Vyhledávání
Pruty Daiwa Exceler
2.10.2011 | Denis M | 26.980 zobrazení | 29 odpovědí
Chcem sa spítať na váš názor na tieto prúty zaujíma ma hlavne tento prút 2,10 1–10g potrebujem ho na rotačky a woblery ale občas aj gumy .
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 9. října 2011 v 18:31 ® candatek18 reakce na …
-
já tayk neříkám že s daiwou nechytam naopak chytam sní dost často a hlavně na smáčky ale woblerky a třpytky bych si na to nedal to je muj nazor.
reagovat - Sobota 8. října 2011 ve 20:58 ® osprey reakce na …
-
A_Smitec> Kolega radí rozumně – možná ještě lepší je Destiny se stejnými parametry.
Anebo něco jiného než Dragon. Ale většinou to bude buď horší anebo dražší.
reagovat - Sobota 8. října 2011 ve 20:01 ® MATE BOBAN reakce na …
-
zober team dragon 2,75m 7–21g medium-fast idealny gumkač, pracuje už od 3g hlavičiek
reagovat - Sobota 8. října 2011 v 15:26 ® A_Smitec reakce na …
-
osprey> Kdyz vidím diskuzi v UL privalci zeptam sem na názor. Chci neco nad tu daiwu 2–10g neco na vetsi gumy, plandavky do 25g a menši woblery případně. spíše ale měkčí proutek kvuli těm gumám. Napadá mě tento http://www.milobrno.cz/…-2-70m-5-40g tam ale ta délka je zbytečná tzn asi toto http://www.milobrno.cz/…-10-m-6-28-g
a nebo Dragon tam jsem slysel ze jsou moc tvrde http://www.milobrno.cz/…-2-40m-7-28g ale nevim jak pracuje vlepena uhlikova špička.
reagovat - Sobota 8. října 2011 v 15:18 ® A_Smitec
-
Taky souhlasim ze 25g je koleno. Já mám osobne doma tu Daiwu asi 4 mesic 2.10 – 2–10g chytám stím od 1,5g po 14g plandavky i kdyz ta uz to mu dava zabrat ale jsem snim nadmiru spokojen.
reagovat - Středa 5. října 2011 ve 22:44 ® osprey reakce na …
-
candatek18> Prostě prut do 25 g na to, co Denis M chce, je hrozný kolík. Kdo si dneska koupí prut do 25 g na pstruhy?
Na Orlíku je to o dost jiné. To by ses načekal, než by ti 2 až 3 g hlava spadla dolů. Proto ty řeči o trávení mládí při čekání až to tam spadne. Na mělké vodě je hlava 2 – 3 g až až.
Jak vidíš, Prutos s tím Excelerem do 10 g normálně chytá. Používá ale nástrahy, které by ti byly na Orlíku k ničemu.
reagovat - Středa 5. října 2011 ve 20:22 ® candatek18 reakce na …
-
osprey… nevím proč bych měl trávit mládí jenom se mi zdálo 2–10g na woblírky a rotačky trošku moc když si na te prut dám malého smáčka tak se špička ohýbá docela dost a Cormoran 5–25g mam ja a proto sem mu tam psal , že by si mohl pořídit Albastar Vertigo to samé 5–25g a to je jiná akce než u cormoranu a špička má daleko větší akci než u cormoranu… a na ty daiwě by to vypadalo asi hůř kdyby tam dal woblerka kterej by mel třebas 7g…
reagovat - Středa 5. října 2011 v 17:10 ® skwor reakce na …
-
osprey> Ano, každý to vnímá jinak – a proto mi ta Destiny nepřijde lepší (trvanlivost umím zjistit u pečiva, ne u prutu) a kupovat ten prut dneska, dostal by zase přednost ten Team.
reagovat - Středa 5. října 2011 v 1:03 ® Prutos reakce na …
-
gomz> Prutos přidá, co by nepřidal
reagovatAkurát si tady toho musí všimnout
- Středa 5. října 2011 v 0:59 ® Prutos reakce na …
-
Denis M> Jak píš Gomz, jednoho excelera doma mám. Je to délka 2,4m gramáž 2–10. Koupil jsem si ho jednak proto, že mi v krámu padnul do oka a druhak jsem prut těchhle paramerů neměl a chtěl.
reagovat
Chytám s ním rotačky, woblerky a občas i gumy. Rotny 000–1, wobiky 1–3 max.5 cm (dle typu) Vyloženě na UL to není, takže u gum vyžaduje jistou gramáž. Od gramu výš se to dá , dva jsou tak optimum a pět bych viděl jako strop. Tvým požadavkům by měl vyhovět.Navíc stojí pár peněz. - Středa 5. října 2011 v 0:47 ® gomz reakce na …
-
osprey> Jasne a v pohode.:)Psal jsem jen muj nazor a zkusenost na konkretni jeden prut.Muj nazor – spokojenost, ale jiny prut o podobne delce a gramazi nemam.Tzn. nemam s cim srovnat.
reagovat - Úterý 4. října 2011 ve 23:22 ® osprey reakce na …
-
gomz> Já se k tomu vyjadřuju spíš proto, že se to ode mě čeká. Vyzkoušel jsem sice dost prutů, i doma toho mám otep, ale to nic neznamená.
Jednak to každý vnímá jinak a druhak – žádný papír ve smyslu, že jsem prutoznalec, nemám. Dělám, co můžu.
reagovat - Úterý 4. října 2011 ve 23:13 ® gomz reakce na …
-
osprey> Asi mas pravdu, urcite jsi tech proutku „ochytal“vic jak ja.:) Jinak daiwu v nizsi gramazi jak ja, ma i Prutos, mozna prida nejake zkusenosti a poznatky.
reagovat - Úterý 4. října 2011 ve 22:37 ® osprey reakce na …
-
Denis M> Ber raději tu Destinu než Teama, pokud se rozhodneš pro Dragon. Přijde mi lepší a trvanlivější.
S tou Daiwou bys chybu neudělal. Ty Excelery nejsou drahé a přitom se docela povedly. Podívej se i po jiných gramážích.
reagovat - Úterý 4. října 2011 ve 21:07 ® skwor reakce na …
-
Denis M> Pokud netrváš na Daiwě, tak se fakt podívej na nějaké ty jemnější Dragony, do dvou tisíc se vejdeš třeba u Team dragon 2,4m 3–14g. Odchytal jsem toho s ním dost a výměna za daiwu na pořadí dne není
reagovat - Úterý 4. října 2011 v 19:59 ® gomz reakce na …
-
Denis M> Mam Daiwu exceller v 2,4m a gramaz-nerad bych kecal…5–25.Spokojenost na wobky, slidery az do 18g, vetsi rotacky(cislo nevim, delal jsem je doma) neni problem.Rychly proutek a vydrzi dost.Nikomu nic nevnucuji, pouze za sebe spokojenost.Nosim jej k vode uz od lonskeho 7mesice.
reagovat - Úterý 4. října 2011 v 19:50 ® Denis M reakce na …
-
osprey> Dík,tá dlžka mi presne vyhovuje , ten dragon sa mi velmy páči ,ja som len preto chcel nejakú daiwu lebo tu majú aj u nás v shope
reagovat - Úterý 4. října 2011 v 19:46 ® osprey reakce na …
-
Denis M> http://www.rsp-fishing.cz/…3-15g-akce-2
http://www.rsp-fishing.cz/…m-2-14g-akce
reagovat - Úterý 4. října 2011 v 19:28 ® Denis M reakce na …
-
Luccini> Tak to je pekná zlava len je to dost dlhé.
reagovat - Úterý 4. října 2011 v 19:27 ® Denis M reakce na …
-
osprey> Ja budem chytat na menších riečkách pstruhy a este na takom mensom jazere z hojním výskitom ostrižov(okoun).
reagovat - Úterý 4. října 2011 v 18:55 ® Luccini reakce na …
-
Denis M> http://www.tropicliberec.cz/…n-2-7m-3-18g tady mas tu daiwu sice delsi ale za solidni cenu
reagovat - Úterý 4. října 2011 v 18:46 ® osprey reakce na …
-
Denis M> Samozřejmě. On candatek 18 chytá na hloubkách na Orlíku a tam potřebuje těžší věci, aby nestrávil mládí čekáním, až mu to spadne na dno.
Přes 15 g nechoď.
reagovat - Úterý 4. října 2011 v 18:39 ® Denis M reakce na …
-
osprey> Dakujem,lebo prut do 25 g sa mi zda moc na napr. rotačky do velkosti 1
reagovat - Úterý 4. října 2011 v 18:19 ® osprey reakce na …
-
Denis M> Je to rozhodně tvrdší než to, co ty bys asi rád.
Dokonce si myslím, že by sis měl na ten Exceler 2–10 g zkusmo sáhnout. Je to jemný prut, ale na takové ty závodnické wobblírky a rotačky by šel.
Jinak pokud bys chtěl opravdu Daiwu, koukni na Infinity-Q 240 cm do 15 g. Je to dražší, ale budeš mít na pár let pokoj. Já mám na to samé Dragon Destiny 240 cm/2 – 14 g. Funguje to taky moc hezky, ale Daiwa to není
reagovat - Úterý 4. října 2011 v 17:11 ® Denis M reakce na …
-
candatek18> A neni to moc tvrdé
reagovat - Úterý 4. října 2011 v 16:05 ® candatek18 reakce na …
-
hele vedel bych o prutech od cormoranu jsou docela za dostupnou cenu tak Trebas carb-o-star XT light spin do 25g. na tom se daji tahat male woblery, a rotacky taky nebo viem o prutu albastar vertigo je to taky 5–25g, ale ma uplne jinou akci nez cormoran… ja jedine pouzivam na smacky Daiwu a na woblery cormoran nebo albastar.
reagovat - Pondělí 3. října 2011 v 18:56 ® Denis M reakce na …
-
No dik, ja potrebujem prut hlavne na male woblerky rotacky musim sa popozerat po niecom inom.Ak vies o dacom takom tak napis.
reagovat - Pondělí 3. října 2011 v 18:39 ® candatek18
-
používám ho hlavně na smáčky. na nic jiného.
reagovat - Pondělí 3. října 2011 v 18:39 ® candatek18
-
zdar tedy nevim ja sem si koupil jenom Daiwa ecceler 2–10g a 1–10g sem este nevidel ..... ale muzu ti rict ze na rotacky a woblerky je to docela moc jemny prut lepsi bych pouzil trebas neco od 10g protoze na tomto prutu tahnes smacka,kterej ma trebas 2,5g i s jig.hlavickou a mas spicku prohlou jako kdyby si tam ml 10g woblerka…
reagovat