Vyhledávání
Zdražení povolenek
31.8.2011 | kubiczez | 51.098 zobrazení | 252 odpovědí
Zdravím, kdo by byl pro, aby se zdražili povolenky o 2000Kč(nejméně) a snížil počet ponechaných ušlechtilých ryb na 20Ks/rok bez možnosti zakoupení nové povolenky.Naopak pro příznivce chyť a pusť rybaření bych ceny povolenek zanechal takové jaké jsou nyní.Proč by měli všichni platit za povolenky stejně, když jsou rybáři co ryby pouštějí a rybáři co vezmou každou šupinu.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 13. února 2012 ve 22:42 ® hraji reakce na …
-
pepanek> těch co si jen zaplatí členství bude tak kolem 5–8 %.
reagovat - Pondělí 13. února 2012 ve 22:06 ® pepanek reakce na …
-
hraji> A kolik je takových ,co jsou členy ,ale povolenku si neberou?Znám takové,že pro klid rodiny ty peníze dají na potřebnější věci.Zvednem o dva tisíce a uvidíme,jestli zaplatí aspoň členství.
reagovat - Pondělí 13. února 2012 ve 21:20 ® hraji
-
Letmým pohledem na stránky ČRS lze vypozorovat, že se cena povolenek pomalu a po kouskách zvyšuje rok co rok, maximálně dva roky. Je to logické. A skokové zvýšení ceny povolenky by pravděpodobně mělo za následek mírné snížení počtu držitelů povolenek, protože většina těch, co si dneska povolenku zakoupí s vírou, že možná v létě…, a nakonec k vodě vůbec nejdou, a je jich asi 8 %, by si ji nevzala. Tím by poklesl výnos z prodeje povolenek. Ale nějakého zásadního „pročištění“ bych se neobával.
reagovat - Pondělí 13. února 2012 v 15:20 ® osprey
-
pepanek> Tato diskuze není test. Založil ji mladý kluk, kaprař.
Samozřejmě tu vyplavala spousta problémů, které by se měly řešit. Zejména průhlednost hospodaření svazu od MO až po nejvyšší stupně a ze strany členů pak zase reálné pochopení toho, co za svoje peníze můžou dostat a toho, že jediný, kdo může zabránit tomu, aby se peníze vynakládaly neefektivně nebo rovnou rozkradly, je samotná členská základna.
reagovat - Pondělí 13. února 2012 v 0:33 ® pepanek reakce na …
-
KOLIBŘÍK> Souhlasím s tebou,palec nahoru.Tato diskuze je možná jen test,co všechno si ještě necháme líbit.
reagovat - Neděle 12. února 2012 ve 22:30 ® KOLIBŘÍK reakce na …
-
hraji>Na slušný zápis může hloupě odpovědět jen hlupák.Napiš mi soukromou zprávu nebo mě můžeš zatelefonovat.Ale lezeš do všech diskusí se svýma problébamama.Drž se otázky..Hrájí.Nebo se tě zase dotklo že v tvoji organizaci mizí peníze????,
reagovat - Neděle 12. února 2012 ve 22:21 ® hraji reakce na …
-
Ty Kolibříku, poslouchej, když už mluvíš o těch penězích, taky máme špatné zkušenosti. A nejsme spokojeni. Asi ti taky zdražíme.
reagovat - Neděle 12. února 2012 ve 22:03 ® KOLIBŘÍK
-
Zdravím.Já a budu raději mluvit pouze sám za sebe bych nebyl vůbec proti zdražení nebo lépe řečeno upravení cen povolenek.V dnešní ekonomicky napnuté době ani nemůžem čekat nějakou stagnaci cen v žádném provozováním jakého koli koníčku nebo sportu.To je jedna stránka věci.Ta druhá je ale zase to co přímo bude cítit samotný rybář.Za jakou výši ceny povolenky bude nejen spokojen se samotným rybolovem na tom či onom revíru ale také s poctivým přístupem a férovým nakládáním vybraných prostředků a poctivým přerozdělením na samotný nákup ryb,na spravedlivé rozdělení prostředků které pomáhají finančně líhním ryb a i rybníkářstvý které spolupracuje s rybářskými organizacemi při zarybnění sportovních revírů.Nesmíme trpět fobií že ty peníze někam mizí.Máme bohužel ale špatné zkušenosti s jakými koli vloženými finančními příspěvky a to kam koli.Tohle je velice složité téma pro nás jak s našimi vybranými penězmi které byly vybrány na povolenky bude opravdu naloženo.Je asi lepší myslet jen na jedno.Mé peníze za mou povolenku budou sloužit nám rybářům .Jiná cesta nevede to proto že já chci k vodě chodit s čistou hlavou a ne s předsudkama pokud nic nechytím že mé peníze zkončili někde kdesi......
reagovat - Neděle 12. února 2012 v 19:15 ® dany2
-
Pěkně blbej nápad…posedlost
reagovat - Pátek 10. února 2012 ve 21:49 ® osprey reakce na …
-
MIG-35> Já už to tu psal. Zvýšit? Ano, klidně. Ale chci přesně vědět, co za to dostanu. Hromada peněz ležící někde jen tak se v téhle zemi akorát rozkrade.
Jestli mi řeknou, že si přidám tolik a tolik na profi stráž, tolik na nadstandardní zarybnění, tolik na revitalizaci toku, starých ramen apod., tak jsem ochoten si utrhnout od huby a zaplatit.
V jiném případě nevím, za co bych platil.
reagovat - Pátek 10. února 2012 ve 21:31 ® JOP reakce na …
-
má pravdu předsedo
reagovat - Pátek 10. února 2012 ve 20:42 ® MIG-35
-
Zas nějakej extrémista z hnutí „chyť a pusť“… :-/ Nejsem ani jedno ani druhý a nevym co si slibuješ od zdražení povolenky??Bude se o to víc na černo rabovat!Spíš jak tu někdo psal, řádný kontroly a pořádný postihy!!!
reagovat - Pátek 10. února 2012 v 18:37 ® tucnak11
-
Tato debata byla na krajske shuze.Take htěli zvyzšit povolenky že ryby jisou drahe kařdym rokem itd.Naš předseda řekl že je to zbytečne,udělejte omezeni a uvidite vysledky jak v naše organizacji,omezilo se s 50 na 20 kapru a je klid,hvilku řvali tak jak vřdycky a za rok se nam vratilo 32 lidi proto že v našem rybniku a řece je dost ryb a kařdy se zachyta ne jen par lidi vyrabovalo zarybniovacy plan a zbytek nesahnol o šupinu.
reagovat - Pátek 10. února 2012 v 17:14 ® kety.vydra
-
pepazdepa> Jasně,uberme rybářům,přidejme kormoránům…a za naše prašule k tomu
reagovat - Pátek 10. února 2012 ve 14:45 ® pepazdepa
-
Já si myslim,že povolenky jsou na to jak jsou zdevastované vody od kormoránů drahé dost.CHce to zpřísnit ryb.řád ohledně míry a počtu úlovků.Vůbec se mi nelíbí některé řeči rozlišévání kdo ryby pouští a kdo ne.Hlavně dodržovat ryb.řád a chovat se jako spořádaní lidé.
reagovat - Úterý 7. února 2012 ve 12:42 ® ladamaj reakce na …
-
nnnap>to stěma psama máš pravdu mámasijské kůže psů na vázání mušek a steamery perfektní matroš ale né každý jelikož míchám dubing sám tak se mě to hodí.
reagovat - Úterý 7. února 2012 v 10:59 ® tony.bobo reakce na …
-
Fryw> To je právě to.Každý už se vidí jak to sype ale proto aby to sypalo musí něco udělat už vidět nechce.V loni sme přišli o 1 rybník už po několikáté a sem zvědav jak jim to dlouho vydrží.
reagovat - Úterý 7. února 2012 v 10:02 ® Kazan reakce na …
-
nnnap> jj, teplá bouda, česnekový knoflíky,.....
reagovat - Úterý 7. února 2012 v 9:01 ® chosebaits reakce na …
-
regulus> Tady bude problém že se dá do tašky na výlovu jeden či dva kapři za tímto učelem a odpoledne u vody se mluví o 5 kapreh a druhej den třeba už o 10 a že za to Frantovy udělal kotel!
reagovat - Úterý 7. února 2012 v 7:31 ® nnnap
-
vyčítal bych kdeco, této asijské mafii, jenom ne zrovna toto. Vždyť každý dodaný kapr zachrání pejska nebo kočičku. Přeneseně se dá říci- Zabij kapra, zachráníš psa. Ikdyž co si budeme tajit- pes je dobrej, né že ne.
reagovat - Úterý 7. února 2012 v 0:25 ® ladamaj reakce na …
-
osprey>Otom byznysu není pochyp větnamčíci to skupují od těch masařek zde unás a je jim jedno o jaký druh jde.
reagovat - Pondělí 6. února 2012 ve 23:07 ® regulus reakce na …
-
osprey> jo, su, ale funguje to jinak, potřebuješ elektrikářa, truhlářa, zámečníka, zedníka, … snad v každé MO někdo takovej je, MO potřebuje něco malýho udělat, tak se to udělá jako brigáda, oboustranně výhodný, není třeba kaprů a bártů, pokud se jedná o něco většího, tak kaprovej bártr je taky ku hovnu, pokud dotyčnej nemá soukromej rybník, za jednoho, dva, tři kapry asi těžko.
reagovat
Jinak jo, chápu, že je v případě, že dotyčný řemeslník není člem MO, tak jedna dvě ryby jako bártr za drobnou opravu, proč ne, ale kolem toho by nejspíš žádná mela nebyla, já to pochopil tak, že nějaká množina kaprů. - Pondělí 6. února 2012 ve 22:00 ® sus1 reakce na …
-
osprey> čistý a poctivý byznys.
reagovat - Pondělí 6. února 2012 ve 21:49 ® osprey reakce na …
-
regulus> Ty jsi z města, co? Na vesnici se dá kaprama zaplatit kdeco. I kaprama z výlovu chovného rybníku nějaké MO. Někdy je ten „bártr“ dokonce oboustranně výhodný a označil bych ho i za čistý a poctivý byznys. No a někdy ne…
reagovat - Pondělí 6. února 2012 ve 20:55 ® Fryw reakce na …
-
tony.bobo> Jen aby to nedopadlo špatně. Přechod do soukromého vlastnictví postihl dva revíry které jsem navštěvoval. Jeden kde jsem se učil jako malej chytat je tudíž zapovězen a druhý dle slov RS z MO ke které další má oblíbená voda spadá je nejspíš odsouzen k naprostému zániku (prý pozemek pod rybníkem má 4 soukromé majitele, MO tudíž neinvestuje do čištění a rybník pomalu ale jistě zaniká).
Je tu někdo z MO Náměšť?
reagovat - Pondělí 6. února 2012 ve 20:49 ® 1Mara
-
Světem vládnou prachy , kdo je nemá má smolíka .
reagovat - Pondělí 6. února 2012 ve 20:44 ® ladamaj reakce na …
-
tony.bobo>stímto se perem na MO rovněž také kupujem letos další část pozemku už tam máme něco odkoupeno,tím máš jistotu že tě od tamtud nikdo nedostane je natom vícero majitelů.To víš každej dnes špekuluje jak to co nejlépe prodat.
reagovat - Pondělí 6. února 2012 ve 20:05 ® tony.bobo
-
Ahoj chlapi.Myslel sem ty soukromé vody jako že se vrací vody v restitucích.Vidím to u nás,máme tu rybník který leží na pozemcích 5 vlastníků a ti ty pozemky chtějí.Už mají i plán jak s něma naloží.Ano je tam smlouva o pronájmu ale ta jednou vyprší a co pak.Teď se budou vracet pozemky církvím a co vím tak tam jsou taky řeky.Suma sumárum aby to nedopadlo jak v anglii kde řeky a rybníky patří k nějakému hrabství a vstup jen na povolení.
reagovat - Pondělí 6. února 2012 v 11:40 ® pepanek reakce na …
-
regulus> Jak jsem koupil,tak prodávám. Možná to byla jen premie.
reagovat - Neděle 5. února 2012 ve 23:50 ® regulus
-
pepanek> ty brďo, nezlob se na mě, ale na takovej bartr si nedovedu představit, aby někdo něco dělal za rybu nebo ryby, to je jak pohádky tisíc a jedné noci …
reagovat