Vyhledávání
začínam kaprařit
12.9.2011 | pextr | 44.764 zobrazení | 232 odpovědí
chci začít kaprařit, vše mam ale nevím co mam nakoupit za drobnosti háčky apod. jaká velikost, jakou montáž používat, jestli koupit pletenku apodobné drobnosti.. chci koupit zde http://www.rybarske-nej.cz/…ovy-program/?…, protože tam kupuju pruty a navijaky tak aby to vyslo nad 3 litry a dostal sem dárek díky za rady
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 1. listopadu 2011 v 9:09 ® Shrek reakce na …
-
pextr> jaké? No přeci silné, vždyť to tam píšu. Neumíš snad číst?
reagovat - Úterý 1. listopadu 2011 v 8:37 @ All Armor reakce na …
-
pextr> Přiznej se, ty si Havlíček, nebo Horáček a udržuješ diskusi na tomto webu. Už to na nás nehraj, nikdo takový v realitě neexistuje.
reagovat - Úterý 1. listopadu 2011 v 8:28 ® pextr reakce na …
-
Alivio> jake
reagovat - Úterý 1. listopadu 2011 v 8:17 ® Shrek reakce na …
-
pextr> ale podle tvého způsobu vyjadřování začínám mít silné podezření......
reagovat - Úterý 1. listopadu 2011 v 7:53 ® pextr reakce na …
-
peta128>stejne nikdo nevikdo jsem
reagovat - Pondělí 31. října 2011 ve 22:54 ® peta128 reakce na …
-
pextr>Někdy bych tě chtěl potkat.Lidi ti tady radí,pomáhají a ty se chováš jako vůl.Všem co se snaží, závidím vám vaše nervy
reagovat - Pondělí 31. října 2011 ve 21:13 ® thundarr reakce na …
-
All Armor> ono je hodne těžké radit člověku který chce dát do vybavy takové a takové penizky, a da na výběr mezi věcma které bych si prostě nekoupil … , v kaprařině jde o spolehlivost, pokud teda neplanuji chodit nasoukromaky … a pokud nemam spolehlivou vybavu, bude mě hodně bolet když ryba nevyhraje díkysvé sile, ale díky tomu jake jsem kopyto nebo jak mam naprd vybaveni … někde se polevit dá, někde bych to striktně nedoporučoval… mluvim ze zkusenosti, parkrat jsem ustupek udělal apak jsem toho litoval
reagovat - Pondělí 31. října 2011 v 19:33 ® Robur reakce na …
-
All Armor> a je k tomu dárek, není, tak asi tak
reagovat - Pondělí 31. října 2011 v 19:30 @ All Armor reakce na …
-
Alivio> Proč vláčák? Ideální je jeden prut na fšecko. Řešení je jasné: http://gadgets.heureka.cz/…a-mini-prut/ (To jako v tom vtipu, co soudruzi rozhodovali, co se zdraží při příležitosti „vítězného února“ a šli po abecedě a když došli k písmenu „F“, soudruh Rusín Vaska Biľak vymyslel, že fšecko).
reagovat - Pondělí 31. října 2011 v 19:24 @ All Armor reakce na …
-
Robur> To bude stačit poslat ho na MRK. Tam ňákej Robur poskytuje základní školení o přívlači.
reagovatNetvrdím, že jsi to ty. Začátečnící se furt líhnou noví a jsou vděční za školení. Mnozí jsou však jen pohodlní lenoši a nechtějí ani hledat.
- Pondělí 31. října 2011 ve 14:26 ® superweb reakce na …
-
osprey> jedna vec je naivni predstava, druha vec je neochota prijmout radu od zkusenejsich
reagovat - Pondělí 31. října 2011 ve 13:06 ® osprey reakce na …
-
Alivio> Vydržel jsem dělat s mládeží 16 let a důvodem odchodu nebyla mládež, jako taková.
A navíc si pamatuju, že jako začátečník jsem měl spoustu naivních představ. A nevím, třeba mi i některé zůstaly.
reagovat - Pondělí 31. října 2011 ve 12:59 ® Shrek reakce na …
-
osprey> Míro, obdivuji Tvůj neustálý nadhled. Jde vidět, že jsi ten pravý člověk pro práci s dnešní mládeží. Já už bych ho asi nejspíš poslal kamsi. Pokud není schopný pobrat základní „pravidla“ a chce nakoupit nad 3000 Kč jen kvůli dárku......no comment. V tomto směru Tě vážně obdivuji.
reagovat - Pondělí 31. října 2011 ve 12:48 ® osprey reakce na …
-
pextr> No, máš tady tvrdou školu života. Pokud ale pochopíš, co se ti tu dav snaží sdělit, možná ti ta rybařina konečně začne fungovat.
V podstatě jde o to, že to, co si koupíš je jen pomůcka, ale to důležité je úplně jinde. A ty to furt míjíš.
reagovat - Neděle 30. října 2011 ve 21:06 ® 1Mara reakce na …
-
Robur>
reagovat - Neděle 30. října 2011 ve 20:59 ® Shrek reakce na …
-
Robur> jo, a máš to. Že nedržíš jazyk za zuby, teda písmenka za klávesnicí. Ten už toho má navláčeno.......očekávám téma „Poraďte univerzální vláčák“
reagovat - Neděle 30. října 2011 ve 20:01 ® pextr
-
Robur> už vláčím
reagovat - Neděle 30. října 2011 v 19:54 ® Robur reakce na …
-
All Armor> počkej až tazatel začne vláčet
reagovat - Neděle 30. října 2011 v 19:03 @ All Armor
-
Zajímavé, že se furt v časopisech a na webu prezentují montáže publikované před 30 lety v Anglii a před 20 lety v českém překladu. Kdosi to nafotí, pošle do redakce a zbalí honorář. Nezávidím ani náhodou, jen se divím, že to ty časopisy publikují do zblbnutí, furt dokola. Oni asi počítají s takovými, jako je ten, co tady právě vaří koule. Nepřečte si to ani základní knížku, časopis, informace na webu a přileze z dotazem, jak se váže háček. A nejraději by byli, kdyby jim někdo nalil naráz všechno do makovice, aby se z nich stali ze dne na den velcí rybáři. V jiných oblastech je to stejné. Na foto-webech se furt opakují otázky, „chci si koupit fotoaparát, poraďte jaký“.
reagovat - Neděle 30. října 2011 v 18:13 ® Shrek reakce na …
-
Robur> právě jsem se vzbudil a jistě ze své mnohaleté zkušenosti víš, jak bývá nas..štván medvěd vzbuzen během zimního spánku. Já se k tomu raději vyjadřovat nebudu, protože už bych mu musel mezi dvěma monitory říct, jaké je to pako vymaštěné…
reagovat - Neděle 30. října 2011 v 18:02 ® thundarr reakce na …
-
pextr> dle mého, z toho bude plastelina … na nasadaky stejne dobra jako rohlikové boilie, mozna horsi …dle meho z toho bude betonovka …
reagovat - Neděle 30. října 2011 v 18:01 ® Robur
-
alivio, zase nějaká provokace
reagovat - Neděle 30. října 2011 v 17:48 ® pextr reakce na …
-
osprey> no tento recept jsem našel na konkurenčním webu, trochu jsem ho upravil…
reagovat - Neděle 30. října 2011 ve 12:30 ® osprey reakce na …
-
pextr> Já boilies nedělám. A kdybych ho dělal, dělal bych ho krátce před výpravou.
Co kdybys použil některý z receptů, co jsou na webu? Viděl jsem jich dost a na tom tvém mě prostě jen uhodilo do očí, že to máš v podstatě tři druhy ochucené mouky. V podstatě to bude takové základní těsto. I na to se samozřejmě ryba chytit dá.
reagovat - Neděle 30. října 2011 ve 12:10 ® pextr reakce na …
-
osprey> boilies… Myslel jsem že bych přidal ještě praženou, pomletou řepku. Když boilie usuším s tou řepkou vydrží to, nezkazí se řepka? A toho oleje tam je akorát, nebo mám dát víc?
reagovat - Neděle 30. října 2011 v 11:53 ® osprey reakce na …
-
pextr> Rychlerozpadavé co. Boilies, pelety?
Mě to přijde, že je to samá mouka. To už bych skoro zvažoval, že si do nějakého nálevu namočím vařenou kukuřici.
Chytat by to plus mínus mohlo, nic tak špatného v tom není.
reagovat - Neděle 30. října 2011 v 11:29 ® pextr
-
co říkáte na toto pro začátek:
500g pšeničné krupice dětské 300g plnotučné sojové mouky 200g kukuřičné mouky 30 ml lastia silver jahoda 20 ml melasy 20 ml medu 20 ml řepkového oleje 5–7 vajec (chci rychlorozpadavé)
reagovat - Čtvrtek 27. října 2011 v 19:28 ® zalesak05 reakce na …
-
mannice> Co dodat
reagovat - Čtvrtek 27. října 2011 ve 13:45 ®
-
thundarr> „Chytli už jste někdy Kapra?“
reagovat - Čtvrtek 27. října 2011 ve 13:38 ® thundarr
-
mannice> jaky ?
reagovat