Vyhledávání
univerzální prut + naviák
26.9.2011 | PETR-rybar | 34.208 zobrazení | 16 odpovědí
Poraďte prosím nějaký univerzální prut + naviják. Cena tak do 5000 Kč. Shním nějaký dárek na vávoce pro taťku Díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 28. září 2011 ve 13:50 ® Shrek reakce na …
-
ferdoz> Teď jsi to rozlousknul – to je opravdu nejlepčejší řešení.
reagovat - Středa 28. září 2011 v 11:24 ® džigit reakce na …
-
ferdoz> no to je slovo do pranice.Na tento způsob dárku jsme poněkud opomněli
reagovat - Středa 28. září 2011 v 11:01 ® ferdoz
-
Tak zájdi do nejakého dobrého ryboobchodu v okolí a kúp mu poukážku na nákup tovaru v určitej hodnote. V obálke pekne pod stromček a tatko si s tým už poradí a kúpi si sám to, čo mu chýba a vyhovuje . . .
reagovat - Úterý 27. září 2011 ve 22:38 ® BrulaKO reakce na …
-
Alivio> taky jsem nad tím dumal
reagovat - Úterý 27. září 2011 ve 22:35 ® osprey reakce na …
-
Robur> No jo, s dobře zvládnutým francouzákem utáhneš i matku od rodiny. Ale myslel jsem to jinak.
A vůbec. Nejmnohoznačnější slovo je TO.
Máš TO? Jsi si jist, že TO opravdu pořád ještě máš? Kdy jsi TO naposledy viděl?
Možná, že slovem TO myslím jen hodinky nebo mobil, ale kdo ví…
reagovat - Úterý 27. září 2011 ve 21:41 ® Shrek reakce na …
-
Robur> trvalo mi, než jsem to pochopil, ale už jsem v obraze
reagovat - Úterý 27. září 2011 v 19:14 ® Robur reakce na …
-
osprey> to musíš mít ale silnou hubu a jazyk
reagovat - Úterý 27. září 2011 ve 14:40 ® PETR-rybar reakce na …
-
to se neboj
reagovat - Úterý 27. září 2011 ve 13:29 ® Shrek
-
já bych koupil flašku a na ryby něco sobě
reagovat - Úterý 27. září 2011 ve 13:15 ® osprey reakce na …
-
PETR-rybar> Univerzální je, když místo originálního klíče povoluješ matky francouzákem.
Opravdu si zjisti, jak táta chytá, můžeš na to zavést řeč i oklikou a zkus získat představu, co přesně by mu udělalo radost. Kapraří, má rád teleskopy, krmítka a tak? Nebo si radši zachytá na plavanou?
Jako univerzální se dá vnímat prut, se kterým se dá chytat kapr na těžko, nějaký ten candát na mrtvou rybku, štika na živou, úhoř na rousnici a když je nejhůř, tak se s ním i povláčí. Takže něco kolem 3 m s odhozovkou do 60 – 80 g?
Naviják s přední brzdou, se zadní, z volnoběžkou?
To je oč tu běží.
reagovat - Úterý 27. září 2011 ve 13:08 ® hraji
-
Na jednu stranu oceňuji tvoji snahu potěšit tátu a dát mu hezký dárek. To se dnes moc nenosí. Na druhou stranu, jako dlouholetý rybář, který dostával různé „dárky“ z rybářského vybavení, mám velkou zkušenost s tím, jak těžké je někdy najít slušné uplatnění pro dárek, koupený v dobré víře, ale zcela špatně. Hodláš investovat dost vysokou částku na to, abys koupil kvalitní věc, myslím, že i tvůj táta ocení, když se s ním poradíš. Možná sice přijde o překvapení pod stromečkem, ale věř mi, i přes tvoji maximální snahu, by to překvapení mohlo být trošku nepříjemné. Nejsme malé děti, víme, že pod stromečkem budou dárky. Pokud pro něj chceš za každou cenu překvapení, kup tátovi něco, co určitě použije a využije a nemusí to být zrovna k rybaření, ale s tím prutem a navijákem bych se skutečně předem poradil.
reagovat - Úterý 27. září 2011 ve 12:44 ® PETR-rybar reakce na …
-
taky jsem nad tím uvažoval
reagovat - Úterý 27. září 2011 ve 12:21 ® Jarda Š.
-
Džigit podle mého má pravdu. Nemá cenu hledat něco hodně univerzálního, ale raději mu koupit prut a naviják podle toho,jakou technikou, kde a jaké ryby taťka nejraději chytá.
reagovat - Úterý 27. září 2011 v 8:52 ® džigit
-
A proč univerzální?
reagovatPoku upřednostňuje nějakou techniku lovu,asi moc radosti „nezpůsobíš“
- Pondělí 26. září 2011 ve 21:27 ® kingkubik
-
ale houby nejvic mu udelas privlacakem:Dto pouzijes na cokoliv:D treba nejakyho HM draka:D:D:D
reagovat - Pondělí 26. září 2011 ve 21:20 ® damoz
-
Určitě bych koupil nějaký kvalitní feeder a za tu cenu seženeš kvalitku, a není na vánoční dárek trošku brzy??
reagovat