Vyhledávání
Davle soutok + Vrané n/Vltavou
3.10.2011 | Hlubočepy | 8.281 zobrazení | 18 odpovědí
Jak Vám to jde na tomto revíru.Úspěchy,postřehy,informace a vše co se týká tohoto revíru.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 12. října 2011 ve 13:49 ® osprey reakce na …
-
Hlubočepy> Jak který druh. Ale většina odjíždí taky. Ta tvoje lokalita je v jistém smyslu extrémní – dvě úplně odlišné řeky. Já ti nedokážu od stolu popsat, co se tam děje. Tady u nás mi trvalo asi 15 let než jsem pochopil základní pravidla, jak zdejší voda funguje.
Ale jestli někde nebude potrava, co by tam ti dravci dělali? Snad jen štika migruje omezeně (ale taky to dělá).
reagovat - Středa 12. října 2011 v 7:39 ® Hlubočepy reakce na …
-
Myslíš,že se stěhujou i dravci za rybkama?Nebo slíděj dál?Já bych řek ,že budou do tý relativně mělčí vody vyjíždět dál.
reagovat - Pondělí 10. října 2011 v 19:08 ® osprey reakce na …
-
Hlubočepy> Tak sjeď schválně níž. Možná už to jede dolů. Nevím, jak to u vás chodí.
reagovat - Neděle 9. října 2011 ve 22:00 ® Hlubočepy reakce na …
-
osprey> Ahoj od pátku do neděle jedna štika.Zmizeli oukleje,kapříci ani ťuk.
reagovat - Neděle 9. října 2011 v 17:00 ® Hlubočepy
-
Dnešní úlovek, na poslední chvíly.
reagovat - Pátek 7. října 2011 ve 14:29 ® osprey reakce na …
-
Hlubočepy> Ta věc s vychládáním je logická – Vltava má vodu, která opustila Slapy, ve Štěchovicích se ani nestačila ohřát (nebo vychladnout) a už jde zase z přehrady ven. V létě se jeví jako studená, v zimě naopak teplá.
Sázava je přírodní tok tekoucí spoustu kilometrů bez přehrad a teplotní režim tedy závisí daleko více na počasí – v létě se ohřívá a v zimě vychládá. Sezónní pohyb ryb je proto velmi pravděpodobný a kapři se prý v zimě chytají na Vranské přehradě spíš v její dolní půlce.
Holt si popojedeš…
reagovat - Čtvrtek 6. října 2011 ve 20:47 ® Hlubočepy reakce na …
-
bjucek> Pokud to tak bude,tak je to pro nás špatný.Jsme tak 200m od soutoku,směrem na Sázavu.No uvidíme.
reagovat - Čtvrtek 6. října 2011 v 18:47 ® bjucek
-
pár fotek až z proudu
Myslím taky, že ta Sázava vychladne a ryby pojedou dolu. Co jsem slyšel tak v zimě se ryby chytaj u přehrady a nahoře to je mrtvý.
reagovat - Čtvrtek 6. října 2011 v 16:03 ® Hlubočepy reakce na …
-
osprey> Docela to jde,ale kolega má takovej názor.Tvrdí ,že Sázava vychladne rychleji než Vltava a ryby sjedou na přehradu, kde bude voda teplejší. Potom by jsme byli v řiti.
reagovat - Čtvrtek 6. října 2011 ve 13:53 ® osprey reakce na …
-
Hlubočepy> Do Sázavy se podle mě natahuje dost ryb hlavně zjara – kvůli výtěru. Protože teplotní podmínky se nezměnily, mělo by to být stejné.
Co se týče ryb, uměl jsem tenkrát hodně málo, ale i tak jsem chytal kapříky a bílou rybu celkem běžně. Jak je to dneska, nemám tušení.
reagovat - Čtvrtek 6. října 2011 ve 13:41 ® Hlubočepy reakce na …
-
osprey> Taky se snažím jezdit mimo,ale máme tam na soutoku směrem do Sázavy půjčenou boudu tak tam letos jezdím poprvé.
reagovat - Čtvrtek 6. října 2011 v 11:38 ® osprey reakce na …
-
Hlubočepy> Já tam lovíval asi před 18 lety. Zdálo se mi, že jak je Sázava teplejší, natahujou ryby víc do ní. Do jaké míry je to pravda, to nevím.
Od té doby jsem tam nebyl. Míra mého osobního štěstí narůstá se vzdáleností od velkých měst, zejména od Prahy a tak se v tom kraji moc nepohybuju.
reagovat - Čtvrtek 6. října 2011 v 7:34 ® Hlubočepy reakce na …
-
peddy> Chodíš tam?
reagovat - Středa 5. října 2011 v 17:25 ® peddy reakce na …
-
Moc pěkná štika:)
reagovat - Středa 5. října 2011 ve 13:30 ® Hlubočepy
- reagovat
- Středa 5. října 2011 ve 13:24 ® Hlubočepy
-
Pár úlovků z tohoto revíru
reagovat - Středa 5. října 2011 ve 13:20 ® Hlubočepy
-
To tam nikdo nechodín na ryby ?
reagovat - Úterý 4. října 2011 v 7:25 ® Hlubočepy
- reagovat