Chytej.cz

je toto vnadění necteno

14.9.2011 | pextr | 42.827 zobrazení | 86 odpovědí

Na jordáně se nesmí krmit, tak jsem dostal nápad… Když vemu hlínu a melasu, smíchám to dohromady, udělám z toho koule a pak to tam naházím tak to snad nebude vnadění ne?? udělá to mrak a ryby tam najedou

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Čtvrtek 29. září 2011 ve 14:25 ® peta128 reakce na …
peta128

Kazan>No právě a hlavně ty jejich časoví plány:-D

reagovat
Čtvrtek 29. září 2011 ve 13:41 ® Kazan

peta128> slyšel jsem že mají začít sundvat hladinu v říjnu a na jaře by to mělo vypuknout. Ale víš jak to je, těch verzí už bylo :-D

reagovat
Středa 28. září 2011 ve 20:58 ® peta128 reakce na …
peta128

David Havlíček>Takže za tři

reagovat
Středa 28. září 2011 ve 20:55 ® HaD reakce na …
HaD

peta128> Dobrý!

reagovat
Středa 28. září 2011 ve 20:37 ® peta128 reakce na …
peta128

David Havlíček>tak jak?

reagovat
Středa 28. září 2011 ve 20:14 ® HaD reakce na …
HaD

osprey> Tvoji trpělivost bych chtěl mit.

reagovat
Středa 28. září 2011 v 19:58 ® peta128 reakce na …
peta128

Alivio>Je to kvůli těm výlovům rybníků co jsou vejš jak píšeš.Jordán maj vypouštět kvůli odbahnění,ale přeci ho nevypustěj jak si myslí pextr,aby pak dělali výlovy těch rybníků.I když u nás je možný všechno8-(

reagovat
Středa 28. září 2011 v 19:16 ® Shrek reakce na …
Shrek

peta128> a než někdo bude namítat, že sportovní vody se neloví, tak nejspíš upouštěj vodu kvůli tomu, aby se vešla voda z loveného rybníku výše. Další možností je úprava břehu, stavidla apod.

reagovat
Středa 28. září 2011 v 19:11 ® peta128 reakce na …
peta128

pextr>co myslíš že se děje na podzim?Že by výlovy?Upouštěj kvůli tomu ne proto že ho maj vypustit.:-))

reagovat
Středa 28. září 2011 v 18:53 ® Shrek reakce na …
Shrek

Protože tam používáte šrot a krmítko i přes zákaz, tak vám to tam vypustí a máte po (_*_) . :-)

reagovat
Středa 28. září 2011 v 18:30 ® pextr

Prý tam dnes byl kámoš a hrozně lidí tam mělo krmítko i šrot a už to upouštěj jakto??

reagovat
Středa 28. září 2011 v 18:20 ® osprey reakce na …
osprey

BrulaKO> Já nejsem právník. Prostě ten rybář se zavázal dodržovat nějaké pokyny a za to je mu umožněno tam lovit ryby. Subjekt, který mu ten lov umožnil mu stanovil, jak se má chovat a má možnost ho i potrestat.

Pokud aktuálně nebude vykonávat rybářské právo, tak je ve stejné roli jako ta mamina.

Je ta asi jako když jedeš s autem z kopce – v osobáku můžeš mít vyhozený kvalt, v kamiónu ne. Přesedneš a situace se mění. Rybář buď chytá a pak může být trestán za to, že nedovoleně vnadí anebo taky může krmit kačenky, ale bez prutů. Tj. není to vázáno na osobu jako takovou, ale na činnost, kterou vykonává.

Asi se obecně předpokládá, že rybáři by tam toho dokázali naházet mnohem víc než maminy s dětmi. Ale jak jsem už psal, právní výklad by ti nejspíš poskytl ten, kdo to vnadění na revíru zakázal.

reagovat
Středa 28. září 2011 v 9:19 ® BrulaKO

osprey> takže tu máme dvojí metr,rybář ze sve podstaty je vlastně potencionální znečistovatel vody,to se mi nelíbí.Fajn dejme tomu,ze na ryniku plavou kaceny a labute a maminy s detma a duchodci jim tam hazej chleba, pecivo, o kus dál děla to same rybar jen s umyslem, nekrmit operence,ale ryby.Dejme tomu,ze jsem RS,rybarovi seberu papiry a na maminy s detma zavolam policii jo?V tom případe bych jako RS rád věděl o jaký zakon a vyhlasku se tohle opírá.Pak je tu jeste jeden paradox, mamina muze namitnout,ze pokutu nezaplati,jelikoz jiny rybar,ktery na rybniku chytal,ale nekrmil,hazel na hacku do vody taky housku,coz je sice povoleny,ale jedna se svym zpusobem taky o znecistovani vo­dy.

reagovat
Úterý 27. září 2011 ve 23:18 ® osprey reakce na …
osprey

BrulaKO> On teoreticky nemůže nikdo, ale tomu nerybáři nejde sebrat papíry, když je nemá.

Muselo by se to řešit jako znečišťování té vody a musela by to řešit ochrana přírody, hygiena nebo policie. Jenže je to nereálné – tolik tam toho ten nerybář nenahází, aby z toho měl průšvih.

reagovat
Úterý 27. září 2011 ve 23:01 ® BrulaKO

Zajimalo by me o ktery zakon a vyhlasku se opirá tohle omezeni,protoze jak jsem pochopil dle diskuze,rybar vnadit nemuze,nerybar muze.Neni to diskriminace rybaru?At mi to nekdo vysvetli pripadne hodi zakon a vyhlasku na prostudovani,dekuju

reagovat
Středa 21. září 2011 ve 22:22 ® peta128 reakce na …
peta128

kubiczez>Bože můj proč?

reagovat
Středa 21. září 2011 ve 21:13 ® Piranha reakce na …
Piranha

kubiczez> za 1. ten kapr 87cm,18kg byl chycen právě v roce 98 a za druhé, já nepotřebuji nikomu závidět cajk, mám ho hodně slušnej a né jen na kaprařinu. A za 3. opravdu mi nestojíš za to, abych na tebe reagoval, pač ty mi nejsi na úrovni jak věkem, tak i chováním.Málo tě rodiče bili, třeba se to ale povede jednou někomu jinému než rodičům. Toď vše k tvé prohnilé osobě.

reagovat
Středa 21. září 2011 ve 20:50 ® 1Mara reakce na …
1Mara

kubiczez> Chodíš okolo horké kaše pane , znovu si to přečti , komu odpovídáš ? A jinak ber v podtaz že víš dobře o čem tady byla doteď řeč a co mu lidi psali a atd. Ty jsi napsal úplnej opak a ještě se tím chlubíš , proto je má reakce na tebe poslední a tudíš nemám si z tebou už o čem bavit . Měj se fajn a porušuj vše co chceš a jen jde .

reagovat
Středa 21. září 2011 ve 20:24 ® kubiczez reakce na …
kubiczez

1Mara> Já jsem na danou otázku zadavatele neodpovídal ty chytráčku, jen jsem napsal jak to řeším já na jednom podobném revíru, kde je též takovej zákaz vnadění.Pext(autor fora) piše že dostal napad jak tento zakaz obechcat, tak ja jsem napsal jak to obechcavam už 4roky já. Normalně bych na tebe nereagoval, ale když si to nepochopil, tak jsem ti to dodatečně vysvětlit musel. Co se tyče moji hlavičky, tak po te ti je uplnej šumak a omluvu nedlužím nikomu, protože jsi mou reakci převrátil podle sebe proti mě.

reagovat
Středa 21. září 2011 v 19:34 ® 1Mara reakce na …
1Mara

kubiczez> ® kubiczez

Na revírech kde se nesmí vnadit to řeším tak, že den předem zajedu na kole s kobrou a kyblíkem boilie k vodě bez udic a nastřílím to tam. pak už jen na druhej den odhoz s PVA niťí a je vystaráno. reagovat

No jednoduše , čteš si po sobě co jsi napsal a odpověděl na danou otázku od zadavatele diskuze ?

Jestli stím co jsi napsal souhlasíš a tady se kolegům rybářskejm neomluvíš a nenasypeš si popel trocha na hlavu , tak si tě dám do ignorace , a všem jen dokážeš jak hodně to máš v tvé mladé hlavičce prázdný !

reagovat
Středa 21. září 2011 v 16:53 ® kubiczez
kubiczez

Piranha> Ty si přestal s kaprařinou jenom kvůli najezdům band kaprařů???Nebuď najivní kolego kaprařu.:-) :-) :-) Teho kapra 87cm co máš v kartě si chytil beztak jenom díky kaprařině co???To že ti vadí bandy kaprařů s bohatým cajkem je asi logické, vždyť žijeme v národě ve kterém jeden druhému zavidí i třeba spoďáry.Ale jinak nechápu proč ti vadí vojenskej stan, dokonce v něm mohou být i malá kamna a to je dost velké +, při takové listopadové výpravě se každej rad ohřeje z venčí ve stanu a zevnitř slivovičkou.:-) :-) :-) A jinak ti to modlení asi moc nefunguje, protože ta naše parta je furt kompletní i s papíry:-P :-P :-P .Měl by ses výc modlit bojovníku, a to o hodně, jinak s takovou zruší RS uplně.Stačí že RS už za tmy bez policajtů ani nevystrčí nohy z domu.:-)) :-)) :-))

reagovat
Středa 21. září 2011 v 11:23 ® kamos007
kamos007

Vnadění je vše, čím se dají přílákat ryby.

Např. Já jsem byl lovit na plavanou a došel mi šrot a záběry ustaly tak jsem hrábl příbřežního bláta hodil a ryby braly sice vždy asi pět min než jsem musel hodit znovu.

reagovat
Středa 21. září 2011 v 10:07 ® Shrek reakce na …
Shrek

Piranha> klííííd, rupne Ti cévka a budeš tahat za sebou nohu. Ber to takhle – je středa, už jen 2× se vyspíš a jde se na ryby :-D

reagovat
Středa 21. září 2011 v 8:43 ® Robur reakce na …
Robur

kubiczez> nebát se, nekrást, nepodvádět. Kdybych byl u tebe na návštěvě, ty mně např. zakážeš sedat v zasviněných gatích na sedačku a já si tam sednu a pak ten bordel nenápadně hodím za sedačku, bude se ti to líbit?

reagovat
Středa 21. září 2011 v 8:24 ® Piranha reakce na …
Piranha

kubiczez> určitě ne tak jak se chováš ty.

reagovat
Středa 21. září 2011 v 8:24 ® Piranha reakce na …
Piranha

Alivio> Podívej já jsem kaprařil od roku 97–2001 to bylo vše jinak.Potom vás kapraře budou lidi házet do jednoho pytle s takovejma blbama jako je on a budete zase poslouchat to jací jsou kapraři prasata, porušovači řádu a že je nezastaví nic před tím, aby si prostě vytáhli velkého kapra. To byl také ten důvod proč jsem sekl s kaprařinou.Koukat na nájezdy band co mají pípáky, pruty, že bych na ně nevydělal ani za dva roky a ležely pod vojenskím přístřeškem bo západoněmeckým stanem a samozřejmě masejíc ryby, to už na mě bylo moc.A když takové podobné bandy potkáš na 3 výpravách za sebou, tak jsem byl tak znechucenej, že jsem se na to vysral. Já bych toto forum zrušil, k ničemu to nevede ani k ničemu pozitivnímu a budu se modlit za to, aby jim pobrala RS papíry popř. dostali pokuty pořádný a zůstalo to pro ostatní slušný rybáře tak, jak je to teď.

reagovat
Středa 21. září 2011 v 8:12 ® Shrek reakce na …
Shrek

Piranha> kašli na něj, na exota. Buď provokuje ustavičně v kuse a nebo je úplně vypatlanej. Ve fóru „začínám kaprařit“ si hraje na velkého pana kapraře, jelikož my ostatní jsme vlastně debilové a taky se jednoznačně přiznává k porušování pravidel, takže co od něj můžeš čekat víc?

reagovat
Úterý 20. září 2011 ve 23:08 ® kubiczez reakce na …
kubiczez

Piranha> A jak ta vaše budoucnost vypadá???

reagovat
Úterý 20. září 2011 ve 23:03 ® kubiczez
kubiczez

MP-E65mm> To víš, že vyplatí.

reagovat
Úterý 20. září 2011 ve 23:01 ® Piranha
Piranha

kubiczez> To jsou právě takoví magoři jako ty, co to pak zeserou všem slušnej rybářům. Ale jelikož tu tato diskuze běží nějaký ten den, tak jsem pochopil, že spíš provokuješ.Sed­mnácti letej smrad už by měl mít malinko důstojnosti.Místo, aby jsi se snažil být taková ta naše mladá budoucnost, lepší budoucnost, tak seš jen ostuda a hanba rybářů.

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1