Chytej.cz

Váš nejcennější kapr necteno

31.8.2011 | thundarr | 27.982 zobrazení | 57 odpovědí

Jakého kapra si nejvíce ceníte mate fotku ? Největší, nejtěžší, nejdelší, nejbojovnější. Podělíte se ?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Pátek 21. října 2011 v 1:30 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

thundarr> no jasně jak jinak :-D

reagovat
Čtvrtek 20. října 2011 ve 21:05 ® thundarr reakce na …
thundarr

ladamaj> jooni se scvrkavaji … :-)

reagovat
Čtvrtek 20. října 2011 v 18:24 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

thundarr>já mám přímo v logu říčáka řádkového ale z rybníka a k tomu z jara:-)) né to focení v té kose znám moc dobřechrr

reagovat
Čtvrtek 20. října 2011 v 17:07 ® thundarr reakce na …
thundarr

ladamaj> no řični forma to je určitě :-) je z řeky :-) … mala hlava štíhly tělo … hrozný navyfocení zvláště v té zimě :-)

reagovat
Čtvrtek 20. října 2011 v 15:55 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

thundarr>u toho kamarádovo kapra jde o říční formu ale přesto je pěkný.

reagovat
Čtvrtek 20. října 2011 v 1:57 ® ladamaj
ladamaj

osprey>imě se přihodilo něco podobného ale na bojlí chycený ráno a večer sem ho tam měl znovu.Dodnes sem to nepocopil a kdyby se vše nestalo na dovolené tak bych neměl ani svědka i když sem už jen se synem tak mám možná foto ale to musím přehrabat spousty fotek,přesto mě to moc potěšilo.Skrátka každá ryba je aspoň promne soupeř proto si vážím všech malích i velkých ač jsou chyceny pokaždé jiným spůsobem.

reagovat
Čtvrtek 20. října 2011 v 1:25 ® osprey reakce na …
osprey

thundarr> Hezká ryba, čistá, pěkně tvarovaná.

S těmi kapry je to těžký. Když otočí řeka při povodni dno naruby a není co sežrat, tak jdou i na wobblery. Velký, štikový a chrastící…

reagovat
Středa 19. října 2011 v 18:21 ® thundarr
thundarr

osprey> když maj apetit … neda se nic dělat …

ladamaj> toto bohužel u nas funguje … ale co s tim no :-((

jinak 8.5kg kapřik ze včerejší vypravy … kamaraduv, ja byl bez zaběru :-)

reagovat
foto/forum/2011/th-img18578.jpg
Středa 19. října 2011 v 15:34 ® osprey
osprey

ladamaj> Kdysi dávno jsem chytil kapra, pustil a hodinu po mě ho chytil syn (to ještě chytával). Zajímavé je, jak byla ta ryba po prvním souboji odrovnaná – já ho vydřel z vody asi za 20 minut (plavaná, vlasec 0.12 mm) a synek asi za minutu a půl.

reagovat
Středa 19. října 2011 ve 14:05 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

thundarr>suhlas ale na vody kam jsem jezdi takoví tlak nebejval.Takže chytit jednoho kapra 2× to šlo nojo ale já ho pustím a další ten ho hned sebral a pádil domu no tosou holt čecháčci za které se ostatní musí jen stydět.:-((

reagovat
Středa 19. října 2011 ve 12:59 ® thundarr reakce na …
thundarr

ten je luxusni !!!!!

reagovat
Středa 19. října 2011 ve 12:59 ® thundarr reakce na …
thundarr

ladamaj> tlak rybářu je všude velky … člověk na to nesmi myslet, holt prirozeny ubytek … no :-((

reagovat
Pátek 14. října 2011 ve 23:51 ® ladamaj
ladamaj

no těch nej nej je opavdu spousta ale největší 93cm takové mimčo.:-> Jinak všichni nej sou od 60 nahoru a plavou dál některé jsem chitil už i 2× ale moc jich není pro velký tlak rybářů.:-((

reagovat
Pátek 14. října 2011 ve 13:14 ® nnnap reakce na …
nnnap

ouklej

reagovat
Čtvrtek 13. října 2011 ve 21:52 ® kamet
kamet

muj 67cm 8kg peknej cvalik

reagovat
foto/forum/2011/th-img18549.jpg
Čtvrtek 13. října 2011 ve 21:23 ® Piranha
Piranha

Můj nejcennější kapr je vždy na vánoce.Protože je jediná ryba co si koupím :-)) :-)) :-))

reagovat
Středa 12. října 2011 v 16:11 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

jo, jo, první je hold první :-)

reagovat
Středa 12. října 2011 v 16:10 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

nnnap> jak se pravilo v jedné divadelní hře: „To jsou paradoxy“ U nás (taky na severu) je plotic dost. A co se týká těch zmiňovaných bělic, tak takto se u nás říká těm ploticím. U vás ne? :-)

reagovat
Pondělí 10. října 2011 v 11:59 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

lubo OV> Naprosto souhlasím. Nejvíc si pamatuju svého prvního kapra. Bylo mi 11. Strejda, kterej mě učil rybařit, mě poprvé vzal s sebou na ryby. Po cca hodině mi přišel záběr na vařenou bramboru a já vůbec nevěděl, co s tím mám dělat. Nakonec z toho byl kapřík 43 cm – moje první zdolaná ryba na prut. Byl jsem neskutečně šťastnej. Jinak kaprů mám celkem max do 20ks a největší měl 52cm a chycenej byl na Lipně. Asi takovej jsem kaprař.

reagovat
Neděle 9. října 2011 ve 21:45 ® nnnap
nnnap

ne kluci, v klidu a míru. Konzumni, produkční ryba nemuže mít žádnou zvláštní hodnotu. Já chápu, že vás to může bavit i uspokojovat, nu což, doba je zvrhlá, ale osobně si daleko více cením rybek, které se na revírech udrží sami tak nějak sami od sebe. Teda tzv. plevelná. Letos jsem nechytil jedinou plotici! Ani bělici! Kapř jsem odvezl od vody asi multikáru, cejnu 5! Plotice= Zero. Tedy odpovídám na otázku, že žádného kapra si necením, když se chci podívat na velkou rybu, tak si pustím Čelisti.

reagovat
Neděle 9. října 2011 ve 21:06 ® lubo OV
lubo OV

Můj nejcennější kapr byl samozřejmě ten úplně první. Bylo mi 12 let, rybařil jsem prvním rokem a vůbec nic jsem o rybolovu nevěděl. Jenom těch pár základních informací z rybářského kroužku a z knížky 1000+1 rada pro rybáře. V rodině ani v okolí nikdo nerybařil, takže mi neměl kdo poradit. Pamatuju si to jako bych ho chytil včera. Bylo to na přehradě v Bílovci a určitě bych dokázal přesně najít i to místo, kde jsem seděl. Měl jsem malý žlutý dětský proutek 150 cm co se prodával v sadě s navijákem REX, petadvacítkou silonem, plastovým policajtem, splávkem a háčkem. Kapr zabral na vařený brambor a chytil se vlastně sám, protože mi ten proutek málem stáhnul do vody. Měl 36 cm, ale pro mě to byl macek, jak poleno a mluvil jsem o tom ještě týden :-))

reagovat
Neděle 9. října 2011 ve 20:52 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Mým nejcennějším kaprem je mamina 80 cm,11 kg. Byl to velký boj…několikrát mi vjela pod mostek a já jsem myslela,že ji utrhnu, ale Sv.Petr mi ji přál a v červnu jsem se s ní opět setkala při poloumělém výtěru a dala nám cca 1 kg jiker

reagovat
foto/forum/2011/th-img18510.jpgfoto/forum/2011/th-img18511.jpg
Sobota 8. října 2011 v 18:19 ® Olík13
Olík13

Můj nejcenější je vlastně ten můj první přes šedesát. Přišel odpoledne 18. září 2010 na Bonětickém rybníku u Tachova (RR 04231001) na kukuřici – 66 cm, 6,5 kg.

reagovat
Středa 14. září 2011 v 0:30 ® thundarr reakce na …
thundarr

hrdobec> tak to hodne věřím … :-)

reagovat
Úterý 13. září 2011 ve 21:50 ® hrdobec reakce na …
hrdobec

thundarr> Dík,udělal mě fakt velkou radost

reagovat
Úterý 13. září 2011 v 19:46 ® thundarr reakce na …
thundarr

David Havlíček> to jo … ale takove ryby mi moc nerikaji … ja bych šel spis na pokec … treba by mě nekdo končene naučil vlačet :-)

reagovat
Úterý 13. září 2011 v 19:07 ® HaD
HaD

thundarr> měl si jet, chytilo se hodně pěkných kaprů a jeden zhruba 19 kg

reagovat
Úterý 13. září 2011 v 18:23 ® thundarr
thundarr

osprey> no uvazoval jsem ze bych vyrazil taky, ale nejak jsem zacal premyslet pozde… to bys teprve videl kolik blbosti sebou vozim … , koupil jsem si krabičku na bizu a po 14 dnech zjistil e je mala:)

reagovat
Úterý 13. září 2011 v 18:22 ® thundarr
thundarr

hrdobec> moc krásna ryba …

reagovat
Pondělí 12. září 2011 ve 20:57 ® Robur
Robur

kety.vydra> a co musel ten kapr vymyslet?

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1