Vyhledávání
Sportex black stream
7.9.2011 | kingkubik | 25.523 zobrazení | 17 odpovědí
chlapi muzete mi neco rici o tomhle prutu?v delce 270 a gramazi 20g ono neco jsem nasel o nem ale moc toho vazne neni:(schanim neco na podzim jakmile to zacne kousat nechci uz chytat na mikromrdky ale chci do vody pustit nejaky vetsi kopytka cca12cm atd atd…muzete mi nejak poradit jestli je vhodny a podobne?zajimaji me osobni zkusenosti hlavne…diky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 16. září 2012 v 8:12 ® troutkiller
-
vrana>Tak to mně vubec nepřekvapuje
reagovatSe mnou se začal majitel o reklamaci bavit až když sem mu řekl že k zlomenému prutu koupim ještě chvějivku,kterou sem okamžitě prodal!Dragon je hnus a jeho zastoupení u nás taky!!Kup si Daiwu nebo Sportex a máš klid,Každá z těchto firem funguje na 100% a reklamace když se náhodou vyskytne neni sebemenší problém!Dragon je šméčko jako všechno z Polska,jídlem počínaje a vším ostatnim konče!Reputaci jim vylepšuje jen Salmo jinak je to šrot!!!
- Sobota 15. září 2012 v 16:32 ® vrana reakce na …
-
troutkiller> reklamace? Zamítnuta. Nejvíc mě ale pobavil, že při reklamaci prutu A mi ukazoval prut B a předváděl místo ohýbání jeho pevnost v podstatě v tahu.
reagovat - Středa 12. září 2012 v 17:35 ® troutkiller reakce na …
-
vrana>Tak to je další v klubu
reagovatNic si z toho nedělej,za chvilko nás bude kopa!Jak dopadla reklamace?
- Středa 12. září 2012 v 1:18 ® hecht reakce na …
-
Kolega už zasejc toho Black Streama prohání, nebo spíš může prohánět (když se dostanu k vodě). Horní díl byl vyměněn, tudíž spokojený uživatel pokračuje v šíření žluťáskovské slávy.
reagovat - Středa 12. září 2012 v 0:21 ® osprey reakce na …
-
vrana> Mám ten prut taky. Zatím má prutohodin poměrně málo a drží. Kolega mezitím rozštípnul Sportexe Black Stream. Ale ten ho proháněl podstatně víc.
Souhlasím, že Dragony jsou křehké. Já je nelámu, tak s nimi chytám. Ale ukládám si do paměti další zlomenou Destinu.
reagovat - Středa 12. září 2012 v 0:11 ® vrana
-
osprey> No já mám nepříjemnou zkušenost právě s Dragon Destiny 2,7m do 21g. Zlomil se během první hodiny u vody…
reagovat - Úterý 11. září 2012 ve 12:05 ® Kvaiker
-
Od jara tohoto roku používam prut Black pearl v dlžke 270cm. Je to novšia verzia povodného black stream prutu. Nemožem posúdiť rozdiel medzi oboma ale je fakt že som s ním nadmieru spokojný. Je rychlý, dá sa s ním presne nahadzovať, perfektne pracuje pri vylovovaní rýb. Záťaž znesie aj nad 30g.Je o niečo tvrdší ako obdobný prut od Schimana, ale mne to vyhovuje najmä u záťaže oklo 20 až 25g. Prevažne s ním chytám na Vltave, Labe a Berounke.
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 ve 23:04 ® DeFoRt
-
Mam 240 ten najjemnejsiu gramaz a napodiv je to dost tvrdy prut ako ine znacky v tej istej gramazi myslim si ze by zvladol kludne aj 40 alebo 50g ale to je zrejme dan za tu kvalitu kedze je lahky a tenky.
reagovat - Pondělí 3. září 2012 ve 22:14 ® Vincnetibm
-
Kde pak se dají ty sportexy v praze videt??
reagovat - Pondělí 3. září 2012 ve 14:13 @ mojoH
-
ja mam black stream 240 ku tu istu gramaz a je super vyhovuje mi mozno keby bol este dlhsi ta 270 by bola asi este o kusok lepsia a le to je spojene s revirmi kde chytam a moje zvykky a moja vyska … je to super prut daleko hadze ma semiparabolicku akciu je rychly a silny sportex je vtej istej gramazi tvrsi o poznanie ako ine pruty napr simano je blato oproti tomu a tak znesie aj pri malej gramazi / vacsia citlivost pri zdolavani / vycie navnady a zaroven daleko mu to lieta
reagovatna vahu nim v poho taham 30g plandavky prooti prudu a je oki … ja mam sportexy moc rad uz si brusim zuby na dalsie modely …
- Sobota 10. září 2011 v 0:22 ® kingkubik reakce na …
-
BrulaKO> cau urcite tam nebudu davat 20g jigy…mam spise v planu neco od 8 do 12g+nejaky gumy kolem tech 12cm+sem tam nejaky wobler plandavka a minimalne rotacky ale na ty vbc nechytam
reagovat - Pátek 9. září 2011 ve 22:28 ® BrulaKO reakce na …
-
kingkubik> tak na 20g hlavy bych to fakt nevidel,ale urcite to zvladne,budes na hrane a pretezovat ten prut zbytecne, ja jsem vyjimecne zkousel 15g plandavky, jinak utahne trojku rotacku a hlavy do 10g myslim v pohode+neco vazi guma
reagovat - Čtvrtek 8. září 2011 v 1:02 ® kingkubik reakce na …
-
osprey> dedtiny nechci tu uz mam:Di kdyz v jine gramazi a nechci zase dva stejny…uvazuji jeste o guide select sting 4–21 ale zase ta cena.dneska jsem volal do jedny prodejny a v utery mi ho tam dovezou takze si ten black stream pujdu osahat a uvidime co z toho bude.jen jsem doufal ze narazim na nekoho kdo s nim uz u vody byl
reagovat - Středa 7. září 2011 v 18:09 ® skwor reakce na …
-
osprey> Já viděl zlomený Dragon jeden a to byla právě Destiny
reagovat2,55m 10–42g, která by se mi líbila.
- Středa 7. září 2011 v 17:51 ® osprey reakce na …
-
kingkubik> Mě se líbila možná víc jak ty tvrdé. Ale neměl jsem ji u vody. Na co se můžeš spolehnout, je ten odolný blank. Kdybys chtěl Draka, tak Destiny do 21 g to jistí. Dokud je.
Co jsem kdy slyšel o zlomených Dracích, pak to bylo všechno možné jen ne Destiny. Snad jen jeden známý si ji pokrátil vlastní chybou, ale dva zlomené Sportexy už jsem viděl taky…
reagovat - Středa 7. září 2011 v 10:59 ® kingkubik reakce na …
-
osprey> prave shanim nejaky obchod v okoli kde by jsem si jej mohl osahat proto tady chci zjiskat jeste predem nejaky info.ono mam strach aby to nebyla moc tvrda palice.osobne moc tvrde pruty nemam rad ale zase je fakt ze na ty vetsi gumove prisery nic nemam tak se rozhodduji mezi nejakym drakem a tvou vosou:Dale musim uznat ze recenze a hlavne cena se mi velice libi.problem je ze vetsina recenzi je na ty tvrdsi palice okolo 40–60g o te dvacitce jsem moc povidani nenasel
reagovat - Středa 7. září 2011 ve 3:02 ® osprey
-
Je vhodný. Akorát ta gramáž je udávána s tolerancí a těch 20 je jakýsi střed. Takže je to asi do 29 g. Je to živé, docela výkonné a slušně to s rybou pracuje. Ne každému se to líbí.
Kopýtko 12 cm to dá podle hlavy, s nějakou 10 g problém nebude.
reagovat