Vyhledávání
Prsacky, Brodaky
1.10.2011 | jarysek | 27.489 zobrazení | 35 odpovědí
Nevedel by nekdo nakou firmu kde primo delaj prsacky nebo brodaky? nakej kontakt primo na firmu nebo tak? diky moc Potreboval bych udelat brodaky na me :(
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 4. října 2011 v 11:11 @ All reakce na …
-
sunet> Hlavně, že píší, že to nemají, ale ať se Jarýsek trochu potrápí, že?
reagovat - Úterý 4. října 2011 v 11:09 @ All reakce na …
-
jarysek> Cabelas posílá běžně všude. Asi jsi dost neznalý. Na dobírku u České pošty to nebude.
reagovat - Úterý 4. října 2011 v 11:07 @ All reakce na …
-
jarysek> Asi nečtete, co píší: There are no more options to narrow by.
Kde nic není, ani smrt nebere.
reagovat - Úterý 4. října 2011 v 10:22 ® jarysek reakce na …
-
to je dost slusne… zkusim zjistit jestli zasilaji do cr
reagovat - Úterý 4. října 2011 v 10:04 ® sunet
-
jarysek> Můžeš zkusit třeba i tyto botky. Za tu cenu to jistě stojí za pokus.
http://www.cabelas.com/…EQ_103896180?…
Každopádně to můžeš zkombinovat s těmito neoprénovými prsačkami a máš komplet za cca 120 USD
.
http://www.cabelas.com/…/product.jsp?…
reagovat - Úterý 4. října 2011 v 9:44 @ All reakce na …
-
jarysek> Když nevíš, či „to“ budé dobré, zajeď si do Pelhřimova, mají tam pěkné krematórium, ať víš, do čeho jdeš.
reagovat - Úterý 4. října 2011 v 9:40 @ All reakce na …
-
jarysek> Na rozdíl od tzv. dejchačú (goretex a pod.), či tenkých gumových či PVC gatí, do kterých si musíš obléct ještě něco teplého, se dělá neoprénový skafandr poměrně těsný a např. já jsem v něm nosil jen termoprádlo. Neopren je polyuretanová pěnová guma, potáhnutá z obou stran pružným textilem. Dovoluje i částečné natáhnutí. Dejchače jsou de facto neprůtažné a musí mít rezervu např. na klek, či dřep. Kdyby nebyly volné, nemohl by jsi se hýbat.
reagovat - Úterý 4. října 2011 v 6:58 ® Axamith
-
lla: Ponožky problém nebudou, Agama je výrobce, ne překupník, tak by nebyl problém je vyrobit podle požadavku. Kdysi jsem tam nechal dělat drobné opravy na neoprenu a personál byl velmi ochotný.
reagovat - Pondělí 3. října 2011 ve 20:00 ® jarysek reakce na …
-
tak to je parada jen ted nevim jestli 15 nebo 16 precijenom kazda bota je jina… jeste se zeptam ten neopren je uplej na telo nebo volnej??
reagovat - Pondělí 3. října 2011 v 19:14 @ All reakce na …
-
jarysek> Tvůj prooblém „Big Foot“ mne zaujal. Kdo hledá, najde.Simms přece jen má velké škarbale. Až velikost US16 jsou Freestone s filcem na podrážce. Blinkni si na velikostní tabulku, uvidíš. Gatě od Agamy za 4500 CZK, a za 100 EUR boty, budeš jak ze škatulky.Či ze škatule?
reagovat - Pondělí 3. října 2011 ve 14:56 @ Alla
-
Brodící boty nabízí Greys do velikosti US13, Simms do velikosti US14 resp. EU48. S tím, že by Big Foot brodil obutý, se prostě nepočítá. Nestor českéhio muškaření a pán žichovické Otavy, Karel Liška, brodil v okovaných kožených botách a tlustých vlněných punčochách. Využíval toho, že se voda v punčochách od těla trochu ohřála… To v létě. Na jaře a na podzim užíval vysoké boty vycpané vlnou.
reagovat - Pondělí 3. října 2011 ve 14:41 @ Alla reakce na …
-
Axamith> Myslíš, že brodící boty na nožku velikosti 15 nebudou problémem? Řekl bych, že budou. A velkým.
reagovat - Pondělí 3. října 2011 ve 14:40 @ Alla reakce na …
-
jarysek> Neopren je běžný.
reagovat - Pondělí 3. října 2011 ve 14:39 @ Alla reakce na …
-
jarysek> Agama nabízí neopreny cca za 4,5. Ale problém jsou ty boty velikosti 15.
reagovat - Pondělí 3. října 2011 v 10:34 ® Axamith
-
Výhody :
- rozumná cena
- ideální do chladných vod
- jednoduchá oprava
nevýhody :
- hůře se v nich chodí na delší vycházky kolem vody
- v horku se koupeš ve vlastním potu
Já mám pouze neopren, páč jsem kloubař, tak ho přeferuji. Už delší dobu pokukuji po dejcháčích, ale zatím jsem se nerozhoupal. I tak bych si neopren ponechal na extrémní muškařinu ( +5 °C a nižší teploty ).
reagovat - Pondělí 3. října 2011 v 10:21 ® jarysek
-
jak je to stim neoprenem? nikdy sem ho na nikom skoro nevidel.. ma to vyhody nevyhody?
reagovat - Pondělí 3. října 2011 v 10:05 ® Axamith
-
Jedna z možností je pořídit si neoprén ve vyhovující velikosti, ustřihnout boty a nechat si u Agamy našít neoprénové ponožky a dokoupit brodící boty.
reagovat - Pondělí 3. října 2011 v 9:34 ® džigit
-
jarysek> myslím,spíš vím,že dovedou.Potápěčské zkušenosti tomu nasvědčují
reagovatA kdyby ne,zkusím se optat v okolí/hasiči,HBZ a potápěči/
Možná to bude jednodušší neš 3,5–4 kový rozměr nohy mé baby - Pondělí 3. října 2011 v 9:31 ® jarysek
-
Agamu uz jsem kontaktoval… tak uvudime.. pokud za ne nebudou chtit 15000kc
reagovatale kdyz to dovedou tak za to rad zaplatim..
- Pondělí 3. října 2011 v 8:30 ® džigit reakce na …
-
Kazan> šak to je to co jsem tím myslel
reagovatjá je ještě nedávo měl doma.Aj bych nabídnul,jen už je nemůžu najít.Takže ArmyShop
Jinak se bude muset osobně dotázat v Agamě,jsou chopni udělat spoustu věcí,ale asi si to i nechaj zaplatit… - Pondělí 3. října 2011 v 8:01 ® Kazan reakce na …
-
džigit> svého času jsem používal nějaké návleky z vojenského chemického atombordelu, bylo to skvělý, přetáhlo se to přes boty a nechalo se to vytáhnout až k rozkroku. Zabralo to prdlajs místa. Někde na to ještě narazit, tak to bude jezdit v kufru auta jako nouzovka.
reagovat - Pondělí 3. října 2011 v 7:40 @ Alla reakce na …
-
jarysek> Patnáctky gumáky asi nikdo nedělá. Jak jsem napsal, uřezat.
reagovat - Neděle 2. října 2011 ve 20:55 ® peta128 reakce na …
-
jajco>A nebo rovnou zásahová jednotka
reagovat - Neděle 2. října 2011 ve 20:50 ® jajco reakce na …
-
peta128> To by byla ale kontrola spíš od Mudr.Chocholouška.
reagovat - Neděle 2. října 2011 ve 20:45 ® peta128 reakce na …
-
džigit>Už se vidim jak jsem zabrozenej a přijde kontrola
reagovat - Neděle 2. října 2011 ve 20:27 ® Shrek reakce na …
-
džigit> Ty jsi úúúúúúúl
reagovat - Neděle 2. října 2011 ve 20:05 ® jajco reakce na …
-
džigit> To je do větších hloubek,né na brození!
reagovat - Neděle 2. října 2011 v 19:45 ® džigit
-
http://www.armatex.cz/opch-70.php a upravit dle potřeby
reagovat - Neděle 2. října 2011 v 19:31 ® jarysek
-
neco takoveho… http://www.rsp-fishing.cz/…-lexpo-nylon
reagovat - Neděle 2. října 2011 v 19:20 @ All
-
jarysek>A čemu říkáš „obyčejné“? To je taky pěkná pitomost… Pamatuj – Velorex se dělal ve dou variantách a to hadrákový a riflový. A ten riflový, ale jen v písničce. Vobzčejnej byl jakej?
reagovat