Chytej.cz

MS v přívlači 2011 necteno

29.8.2011 | osprey | 6.796 zobrazení | 51 odpovědí

Do tohoto fóra budu vkládat informace, které David zašle z dějiště MS v přívlači. David se účastní jako asistent svého ligového kolegy Tomáše Krejči, který je členem reprezentačního družstva.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Čtvrtek 1. září 2011 ve 20:36 ®  reakce na …

osprey:Akurát som dovolal s tými „hrdými“ reprezentantmi:)Už sú v rakúsku a artikulácia ešte neviazla:D Asi to chlapci berú vážne a boja sa dopingových testov:D

reagovat
Čtvrtek 1. září 2011 v 18:50 ® mvincik reakce na …
mvincik

osprey> Jojo, vím. Jinak klukům či děvčatům samože úspěch přeji. Jen čím víc lida umí, tím více se vody plení, ale to jsi jistě pochopil, jak jsem to myslel…

reagovat
Čtvrtek 1. září 2011 v 18:25 ® osprey reakce na …
osprey

mvincik> Národní hrdost je národní hrdost. A jinak víš, jak moc veškeré závodění kolem ryb prožívám.:-))

reagovat
Čtvrtek 1. září 2011 v 18:18 ® mvincik reakce na …
mvincik

osprey> Je otázka, jestli je to dobře, že to umíme, tedy „někdo“… :-)

reagovat
Čtvrtek 1. září 2011 v 18:17 ® osprey reakce na …
osprey

ivanv> Máš pravdu, startovní pole je dost nesvětové. Ale člověka potěší, že v obou našich státech umíme chytat ryby.

Myslím, že třeba v USA nebo Kanadě jsou zvyklí na jinou přívlač. Tohle by jim asi tolik nesedělo.

reagovat
Čtvrtek 1. září 2011 v 16:16 ® ivanv reakce na …

ono je otazne, co je svetova spicka, ked na svetovom sampionate je tak malo krajin a nie je system postup- zostup. moze byt na svete este vela schopnych lovcov v krajinach ako USA, kanada, novy zeland, australia,… toto mi skor pripada ako nejake majstrovstva europy. urcite by sa vysledok cenil viac, keby to bolo fakt so svetovou ucastou. to vsak neznizuje moju radost nad vysledkami nasich.

reagovat
Čtvrtek 1. září 2011 v 8:13 @ All Armor reakce na …

jarda29> Jaká škoda? Je to pěkné.

reagovat
Čtvrtek 1. září 2011 v 8:12 @ All Armor reakce na …

osprey> To je ten lepší výklad. Slova „ale Slováci zamakali“ mohli znamenat i něco nekalého. No, když jsem napsal, že Slováci budou pře Čechy, tak jsem se trefil (dělal jsem si srandu s modlením a katolickou Itálií). Slováci i Češi dosáhli pěkný výsledek a třeba pogratulovat. Překvapili mne Chorvati, ale asi jen proto, že to neznám. Jsem rád, že Češi a Slováci jsou dobří v mušce i v přívlači ve srovnání se světem.Už si na to asi svět zvykl… Slovenské reprezentanty v obou disciplínách některé znám a jsou to sympatičtí skromní chlapi, kteří vždy ochotně poradí. Češi jsou asi stejní.

reagovat
Čtvrtek 1. září 2011 v 0:08 ® osprey reakce na …
osprey

All Armor> Tlumočím Davidovy zprávy tak, jak je dostávám.

Mělo by to znamenat asi tolik, že po třetím ze 4 kol byli naši s přehledem třetí, ale v posledním kole tuto pozici neudrželi.

reagovat
Středa 31. srpna 2011 ve 23:35 ® jarda29 reakce na …
jarda29

osprey> Škoda…:-((

reagovat
Středa 31. srpna 2011 ve 23:09 @ All Armor reakce na …

osprey> Tomuto nerozumím:„Po třetím kole byl náš tým tutově na bedně..“.

reagovat
Středa 31. srpna 2011 ve 20:09 ® osprey
osprey

Komentář od Davida:

Po třetím kole byl náš tým tutově na bedně, ale Slováci zamakali a výsledkem je konečné 4. místo.

reagovat
Středa 31. srpna 2011 v 19:12 ® xtr2007

Konecne vysledky:

1. Taliansko
  2. Chorvatsko
  3. Slovensko
  4. Česko
  5. Rusko
reagovat
Středa 31. srpna 2011 ve 14:01 @ All Armor

Zajímavé je, že v Itálii běží v dnech 28.8. – 4.9.2011i mistrovství světa v lovu kaprů (http://www.sfwc.it/…he/1_ora.pdf), v muškaření, přívlači, v mořském rybolovu… Nějak to soudruzi organizátoři skumulovali.

http://www.sfwc.it/…cipline.html Akorát k výsledkům průběžným se nemohu dopracovat. Ale už se chystám naposledy letos cíleně na potočáky s mušákem. Rozloučit se. Furt je moc teplo. Ráno jsem zaspal.

reagovat
Středa 31. srpna 2011 ve 13:43 @ All Armor reakce na …

džigit> U mne to platí i pro hokej. Moji vždy vyhrají (pokud není remíza, ale tu si ani nepamatuji).

reagovat
Středa 31. srpna 2011 v 9:44 ® džigit reakce na …

All Armor> myslím,že to tak vnímá víc lidí.Teda víc ve zralejším :-)) věku,bo to „dohromady“ zažili.Jen to nesmí být proti sobě v hokeji :-D

reagovat
Středa 31. srpna 2011 v 7:16 @ All Armor reakce na …

osprey> Já mám výhodu i v hokeji. Či vyhrají Češi, či Slováci, vyhrají naši.

reagovat
Středa 31. srpna 2011 v 0:06 ® džigit reakce na …

osprey> no snad přivezou nějakej kov, než „bramboru“ :-))

reagovat
Úterý 30. srpna 2011 ve 21:52 ® Robur
Robur

tak ať pozdravuje Igora Slavíka a že čekám an přihlášené jeho dětí na turnej 10. září.

reagovat
Úterý 30. srpna 2011 v 17:24 ® osprey
osprey

Další zpráva. Po prvním dnu jsme čtvrtí. Suverénně vedou domácí Italové a na 99 % vyhrají.Druzí jsou Chorvati, třetí Slováci. Je to velmi náročné a závod provází ukrutné horko.

reagovat
Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:06 ® osprey
osprey

První zpráva je taková, že naši reprezentanti dnes absolvovali první trénink, během kterého pochytali dost ryb, z nichž některé ohodnotili jako „pěkné“. Všichni se cítí dobře a nálada v týmu je zatím výborná.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1