Chytej.cz

MLÝNSKÝ RYBNÍK (Olešovice) necteno

22.9.2011 | casper | 23.259 zobrazení | 2 odpovědi

Ahoj rybááářííí! Chtěl jsem se zeptat, jestli má někdo z Vás zkušenosti z tohoto revíru. Jedná se o stojatou vodu asi 50 km od Prahy.

Zajímalo by mě, jestli se tam dá dobře zachytat, případně nějaká rada určitě potěší ;)

odkaz zde: http://www.lisno.cz/rybolov.htm

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 6. dubna 2012 ve 13:37 @ cat reakce na …

ja tuhle vodu dobře znám, tady musíš vědet kdy kam a v kolik na ně, jinak jsi bez úspěchu.

reagovat
Neděle 25. září 2011 ve 13:57 ® casper
casper

Včera jsme vyrazili na rybník Mlýnský (Praha západ) o kterém jsem se toho nikde moc nedočetl, ale zkusili jsme to. Chytat je zde povoleno od 7:00, takže jsme vyrazili tak, aby jsme tou dobou měli nahozeno. Při příjezdu k vodě nás celkem pobavilo, kolik zde bylo rybářů. První co nás zarazilo byl ostrůvek uprostřed rybníka, který byl zamčený a obklopený nahozenými pruty. Poté jsme zjistili, že tam chlapy chytaj asi nonstop a lupou tam ty malý kapry jednoho za druhým do obrovského vezírku. Nahodili jsme tedy a čekali, co se bude dít. Asi po hodině se u nás zastavil domorodec, který nás informoval o tom, že rybník je „zabitý“, vytáhnout tu „kapříka“ je v podstatě svátek a společnost, která tento „sportovní“ rybník provozuje, ho zarybňuje minimálně a to pouze násadou, kterou rybáři vychytají během chvíle a úlovky nezapisují do povolenek, tudíž, nikdo neví kolik má přidat ryb a dávají jich tam málo. Nenechali jsme se ale vyvézt z míry a chytali jsme dál. Přišel jeden cejn, pak slušnej karásek a pak porybný. Na otázku zda tu jsou nějaký kapři odpověděl, že asi jsou, ale nechytají se :-D to už nám bylo podezřelé, ale protože jsme každý zaplatili 200 za povolenku, byli jsme odhodláni aspoň nějakého ulovit. Nakonec se nám povedli dva, kolem 40 cm (spíš pod), takže jsme byli asi ty úspěšnější. Nejhorší ovšem bylo, že rybník byl silně prokvetlý zelenou řasou a voda v něm slušně zapáchala, takže místo pohodového posezení u vody se nám chvilkama chtělo skoro zvracet. Ryby jsme samozřejmě všechny pustili a tento revír určitě nedoporučujeme, protože je to za hodně peněz skoro žádná zábava…Přidávám nějaké fotky a přejeme Petrův zdar ;-)

reagovat