Chytej.cz

vazači, hmyzáci, muškaři pozor! necteno

4.3.2005 | Tomucha | 3.618 zobrazení | 20 odpovědí

Jak jste na tom s vázáním mušek? Máte oblíbený vzor na vázání. jak často vážete muchy. Necháte se při výrobě inspirovat knížkami nebo zapojujete fantazii? Jaký typ mušek je oblíbený na vázání. Zajímal by Vás nějaký postup vázání nebo technika či speciální vzor? Pište

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 11. června 2008 v 16:41 ® sharkcom
sharkcom

Suchá jepice na všechny způsoby. Vážu celou zimu…

reagovat
Středa 11. června 2008 ve 13:04 ® Chose
Chose

Nerad vážu lury,je z nich strašnej bordel a po pokoji poletuje různobarevný marabu.:-) Rád vážu suchý mouchy.

reagovat
Středa 11. června 2008 ve 12:17 ® scootrovka
scootrovka

Já osobně ve vázání dávám přednost streamrům.Ze začátku jsem vázala podle knih,ale postupem času jsem přešla z knih k vlastní fantazii.A je to super.Zatím mám lepší zkušenosti se streamrama než s mouchama.Vážu je v různých barvách ale nejvíce v barvách okouna a plotice.Co se týče much mám nejraději jigy a nymfy

reagovat
Středa 11. června 2008 v 9:12 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

Vážu vše co je potřeba, ale rád ulítávám k fantastickejm vzorům(i když je ryby někdy zrovna moc nemusej):)

reagovat
Úterý 10. června 2008 ve 22:50 ® kubas
kubas

Já vážu vše, nejvíc mě nebaví blešouni, protože je vážu nějak blbě a vždycky se mě motá vinylový pásek, nemám to hold pořádně nacvičený. Nejradši vážu jigy, nymfy, lury.

reagovat
Úterý 10. června 2008 ve 20:22 ® Zdeněk Píša

no tak ja vážu mokré i suché ale i streamery a jakou mate zkusenost se streamerama??????,,

reagovat
Úterý 10. června 2008 v 18:36 ® spajda77

já osobně zatím nevážu ale co bych chtěl vázat. Určitě suché mušky je to metoda kterou zatím chytám nejvíce a asi ještě dlouho budu až se to trochu naučím ovládat skusim něco jiného. Pak nějáký blešivce.mokrý,nym­fy,goldy a streamery podle nálady

reagovat
Pondělí 7. března 2005 ve 12:25 ® vocko

Aby tomu bylo vic rozumet. Vazu suchy musky a streamry.

reagovat
Pondělí 7. března 2005 ve 12:22 ® Dědek
Dědek

jj, musím se nechat inspirovat, protože to neumím. Zatím vážu jenom blešouny, ale po veletrhu na to vlítnu. Mám pujčenou kazetu od Kelta, kde je to krásně natočený i pro nás

reagovat
Neděle 6. března 2005 ve 22:02 ® vocko

chybicka

reagovat
Neděle 6. března 2005 ve 22:01 ® vocko

JA vazu streamry a suchy muskyneumim. A protoze neumim muskarit, tak ty suchy pouziju asi na ploticky a tlouste( s bicem) a u stremru davam hodne olova, se okounci po nich zblazni, abych moh nahazovat normalnim prutem. Streamry delam superbarevny

reagovat
Neděle 6. března 2005 ve 21:45 ® SCORPIO

Mě nejvíce bavěj blešivci, si snima vyhraju někdy i (5 odstínů dabingu na jednoho). Pokud de vo inšpiraci tak ze začátku jsem jsem vázal podle knížky (výsledkem byla inšpirace)!

reagovat
Pátek 4. března 2005 ve 23:06 @ 

Teď jsem zjistil že ti žabožrouti na LaMouche tam mají i videa s vázáním vzorů,pánové stahujte…

reagovat
Pátek 4. března 2005 v 15:52 ® jiris
jiris

Dejve nekecej a co lekce pakosu co sme davali.

reagovat
Pátek 4. března 2005 v 15:41 ® HaD
HaD

mě bavěj nejvíc blešouni a trochu goldy. protože nic jinýho zatím neumím

reagovat
Pátek 4. března 2005 v 15:28 ® Shimi
Shimi

to u mě taky. většinou neuvážu najednou víc jak 20 stejnej much pak už se mi začínaj zavírat oči ale mě taky bavěj všechny muchy . podle nálady

reagovat
Pátek 4. března 2005 ve 14:48 ® Tomucha
Tomucha

shimi- jinak já jsem ještě náladovej. někdy mě chytnou blešouni a udělám jich třeba kilo a pak zas vážu různý streamery. Prostě musím vázat to na co mám momentálně náladu

reagovat
Pátek 4. března 2005 ve 14:47 ® Tomucha
Tomucha

Shimi-k naštvání, řekl bych že to přímo na**re ! tak si ten nápad poznač na papírek a pak to zrealizuj Já to tak taky dělám když mám good idea a zrovna nemůžu vázat. I když je samoška lepčí si to navázat rovnou…

reagovat
Pátek 4. března 2005 ve 13:49 ® Shimi
Shimi

Tomucha:nevím proč ale hrozně mě baví malý jepičky a naopak mě také hrozně baví velké štikové streamery a vetsinou brouzdam po netu a libi se mi nejaka moucha ale neco se mi na ni nelibi tak to bud odeberu nebo pridam napriklad parachute nožičky jinou barvu tělíčka křídla tagu atd. a takhle většinou vznikají mé výtvory. a bohužel zrovna teď když mám zlomenou ruku a nemůžu vázat tak mě chytá jeden nápad za druhým no neni to k naštvání?????

reagovat
Pátek 4. března 2005 ve 13:40 ® Tomucha
Tomucha

mě hrozně baví vázat streamery a různý přírodní vzory s atraktorem. Jinak k vázání se dostanu tak 2× týdně. Nejhorší je, že mi ze všeho nejdýl trvá než najdu matroš na vázání

reagovat