Chytej.cz

je toto vnadění necteno

14.9.2011 | pextr | 42.831 zobrazení | 86 odpovědí

Na jordáně se nesmí krmit, tak jsem dostal nápad… Když vemu hlínu a melasu, smíchám to dohromady, udělám z toho koule a pak to tam naházím tak to snad nebude vnadění ne?? udělá to mrak a ryby tam najedou

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Neděle 18. září 2011 ve 21:24 ® peta128
peta128

Kazan>Bojky tam jsou,akorát jednou ročně,když je triatlon:-D ,takže nekecaj

reagovat
Neděle 18. září 2011 ve 21:16 ® Kazan reakce na …

David Havlíček> s tou vodárenskou nádrží je to poněkud úsměvná záležitost, Ale co se týká svazu, mám na mysli zákaz rybolovu v okolí vodárny a ty nikdy neexistující bójky na vodě které jsou uváděny v soupisu.

reagovat
Neděle 18. září 2011 ve 21:15 ® HaD reakce na …
HaD

pextr> ne, já tam jen vyjímečně vláčím

reagovat
Neděle 18. září 2011 ve 20:58 ® pextr reakce na …

David Havlíček> ty tam vnadíš

reagovat
Neděle 18. září 2011 ve 20:51 ® HaD
HaD

Kazan> Jordán má statut vodárenské nádrže a z toho to celé vychází. Svaz s tím nemá nic společného, je jen uživatelem revíru, který je v daném režimu. Ať se to líbí nebo nelíbí, je to tak a je zbytečné cokoliv vymýšlet.

pextr: již vše bylo řečeno níže.

reagovat
Neděle 18. září 2011 ve 20:25 ® Kazan reakce na …

Alivio> No konkrétně u toho Jordánu to nemá v cajku ani svaz a po lidech chce dodržování toho co nazvracel do soupisu.

reagovat
Neděle 18. září 2011 ve 14:32 ® Shrek reakce na …
Shrek

Piranha> kdyby každej neskoušel ochcat jakékoliv pravidlo, tak se to ani nemusí řešit.

reagovat
Neděle 18. září 2011 ve 13:13 ® Piranha reakce na …
Piranha

Alivio> :-)) ty musíš všechno pokazit.?Málem to bylo vyřešený :-)) :-)) Kdepak u nás nelze prostě pravidlo pochopit a přijmout ho, musí se prostě nějak okecat.

reagovat
Neděle 18. září 2011 ve 12:39 ® Shrek
Shrek

Když se nesmí krmit, tak proč zase chcete mermomocí vymýšlet nějaké ptákoviny? Samozřejmě že když dáš partikl do PVA, tak je to vnadění. Nástraha je pevně spojena s háčkem, což PVA neni. Tak buď tam jdu a nekrmim – respektuji psaná pravidla. Pokud chci krmit, tak jdu na jiný revír. Hotovo.

reagovat
Neděle 18. září 2011 v 11:38 ® Piranha
Piranha

Použij PVA síťku.Dej do ní kuku, pšenku, boilies a zavěš to na háček.Tím je to nástraha ne návnada :-))

reagovat
Pátek 16. září 2011 ve 21:30 ® zalesak05
zalesak05

Ale to s těmi nerybáři, co to hází do vody je dobrý nápad…

reagovat
Pátek 16. září 2011 ve 20:26 ® fishman123
fishman123

bylo to tu už řečeno prostě vše co má účel nalákat ryby je zakáno v tom případě i toto.

reagovat
Pátek 16. září 2011 v 11:46 ® peta128 reakce na …
peta128

Kazan>Pod to se podepíšu8-( ,já tam hlavně chodim vláčet a David tam je tak 5krát do rok:-D ,

reagovat
Čtvrtek 15. září 2011 v 19:57 ® Kazan

petrx> Jordán je kapitola sama pro sebe, pokud na vodě najdeš bójky vyznačující zákaz lovu, tak jak je uvedeno v soupisu, tak jsi pašák. Co jsem se pídil, tak tam údajně nikdy nebyly a v soupisu jsou každoročně uváděny. Co se týká krmení, krmí tam kde kdo, jen se u toho nesmí nechat chytit. Z loďky je to naprosto běžné a ze břehu pokud si lovící myslí že je tam sám, tak to taky nafedruje. V minulosti bylo přiměřené prokrmení jaksi tolerováno. Je s podivem, že v době kdy má být Jordán vypuštěn kvůli čištění a kdy každá rozumná organizace dělá v podobných případech úlevu kvůli výtěžnosti, naopak je zavedeno striktní dodržování tohoto nesmyslného pravidla. ( Jen nikdo prosím nevytahujte kydy o vodárenské nádrži, každý z Tábora a okolí ví jak Jordán vypadá) Původně jsem se divil že David H. když má takovou vodu u baráku, že tam nechodí, dnes se mu po pár letech nedivím.

reagovat
Čtvrtek 15. září 2011 ve 14:31 ® Kazan reakce na …

All Armor> no, kluci sem většinou v případě rozporu mezi řády MRS a ČRS jasně uvedou z kterého bylo čerpáno. Bylo by dobré kdyby jsi napsal které právo, řád apod. máš na mysli, bo u tebe jako světoběžníka a člověka který je doma jak v ČR i SK, to není jasné a předejde se tak zbytečným výstupům.

reagovat
Čtvrtek 15. září 2011 ve 14:17 ® hraji reakce na …
hraji

All Armor> trapně kličkuješ, vědom si toho, že mám pravdu. Je překvapivé, že rád opravuješ, a ne vždy citlivě, všechny kolem sebe. Například kolegu ladamaje. Sám ovšem upozornění na to, že se změnil zákon, a tato změna změnila všechny veřejné činitele na úřední osoby (tedy i rybářskou stráž), nechceš přijmout, přestože bylo napsáno jasně, stručně a slušně. Snad už jen zbývá sem vložit odkaz na Sbírku zákonů ČR. Nechci se s tebou hádat, ale já píši na Chytej.cz. Obrázek jsem si už udělal.

reagovat
Čtvrtek 15. září 2011 ve 13:50 ® Malinko reakce na …
Malinko

All Armor> V tom případě je dobré rozlišovat mezi pojmy veřejného činitele, verejneho činitel'a a úřední osoby

reagovat
Čtvrtek 15. září 2011 v 10:43 ® cercer
cercer

All Armor> prosím..povídej ještě nějaké veselé historky z natáčení…myslím si,že pacient určitého ústavu budeš spíš ty..baví tě to se pořád do někoho navážet?

reagovat
Čtvrtek 15. září 2011 v 10:20 @ All Armor reakce na …

Dodám, že rybářská stráž má status veřejného činitele.

reagovat
Čtvrtek 15. září 2011 v 10:19 @ All Armor reakce na …

hraji> Nepřehlédl. Ty jsi asi přehlédl, že CHYTEJ má i příponu SK. Klid to jistě chce, ale vždyť jsem napsal, že pitomce jsem dostal před soud „z hecu“. Víš, co to znamená? A pokud se montuje CHYTEJ i na Slovensko, je třeba, aby si pacienti, když neznají poměry, jako evidentně ty, naštudovali slovenský trestňák, který říka toto:

§ 326 Zneužívanie právomoci verejného činiteľa

(1) Verejný činiteľ, ktorý v úmysle spôsobiť inému škodu alebo zadovážiť sebe alebo inému neoprávnený prospech,

1. vykonáva svoju právomoc spôsobom odporujúcim zákonu,
  2. prekročí svoju právomoc, alebo
  3. nesplní povinnosť vyplývajúcu z jeho právomoci alebo z rozhodnutia súdu,

potrestá sa odňatím slobody na dva roky až päť rokov.

(2) Odňatím slobody na štyri roky až desať rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1

1. závažnejším spôsobom konania,
  2. na chránenej osobe, alebo
  3. z osobitného motívu.

(3) Odňatím slobody na sedem rokov až dvanásť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1

1. a spôsobí ním ťažkú ujmu na zdraví alebo smrť,
  2. a spôsobí ním značnú škodu, alebo
  3. preto, aby inému zmaril alebo sťažil uplatnenie jeho základných práv a slobôd.

(4) Odňatím slobody na desať rokov až dvadsať rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1

1. a spôsobí ním ťažkú ujmu na zdraví viacerým osobám alebo smrť viacerých osôb,
  2. a spôsobí ním škodu veľkého rozsahu, alebo
  3. za krízovej situácie.
reagovat
Čtvrtek 15. září 2011 v 9:54 ® hraji reakce na …
hraji

All Armor> ve svém rozhorlení jsi poněkud přehlédl, že český právní řád nezná žádného veřejného činitele. Už několik let. A s tím TČ zneužití pravomoci úřední osoby to není zas tak hrrrr. Ono to chce hlavně klid.

reagovat
Čtvrtek 15. září 2011 v 8:24 @ All Armor

Zákaz vnadění se obchází velice lehce. Když to svého času vyhlásili na jednom revíru, vodili si s sebou rybáři kamarády nerybáře. A ti házeli do vody, co je napadlo. Idiotské zákazy vydané svazem nemusí ani znát. A k tvé otázce: takových chytráků je plná prdel. Jasně, že budeš vnadit.Kdybych byl strážce zákona, či přijatých pravidel, nemáš šanci. Na druhé straně, kdybych tam chtěl vnadit, nikdo mi v tom nezabrání a každý bude krátký. O způsobu jsem psal na začátku. To mi připadá stejně slabomyslné, jako zákaz používání echolotu na Slovensku. Platilo to, či snad ještě platí na některých revírech. Ale JEN pro členy svazu. Jinému občanovi v tom nic nebrání a pokud to není v zákoně, může si s každým hlupákem v právním bezvědomí s odznakem vytřít prdel. I 2×-3×. A pokud ten s odznakem nedá pokoj, tak na něj zavolá policii, protože jde o zneužití pravomoci veřejného čiánitele, co je trestní čin se slušnou sazbou. Já jsem z principu už dovedl před soud 2 takové geroje, co si mysleli, že jsou bohové s odznakem. Jen tak z hecu, v rámci výchovy ostatních idiotů. Sice dostali jen podmínku, ale smrděli jak kadibudky. Asi se pěkně posrali.

reagovat
Středa 14. září 2011 ve 22:41 ® osprey
osprey

Asi tak. Buď vnadit nebudeš anebo ten přepis porušíš. Je to na tvém svědomí. My ti to tu neposvětíme, ale taky ti nikdo z nás za zadkem sedět nebude.

Srovnej si to sám se sebou.

Anebo si dojdi na Lužnici a tam můžeš vnadit po libosti.

reagovat
Středa 14. září 2011 ve 22:34 ® Robur
Robur

děcka já má nápad, v pr–li se drápat, když to pustím do vody vyhraju i závody. Asi tak nějak.

Prostě vnadění to bude, aji když z toho budeš dělat krychlíky.

reagovat
Středa 14. září 2011 ve 22:12 ® osprey
osprey

A co je to vnadění? To je když naházíš do vody něco, abys nalákal ryby. Je jedno, co tam budeš házet.

reagovat
Středa 14. září 2011 ve 21:46 ® ART
ART

Záleží na koho narazíš

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1