Chytej.cz

Prsacky, Brodaky necteno

1.10.2011 | jarysek | 27.490 zobrazení | 35 odpovědí

Nevedel by nekdo nakou firmu kde primo delaj prsacky nebo brodaky? nakej kontakt primo na firmu nebo tak? diky moc Potreboval bych udelat brodaky na me :(

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Úterý 4. října 2011 v 11:11 @ All reakce na …

sunet> Hlavně, že píší, že to nemají, ale ať se Jarýsek trochu potrápí, že?

reagovat
Úterý 4. října 2011 v 11:09 @ All reakce na …

jarysek> Cabelas posílá běžně všude. Asi jsi dost neznalý. Na dobírku u České pošty to nebude.

reagovat
Úterý 4. října 2011 v 11:07 @ All reakce na …

jarysek> Asi nečtete, co píší: There are no more options to narrow by.

Kde nic není, ani smrt nebere.:-D

reagovat
Úterý 4. října 2011 v 10:22 ® jarysek reakce na …
jarysek

to je dost slusne… zkusim zjistit jestli zasilaji do cr

reagovat
Úterý 4. října 2011 v 10:04 ® sunet

jarysek> Můžeš zkusit třeba i tyto botky. Za tu cenu to jistě stojí za pokus.

http://www.cabelas.com/…EQ_103896180?…

Každopádně to můžeš zkombinovat s těmito neoprénovými prsačkami a máš komplet za cca 120 USD :-) .

http://www.cabelas.com/…/product.jsp?…

reagovat
Úterý 4. října 2011 v 9:44 @ All reakce na …

jarysek> Když nevíš, či „to“ budé dobré, zajeď si do Pelhřimova, mají tam pěkné krematórium, ať víš, do čeho jdeš.

reagovat
Úterý 4. října 2011 v 9:40 @ All reakce na …

jarysek> Na rozdíl od tzv. dejchačú (goretex a pod.), či tenkých gumových či PVC gatí, do kterých si musíš obléct ještě něco teplého, se dělá neoprénový skafandr poměrně těsný a např. já jsem v něm nosil jen termoprádlo. Neopren je polyuretanová pěnová guma, potáhnutá z obou stran pružným textilem. Dovoluje i částečné natáhnutí. Dejchače jsou de facto neprůtažné a musí mít rezervu např. na klek, či dřep. Kdyby nebyly volné, nemohl by jsi se hýbat.

reagovat
Úterý 4. října 2011 v 6:58 ® Axamith
Axamith

lla: Ponožky problém nebudou, Agama je výrobce, ne překupník, tak by nebyl problém je vyrobit podle požadavku. Kdysi jsem tam nechal dělat drobné opravy na neoprenu a personál byl velmi ochotný.

reagovat
Pondělí 3. října 2011 ve 20:00 ® jarysek reakce na …
jarysek

tak to je parada jen ted nevim jestli 15 nebo 16 precijenom kazda bota je jina… jeste se zeptam ten neopren je uplej na telo nebo volnej??

reagovat
Pondělí 3. října 2011 v 19:14 @ All reakce na …

jarysek> Tvůj prooblém „Big Foot“ mne zaujal. Kdo hledá, najde.Simms přece jen má velké škarbale. Až velikost US16 jsou Freestone s filcem na podrážce. Blinkni si na velikostní tabulku, uvidíš. Gatě od Agamy za 4500 CZK, a za 100 EUR boty, budeš jak ze škatulky.Či ze škatule?

/…t_1243/89214

reagovat
Pondělí 3. října 2011 ve 14:56 @ Alla

Brodící boty nabízí Greys do velikosti US13, Simms do velikosti US14 resp. EU48. S tím, že by Big Foot brodil obutý, se prostě nepočítá. Nestor českéhio muškaření a pán žichovické Otavy, Karel Liška, brodil v okovaných kožených botách a tlustých vlněných punčochách. Využíval toho, že se voda v punčochách od těla trochu ohřála… To v létě. Na jaře a na podzim užíval vysoké boty vycpané vlnou.

reagovat
Pondělí 3. října 2011 ve 14:41 @ Alla reakce na …

Axamith> Myslíš, že brodící boty na nožku velikosti 15 nebudou problémem? Řekl bych, že budou. A velkým.

reagovat
Pondělí 3. října 2011 ve 14:40 @ Alla reakce na …

jarysek> Neopren je běžný.

reagovat
Pondělí 3. října 2011 ve 14:39 @ Alla reakce na …

jarysek> Agama nabízí neopreny cca za 4,5. Ale problém jsou ty boty velikosti 15.

reagovat
Pondělí 3. října 2011 v 10:34 ® Axamith
Axamith

Výhody :

• rozumná cena
  • ideální do chladných vod
  • jednoduchá oprava

nevýhody :

• hůře se v nich chodí na delší vycházky kolem vody
  • v horku se koupeš ve vlastním potu

Já mám pouze neopren, páč jsem kloubař, tak ho přeferuji. Už delší dobu pokukuji po dejcháčích, ale zatím jsem se nerozhoupal. I tak bych si neopren ponechal na extrémní muškařinu ( +5 °C a nižší teploty ).

reagovat
Pondělí 3. října 2011 v 10:21 ® jarysek
jarysek

jak je to stim neoprenem? nikdy sem ho na nikom skoro nevidel.. ma to vyhody nevyhody?

reagovat
Pondělí 3. října 2011 v 10:05 ® Axamith
Axamith

Jedna z možností je pořídit si neoprén ve vyhovující velikosti, ustřihnout boty a nechat si u Agamy našít neoprénové ponožky a dokoupit brodící boty.

reagovat
Pondělí 3. října 2011 v 9:34 ® džigit

jarysek> myslím,spíš vím,že dovedou.Potápěčské zkušenosti tomu nasvědčují :-) A kdyby ne,zkusím se optat v okolí/hasiči,HBZ a potápěči/
Možná to bude jednodušší neš 3,5–4 kový rozměr nohy mé baby :-))

reagovat
Pondělí 3. října 2011 v 9:31 ® jarysek
jarysek

Agamu uz jsem kontaktoval… tak uvudime.. pokud za ne nebudou chtit 15000kc :-) ale kdyz to dovedou tak za to rad zaplatim..

reagovat
Pondělí 3. října 2011 v 8:30 ® džigit reakce na …

Kazan> šak to je to co jsem tím myslel :-)) já je ještě nedávo měl doma.Aj bych nabídnul,jen už je nemůžu najít.Takže ArmyShop :-)
Jinak se bude muset osobně dotázat v Agamě,jsou chopni udělat spoustu věcí,ale asi si to i nechaj zaplatit…

reagovat
Pondělí 3. října 2011 v 8:01 ® Kazan reakce na …

džigit> svého času jsem používal nějaké návleky z vojenského chemického atombordelu, bylo to skvělý, přetáhlo se to přes boty a nechalo se to vytáhnout až k rozkroku. Zabralo to prdlajs místa. Někde na to ještě narazit, tak to bude jezdit v kufru auta jako nouzovka.

reagovat
Pondělí 3. října 2011 v 7:40 @ Alla reakce na …

jarysek> Patnáctky gumáky asi nikdo nedělá. Jak jsem napsal, uřezat.

reagovat
Neděle 2. října 2011 ve 20:55 ® peta128 reakce na …
peta128

jajco>A nebo rovnou zásahová jednotka:-D

reagovat
Neděle 2. října 2011 ve 20:50 ® jajco reakce na …
jajco

peta128> To by byla ale kontrola spíš od Mudr.Chocholouška.

reagovat
Neděle 2. října 2011 ve 20:45 ® peta128 reakce na …
peta128

džigit>Už se vidim jak jsem zabrozenej a přijde kontrola:-D

reagovat
Neděle 2. října 2011 ve 20:27 ® Shrek reakce na …
Shrek

džigit> Ty jsi úúúúúúúl :-D

reagovat
Neděle 2. října 2011 ve 20:05 ® jajco reakce na …
jajco

džigit> To je do větších hloubek,né na brození!:-D

reagovat
Neděle 2. října 2011 v 19:45 ® džigit

http://www.armatex.cz/opch-70.php a upravit dle potřeby :-)

reagovat
Neděle 2. října 2011 v 19:31 ® jarysek
jarysek

neco takoveho… http://www.rsp-fishing.cz/…-lexpo-nylon

reagovat
Neděle 2. října 2011 v 19:20 @ All

jarysek>A čemu říkáš „obyčejné“? To je taky pěkná pitomost… Pamatuj – Velorex se dělal ve dou variantách a to hadrákový a riflový. A ten riflový, ale jen v písničce. Vobzčejnej byl jakej?

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1