. října 2011 v 18:50 ® osprey reakce na …
-
All Armor> Nevím, už jsem vyrobil dva. Ale jsou doma, tohle musejí být plagiáty
reagovat - Středa 26. října 2011 v 18:22 @ All Armor reakce na …
-
osprey> A od kdy vlastně vyrábíš ty voblery?
reagovat - Středa 26. října 2011 v 15:59 ® osprey reakce na …
-
michal46> Ten šlinc nevypadá moc na štiku – tam by byla víc zasažená plocha. Co takhle některý z teplokrevných predátorů? Máte je tam?
reagovat - Středa 26. října 2011 v 15:41 @ michal46 reakce na …
-
Ahoj, k vodě foťák moc nenosím, ale mám pár fotek z mobilu. Doufám, že nebudou kritiky, že leží štika na zemi. Druhou štiku jsem si fotil pro zajímavost, jak je pokousaná od jiné štiky. Obě jsou shodou okolností chycené na dvojdílného stříbrného Ospreye.
reagovat - Středa 19. října 2011 ve 22:32 ® ART reakce na …
-
michal46> máš i foto ? jen tak ze zajímavosti
reagovat - Středa 19. října 2011 ve 21:54 @ michal46
-
Na značku Osprey nyní chytám hodně často, značku jsem neznal až do letošního roku a jsem s ní naprosto spokojen. Mám spousty záběru, pěkné úlovky a krásné zážitky.
reagovat - Čtvrtek 13. října 2011 v 18:07 @ šnaimi
-
S woblery osprey jsem moc spokojená, koupila jsem je na aukru. Cena byla solidní, každý byl v praktické krabičce a hlavně na ně berou. Chytám na ně již častěji než na rapaly, chci si ještě dokoupit nějaké barvy pro různou vodu.
reagovat - Neděle 9. října 2011 ve 20:54 @ morv reakce na …
-
Chytám hlavně na 10cm 3díl na hloubce a na 11cm 2díl na hladině. Zatím mám více záběrů na 2díl u břehů a na hladině. Vedu ho aby dělal vlnku podobně jako POP a jsou na něj krásné hlasité záběry. V sobotu na pískovně 5 štik z toho 3 přes 60cm. 3 na hladině a 2 z hloubky 1 na třídíl a 1 na gumu.
reagovat - Pátek 7. října 2011 v 1:00 ® osprey reakce na …
-
Kazan> Můžeš mi závidět, jiné tu není
reagovat - Čtvrtek 6. října 2011 ve 23:27 ® ART reakce na …
-
jersey> Mám jich asi 30,počítat ti to nebudu, ale nějak jsem se domluvil se Škworem, že fajn bude Nils master, už jsem 5wobů objednal na zkoušku, tak jen čekám na ně.
reagovat - Čtvrtek 6. října 2011 ve 22:25 ® džigit reakce na …
-
morv> a chytls na ně něco?Mně za tím jezdí,ale útok se nekoná
reagovat - Čtvrtek 6. října 2011 ve 21:37 @ morv
-
S woblery Osprey je naprostá spokojenost, já chytám hlavně s třídílnými a dvojdílnými a jsou opravdu špičkové.
reagovat - Čtvrtek 6. října 2011 ve 21:37 ® jersey
-
Rapalky tě omrzely? Kolik jich máš? Jdi třeba do Storma(i když dnes je to taky Rapala), nebo do Jacksona, nebo do Lucky Craft… možností je hafo.Ale bývaly doby, kdy jsem měl několik desítek číňanů. Měly jednu velkou výhodu. Když sem ho urval, vůbec mě to nepálilo. Ale to je tak vše. Hroznej chod, rezavějící háčky, naprosto nerealistický barvy…jednoduše řečeno: sáhl jsem vedle.
reagovat - Čtvrtek 6. října 2011 ve 21:09 ® džigit
-
No hlavně,že jste kolegovi Artovi předali cenné zkušenosti s woby Osprey
reagovat - Čtvrtek 6. října 2011 v 19:47 @ Alldorado reakce na …
-
Alldorado> Ballmer je špatně, to je momentalní šéf MicroSoftu. Jobbs odešel.
reagovat - Čtvrtek 6. října 2011 v 19:24 @ Alldorado reakce na …
-
osprey>Taky jsem měl takového řezníka. I ty býčky a prasátka jsem u něj viděl živé před porážkou. Důvěřoval jsem mu. Až jedenkrát v noci jsem jel okolo a u řeznictví stálo auto s polským EČ. Tak jsem přejel a potichoučku se připlížil kouknout se, že cože tam Poláci dělají. A řezníkovi synáčci vykládali polské maso (to z prasátek, co dostávají na pití jen slanou vodu, aby byli pěkně nabobtnaní). 5 prasat koupíš a zabiješ, maso z 10 prodáš. V Číně se vyrábí kopie iPhonu, ale i originál pre Apple Inc. I nebožtík Steve Ballmer věděl, že za tu cenu to v garáži nevyrobí. Telefon byl funkční včetně operačního systému iOS z devadesáti procent a vzhledově shodný, uvedla agentura Nová Čína. Horší je displej, který reaguje mnohem pomaleji. Originál (vyráběný mimochodem v čínské továrně: stotisícovém městě společnosti Foxconn) stojí bez dotací ve volném prodeji v přepočtu od šestnácti tisíc výš. Zdroj: http://mobil.idnes.cz/…/iphone.aspx?…
reagovat - Čtvrtek 6. října 2011 v 16:23 ® Kazan reakce na …
-
osprey> V létě jsme v tvém bydlišti nakupovali v jednom menším řeznictví dobrůtky, pokud je toto tvůj soused, hnusně a pokrytecky ti závidím
reagovat - Středa 5. října 2011 ve 23:19 ® osprey reakce na …
-
All> Což o to, já to vím a netěší mě ta realita, stejně jako mě netěší spousta jiných průvodních jevů téhle doby.
Proto tak rád kupuju klobásy od souseda, který je řezník. Myslím, že některé jsem viděl i běhat po louce. S počítačem je to horší, souseda, co by mohl konkurovat Intelu, tady nemám
reagovat - Středa 5. října 2011 ve 22:29 ® rgb23
-
Trošku to tu připomíná diskuzi o prutech Mitchell
reagovatKdyž můžou na Slovensku dělat Porsche, proč by v Číně nemohli dělat woblery nebo pruty. Když nic jiného, tak vypadají atraktivně, čímž zvyšují šanci na použití a úspěch oproti některým nezajímavým modelům zavedených značek.
- Středa 5. října 2011 v 10:26 ® ferdoz
-
A boh stvoril nebo a zem . . .
a všetko ostatné je vyrobené v číne
reagovat - Středa 5. října 2011 v 10:08 @ All
-
Mudrování nad tím, že je něco z Číny je dnes už směšné. I většina součástek v krámu se kterým komunikujete na netu, je z Číny, nebo blízkého okolí. A bude toho ještě víc. Asi někteří netušíte, že Čína skupuje po světě ložiska vzácných surovin a brzy budou všechny LCD displeje vyrobené v Číně, nebo pod patronátem Číny. Na západ od české džamahírije se o tom vydávají knihy.
reagovat - Úterý 4. října 2011 ve 21:40 ® gomz reakce na …
-
ART> gomzKY jeste neznaji:))))Teda jak kde.
reagovat - Úterý 4. října 2011 ve 21:06 ® skwor reakce na …
-
ART> Není zač, schválně pak napiš, cos koupil (klidně do osobky, pokud to nechceš provalit).
reagovat - Úterý 4. října 2011 ve 20:32 ® ART reakce na …
-
skwor> Díky za radu
reagovat - Úterý 4. října 2011 v 18:08 ® skwor reakce na …
-
ART> Osobka.
reagovat - Úterý 4. října 2011 v 16:27 ® ART reakce na …
-
skwor> ryby je už znaj. Osobně mi hodně sedí, ale chtěl bych vyzkoušet i něco jiného. Nils master bude to ono Osprey co jsem koukal asi to pravé nebude
reagovat - Úterý 4. října 2011 v 15:42 ® skwor reakce na …
-
ART> Rapaly omrzely? To jsi asi první, u koho to slyším. Pokud jde o tu alternativu, tak v krabičkách mám kromě Rapaly ubytované spíš známější firmy – Salmo, Nils master, Kenart, něco od Ugly duckling…
reagovat - Úterý 4. října 2011 ve 14:22 ® ART
-
sunet> Zas na druhou stranu co dnes neni z číny.
reagovat