Vyhledávání
Jaké boilies na podzim???
27.9.2011 | thomas777 | 43.980 zobrazení | 20 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jestli by byl na podzim lepší boilies spíš na masové bázi nebo ovoce???
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 14. prosince 2011 v 17:40 ® cadoxfishing
-
Tento pátek karel nikl v Rybařské prodejně Mošnov! více na www.cadoxfishing.cz
reagovat - Pátek 4. listopadu 2011 ve 13:29 ® František Helm
-
Když si přečtu zkušenosti většiny z vás, tak tam platí, že v teplé vodě chytáte „smrady“ a ve studené „sladké“ boilies. Vlastně to tak funguje i u mě. Jen mě trošku zaráží a překvapuje, že to funguje zcela opačně než u chytání na klasickou nástrahu – v teplé vodě fungují „sladké“ příchutě až už extrudy, těsta či kukuřice (med,vanilka, anýz, skopex, atd.) a při studené vodě fungovaly červy a žížaly, tedy „maso“. „A pak se v tom rybáři vyznej“…
reagovat - Čtvrtek 6. října 2011 v 16:33 ® superweb reakce na …
-
thundarr> asi kazdej ma jiny zkusenosti
reagovatA casto za to muze i nahoda. 3 kapri pres 70cm ze svazovky za nejakych 6 hodin chytani mi ale na nahodu prijde dost.
Loni jsem si celkem oblibil ananasovej kompot.
V srpnu se mi povedl 23kg supinac na Stitu na jednu z nejlevnejsich hotovek co sem kdy pouzival(Sportcarp Focus). Takze myslim ze komplikovany drahy boilie mix ⇒ velka ryba zas tak uplne neplati. - Úterý 4. října 2011 ve 20:05 ® thundarr reakce na …
-
superweb> řekl bych že to tak jednoduche nebude
reagovat - Neděle 2. října 2011 ve 21:39 ® superweb reakce na …
-
thundarr> jo to jsem taky cetl. V tom rybnice je obsadka amuru tak od 80cm vys. Nicmene me dnes opet ignorovali. Zato prisel zas supinac kolem 70cm a lysec 81cm
reagovatPodle me je kapr v podstate prase – naucis ho zrat prakticky cokoliv. Vyhoda boilies je ze dobre drzi na vlasu, je pomerne aromaticke(to pulka svestky taky) a vetsi velikosti vyselektujes vetsi ryby(to se svestkou zda se funguje taky). Problem je, ze mi dosli cerstvy svestky a ty rozmrzly drej na vlasu hur nez jsem cekal..ale da se to, jen je potreba vetsi zarazka.
- Sobota 1. října 2011 v 18:04 ® thundarr reakce na …
-
superweb> tak ono na kapra s ovocem nevim … ale na amura určitě
reagovat - Sobota 1. října 2011 ve 12:22 ® superweb reakce na …
-
thundarr> amur byl puvodni zamer, ale chutnalo to vic kaprum..dneska pujdu zase zkusit navecer snad..
reagovat - Pátek 30. září 2011 ve 23:13 ® alchymistaskota
-
zdravím, já osobně bych použil kuličky s příchutí ovoce ,jako jsou švestka, špendlík,pomeranč,ananas,..něco sladšího.. Osobně jsem používal sladký pomeranč – průměr 18mm,je velice dobrý na krátkodobé chytání-3–4 dny,aneb vlastní výroba pepř – švestka,který se mi také osvědčil..Je ale pravda,že zde jsem byl na čekané,pomeranč jezdil daleko lépe,dřív..,dá se povědět,že po zakrmení ,punčoška PVA (v ní cca 7–8 rozpůlených),neb PVA nitka a 5–6 kuliček,a zhruba do 4 hodin byly první nesmělé,opatrné záběry..
reagovat - Pátek 30. září 2011 v 15:19 ® thundarr reakce na …
-
superweb> jo na amury super
reagovat - Pátek 30. září 2011 ve 12:34 ® superweb
-
No 10kg kaprik..ale ne na kouli, na svestky co rostou na stromech..tyden krmit tak kg svestek co 2 dny, pak normalne pulku na vlas, nadlehcit penou
reagovat - Čtvrtek 29. září 2011 v 10:56 ® thundarr reakce na …
-
varholík.martin> podle mne urcite …
reagovat… akorat z rohlikovych jsem uz kapku vypadl… nevim ale chytil nebo nekdo takovy to bude dělat.
- Středa 28. září 2011 ve 22:33 ® varholík.martin
-
Dělá se švestkový boilies i rohlikový boilies děkuji za odpovědˇ.
reagovat - Středa 28. září 2011 v 19:24 ® thundarr reakce na …
-
superweb> kouli nebo ryb ? … mam doma asi 10kg svestky
reagovata 6kg fanatiky … tak to taky nejak dochytam
- Středa 28. září 2011 v 17:06 ® superweb
-
Tento podzim mi nejlepe funguji svestky. Puvodni zamer byl lov amura, ale i kaprum zjevne chutnaji..zatim ze svazovky nej 10kg
reagovatmam plnej mrazak, takze s nima asi dochytam sezonu
- Středa 28. září 2011 v 10:23 ® thundarr reakce na …
-
All> jo ja to boilie videl, na muj vkus moc vonave …, nicměne otec toho vyhral na veletrhu 3kg,a myslim že na to udělal jednu rybu.Jinak chyta na expresky 12mm a zabery ma skoro tak často jako na kobzol
reagovat - Středa 28. září 2011 v 8:53 @ All
-
Taky nejsem skalní kaprař a sedět u vody víc než několik hodin a vyvážet nástrahu a krmení 700 metrů není pro mne to pravé ořechové. Za ty hodiny prohážu muškou, či něčím na vláčení kilometry řeky. A asi nejsem sám, když i Berkley připravil boilies pro také ptáky jako jsem já. „6-ti hodinové“ boilies. Já to neprodávám, jen to kupuji,ani reklamu nedělám, ale funguje to furt. A je to dnes relativně cenově přístupné pro každého: http://www.rybarskecentrum.sk/…own-1kg/445/
reagovat - Středa 28. září 2011 ve 2:41 ® thundarr
-
dle meho to je fuk, chytam vetsinou na smrady, jde hlavně o tu smes,pokud dobre funguje, tak to mas jedno …, dobre je vzit neco od cz vyrobce rekne jestli to je dobré do studene vody.
ja se chystam k vode ke konci listopadu asi na 4 dny, a na chytani beru fanaticu a spicemana … coz jedno je smrad vysuseny na beton a druhy atraktivni vonava hotovka…
spis nez na prichut se zamer na mensi kulicky, method mix, male csl pelety na krmeni a podobe … menši háčky
reagovat - Úterý 27. září 2011 ve 23:17 ® Alov
-
V tomto období radši už jít do sladšího a hlavně nutričně bohatého boilisu. Kapři se začínají futrovat na zimu, takže hledají hlavně pro ně atraktivní výživu.
reagovat
Pokud se jedná jmenovitě, tak já mám v tomto čase slušnou zkušenost s Acid plum nebo Jahoda cream od Garantbaits. Mají to postavené na přísadách od CCMoor a i v řezu vypadá boili slušně. Není to prostě podle mého jen kupa mouček, ale obsahuje to i ptačí zob a jiné pro ryby zajímavé přísady Samozřejmě mluvím o svazovkách, kde kapr nemá s boilisem zkušenosti. Jiné jsem po pravdě nezkoušel. Dobré reference jdou taky na Půlnoční pomeranč. Je to expreska od Mikbaits. At se daří.. - Úterý 27. září 2011 ve 23:12 ® osprey
-
Tak si nejsem jistý, ale báze je základ (tj. základní směs) a ovoce spíš příchuť, protože o ovocné bázi nevím. Ale o boilie na masové bázi a s ovocnou příchutí jsem slyšel. Kapraři, kdyžtak mě opravte, jsem teoretik.
Já si každý podzim poslední tři roky kupuju pytlík kuliček. Protože masový smrad napoprvé propadl, už dvakrát jsem koupil ovocné příchutě a něco nachytal.
reagovat - Úterý 27. září 2011 ve 22:47 ® northcarpteam
- reagovat