Vyhledávání
je toto vnadění
14.9.2011 | pextr | 42.828 zobrazení | 86 odpovědí
Na jordáně se nesmí krmit, tak jsem dostal nápad… Když vemu hlínu a melasu, smíchám to dohromady, udělám z toho koule a pak to tam naházím tak to snad nebude vnadění ne?? udělá to mrak a ryby tam najedou
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 20. září 2011 ve 22:54 ® MP-E65mm reakce na …
-
kubiczez> a to se ti to vyplatí jezdit jenom s jedním kyblíkem?
reagovat - Úterý 20. září 2011 ve 22:47 ® kubiczez
-
Na revírech kde se nesmí vnadit to řeším tak, že den předem zajedu na kole s kobrou a kyblíkem boilie k vodě bez udic a nastřílím to tam. pak už jen na druhej den odhoz s PVA niťí a je vystaráno.
reagovat - Úterý 20. září 2011 v 18:59 ® Robur
-
on by hlavně zadavatel otázky měl obhájit, proč dostává takové nápady
reagovat - Úterý 20. září 2011 v 18:46 ® Jarda Š. reakce na …
-
chosebaits> Přesně tak. Jordán je majetkem města, které má obavy, že kdyby se povolilo krmení, zhoršovalo by to kvalitu vody.
reagovat - Úterý 20. září 2011 v 17:59 ® 1Mara reakce na …
-
LuboO> Tak tak
reagovat - Úterý 20. září 2011 v 16:53 ® chosebaits
-
Nebudu toto číst celé,ale malej závěr udělám. Ochcávat zákaz je opravdu nemorální a nevkusné a pokud se to dělá jen kuli rybám,tak to už nechápu vubec. No,co -Češi. Neznám danné poměry,ale vlastníkem revíru nemusí být ČRS ,ČRS muže být jen uživatelem a na to se vážou nějaké smlouvy. Pokud uživatel (ČRS) neuposlechne vlastníka ,tak mu hrozí pokuty či odstoupení od smlouvy o pronájmu a to si asi mnozí nepřejí.Spoustu zákazu (bivaky,ohně,krmení) na našich revírech není z vedení ČRS ,ale od majitelu vod.
reagovat - Úterý 20. září 2011 v 1:00 ® rgb23
-
Když už nic jiného, tak vnadit se nerovná krmit. Pokud je ale někde zákaz vnadění, pak to má asi nějaký důvod a všechny podobné vychcávky končí zbytečným zpřísňováním pravidel. Nemluvě o tom, že pokud je to zakázáno, mělo by se to základně dodržovat byť se s tím nesouhlasí… přeci jen nejsme anarchie.
reagovat - Pondělí 19. září 2011 ve 22:22 ® JHolc reakce na …
-
LuboO> Přesně tak, dokud se téhle naší „národní“ vlastnosti nezbavíme, bude to stát za hovno!
reagovat - Pondělí 19. září 2011 ve 22:12 ® LuboO reakce na …
-
1Mara> No, ja si myslim, ze toto chape kazdy, ide skor o to, ako to obist, nechcem skaredo napisat. To je ako u vas tak u nas, po vasom prast jak uhod. Proste sa hlada sposob, ako tie zakony prechcat, namiesto toho, ako ich dodrziavat. Ludia sa viac naspekuluju, ako obist zakaz, namiesto toho, ako nachytat ryby pri dodrzani pravidiel. Ale to je ta nasa povaha.
reagovat - Pondělí 19. září 2011 ve 20:24 ® 1Mara reakce na …
-
vovo> Je to zbytečný , některým lidem to nevysvětlíš , když nechtěj to jak pochopit , tak respektovat
reagovat - Pondělí 19. září 2011 ve 20:18 ® vovo
-
vnadění je cokoliv co přiláká rybu k háčku
reagovat - Pondělí 19. září 2011 v 8:17 ® Piranha reakce na …
-
MatesKGB> v hlíně je ukryta vždy nějaká potrava tak je to vnadění.A navíc by to nemuselo být efektivní.Hlína může pomoci, ale také může zaklít ten flek.Je dobrá spíš na řeku.
reagovat - Pondělí 19. září 2011 v 8:12 ® Piranha reakce na …
-
Kazan> Je to prostě pakárna u nás.V dnešní době mi připadá že tu RS není pro rybáře, ale proti nim.Jeden o koze druhý o voze a třetí o noze.Pokud budu chtít tam něco naházet tak to tam nahážu.Půjdu tam v hodinu, kdy se nesmí chytat a budu krmit kachny jako milovník přírody a za hodinu si tam sednu s klackama.Ale to je právě to co kurví slušným rybářům to co by jednou chtěli a to třeba non stopku, chytání na 3 klacky, bivakování beze strachu u vody a jiné věci.Když je něco zakázané tak to prostě dělat nebudu a basta.Na Labi 9 byla non stopka a hned druhý rok to zakázali.Proč?Lidi si toho nevážili, dělaly ohně, bordel a jinak porušovaly řád.Tak se to zakázalo a je klid.To dělají tací jako tenhle člověk co se snaží naházet krmení tam, kam se nesmí a ještě se veřejně na to ptá
reagovat - Pondělí 19. září 2011 v 0:47 ® Cudla
-
To je to ČESKÉ,ale,co když,takhle by atd.....když je napsáno nesmí tak se nesmí,proto bych všechny ty vychcánky nakopal do kulí,sice se to nemá ale je to účinné.Kvůli nim je pak všude plno zákazů i když by to nebylo nutný.Pak každej čumí jako tele na nový vrata,že tu je zákaz tohoto tam onoho.Slušným se omlouvám,a ty pitomce pošlu někam,začíná to na P ,ale Praha to není…
reagovat - Neděle 18. září 2011 ve 22:30 ® peta128 reakce na …
-
Kazan>A možná tam bude i černý pasažér
reagovat - Neděle 18. září 2011 ve 22:29 ® HaD reakce na …
-
Kazan> kterýmu ještě svítí světla
reagovat - Neděle 18. září 2011 ve 22:25 ® Kazan reakce na …
-
peta128> už aby to bylo jsem zvědavej na ten pancířovanej vlak s mrtvym průvodčim
reagovat - Neděle 18. září 2011 ve 22:17 ® peta128
-
Kazan>Před 2lety se tolerovalo krmítko,ale to už neplatí a nemužeš tam hodit nic,stejně to vypustěj a bude po prdeli
reagovat - Neděle 18. září 2011 ve 22:11 ® Kazan
-
Piranha> můj rozhovor s rs zhruba před dvěma lety. No ono se tady krmit nesmí, ale když si to dáte na olůvko já vám za to papíry neseberu, ale je možné že někdo jiný jo. Jinak o kyblíku s vnaděním řeknete že jdete z řeky. A fčíl mudruj chlape
reagovatJeště bych doplnil, že loni když mě při vláčce kontrolovali a někdo tam na fídr mydlil kapříky a občas prohodil kukuřicí, bylo mi řečeno že on to pouští
- Neděle 18. září 2011 ve 22:04 ® MatesKGB
-
Podle mě je i vnadění to, že do vody naházíš koule čisté hlíny ze břehu. Házíš to tam, protože chceš ty ryby přilákat a kapry obecně láká kal, pač tam hledají rozvířené žrádlo.
reagovat - Neděle 18. září 2011 ve 22:01 ® HaD reakce na …
-
pextr> nástrahu dipovat můžeš
reagovat - Neděle 18. září 2011 ve 21:59 ® pextr
-
no nevím a co doporučuju na tomto revíru když se nesmí vnadit nějak dipovat nástrahu? a jaké je to tam na přívlač
reagovat - Neděle 18. září 2011 ve 21:57 ® HaD reakce na …
-
Kazan> nojono…já o tom po pravdě ani nevím
reagovat - Neděle 18. září 2011 ve 21:57 ® peta128 reakce na …
-
Piranha>Sou to nervy
reagovat - Neděle 18. září 2011 ve 21:57 ® HaD reakce na …
-
pextr> jak píše piranha: klidně jdi vybrat banku. Když Tě nechytěj, budeš v balíku. Vnadit se nesmí. Jestli to někdo obchází, porušuje řád. Jestli to chceš taky ochcávat, tak prosím, je to Tvoje věc. Se všemi důsledky.
reagovat - Neděle 18. září 2011 ve 21:52 ® Piranha reakce na …
-
pextr> To je to tak těžký pochopit kua.Připadáš mi jak retardovanej.NESMÍ tak NESMÍ.ŽE někdo tam něco háže, NESMÍŠ a basta.
reagovat - Neděle 18. září 2011 ve 21:46 ® pextr
-
všichni tam prej obalujou olůvka šrotem
reagovat - Neděle 18. září 2011 ve 21:45 ® Kazan
-
David Havlíček> No ne že by mi to vadilo, ale když si vzpomenu jak jsem první dva roky poctivě obcházel vodárnu od cedule vod. pásma k ceduli a divil se že někteří lidi chytají v zákazu.....
reagovat - Neděle 18. září 2011 ve 21:34 ® HaD
-
Kazan> nechci být obhájcem svazu resp. MO Tábor, ale za ty bójky není podle mě zodpovědný on.
reagovat - Neděle 18. září 2011 ve 21:27 ® Kazan
-
peta128> pravda pravdoucí
reagovat