Vyhledávání
Nutno Krmit ???
27.8.2011 | Mr. Vydra | 26.145 zobrazení | 64 odpovědí
Dobrý den, jedu na závody revír je soukromí SKALIČKA, chci se jen zeptat zda je nutno silně zakrmit nebo stačí PVA. děkuji za odpovědi
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 30. srpna 2011 ve 20:45 ® Mr. Vydra reakce na …
-
Stroft> samozřejmě že mám Method mix a červi Method mix : udělám z něj koule a budu snimi přikrmovat čarvi budu přidávat na háček s boilieabch to trošku zatraktivnil je lepší když se něco hýbe na háčku je jedno že budu chytat velké kapry nebo mnoho plotic je to takovej sranda závod jedou se tam včichni jen ožran a pořádně najíst takže to bude v pohodě
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 ve 20:24 ® thundarr reakce na …
-
Stroft> tady nikdy nespecifikoval povahu zavodu, kazdy radi co umi a s cim umi … ja odchytal 24 s koulema, a v pohodě jsem vyhral, ono jakakoli dobra taktika na nějakych gulašovkach uspěje …, otazkou je jestli se ta investice vyplati
reagovatjak to co rikas ty, tak to o cem jsme se bavili dole
- Úterý 30. srpna 2011 ve 20:17 ® Stroft
-
Omlouvám se ale celá táto diskuze mi přijde jako sraz zázračných bolku a lolku. Pokud chce na závodech dosáhnou slušného umístění, proč nepoužije klasické zavodní krmení? Něco suchého s řepkou,konopím a živou(pokud je povolena)? Co může být pro rybu lákavější?
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 ve 20:11 ® thundarr reakce na …
-
Mr. Vydra> tak vidis
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 v 18:54 ® Mr. Vydra reakce na …
-
thundarr> OD mikbaits je 280 za kg boilie expres a za 5 Kg je nějak 750 to je 150 za kg je to rozdíl 130 kč na kile docela mazec
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 v 18:04 ® thundarr reakce na …
-
osprey> jasný každy chce vydělat, a kdyby nebyly top řady boilie, asi by nevydělal nikdo … .)
ono taky zaleží jakym zpusobem člověk chytá … ja si treba koupim kuličky které mě vyjdou na 3–400 ale stylem krmeni mě to vydří X dní, kdežto když vím ze potrebuji vice krmit, třeba na řece koupim si něco levnějšího a spousta výrobcu kdyz vemeš třeba 5 nebo 10kg dají 20% i vice slevu … coz je pekny
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 v 17:57 ® thundarr reakce na …
-
Mr. Vydra> ty jsi asi nikdy nezavodil, dle mého žádný člen jakéhokoli tymu nema vše zadarmo … něco proto musí dělat, znam hodně členů různych týmu a podmínky maji ruzné …, ale jak píše osprey …
ty rikas udělal jsem si svoje boilie …, ale třeba šrot a podobně věci jsou objemove …a jen nastavuji koule a to je zrovna složka kterou v kuličce vidět v žádném případě nechci …
pravě … použiješ nějaké enzymatycke moučky, kvalitnějši zoby … ano budeš na tom levněji, ale je to pokus omyl… musis zkoušet jestli to funguje nebo ne … atp … to za tebe daný vyrobce uděla … proto ten team ma, aby otestovali novinky a zjistitili co funguje … většina novinek je v provozu třeba dva roky nez vyjde na povrch jejich finální podoba.
ja třeba si taky koulel doma sam, ale když si vemu muj čistý byt, smrad, práci … energii, vajička … sušení … smrad … naštvaná manželka která musi z domu jinak bude rozvod … fakticky si raději něco koupím … pravda trvalo mi než jsem si něco oblibil a chytam na to a jsem spokojeny jako nikdy.
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 v 17:15 ® osprey reakce na …
-
Mr. Vydra> A ještě něco – co to obnáší, dostat se do týmu Mikbaits, abys mohl mít něco zadarmo?
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 v 17:12 ® osprey reakce na …
-
Mr. Vydra> Tak si vem, že stánek na veletrhu stojí třeba 80 000 Kč a jsou ty veletrhy za rok dva. Reklamní stránka v časopise stojí asi 20 000 Kč a když si ta firma reklamu platit nebude, za chvíli ji konkurence převálcuje. Vývoj stojí hromady peněz a takhle můžeš jít jedno za druhým. A taky si vem, že šestina ceny je DPH, dál je tam nějaká marže obchodníka.
Když si ty koule válíš doma, napočítej si za práci stovku na hodinu a pak si tu cenu porovnej.
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 ve 12:09 ® Mr. Vydra reakce na …
-
thundarr> Myslím že třeba tým Mikbaits má vše zadarmo a je to jen o reklamě a že výhru si rozdělí závodníci a firma
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 ve 12:07 ® Mr. Vydra reakce na …
-
osprey> Ale doopravdy vědět jaká je výrobní cena a o kolik převišuje obchodní ?? Dělal jsem si boilie i doma takové začátečnické a docela funguje, je tam asi 5 vajec mouka šroty řepka konopí a 1 Kg rozmixovaných drůbežích jater na to jsem měl hodně ryb tak přes 53 a jeden záběr ale toho kapra jsem nemohl ani otoči no ale bůh ví co tam na tom druhym konci bylo a to že mám 3lb děličky 3.3 m to už by mohla být slušná ryba.
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 v 9:50 ® thundarr reakce na …
-
Mr. Vydra> no, to je kapku dvojsečný, víš kolik peněz do toho nasypali aby vyhráli ?
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 v 9:47 ® thundarr reakce na …
-
Mr. Vydra> človíčku … jak víš že chytám na mika ?
ono to neni o ceně, ale o tom co ti funguje, pokud ti funguje TB natolik abys tomu věřil že to použiješ na závodech tak dobře. Nicméně já ti řekl jak to je, a zeptej se jakéhokoli zkušeného kapraře a řekne ti to samý.
nicméně na denní zavody bych si Gangstera nezvolil, sice na to chytam v 99% případů, ale na svazovkách , a zpusobem … 10 kuliček + nástraha.
Na závody bych si vybral klidně multifish nebo něco podobného … potřebuješ zpravidla hodně krmit, a nevyplatí se nasypat do vody mraky peněz jen proto abys vyhrál, a za ceny pak dostaneš třetinu. on nikla by bylo dobré 3XL ale pro 24 hodinové zavody to je drahé.
Jak říka osprey, je to jen o poptávce, vyrobci své drahé věci netlači za každou cenu, proto maji i levnější boilie, aby pokryli cely trh.
a popravde, raději dám 400 za kilo kvalitního zboží na které vím že nachytám X pěkných ryb, než 400 za 3kg TB kde mam strach jestli vůbec něco chytnu. vše je jen o důvěře k nástraze.
odchytáš to v pohodě i na halibut pelety které tě vyjdou na 80kč/kg …
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 v 0:23 ® osprey reakce na …
-
Mr. Vydra> Každé zboží má svého kupce. Uvědom si, že kdyby to za ty peníze nedokázali ti výrobci prodat, tak by to ani nedělali.
Jsou lidi, co si ty peníze vydělají a často i naprosto poctivou prací. Pak už je na nich, za co je utratí. Právě existence bohatých lidí rozhýbává taková odvětví průmyslu jako je výroba rybářského náčiní. Co je dneska drahé, může být za pár let běžně dostupné.
A peníze se vydělávají jinak než tím, že vyhraješ nějaké závody.
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 v 0:09 ® Mr. Vydra reakce na …
-
osprey> Na brigádu jsem sice chodil ale zase tak zazobanej fakt nejsem, kdo může dát za pytlík boilie 590 Kč nechápu ale jo ty mystři světa co vyhrajou
reagovat
50 000 liber si to asi můžou kouúit - Úterý 30. srpna 2011 v 0:02 ® timbab reakce na …
-
osprey> A to Lukáš říkal že to jde na odbyt
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 ve 23:51 ® osprey reakce na …
-
Mr. Vydra> Boilies Top restart od Lukáše Krásy je asi za 590 Kč / kg, takže sem můžeš dát ty vykulené smajlíky ještě dva.
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 ve 22:55 ® Mr. Vydra reakce na …
-
thundarr> já mám nejradši Mikbaits je to sice 280 za Kg ale ryby na to jdou i bez zakrmení teď mají nějakou novinku : Gangster 480 za KG
reagovat!!!!! a ještě od nikla ten má taky dobrý a na labe funguje od mikbaits kombinace Chobotnice + broskev a monsterkrab
- Pondělí 29. srpna 2011 ve 20:19 ® thundarr reakce na …
-
Mr. Vydra> protože to je obarvena plastelina …, rekne ti to kazdej rozumnější …, za ty prachy koupis od ceskejch vyrobcu daleko lepši material …, ono to muze fungovat chvili, ale ne déle …
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 v 18:00 ® Mr. Vydra reakce na …
-
Mám na to docela pěkné ůlovky na laby ale na stojákách sem to nezkoušel
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 v 17:59 ® Mr. Vydra reakce na …
-
thundarr> Proč ne tandembaits ???
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 ve 12:31 ® thundarr
-
Vzal bych tak 5kg boilie … ( NE tandem baits ), 5kg methodmixu … , po odstartovani nakrmil aspon 3kg boilie , a 3 kg metodaku a pak uvidis sam … zalezi kde sediš.
reagovat - Neděle 28. srpna 2011 ve 22:45 ® osprey reakce na …
-
Mr. Vydra> O mazanosti jeseterů jsem toho slyšel celkem málo. O jejich hltavosti naopak docela dost. Pelety mají opravdu moc rádi.
reagovat - Neděle 28. srpna 2011 ve 22:26 ® Shrek reakce na …
-
Mr. Vydra> zakrm tak 50kg halibut pelet a uvidíš jak půjdou jeseteři – to myslim vážně.
reagovat - Neděle 28. srpna 2011 v 18:25 ® Mr. Vydra reakce na …
-
kubiczez> takže všechny dávky tak zpětinásobím ale jo máš pravdu ty prckové to vyžerou ale zase to neni nějakej supr závod spíše se tam jede chlastat a žrát je firemní akce od táty z práce takže chci chytit alespoň nějakou rybu četl jsem že tam mají i jesetery a chci se zeptat na co je chytit jsou tam docela dost veliký a mazaný
reagovat - Neděle 28. srpna 2011 v 17:34 ® kubiczez reakce na …
-
Mr. Vydra> Z tehodle bych zkrmil asi tu kukuřici,řepku,pšenici a popřípadně to nasekany boilie s peletam v lososáku, jestli maš duvěru v krmení od tandemu.Co se tyče hrachu, tak nevim,nevin jestli jsou na něj ryby na skaličce zvikly, protože v dnešní době každej krmí tou kukuřicí,řepkou,pšenicí,boiliem,peletami a co se tyče ječmene, tak muže být ale většinou se voli ta pšenice. Ja po zavodech moc nejezdím, ale asi bych vzal toho krmení více.10kg kukuřice,10kg pšenice,20kg řepky,5kg boilie a z teho bych polovinu nakrajel zvlášt do kyble na půlky a do těch polovičních boilie bych přidal 2kg pelet a zalil to lososovým olejem. Jako nastrahu bych volil masové boilie nebo plovoucí a nebo kombinaci masovky a sladké POPky. S tim partiklem bych opravdu nešetřil spoustu sežere bívá ryba a malí kapři, vynechat partikl a dat jenom boilie neni taky dobry, ten partikl hodně pomuže, i když třeba víc jak polovinu sežere droboť.
reagovat - Neděle 28. srpna 2011 v 17:03 ® Mr. Vydra reakce na …
-
kubiczez> jedu tam na dva dny jsou to závody ve 12 se začíná a druhý den v 6 se končí mám uvařený partikl: 2 kg kukuřice 2kg řepky 2kg hrachu 1kg ječmene a 1kg obilí a k tomu ještě od tandembaits partikl jako nasekané boilie a pelety dipované v lososovém oleji
reagovat - Neděle 28. srpna 2011 v 15:45 ® kubiczez
-
All Armor> Ten tvuj přispěvek je velice trapný a podle něj soudím že za tym tvým anonymním profilem bude schováno malé lehce retardované dítě.
reagovat - Neděle 28. srpna 2011 v 15:35 ® kubiczez
-
Na Skaličce jsem nikdy nebyl, ale krmit by jsi určitě měl.Kolik krmeni???Měl by jsi krmit s mírou a podle žravosti ryb.Nevim na jak dlouho tam jedeš, ale když mi jedeme na nějakou 7 denni vypravu, tak vezem 80kg vařené kukuřice a 10–20kg boilie. Jak ale koukam, tak ti bude muj přispěvek k prdu, protože podle tveho profilu asi do kaprařiny moc nefušuješ.
reagovat - Neděle 28. srpna 2011 v 10:38 ® džigit
-
Alivio>
reagovatse ptal tajně, v šifrách, aby vyhrál