Vyhledávání
Pomoc při výběru UL prutu na vláčku
6.9.2011 | Walley | 27.918 zobrazení | 52 odpovědí
Ahoj letos jsem si koupil prut na vláčku a chytlo mě to a proto si chci pořídit i měkčí prut do oka mi padly Pezon a Michel Redoutable Bass 1,80 nebo 2,10 2–7g a Shimano Catana CX 2,10 nebo 2,40 ul 1–11g.Dík
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 21. září 2011 v 10:00 ® trembel reakce na …
-
Mam tento, za tu cenu velmi prijemny a nie je to chvejivka: http://www.norstream.cz/item.php?… 2.74, 2–12g
reagovat - Úterý 20. září 2011 ve 20:45 ® osprey reakce na …
-
skwor> To bude moc, podle mě. Ale proutek dobrý, což o to.
reagovat - Úterý 20. září 2011 v 16:41 ® skwor reakce na …
-
mascha> Co Skeletor 3m 2–12g?
reagovat - Úterý 20. září 2011 v 15:59 ® mascha
-
osprey> určitě by bylo nejlepší jít někam, kde se toho dá osahat víc, ale jednak nemám čas na courání po krámech, jednak tu není moc kšeftů, kde by podobných prutů měli několik, aby to člověk mohl v tu chvíli porovnat a nakonec, jakmile páchnu do krámu, nechám tam vejplatu, jsem labilní
reagovatChci si udělat na netu předvýběr, abych pak šel cíleně srovnat jen pár doporučených vzorků. A právě je mi jasný, že v týhle dýlce udělat dobrej tvrdší klacík není sranda. A ten prut u mně nebude v buhvíjaký permanenci, takže moc korun do něj dávat nechci
- Úterý 20. září 2011 v 15:55 ® mascha
-
znáte někdo tohle? MILLENIUM NEW CONCEPT ZANDER- 2,7m/2–12g/ http://www.adler-wft.cz/eshop.php?…
reagovat - Úterý 20. září 2011 v 15:53 ® mascha reakce na …
-
osprey> znám a taky se mu vyhýbám
reagovattřeba jednou…
- Úterý 20. září 2011 ve 13:26 ® džigit reakce na …
-
mascha> sic chvějivka,ale pokud by mi neřekli…
reagovat
http://www.rsp-fishing.cz/…-2-70m-2-10g - Úterý 20. září 2011 ve 13:22 ® osprey reakce na …
-
mascha> Takhle dlouhé a jemné znám jen chvějivky – a taky na ně chytám. Skvělý je prut HM80 Ghost Buster od Dragonu (290 cm do 10 g, nechvějivka), ale asi by se ti nelíbila cena.
Pokud se chceš udržet v tebou popsané cenové kategorii, ohlížel bych se spíš po chvějivce, kterou bys byl ochotný akceptovat (což ale zjistíš spíš někde v obchodě).
Udělat totiž dobrý prut, jaký popisuješ, za ty peníze, to není prča.
reagovat - Úterý 20. září 2011 ve 13:18 ® osprey reakce na …
-
mascha> Sbirolino znáješ? Já se mu pořád vyhýbám, ale ono to fakt funguje. Jen to vedení nástrahy jaksi není ono. Ovšem dostřel…
reagovat - Úterý 20. září 2011 ve 12:28 ® bimbo
-
Jsou to povedený udičky za ten peníz jsem v rukách opravdu nic lepšího nedržel. 220 je na pstruhy ideální (na velikost revíru kam chodím já), protože mi z ní nepadají a hlavně je pěkně citlivá. 260 by šla na pstruhy v pohodě, já ji mám spíš na přehradu na okouny, candáty, poradila si zatím se vším. 280 jsem prošvihal jenom letmo, už to byl pro mě moc velkej klacek a zrovna se mi moc nelíbil. 260 bych ti doporučil, 280 nikoliv.
reagovat - Úterý 20. září 2011 ve 12:07 ® mascha reakce na …
-
teď koukám že o kus níž Bimbo doporučuje pro mně dosud neznámý Q-light, ve 280 to nevypadá špatně. Má někdo zkušenost s touhle dýlkou? Není to moc měkký? V zásadě mi jde o co nejdelší náhozy s malými smáčky při lovu duháků, kteří už jsou tak mazaní, že se na stojáku drží co nejdál břehu.
reagovat - Úterý 20. září 2011 v 11:58 ® mascha reakce na …
-
osprey> dejme tomu 2–10?
reagovat - Úterý 20. září 2011 v 0:49 ® osprey reakce na …
-
mascha> Jakou si představuješ gramáž?
reagovat - Úterý 20. září 2011 v 0:14 ® mascha
-
Dokázal by mi někdo doporučit tužší dlouhý prut na velmi lehkou vláčku (zejména smáčkování)? Nemám rád chvějivky a chtěl bych prut min. 270cm, spíš víc. A ideálně za pěkný peníze, do dvojky… Díky
reagovat - Neděle 18. září 2011 v 15:51 ® drobcek
-
Ja mám Pezon Mitchel Street do 9g a Cormoran ULX – max spokojnosť s oboma…
reagovat - Středa 14. září 2011 v 19:20 ® Prochy96 reakce na …
-
minatrix> excelera mam a taky slušnej prut …
reagovat - Středa 14. září 2011 v 19:19 ® Prochy96
-
projed net … kup třeba mitchell privilege UL … levnej a řikaj že i kvalitní tak bych se toho nebál …
reagovat - Sobota 10. září 2011 ve 13:41 ® kubas reakce na …
-
minatrix> Za ty peníze výbornej prut
reagovat - Čtvrtek 8. září 2011 v 16:20 @ minatrix
-
Dnes jsem u kamaráda si prohlédl tento :
http://www.fishingtackle24.de/…uct_info.php?…
a klidně bych si ho vzal taky.....
reagovat - Čtvrtek 8. září 2011 v 9:36 ® bimbo reakce na …
-
Ahoj, Pezon a Michel Redoutable Bass vyškrtni hned, sice vypadá na papíře hezky, ale není to UL ani náhodou… . Chytal jsem s ním dva týdny a šel z baráku, je to prut na prd, není vůbec citlivý. Potom jsem si koupil daiwu megaforce, ta už byla daleko lepší, cotlivější, ale pořád to nebyl UL. Catanu jsem v ruce neměl, ale vsadím se, že se za podobný peníz dá sehnat něco vymazlenějšího. Tento rok jsem si pořídil http://www.awa-shima.cz/…-240-260-280 ve 220 na pstruhovku a 260 na přehradu. Za ten peníz jsem neměl nic lepšího v ruce. Smáčky je s tím radost vodit, narozdíl od redoutable bass. Jediný na co člověk musí dát pozor, hodně Q-ligtů má křivá očka, takže to chce kouknout na víc kousků.
reagovat - Čtvrtek 8. září 2011 v 8:29 ® Walley
-
to fakt nikdo neví??
reagovat - Úterý 6. září 2011 v 15:53 ® kubas
-
Nechápu proč furt všichni chcou Shimano a ještě k tomu low end řady a nejlépe na vláčku. Lidi jsou hold nepoučitelní…
reagovat