Vyhledávání
Váš nejcennější kapr
31.8.2011 | thundarr | 27.983 zobrazení | 57 odpovědí
Jakého kapra si nejvíce ceníte mate fotku ? Největší, nejtěžší, nejdelší, nejbojovnější. Podělíte se ?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 12. září 2011 v 16:23 ® osprey reakce na …
-
thundarr> No, echtovní kapraři toužící vyniknout, ti se stahují jinde. Ale když jsem byl na srazu, tak si tam to kulometný hnízdo postavil každej druhej.
reagovat - Sobota 10. září 2011 v 15:54 ® hrdobec
-
Muj nejcenější kapr je tenhle říční tlustoch
reagovat - Pondělí 5. září 2011 v 8:13 ® thundarr reakce na …
-
regulus> kupodivu bych řekl, že na tomhle serveru asi nepřevládá cileny lov kapru
reagovatale o těch zajímavých a specialnich zazitcich to je … ryba nemusi byt ani nejvetsi aby by k nezapomenuti
- Pondělí 5. září 2011 v 6:44 ® Mrakoš
-
Můj největší kapr měřil 49cm. Vím že je to trpaslík i pro někoho kdo se kaprama moc nezabývá. Ale jsem za něj rád protože bylo zážitkem ho chytit.
reagovat
U rybníka jsem se stavěl cestou z práce. Foukal velmi ostrý vítr, zima jak v ruským filmu a o hráz se tříštily vlny hřebenatky. Já si na tu hráz šel zachytat s marmyškou. Na háček jsem namotal kousek bílého mikrotenu. Vytáhl jsem z kraje jednoho okounka a pak hned přišel ten kapřík. Trvalo to celé jen asi 10 minut a já byl zmrzlý jak preclík a šťastný jak blecha. - Neděle 4. září 2011 ve 23:58 ® kety.vydra
-
Já,jakožto naprostý neumětel s použitím boilies,jsem vytáhl v „konkurenci“ cca 40ti prutů v lajně,70ku kapra,po čtyřech dnech,hodinu před odjezdem domů,na Nových Mlýnech,na ten nejobyčejnější prut a na „MKčko110ku“ naviják .....Ale je fakt,že to chtělo „trochu“ přemýšlení…
reagovatToť můj nejcennější kapr
- Neděle 4. září 2011 ve 22:10 ® regulus
-
No, kapři nebyli, nejsou a ani asi nebudou mojí vyhledávanou rybou, nikdy jsem se za nimi nehonil a vlastně je ani cíleně nechytal, ale pokud bych se posunul v čase tak o cca 35 let zpátky, jezdili jsme s rodiči do kempu zhruba na půl cestě mezi Burgasem a Varnou. Byla tam nějaká místní přírodní památka, říkali tomu prales a zhruba 100m od moře byla jakási soustava jezer, sice tam bylo víc rákosí než vody, ale ryby tam byly luxusní. Pokud pominu velice slušný štiky, líny okolo 50cm, tak o kapry mezi 70–80 cm nebyla taky nouze. Pokud mne paměť neklame (už je to fakt dlouho), tak největší měl nějakejch 78 cm. Možná z tohoto pohledu jsou to nejcennější kapři i když fakticky nejcenější na tom všem ale bylo to, že ten kemp byl upostřed přírody, jen kemp, jedna hospoda, žádný hotely a nic podobnýho, navíc po celodenním smažení se na slunku u moře možnost jít si na ryby, prostě bomba. Naposledy jsem tam byl tuším v roce 1979 a moc by mne zajímalo jak to tam vypadá dneska, žádný iluze si nedělám, asi to bude tak jako všude a možná i ti kapři, štiky a líni nebudou pravda.
reagovat - Neděle 4. září 2011 ve 20:07 ® thundarr reakce na …
-
superweb> pěkny bachor .) …
reagovat - Pátek 2. září 2011 ve 21:50 ® Jeff
-
Tak já taky
reagovatZrovna dneska, vzal jsem konečně svoje kluky na ryby a povedl se tento krasavec 63cm, měl jsem radost hlavně když jsem ho pouštěl a kluci povídali jak je to dobře a že se taková ryba nejí a má domeček ve vodě
Snad budou taky rybáři
- Pátek 2. září 2011 ve 13:04 ® superweb
-
Tak se pochlubim jeste i tady svym ulovkem z minuleho tydne
reagovatAbych se neopakoval, zvolim jine foto
- Čtvrtek 1. září 2011 ve 22:14 ® Robur
-
asi ten co uplaval známemu s udicí. Tím svoji cenu zvedl asi o 2000Kč.
reagovat - Čtvrtek 1. září 2011 ve 21:59 ® zalesak05
-
No asi toho co nám předloni o Vánocích plaval ve vaně…
reagovatJinak jsem nikdy kapra nechytil.
- Čtvrtek 1. září 2011 v 11:03 ® thundarr reakce na …
-
Maťko> A jak jsi napsal, jeden kolega …, ja se v podobnych situacich setkal s par starsimi rybari, kterym syn da na prut peletu oni maj namotanou padesatku a pak 18kg ryby prohaneji udakem …, o tom to ale neni … a jeste se chlubi kolik toho masa musel vyhodit …
u nas v organizaci jsou jedinci kterí maj ročně dve povolenky, jednou vypadla K70 z řádu, a nejmenovany duchodce ( co miva dvě povolenky ), se otci chlubil jak vytahl 75cm kapra … a celeho ho vyhodil protože se to nedalo jist …, todle bys chtěl obhajovat ?
kdyby ty ryby aspon sam dokazal snist nereknu ale oni to v hospodě meni za alkohol, nebo prodavaji. to je prave chyba … a hospodarovi je to jedno …
reagovat - Čtvrtek 1. září 2011 v 10:59 ® thundarr reakce na …
-
Maťko> dívej tvuj vzkaz je vylozene provokativni, ja nikomu nejnutil aby daval rybu kolem 20kg atp ,… mě se libi i mali kapři a rad si na ně občas zajdu, nicméne fotka rizku a rybarském webu je provokace, pokud to neni v kuchařské sekci … krom toho nechapu proc je ta fotka stazena z profimedia, a neni vlozena přímo z pc …, zpousta modernich kaprařu neodsuzuje odnašení nasadaku od vody, je jim to jedno, to ze nekteri pousti vsechno ( a jsou to zaryti zastanci neodnaseni jakekoli ryby ) je vec modernich pubertaku, kteri chcou byt IN a chcou byt CHaP … , nebo spis nedokazou rybu doma zpracovat.
letos jsem si domu vzal jednoho kapra kolem 50cm, pro me a zenu to staci na dva obedy … az nebudu mit nic v mrazaku vemu treba druheho pokud ho chytnu
A to ze moderni kaprař ma namotanou šňuru na 50kg … , sorry to je velka blbost …, ja treba chytam z odhozu na 0.22 a vyvážku dávam 0.35 kvuli prutaznosti, a neznam asi nikoho kdo bych chytal jen na 50kg šňury. Jsou extremy kde silny monofil pouzit musis abys rybu dostal z vody, s tím ale souvisi unikova montaž, aby když ho nekde pověsis aby mohl zmizet.
reagovat - Čtvrtek 1. září 2011 v 0:05 ® osprey
-
Maťko> Je spousta starých rybářů z teleskopy, kterých si hluboce vážím a spousta, kterým nemůžu přijít na jméno. A úplně to samé se dá říct i o mladých, o kaprařích a tak.
Fakt je, že jsem si lov kaprů kolem 10 kg zkusil a je to přece jen jiný zážitek než tahat násaďáka. Takže chápu, že jsou lidi, kteří se starají o to, aby tyhle ryby v revírech byly.
Jde mi jen o udržení pohody tady na serveru. Jednou z deviz chytej.cz je, že se to tu moc nehádá a problémy se řeší s nadhledem. Poslední dobou tu panuje nějaká nervozita či co, tak jsem se rozhodl, že to trošičku uklidním. Mimochodem, v té diskuzi, kterou jsem dnes promazal, jsem se zastal kromě jiných i tebe
reagovat - Středa 31. srpna 2011 ve 23:29 ® Maťko
-
osprey
reagovatVážený kolego nikoho bych nechtěl provokovat jen jsem doplnil o nejchutnější a byl opravdu. K otázce K 30 – mrzímě když jsem u vody a jak si říká jeden kolega „moderní kaprař“má na navijáku šňuru na 50kg na který vytáhnu z vody i auto. Když mi ktomu řekne že kapr je tak silna ryba a bojovná že i tohle mu dokáže utrhnou tak si pobrečím a jdu na cejny. A jak tvrdí že moderní kaprařina je vrchol rybolovu,tak asi jo.
Žádný rybář mi nevadí
- Středa 31. srpna 2011 ve 22:45 ® osprey reakce na …
-
kubiczez> Dobře vypadá. Pěkný ploutve, proporce, barva a tak.
thundarr> Proto jsem se tu ozval. Kubiczekovi jsem pře nedávnem napsal, že svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého a rád tuhle větu příležitostně zopakuju i dalším.
reagovat - Středa 31. srpna 2011 ve 22:29 ® kubiczez
-
Můj momentálně nejcennější kapr je z letošního Lipna a to tím, že jsem ho chytil na největší vodě ČR, a také je to můj novej osobní rekord.Tady je, má 77cm a byl puštěn zpět vodě.
reagovat - Středa 31. srpna 2011 ve 22:11 ® thundarr reakce na …
-
Poky> moc pekna ryba …
osprey> velka chyba je ze clovek ktery zalozi otazku nemuze mazat nekteré inteligentní vylevy …, provokace fakticky miluji …
me je jedno kdo si kolik odnese kapru od vody, jen mi vadi masaření velkych ryb …, to je cele … když za vama přijde duchodce, a rekne ten kapr byl tak velky ze se nedal žrat, skončil na kompostu …, tak sorry … to dokaze nastvat … jinak strilet za to nebudu , od vody si taky obcas neco odvezu … ale pro mne, zenu a dve deti staci kapr kolem 50cm …
reagovat - Středa 31. srpna 2011 ve 22:08 ® thundarr reakce na …
-
Poky> moc pekna ryba …
reagovat - Středa 31. srpna 2011 ve 21:10 ® osprey reakce na …
-
Maťko> Ale pane kolego, teď jsem rovnal jednu diskuzi. Není třeba kapraře vysloveně provokovat, protože pak tu budou zase lítat ostrá slova, na což tenhle web není zrovna zvyklý.
Fakt je, že kaprů se vysazuje taková spousta, že se musí odlovovat, aby se ekosystém našich vod nezhroutil a vysazuje se jich tolik proto, že se jich odlovují taková kvanta, že bez toho vysazování bychom byli za chvilku bez kaprů. Je to zajímavý koloběh.
No a k otázce: Pro mě byl nejcennější kapr, kterého jsem z vody tahal tak dlouho, až se z něj vyklubala parma
reagovat - Středa 31. srpna 2011 v 18:46 ® Poky
-
můj nej kapr je tenhle,měřil 85cm,ale na svojí délku měl úctihodnou váhu.....16kg
reagovat - Středa 31. srpna 2011 ve 14:28 ® Maťko
-
Byl největší, byl nejtěžší, byl nejdelší a byl nejbojovnější
a byl i nejchutnější.
A jsem pro zavedení K 30 kaprů je jak srače.......
reagovat - Středa 31. srpna 2011 ve 14:07 ® ART
-
http://www.chytej.cz/…00010395.jpg
Jeden pár let zpět
reagovat - Středa 31. srpna 2011 ve 14:05 ® ART reakce na …
-
thundarr> nepřišlo mi rozumné toho chudáčka fotit. Nevím jak jiní, ale já nefotim všechny ryby co chytim
reagovat - Středa 31. srpna 2011 ve 14:05 ® ART reakce na …
-
thundarr> nepřišlo mi rozumné toho chudáčka fotit. Nevím jak jiní, ale já nefotim všechny ryby co chytim
reagovat - Středa 31. srpna 2011 v 0:51 ® thundarr reakce na …
-
ART> a fotka ?
reagovat - Středa 31. srpna 2011 v 0:37 ® ART
-
Bílou rybu nechytám často, takže si asi nejvíc cenim toho posledního co jsem chytil před 3 týdnama. Nebyl velkej ale za to poslední v srpnu
reagovat