Chytej.cz

Těrlická přehrada - aktuálně !!!!! necteno

5.9.2011 | HarryMurago | 57.327 zobrazení | 72 odpovědí

Jak vám to jde na této vodě, co aktuálního se vám povedlo , postřehy a nebo podněty co a jak dále, nějaké fotky a další info od vody ........

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 5. prosince 2011 ve 14:22 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

osprey> Já bych se nechtěl Harryho nějak dotknout,ale jak jsem slyšel (a je to prý každoroční folklor),tak havířováci se nejsou schopni sejít ani na výroční schůzi MO v nadpoloviční většině…Takže tvůj návod jak postupovat je super,ale to by se toho muselo chytit takových minimálně 500 lidí,kterým není těrlická přehrada ukradená a táhnout za jeden provaz,a ne jen třeba s bídou 10 lidí…Vůle není,vůle…a chuť asi taky nebude.

reagovat
Pondělí 5. prosince 2011 ve 13:16 ® osprey reakce na …
osprey

HarryMurago> Tak to abyste s tím bráněním začali hned. Jak se jednou podepíšou papíry, tak už bude na všechno pozdě.

Takže to chce najít zdroj těch informací, zjistit toho co nejvíc, zveřejnit to (klidně tady u nás, ale není to podmínkou, ostatně čím víc míst, tím líp), navštívit patřičné úřady (neznám, ale někdo to povolovat musí) a poptat se, jak to s tím Těrlickem je (a klidně tam jít několik lidí po sobě, aby byli ti pacholci nervóznější), zatáhnout do toho zainteresovanou MO…

Tady se pořád hřeší na to, že lumpárna projde. No tak se lidi spaktujte a zkuste si ten revír udržet nebo to těm druhým aspoň ztížit.

reagovat
Pondělí 5. prosince 2011 v 7:52 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

HarryMurago> Bude záležet na tom,která kompetentní osoba uslyší cinkání peněz a zda odolá…

reagovat
Neděle 4. prosince 2011 ve 21:19 ® HarryMurago reakce na …
HarryMurago

kety.vydra> no něco se nese a bude se třeba bránit kdyby ten čas nadešel .......

reagovat
Neděle 4. prosince 2011 ve 12:02 ® zalesak05 reakce na …
zalesak05

Taky bych byl nerad, kdyby to byla pravda. A doufám, že není.

reagovat
Neděle 4. prosince 2011 v 9:17 ® kety.vydra
kety.vydra

zalesak05> Mám to z doslechu,ale taková zpráva se šíří kolem vody jako lavina.Jen doufám,že to nebude pravda.Přál bych si,aby se tu ozval někdo,kdo má bližší informace,popřípadě to uvedl na pravou míru.

reagovat
Neděle 4. prosince 2011 v 0:20 ® zalesak05 reakce na …
zalesak05

Cože, to jako fakt chce někdo kupovat Těrlickou přehradu ? :-O

reagovat
Pondělí 28. listopadu 2011 ve 12:07 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

petrikveprik> Ani mi nemluv,jsem se málem vyvrátil.Stačí třeba šest magorů,kteří dají 1,5 mega.Ono,i kdy­by to stálo třeba 130 tak se nějaký vůl najde,co to koupí.Nechme se překvapit.Ale fakt se toho děsím.

reagovat
Pondělí 28. listopadu 2011 v 0:35 ®  reakce na …

kety.vydra> ?? nevím o této záležitosti absolutně nic, ale za 13 nekoupíš v té oblasti ani pozemek v desetinové velikosti :-(( Nevím jak moc relevantní je ta informace, ale děsíš mě! :-))

reagovat
Sobota 26. listopadu 2011 v 16:36 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

HarryMurago> Tak to mě trochu mrzí,že nemáš info…Ale já bych nerad,aby Těrlice padly pár zbohatlým vychcánkům do rukou za 13 mega.Mám to sice z doslechu,ale kurnik,snad z toho nechtějí „těrličáci“ udělat soukromák pro pár vyvolených kaprařů s „koulema“…?

reagovat
Sobota 26. listopadu 2011 ve 14:53 ® HarryMurago reakce na …
HarryMurago

asi by nebyl problém určit cenu …

reagovat
Pátek 25. listopadu 2011 ve 23:16 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

HarryMurago> Harry,něco jsem zaslechl tak se zkusím zeptat-Na kolik je oceněná Těrlická přehrada?

reagovat
Pátek 25. listopadu 2011 ve 22:52 ® HarryMurago reakce na …
HarryMurago

si myslím že ano pokud se změní jisté věci a pak by to snad šlo , jen určit mantinely …

reagovat
Úterý 22. listopadu 2011 ve 21:02 ® Stroft reakce na …
Stroft

HarryMurago> Hary, myslíš, že bychom se mohli dožít toho že bude povolen lov z loďě?????

reagovat
Úterý 22. listopadu 2011 v 0:38 ® HarryMurago reakce na …
HarryMurago

jsem to polepšil …

reagovat
Neděle 20. listopadu 2011 ve 23:46 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

HarryMurago> Tak to tě omlouvá…

reagovat
Neděle 20. listopadu 2011 ve 23:36 ® HarryMurago reakce na …
HarryMurago

hm no nějak se tu teprv učím chodit … napravím to !!!

reagovat
Sobota 19. listopadu 2011 v 16:06 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

HarryMurago> Reaguješ pozdě…

reagovat
Sobota 19. listopadu 2011 v 11:56 ® HarryMurago reakce na …
HarryMurago

Kapku nechápu ,, co tím chtěl básník říct !???!

reagovat
Středa 2. listopadu 2011 ve 23:38 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

HarryMurago> Hm,tak to si začni pomalu gratulovat k situaci,která 16.11. jistě na Těrlicích nastane…A nezapomeň to hlavně sdělit u „sousedů“…:->

reagovat
Středa 2. listopadu 2011 ve 21:33 ® HarryMurago
HarryMurago

Dnes vysazena ryba kolem 2 kil .......

reagovat
Pátek 21. října 2011 v 1:09 ® HarryMurago reakce na …
HarryMurago

docela jdou candáti .......

reagovat
Středa 19. října 2011 v 19:28 ® Szmarag

Nevíte někdo jak to vypadá s dravci?

reagovat
Neděle 16. října 2011 v 1:38 ® HarryMurago
HarryMurago

Dnes 74 cm

reagovat
foto/forum/2011/th-img18570.jpg
Středa 5. října 2011 ve 22:51 ® HarryMurago
HarryMurago

V neděli 2.10. 2011 byl chycen dopoledne opět kapr č. 41 95 cm o váze 15 kilo , lovcem je Vlk Roman , gratulujeme a přeji všem další velké kapry na podzim než nám to bude zase hájeno .....

reagovat
foto/forum/2011/th-img18498.jpg
Neděle 11. září 2011 ve 20:04 ® HarryMurago reakce na …
HarryMurago

Taky pamatuji ty lepší časy a co se týká samostatného hospodaření , v tom snad já , možná naivně spatřuji řešení , znám spoustu vod tzv soukromáků a tady se rybáři chovat umí a dokonce uklidit a taky členové těchto klubu u těchto vod, jsou jako honící psi na každého ,, bordeláře" tak si myslím , že i tady by to jelo ....... ALE to tu je pořád !!!!

reagovat
Neděle 11. září 2011 v 19:59 ® HarryMurago
HarryMurago

dík za povídání a co odpovědět , sám někdy nemohu najít slovo ke všemu co se tady děje. Ale pár pěkných okamžiků se ještě najde a tak co si přát , snad jen lepší zítřky .........

reagovat
Čtvrtek 8. září 2011 ve 22:33 ® kety.vydra
kety.vydra

HarryMurago> Původně jsem nechtěl reagovat,ale Stroft to vystihl naprosto přesně.Pamatuju daleko lepší roky.Teď mi příjde,že je kolem Těrlické daleko víc bordelu než kolem Žermanek,víc opilců,o Polácích se nemá cenu ani zmiňovat…Mám dotaz-Ještě toužíš,aby byly Těrlice samostatně hospodařící?=-|

reagovat
Čtvrtek 8. září 2011 v 10:32 ® džigit

rybař13> jj tohle už je i v okolí štěrkoven.Nebudu raději Vrbici jmenovat,abych se dotyčných nedotkl :-((

reagovat
Čtvrtek 8. září 2011 v 10:27 ® Stroft
Stroft

vikikaca> Zajdi si tam na podzim, po nasazení prasečkina a sleduj co se děje:-) Ovšem, nejvíce mě vytáčejí Poláci co tam cíleně jezdí vraždit okouní dorost.

reagovat