Chytej.cz

Povolenky pro ,,nečleny'' necteno

20.9.2011 | kamos007 | 24.560 zobrazení | 55 odpovědí

Chtěl bych se zeptat kolik by mě stála povolenka MP na revíry 471 089 Ondřejnice 1 A – MO Stará Ves n. O. 1. tůň Stará Ondřejnice – Slepé rameno v k. ú. Ostrava-Proskovice 0,5 ha 2. nádrž Košice (Staříč) Chlebovice 4,0 ha 3. nádrž č. 1 (Koupaliště) Brušperk 4,0 ha 4. nádrž č. 3 (Dolní – „Nudla“) Brušperk 2,0 ha, protože se bude unás sem bude moje oblíbená přehrada bagrovat a kvůli jedné přehradě, která bude za měsíc bez ryb si nebudu kupovat povolenku u naší MO. (Jsem u samostatně hospodařicí MO).

Díval jsem se na tuto stránku: http://www.rybsvaz-ms.cz/cenik.html ale vubec nevím co se týká mne (jsem student do 18 let)

Všem děkuji za vaše rady.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Čtvrtek 22. září 2011 v 19:20 ® kamos007 reakce na …
kamos007

Frk> moc jsem to nepochopil.

reagovat
Čtvrtek 22. září 2011 v 19:09 ® Frk reakce na …
Frk

kámoši007,řekni rovnou, co ti leží na srdci. Běháš okolo toho jako okolo horké kaše. Teď je to od všeho kousek. I odpovědi k jednotlivým odpovídajícím…

reagovat
Čtvrtek 22. září 2011 v 15:50 ® kamos007 reakce na …
kamos007

kety.vydra> jo to jsem četl už tu posilal džigit odkaz ale dik.

reagovat
Čtvrtek 22. září 2011 v 15:43 ® kamos007
kamos007

kety.vydra> prý to je naky šmel že se ryby co by měly přijít do olešné půjdou do žermanek nebo co a za to by sme tam mohli chytat, je to něco jak mame společné pstruhovky ostravice 2 a 3 chytat tam muže aji kraj aji my a sadi ryby tam obě organizace

reagovat
Čtvrtek 22. září 2011 v 10:11 ® kety.vydra
kety.vydra

kamos007 : Dovolil jsem si okopírovat odpověď od kajman(a)60 z fóra Ostrava a okolí,protože tam asi moc lidí nechodí,když „chytej ostrava a okolí“ žije víc… – …z emailu.. Akce VD Olešná, odtěžení nánosů (st.č. 5667) jejímž předmětem je odtěžení nánosů z prostoru nádrže v množství cca 178 tis. m3 je v současné době ve stádiu přípravy, kdy je pro stavbu vydán Krajským úřadem Moravskoslezského kraje souhlas s provedením prací a u správce programu financování, tzn. Ministerstva zemědělství, je investorem akce podána Žádost o podporu. Termíny zahájení a ukončení akce a její přesný harmonogram budou odvislé od termínu vydání Souhlasu se zadáním akce a následně Rozhodnutí o financování akce. Vzhledem k dosavadnímu průběhu se předpokládá harmonogram stavby následující: na jaře po průchodu větších vod tzn. 03/2012 po dobu cca 14 dní bude snížena hladina vody v nádrži na potřebnou úroveň (cca o 5m), od 04/2012 do 10/2012 se bude probíhat přirozené odvodnění sedimentů, v 10/2012 se předpokládá samotné zahájení těžebních prací, které bude probíhat po dobu cca 6 měsíců až do 04/2013, poté bude nádrž znovu napuštěna na zásobní hladinu. Samotné těžební práce a odvoz vytěženého materiálu by měly tedy proběhnout v období 10/2012–04/2013. Tyto termíny mohou být na základě možností financování a klimatických podmínek ještě upraveny. Předpokládá se, že vytěžený materiál by měl být odvážen na frýdeckou skládku, přičemž doprava bude po komunikacích probíhat jednosměrně, tzn. příjezd prázdných vozidel k nádrži od F-M po ul. J. Opletala, 17. Listopadu, Příborská, Rovenská k „Jacht klubu“ kde se bude nacházet sjezd do nádrže, ve které bude doprava probíhat podél břehů na provizorních panelových komunikacích a dále napříč nádrží s výjezdem u tzv. „Rybárny“ kde bude výjezd naložených vozidel dále po ul. Na Hrázi, Palkovická, Podpuklí, Beskydská, J. Opletala a dále na frýdeckou skládku. V rámci stavby bude provedena dokumentace dotčených místních komunikací a propustků (mostků) za účelem zmapování jejich stavu a po dokončení stavby budou tyto uvedeny do původního stavu. Dopravní trasy jsou patrné z přiložené situace v PDF. 23.6.2011 Mizera.

Jinak tabule o projektu je již vyvěšena na cestě za aquaparkem.

reagovat
Čtvrtek 22. září 2011 v 1:35 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

kamos007> Jak-budou místo toho Žermanky???!!! To je nějaké kupčení,nějaká tajná dohoda nebo obchod či co??? No tak to se v březnu v Soběškách schvlálně na schůzi zeptám,co to má znamenat…

reagovat
Středa 21. září 2011 v 19:04 ® kamos007 reakce na …
kamos007

džigit> nevím co na to říct, prý je u přehrady kde bydli jeden porybný cedule že se to bude těžit příští rok a že od řijna se začíná spoštět přehrada, o tom že se příští rok bagrovat se mluvilo i na členské schůzi ale to říkali že to nechaji lovné že sice bude kalna voda a malo ale co nadělaji,… bla bla bla pak přišla zvěst že se lovit na olešné nebude a že budou místo toho žermanky tak nevím.

reagovat
Středa 21. září 2011 v 18:31 ® džigit reakce na …

kamos007> hele http://www.chytej.cz/…ava_a_okoli/

reagovat
Středa 21. září 2011 v 18:02 ® kamos007 reakce na …
kamos007

CeP> ty jsi provokatér 9-) .

reagovat
Středa 21. září 2011 v 16:29 ® CeP reakce na …
CeP

kamos007> vyrobní tajemství

reagovat
Středa 21. září 2011 ve 14:09 ® kamos007
kamos007

PS: dival jsem se na stránky VÚS Onstrava a mají tam jen ceník členských známek a ten, na který jsem tady již dával odkaz co se týkal povolenek takže nevím.

reagovat
Středa 21. září 2011 ve 13:41 ® kamos007
kamos007

A kolik by mě stál vstup do krajské organizace? Unás se platí 500 tuším, ale tam nevím.

reagovat
Středa 21. září 2011 ve 13:38 ® kamos007 reakce na …
kamos007

džigit> jak děláš ty velké smajlíky :-D

reagovat
Středa 21. září 2011 ve 13:37 ® kamos007 reakce na …
kamos007

kety.vydra> no baška bude za měsíc prázdná, žermánky nevím, protože jsem tam vživotě nechytal, ale ta baška je vychytaná celkem brzo aji normálně, ale aspoň tam semtam nějaký kapřík do 45 zůstal teď tam bude jedno velké hov.o 9-)

reagovat
Středa 21. září 2011 ve 13:08 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

kamos007> No tak to já se zeptám v Místku na svazu až půjdu vrátit papíry…Ale to bude tlak na Bašku na Žermanky jak blázen.

reagovat
Středa 21. září 2011 v 11:43 ® džigit

http://www.firmy.cz/…-mistek.html
Jeden telefon a máte vyřešeno

reagovat
Středa 21. září 2011 v 11:24 ® kamos007 reakce na …
kamos007

kety.vydra> je kdesy cedule jasem ji neviděl, ale od řijna se má začát spouštět.

reagovat
Středa 21. září 2011 v 10:22 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

kamos007> Mimochodem,kde jsi vzal to,že se má Olešná bagrovat? Tahle informace mě nějak minula.Bylo to někde napsané?

reagovat
Středa 21. září 2011 v 10:02 ® kamos007 reakce na …
kamos007

hraji> tak jestli ty by jsi vstoupil v 1 třídě do organizace která je xx kilometrů od bydliště, když mám 2 přehrady, plus pár pstruhovek dá se říct pod nosem. Třebaa na tu Olešnou zajedu ani ne za 10 min na kole na bašku na kole zajedu za cca 20–30 min zaleži jaky je provoz,… a pstruhovku mam minutu pěšky a další 20 min na kole takže to je nesrovnatelné s tím že bych měl jezdit někde daleko jednou za čas a to když by mě tam milostivě rodiče hodili, tady si můžu na ryby kdy chcu protože nejsem na nikom závislý ještě se dá Na tu Košici nebo do Brušperku kde se dá zajet na kole.

reagovat
Středa 21. září 2011 v 9:56 ® kamos007 reakce na …
kamos007

hraji> já mluvím obecně jak to v dnešní době chodí ;-)

reagovat
Středa 21. září 2011 v 9:52 ® hraji reakce na …
hraji

džigit> v tom případě ale, vzhledem k věku, nemá asi nárok hodnotit, zda je někdo korytář, ne? Z čeho bere tyhle informace? Není to jen výkřik juniora, který nemá žádné podklady pro svá tvrzení? Jen je frustrován z toho, že udělal chybu, když vstoupil do samostatně hospodařící organizace? Zřejmě pod vlivem svých příbuzných.

reagovat
Středa 21. září 2011 v 9:47 ® kamos007 reakce na …
kamos007

hraji> já jsem zatim byl na jedné schůzi a moc se tam toho nevolilo a ani nic duležiteho, navíc když volí všichni jednotně tak já extra nebudu hlasovat proti když to nemá význam :-D

reagovat
Středa 21. září 2011 v 9:39 ® džigit reakce na …

hraji> až tak bych to vzhledem k jeho věku neviděl.Tohle se rozhodovalo trochu dříve :-)

reagovat
Středa 21. září 2011 v 9:37 ® hraji reakce na …
hraji

džigit> ty „svoje korytáře“ si zvolil a je oprávněn kontrolovat, co dělají. Ale to by musel chodit na schůze a starat se. Nadávat na vlastní funkcionáře MO je bohužel časté a typicky české. Věřím tomu, že řada členů naší MO nadává i na mě, přitom mě v životě neviděla, protože na schůze nechodí a v hospodě mě nepotkají.

reagovat
Středa 21. září 2011 v 9:33 ® kamos007 reakce na …
kamos007

džigit> přesně jsi to pochopil :-> :-> :->

reagovat
Středa 21. září 2011 v 9:26 ® džigit reakce na …

hraji> on spíš myslel na ty „svoje“.Že nasadili cenu a „Ostrava“ se pak jen podle toho zařídila

reagovat
Úterý 20. září 2011 ve 23:09 ® hraji reakce na …
hraji

kamos007> promiň, ale to co píšeš nedává smysl. Žádný z členů výboru (to jsou asi ti korytáři) neurčuje cenu povolenky. Cenu povolenky určuje územní svaz (Ostrava). A tržbu za povolenky odvádí prodejce na územní svaz, takže mu z ceny povolenky zůstane jen malá část a to je příjem MO, přísně zúčtovatelný.

reagovat
Úterý 20. září 2011 ve 21:12 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> A co okouni,ještě stávkujou?Zítra se chystám je provětrat,ale pořád přemýšlím jestli nezůstat ještě u štik.

reagovat
Úterý 20. září 2011 ve 21:02 ® kingkubik reakce na …

kamos007> mno jak to tak ctu vbc ti nezavidim jsem rad ze mam Hartu tzv za barakem:D a mam pocit ze tu jen tak bagrovat nebudou:D

reagovat
Úterý 20. září 2011 v 17:19 ® kamos007
kamos007

hraji> Dříve bylo běžné, že když chtěl člen MRS povolenku na vodu těchta samostatných, stála jej třeba 2500 korun na jeden rybník. Přitom členové této samostatné MO si kupovali vesele povolenku na všechny revíry MRS za 800 korun. Tos psal ty, a kdyby samohospodařící MO daly stejnou cenu tak je vše v pořádku ne? jenomže jsou tzv. korytáři co z toho mají prachy tak proč by ceny nedali ve svuj prospěch že a tak se ,,nasrala´´ krajská a tak sou ceny jaké jsou ne?

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1