Chytej.cz

Jaro nebo podzim??? necteno

16.9.2011 | jafo | 20.596 zobrazení | 9 odpovědí

Jen by mě zajímalo se kterým obdobím máte lepší zkušenost v braní kapra???? Mě osobně připadá lepší podzim.. A co vy???

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 24. září 2011 ve 20:07 ® fishman123
fishman123

na kapra jaro na dravce podzim u mě je to jednoduché :-D

reagovat
Středa 21. září 2011 v 10:10 ® kamos007
kamos007

Já mám rád obojí, protože jaro a podzim co se týče teplot vzduchu a pačasí je skoro stejné, ale na jaře podle mě ryby více berou za 1. protože mají po zimě hlad, za 2. protože půjdou do tření a za 3. protože jsou ještě neskušení s nástrahami rybářů. Na podzim kapři berou sice méně ale zato berou krásnější ryby (tím myslím jak velikost tak váhově. V létě je to s kaprama horší jak jsou vedra tak často neberou vůbec.

reagovat
Pondělí 19. září 2011 ve 13:00 ® Robur reakce na …
Robur

CeP> já mám hlad pořád, takže nerozlišuji

reagovat
Neděle 18. září 2011 ve 14:10 ® kety.vydra
kety.vydra

Mám rád jaro i podzim.Jaro,že to po zimě bere a podzim,že se ryby cpou na zimu a berou taky.Absolutně nemusím léto,to se fakt nudím,než se přežene rekreační sezóna a zima,to se zase nudím-do té doby než se na vodě rozpustí ledy.Ale jaro u mě vede:-)

reagovat
Pátek 16. září 2011 ve 20:59 ® chosebaits
chosebaits

Jaro má jiné kouzlo a podzim také a hlavně teda záleží o jaké velikosti kapra se bavíme a kde je chytáme (řeka,přehrada či rybník).Na jaře se lapou narvané jikernačky a na podzim ryby v plné kondici. Pokud nehoníš rekordy tak je to celkem jedno.

reagovat
Pátek 16. září 2011 ve 20:45 ® osprey
osprey

Ta období jsou prostě jiná. Ryby jsou v jiné kondici, hodně záleží na vysazování a tak. Taky je třeba lovit na trochu jiných místech.

Obecně je mi jedno, jestli chodím na kapry na jaře nebo na podzim. Osobně preferuju začátek srpna, to berou ti nejzajímavější. Ne největší, s tím to nemá co dělat. Nejzajímavější.

reagovat
Pátek 16. září 2011 v 19:05 ® Libor reakce na …
Libor

CeP> přesně tak, souhlas!

reagovat
Pátek 16. září 2011 v 18:56 ® CeP
CeP

ja je beru zasadne na podzim. to jsou pekne vypaseni, na panvicce jak slunicka. na jare jsou po zime jen kost a supiny. :-))

reagovat
Pátek 16. září 2011 v 18:45 ® Shrek
Shrek

jaro

reagovat