Chytej.cz

ŠTIKA a prívlač necteno

1.10.2011 | vovo | 48.483 zobrazení | 54 odpovědí

Chtěl bych se zeptat s jakou umělou nástrahou máte na štiku větší úspěch pište na co ste chytili nejvíc a největší štiky jestli na plandavky, rotačky, smáčky, twisteri, wobleri, atd.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Pondělí 3. října 2011 ve 4:04 ® Fryw reakce na …
Fryw

BrulaKO> Já si k vodě chodím léčit nervy, choď víc rybařit .-)

reagovat
Pondělí 3. října 2011 ve 3:49 ® Fryw
Fryw

Na gumovou rybku. Zkoušel jsem na stejné vodě vše co jsi vypsal, i ve stejném čase a vžy byl uspěch na gumovou rybku. Jen to, zda je lepší nástraha to na co jsem chytil, nebo to na co jsem chytil je to jediné co dokážu smysluplně vláčet je mi záhadou.

Tady píše kolega o plandavce a jednoduchosti jí vláčet. Nikdy se snad nestalo, že bych během vláčecí výpravy nehodil párkrát do vody plandavky, ale jednou jsem měl záběr, neproměněný. Jinak ani ťuk. To mi vnáší do hlavy další nejasnosti :-) p.s. o woblerech vím už dávno, že je mám jen na parádu a na to, abych se podíval jak zhruba vypadá ryba.

Hodně dobře si zavláčím na rotačku okouny, ale otázka je ohledně štik…

reagovat
Neděle 2. října 2011 ve 20:05 ® BrulaKO

David Havlíček> ok,beru na vedomi, ty udelej to oc jsem te pozadal, hodne stesti

reagovat
Neděle 2. října 2011 v 19:52 ® HaD reakce na …
HaD

BrulaKO> Sice nerozumím tomu, proč ze sebe děláš blbce, ale budiž. Beru to jako axiom Tvé existence.

reagovat
Neděle 2. října 2011 v 17:57 ® BrulaKO reakce na …

osprey> chytaj to je duležitý,sice stojej trosku vic,ale zase nereznou a to ani trojháčky

reagovat
Neděle 2. října 2011 ve 13:10 ® osprey reakce na …
osprey

BrulaKO> Plandavky od Blue Fox mám za jedny z nejlepších. Budu se ale muset po nějakých podívat a za rozumnou cenu – ztráty…

reagovat
Neděle 2. října 2011 ve 12:12 ® BrulaKO

Mrakoš> přesně koho znám říká stíhlá stříbrná plandavka rychle vedena pod hladinou, top na boleny.Havlíček plandavky nemá rád asi protože stojej 20 kaček, za to je cool a trendy chytat na Illexe za 400 Kč :-))

reagovat
Neděle 2. října 2011 v 9:45 ® Mrakoš reakce na …

David Havlíček> Boleny chytám většinou jen nechtěně, ale nejvíc jich mám zrovna na stříbrnou plandavku. A nevím čím bych jí janak nahradil, snad thrillem nebo něčím takovým. Když mám ale 50 metrů od břehu ostrůvky ze stulíků tak tam nebudu mrskat woblera, ale levnou plandu. Službu udělají stejnou.

reagovat
Sobota 1. října 2011 ve 22:41 ® BrulaKO reakce na …

David Havlíček> takhle vypada ten BlueFox: http://www.google.cz/search?…

reagovat
Sobota 1. října 2011 ve 22:28 ® BrulaKO

David Havlíček> okoun a potocak vyjimecne a vetsinou vetsi kusy souhlas,ale daji se chytit.Bolen,candat bez problemu.Ja jsem treba nedavno zkousel plandavku Lucius od BleFox, v modro stribrny barve a chytal jsem pekny okouny

reagovat
Sobota 1. října 2011 ve 21:44 ® HaD
HaD

V každém období a na různých lokalitách něco jiného – jak píše osprey. Kdysi jsem opravdu hodně štik chytal na větší rotačky a pořád je řadím k velmi účinným nástrahám. Jinak samozřejmě smáčci a gumy obecně, strašně rád mám jerky a popy, woblery. Plandavky taky, ale ty moc rád nechytám. Zde si dovolím nesouhlasit s BrulaKO, že je planda dobrá na všechny dravce. To je nesmysl. Třeba okouni, boleni, candáti a potočáci moc plandavky nemusí.

reagovat
Sobota 1. října 2011 ve 21:20 ® jajco
jajco

Letos mám nejvíc štik na 11cm kopyto.Hlavičku sem upiloval tak na tři gramy,abych mohl tahat gumu co nejpomalej a nevázl na dně.Gumy v přírodních barvách.

reagovat
Sobota 1. října 2011 ve 21:16 ® Mrakoš

letošní nej štiky mám na 16g stříbrnou plandu – zabrala na hloubce, slider PA 7cm – u břehu pod větvema (pršelo), slider RR 10cm – přítok do přehrady (bylo horko), executor RT 9cm na zarostlé tůni. Největší štika mi urvala rotačku aglia long č.5 :-((

reagovat
Sobota 1. října 2011 ve 21:04 ® smisa 3!
smisa 3!

koukám,co lidí tady má štiky na rotačky. Já žádnou. A to je vcelku neupozaďuju. Moje jednička je Rapala X-Rap a větší ripery. Letos mi ale nějak padaj,to se mi nikdy nestávalo.

reagovat
Sobota 1. října 2011 ve 20:47 ® chosebaits
chosebaits

Wobler u mě vede,ale jsou dny kdy chtěj jen to či ono.Každý den je jiný a každá nástraha pracuje také jinak.

reagovat
Sobota 1. října 2011 v 18:59 ® Honza Štraus
Honza Štraus

Nejvíce štik jsem chytil na gumy – většinou kopyta, ale skoro všechny největší mám na rotačky. Woblerům a plandavkám dávám opakovaně příležitost, ale bodují jen vyjímečně…

reagovat
Sobota 1. října 2011 v 18:48 ® BrulaKO

osprey> to mi taky nevyvrátíš:-)) , no vzhledem k tomu, ze nakoupis zajimavé plandaky za 20 kč a chytaj mě vic nez woblery od Rapaly za 250 Kč,by mě to zas tolik netrápilo.Nektere typy plandavek muzes tahat i v 50 cm vode a nevaznes, jsou i typy ktere nechas vyklesat na dno a kdyz je tahas jdou k hladine,nebo chodi tesne pod hladinou a to i 30gr plandy,ale chytam i na woblery,rotacky a gumy,jak pises pro kazdeho je neco jineho top

reagovat
Sobota 1. října 2011 v 18:30 ® Bucho
Bucho

Nejvic štik mam na rotačky stříbrné a stříbrno-červené. Ale největší štiku na jerka.

reagovat
Sobota 1. října 2011 v 15:05 @ Taro

Šťuky chytám na takmer všetky vláčiace nástrahy. Záleži však od vody, kde chytám a tiež od toho čo sa momentálne rybám páči. Minulý rok bola u mňa nástrahou č. 1 plandavka. Tento rok na začiatku sezóny voblér, no teraz sú to už len gumenné nástrahy.

reagovat
Sobota 1. října 2011 ve 14:52 ® osprey reakce na …
osprey

BrulaKO> Nebudu ti plandavky vyvracet, mám je rád, ale u nás bych se nedoplatil (dno je samý šutr). Když jsem byl na severu, velice často jsem u nich skončil.

reagovat
Sobota 1. října 2011 ve 14:50 ® osprey
osprey

O tom to vůbec není. Vybíráš nástrahu podle toho, co potřebuješ a co se líbí v danou chvíli rybám. Má do toho co mluvit hloubka, čistota vody, roční období, ochytanost ryb…

Mám třeba málo štik na rotačky, protože na ně nerad chytám. Jsou lidi, co mají skoro všechny štiky na rotačky.

reagovat
Sobota 1. října 2011 ve 14:26 ® fishman123
fishman123

Dost dobrý sou třeba woblery Rapala, salmo atd.. já ale preferuju jemnou vláčku takže větší gumy nebo smáčky… ale s woblerem si na štiku asi nejlíp zachytáš, musíš se ale připravit na to že občas obětuješ vázkám nákou tu nástrahu , a určitě mrzí víc když utrhneš woblera za 200 než když uthneš twister za cca 3 koruny.. ale jinak štikám zdar :-D

reagovat
Sobota 1. října 2011 v 10:36 ® BrulaKO

Největší stiky a nejvíc dravců mam na uzké stribrne plandavky, od 20 gr nahoru.Vyhodu bych videl v tom,že pracuji za kazde rychlosti dobře,ne jako lžícovky, dohodíš je opravdu daleko,pri klesani na dno rotuji kolem sve osy, cena je smesna od 17 Kč nahoru.Nastrahu muzes vest jak chces fantazii se meze nekladou a pro zacatecníka smrtici nastraha na vsechny dravce.Nejstarsi a zaroven nejučinejsi nastraha na vsechny! dravce.Jedina nevýhoda je,ze si to casto dravec vypaci z tlamy nebo ji vytřepe.At mi to nekdo vyvrátí:-)) , woblery, gumy a podobny ptakoviny mi zaplnuji par tydnu v sezone, kdy ryby na tyhle nastrahy reaguji lepe

reagovat
Sobota 1. října 2011 v 10:02 ® zalesak05
zalesak05

Já mám umělou štiku, štiky jsem na to nikdy nechytal ,tak nevím jestli na to berou ,ale pstruha jsem na to chytil :-D

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1