Vyhledávání
Jerkovací kombo
30.8.2011 | Bulb | 24.141 zobrazení | 37 odpovědí
Dobrý den
Chtěl bych se zeptat co říkáte na toto kombo. Prut: Savage Gear Big Lure & Jerk 210 cm – na 80 g Naviják:Abu Garcia Blue-Max L (levá ruka) S jerkováním bych začínal. Děkuji
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 30. srpna 2011 ve 22:38 ® osprey reakce na …
-
Bulb> To je mi jasné. Ale pokud jde o tu C3, daleko líp se ti bude prodávat, když tě to nechytne. Ví se o ní, že je to držák. Já koupil jednu 15 let starou (málo chytanou). A je v pohodě.
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 ve 22:13 ® Bulb reakce na …
-
osprey> Tak přece jenom s levnějším cajkem si to člověk zkusí taky a pak, když ho to třeba nechytne, tak jak si představoval, tak to tolik nebolí peněženku.
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 ve 22:00 ® osprey reakce na …
-
Bulb> Já mám na jerkování 5501 (prostřední velikost). Bohatě to stačí. Poradil jsem ti tenhle kus, protože jsem koukal, že tě zajímá spíš levnější cajk a v otázce poměru cena – výkon je na tom C3 (pokud ji dovezeš) velmi dobře.
Jsou lepší multíky, ale zpravidla stojí o nějakou tu tisícovku víc. Pro moje potřeby jsou klasické Ambassadeury dostačující a ještě je dokážu zaplatit (zvlášť když jsem je koupil použité).
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 ve 20:12 ® sethy reakce na …
-
Bulb> 5ku, pokud máš velké dlaně klidně i 6ku, ale mě už třeba moc nesedla, teda spíš vůbec.
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 v 19:57 ® Bulb reakce na …
-
osprey> Jakou velikost zvolit v případě Abučka C3?
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 v 19:52 ® Bulb reakce na …
-
osprey> Děkuji za odpověď
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 v 17:21 ® osprey
-
Prut má poměrně dlouho rukojeť, na jerkování bych řekl, že možná až moc. Proto je to Big lure a Jerk (prostě takový trochu wobblerák a trochu jerkáč). Jinak prut je to dobrý. Myslím, že kolega kerob si ho koupil v gramáži do 150 g a tu rukojeť si pokrátil. I to je řešení.
Ten Blue Max není zrovna jerkovací plnokrevník, je to celkem levná řada a spíš naviják pro střední přívlač než jerkový speciál. Práci ale odvede, pro začátečníka může být, zvlášť pokud se nebude moc chytat s velkými jerky kolem 100 g. Ale kdybych mohl, nechal bych si poslat Abu C3 z ciziny (např. Británie).
reagovat