Vyhledávání
Závodní přívlač
5.3.2005 | Ebobo | 3.066 zobrazení | 13 odpovědí
Chytáte závodně přívlačí?Jste v nějaké lize?Kdo(co) vás přivedl(o) k tomu,že chcete chytat závodně?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 11. března 2005 v 15:01 ® Miki
-
Taktika nevím jak jiné týmy, ale já trénuji sám nebo s kamarády, no a den před každýma závodama je trénink na tom daném revíru, který se snažíme absolvovat spolu; večer si sedneme rozebereme úspěchy a neúspěchy, rozebereme vodu, nástrahy dáme pivko, protože jak se obecně hlásá nezachlastáš nezachytáš.
reagovat - Pátek 11. března 2005 ve 12:13 ® red
-
MIki vcelku ma zaujima taktika teamov … ako sa pripravuju teami na preteky … ak mozes odpovedz potom sa budem pytat dalej ;o)
reagovat - Čtvrtek 10. března 2005 v 18:40 ® Zlinsky_lovec
-
Miki:Však už jsi psal,ne?
reagovat - Čtvrtek 10. března 2005 v 11:43 ® Miki
-
Co tě zajímá o závodní přívlači? Pokud budu vědět tak ti odpovím.
reagovat - Úterý 8. března 2005 v 15:54 ® Zlinsky_lovec
-
Ebobo:Do přívlače vrážím docela kotel,chci taky neco chytnout. asi jsem taky takovej blázen spinningman:Na trojkovy a ctyrkovy banja mam velkou krabici,na jednickovy malou a na dvojkvy taky malou. stejne jako u kopyt a vseho ostatního!
reagovat - Pondělí 7. března 2005 v 15:38 ® spinningman
-
denyg:prosimte tolik krabic,jak jsou veliky???
reagovat - Neděle 6. března 2005 ve 14:52 ® Ebobo
-
denyg:Zajímalo by mě,kde bereš tolik nástrah? Aspoň jsem rád,že tu nejsem jedinej blázen(můžu říct,že jsou tu větší ),kterej kupuje haldy nástrah. Jo a k tomu rozlišení-rozděluje se to myslim všude na-do 15let,od 15let(rozdíl je vtom,že od 15 akorát platíš větší startovný a je větší konkurence )
reagovat - Neděle 6. března 2005 ve 14:41 ® Zlinsky_lovec
-
Ebobo:Někdo má nástrah s prominutím plnou prdel,ale nic nechytí,já jim mám taky plnou řit,ale nejaky pekny ulovky uz jsou.. All:je pri závodech i nejaky deleni na starsi a mladsi?V 14 letech bych patril k jaky skupine?Opet podotykam,ze to nejsou lig. závody,ale jen takovy,kde prijdu,odchytam,vyslechnu si muj trapas a zadny ulovky a odjedu!
reagovat - Neděle 6. března 2005 ve 14:38 ® Zlinsky_lovec
-
ebobo:Kdyz jsme udelali s kámošema závody(jen tak),tak jsem vždy „byl na koni“,ale připraven i na to nejhorší. Jinak letos dokupuji hromadu nástrah,třídím si je,takže se v tom budu zase lepe orientivat.....4 plne krybice jen banj,3kopytek,atd. by mi mohlo nejak pomoci. All:Pri zavodech je potreba mit kolegu?
reagovat - Neděle 6. března 2005 ve 14:33 ® Ebobo
-
denyg:podle toho co tady píšeš a jaký nástrahy máš,pruty atd.,tak myslim,že budeš ty,kdo se jim bude smát
reagovat - Neděle 6. března 2005 ve 14:30 ® Ebobo
-
Soulasim k ty financni a casovy strance,můsí se tomu člověk holt věnovat a podřídit se.
reagovat - Sobota 5. března 2005 ve 22:25 ® Zlinsky_lovec
-
Závodně chytám jedině,když si s kámošem dáme sázku o woblera,kdo chytí víc ryb… nee,nechytám,ale nějaký závod bych chtěl letos prubnout,ale ne nic ligovyho. aspon se budou moct komu vysmat
reagovat - Sobota 5. března 2005 ve 22:25 ® BigMike
-
Čeče nechytám. Lákají mě už dost dlouho, ale tak nějak jsem viděl 2 závody a vůbec mě to neláká. Odhlédnu-li od finanční a časové náročnosti víkendových klání, nemluvě o nedělním hlavobolu, asi nejsem soutěživý typ. Radši si zajdu na svá místečka.
reagovat