Vyhledávání
Vlasec nebo pletenka?
5.3.2005 | Tomash | 17.253 zobrazení | 95 odpovědí
Zajímalo by mě, jestli při přívlači upřednostňujete vlasec, nebo pletenou šňůru? Jaké průměry volíte? Na jaký druh přívlače. atd. Lehká přívlač, střední, těžká… Předem díky za odpovědi!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 24. dubna 2014 ve 20:44 ® Petula reakce na …
-
Bigpista> Netušil jsem však,že to bude až tak slabé,alespoň mám zkušenost.:)
reagovat - Čtvrtek 24. dubna 2014 ve 20:36 ® Bigpista reakce na …
-
Petula> Tak ona to není ani tak vada, jako spíš vlastnost. Výrobce na výrazně sníženou pevnost nanofilu v uzlu upozorňuje. Sponka je řešení, ale špatně se shání menší velikosti.
reagovat - Středa 23. dubna 2014 v 17:27 ® Petula reakce na …
-
kerob> Mně jde spíše o to,že používám nanofil na vláčku,kde se mi to vždy u navázané nástrahy nebo karabinky urve a nemusím vyvíjet žádnou sílu,asi přejdu na pletenku-docela zklamání za tu cenu!!!
reagovat - Středa 23. dubna 2014 v 17:14 ® kubas reakce na …
-
kerob> A tento uzel ti nefunguje? Já takto spojuju pletenku s vlascem a nemůžu proti němu říct půl slova…
reagovat - Středa 23. dubna 2014 v 17:10 ® kerob
-
Petula – všechny uzly, který pouzivam nejsou s Nanofilem mozny, takze zustavam u Fireline crystal nebo exceed. Sponka, kterou sem daval Dzigit je sice reseni, ale ja potrebuju, aby uzel prochazel očkama – delam na konec snury 1–3m navazec z monofilu.
reagovat - Středa 23. dubna 2014 v 16:07 ® džigit reakce na …
-
Petula> „sponka“ na bezuzlové vázání
reagovathttps://www.google.cz/images?…
- Středa 23. dubna 2014 v 15:48 ® Petula
-
Máte někdo podobný problém z Nanofilem jako já?Vyzkoušel jsem mnoho způsobů vázání,ale vždy to snadno v uzlu praskne.Je na tento material nějaký spejšl uzel,který nepraskne?
reagovat - Středa 16. dubna 2014 ve 22:41 ® Ouklejobijec
-
no já jednoznačně vlasec … nicméně se stále snažím přijít na to kde dělám chyby v použití šňůry neboť přesto, že si myslím, že její výhody jsou zcela jasně popsané (stejně i nevýhody) nedokáži ty výhody zužitkovat v okamžiku kdy to potřebuji
reagovat - Středa 16. dubna 2014 ve 20:41 ® Stroft reakce na …
-
BigMike> Hm8×, nyní i za slušné peníze.
reagovat - Středa 16. dubna 2014 v 18:31 ® cujo reakce na …
-
já používám dvanáctku spiderwire ultracast invisi. Žádnej problém v tom nevidím, když se mi nechce tahat víc věcí a procházím celej revír, tak na ňu během dne vytáhnu jak sumca, tak potočáka . . . .
reagovat - Středa 16. dubna 2014 v 11:55 ® BigMike
-
Blíží se 16.6. a uvažuju testnout nějakou novou pletenku. Používám pořád Fire line, okolo 0,15 – 0.17mm, loni verzi Braid. Co je nyní na špici? Nanofil nechci.
reagovat - Sobota 5. února 2011 ve 22:28 ® osprey
-
Já chytám ryby, nezachraňuju wobblery.
Používám to, co se mi v danou chvíli jeví lepší. Častěji jsou to vlasce.
reagovat - Sobota 5. února 2011 ve 20:18 ® PetrC reakce na …
-
břitva> ty vole břitva, ty vole, ty seš koukám všude, vole…
reagovat - Sobota 5. února 2011 v 19:55 ® břitva
-
pletenka střední
reagovat - Středa 16. června 2010 ve 22:08 ® tomashr reakce na …
-
mckvak8> Pletenky dost zlevnily – pro běžné vláčení ti stačí 100m doplněné o poddvin z běžného tlustšího vlasce, což je cenou někde kolem 300 korun. Za slušný vlasec 100 korun dáš taky – to je rozdíl cca 200, což je 1–2 zachráněné wobblery za normální cenu nebo 4 „ty tvoje pochybné“ – to se ti klidně může vrátit během jediné sezóny…
reagovat - Středa 16. června 2010 ve 20:05 ® Robur
-
to není podivín, to je Sethy
já jen hledal vhodné argumenty pro koupi pletenky
reagovat, záporem je, že mne dnes v dešti dost štvalo, když jsem chtěl nasadit rotnu, tak jsem měnil cívku s pletenkou za vlasec, ale pokud jdu na větší ryby a priorotně s woby, tak sáhnu po pletence, pokud tedy nemrzne
- Středa 16. června 2010 v 19:35 ® ART
-
Robur: Vloni na rybách mě kontaktoval takovej podivín. Dal mi vizitku se slovy že má doma spoustu rapalek a at se ozvu že 1kus je za 50kč. Druhý den mi to nedalo a zavolal jsem mu. On mi okmažitě poslal mail s množstvím co může nabídnout. Hned jsem si jich vybral 25. Obchod proběhl vpohodě. Z těchto kusu mám 24 jednoho jsem nechal někde mezi kořeny. Tím nechci říct že je správné nakupovat kradené věci (teda mě připadlo, že ten chlápek se krad rovnou z fabriky)ale najdou se prodejci, co nabízejí věci ohromně pod cenou
reagovat - Středa 16. června 2010 v 19:30 ® Robur
-
pokud ti nosnost pletenky zachrání 2 woblery, máš peníze zpět
reagovat - Středa 16. června 2010 v 19:30 ® Kolovr@tek reakce na …
-
Jak.novi> Jojo dík snad to vyjde.:)Kdyžtak kdyby se něco povedlo dám foto.
reagovat - Středa 16. června 2010 v 19:28 ® Jak.novi reakce na …
-
Kolovr@tek> Tak ať se daří!
reagovat - Středa 16. června 2010 v 19:27 ® Kolovr@tek reakce na …
-
mckvak8> Jojo přesně tak.
reagovat - Středa 16. června 2010 v 19:26 ® ART reakce na …
-
Kolovr@tek> Tak až začnu vydělávat, tak jí zkusim. Jak jsem řikal roburovi moc peněz nemám. Slyšel jsem o tom že candáti se s ní chytaj dobře díky neprůtažnosti a celovému rychlému kontaktu s rybou.
reagovat - Středa 16. června 2010 v 19:24 ® Kolovr@tek reakce na …
-
mckvak8> Tak pak ti je šnůra skoro na nic ,ale někdo na ní chytá candtty s úspěchem.Je to o vkusu rybáře a jak je s vlascem zžitej a nebo s tou šňůrou ,ale určite to stojí za vyzkoušení.
reagovat - Středa 16. června 2010 v 19:23 ® ART reakce na …
-
Robur> Nejsem moc při penězích. A ještě vláda chce zavést placení studia a to není pro mne dobrá zpráva a proto si vždy vystačím s vlascem. Jeho největší negativum je, že se prodře.
reagovat - Středa 16. června 2010 v 19:21 ® Kolovr@tek
-
Jak.novi> Zachvilku, na sedmou je u mě kamoš a jdeme na ně .Zkusim chvilku na slidra ale pak nasadím Dt,možna jointed 11cm uvidíme jak budou lovit.
reagovat - Středa 16. června 2010 v 19:21 ® ART reakce na …
-
Kolovr@tek> Na vousáče jo ale já jsem víkendový vláčkař a sumce na vláčku chytim jednou do roka a je ještě do 50cm
reagovat - Středa 16. června 2010 v 19:20 ® Robur reakce na …
-
mckvak8> děláš velkou chybu, nebo možná jen chybu
reagovat - Středa 16. června 2010 v 19:16 ® Jak.novi reakce na …
-
Kolovr@tek> A kdy jedeš na fousatý ty?
reagovat - Středa 16. června 2010 v 19:15 ® Kolovr@tek reakce na …
-
mckvak8> Na sumce je to hodně dobrá věc.
reagovat - Středa 16. června 2010 v 19:12 ® ART
-
Tak to mi stačí vědět abych si jí nepořídil
reagovat