Vyhledávání
vazači, hmyzáci, muškaři pozor!
4.3.2005 | Tomucha | 3.618 zobrazení | 20 odpovědí
Jak jste na tom s vázáním mušek? Máte oblíbený vzor na vázání. jak často vážete muchy. Necháte se při výrobě inspirovat knížkami nebo zapojujete fantazii? Jaký typ mušek je oblíbený na vázání. Zajímal by Vás nějaký postup vázání nebo technika či speciální vzor? Pište
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 11. června 2008 v 16:41 ® sharkcom
-
Suchá jepice na všechny způsoby. Vážu celou zimu…
reagovat - Středa 11. června 2008 ve 13:04 ® Chose
-
Nerad vážu lury,je z nich strašnej bordel a po pokoji poletuje různobarevný marabu.
reagovatRád vážu suchý mouchy.
- Středa 11. června 2008 ve 12:17 ® scootrovka
-
Já osobně ve vázání dávám přednost streamrům.Ze začátku jsem vázala podle knih,ale postupem času jsem přešla z knih k vlastní fantazii.A je to super.Zatím mám lepší zkušenosti se streamrama než s mouchama.Vážu je v různých barvách ale nejvíce v barvách okouna a plotice.Co se týče much mám nejraději jigy a nymfy
reagovat - Středa 11. června 2008 v 9:12 ® Zauwi reakce na …
-
Vážu vše co je potřeba, ale rád ulítávám k fantastickejm vzorům(i když je ryby někdy zrovna moc nemusej):)
reagovat - Úterý 10. června 2008 ve 22:50 ® kubas
-
Já vážu vše, nejvíc mě nebaví blešouni, protože je vážu nějak blbě a vždycky se mě motá vinylový pásek, nemám to hold pořádně nacvičený. Nejradši vážu jigy, nymfy, lury.
reagovat - Úterý 10. června 2008 ve 20:22 ® Zdeněk Píša
-
no tak ja vážu mokré i suché ale i streamery a jakou mate zkusenost se streamerama??????,,
reagovat - Úterý 10. června 2008 v 18:36 ® spajda77
-
já osobně zatím nevážu ale co bych chtěl vázat. Určitě suché mušky je to metoda kterou zatím chytám nejvíce a asi ještě dlouho budu až se to trochu naučím ovládat skusim něco jiného. Pak nějáký blešivce.mokrý,nymfy,goldy a streamery podle nálady
reagovat - Pondělí 7. března 2005 ve 12:25 ® vocko
-
Aby tomu bylo vic rozumet. Vazu suchy musky a streamry.
reagovat - Pondělí 7. března 2005 ve 12:22 ® Dědek
-
jj, musím se nechat inspirovat, protože to neumím. Zatím vážu jenom blešouny, ale po veletrhu na to vlítnu. Mám pujčenou kazetu od Kelta, kde je to krásně natočený i pro nás
reagovat - Neděle 6. března 2005 ve 22:02 ® vocko
-
chybicka
reagovat - Neděle 6. března 2005 ve 22:01 ® vocko
-
JA vazu streamry a suchy muskyneumim. A protoze neumim muskarit, tak ty suchy pouziju asi na ploticky a tlouste( s bicem) a u stremru davam hodne olova, se okounci po nich zblazni, abych moh nahazovat normalnim prutem. Streamry delam superbarevny
reagovat - Neděle 6. března 2005 ve 21:45 ® SCORPIO
-
Mě nejvíce bavěj blešivci, si snima vyhraju někdy i (5 odstínů dabingu na jednoho). Pokud de vo inšpiraci tak ze začátku jsem jsem vázal podle knížky (výsledkem byla inšpirace)!
reagovat - Pátek 4. března 2005 ve 23:06 @
-
Teď jsem zjistil že ti žabožrouti na LaMouche tam mají i videa s vázáním vzorů,pánové stahujte…
reagovat - Pátek 4. března 2005 v 15:52 ® jiris
-
Dejve nekecej a co lekce pakosu co sme davali.
reagovat - Pátek 4. března 2005 v 15:41 ® HaD
-
mě bavěj nejvíc blešouni a trochu goldy. protože nic jinýho zatím neumím
reagovat - Pátek 4. března 2005 v 15:28 ® Shimi
-
to u mě taky. většinou neuvážu najednou víc jak 20 stejnej much pak už se mi začínaj zavírat oči ale mě taky bavěj všechny muchy . podle nálady
reagovat - Pátek 4. března 2005 ve 14:48 ® Tomucha
-
shimi- jinak já jsem ještě náladovej. někdy mě chytnou blešouni a udělám jich třeba kilo a pak zas vážu různý streamery. Prostě musím vázat to na co mám momentálně náladu
reagovat - Pátek 4. března 2005 ve 14:47 ® Tomucha
-
Shimi-k naštvání, řekl bych že to přímo na**re ! tak si ten nápad poznač na papírek a pak to zrealizuj Já to tak taky dělám když mám good idea a zrovna nemůžu vázat. I když je samoška lepčí si to navázat rovnou…
reagovat - Pátek 4. března 2005 ve 13:49 ® Shimi
-
Tomucha:nevím proč ale hrozně mě baví malý jepičky a naopak mě také hrozně baví velké štikové streamery a vetsinou brouzdam po netu a libi se mi nejaka moucha ale neco se mi na ni nelibi tak to bud odeberu nebo pridam napriklad parachute nožičky jinou barvu tělíčka křídla tagu atd. a takhle většinou vznikají mé výtvory. a bohužel zrovna teď když mám zlomenou ruku a nemůžu vázat tak mě chytá jeden nápad za druhým no neni to k naštvání?????
reagovat - Pátek 4. března 2005 ve 13:40 ® Tomucha
-
mě hrozně baví vázat streamery a různý přírodní vzory s atraktorem. Jinak k vázání se dostanu tak 2× týdně. Nejhorší je, že mi ze všeho nejdýl trvá než najdu matroš na vázání
reagovat