Vyhledávání
Muže přežit kapr z řeky v rybnice?
26.8.2011 | hatatytla | 2.267 zobrazení | 7 odpovědí | upravit
Chtěl bych se zeptat, muže kapr z pstruhove řeky přežit v rybnice s malym přitokem? Znam totiž chlapa kterej to tak děla. Chyta kapry ze pstruhove řeky a hazi si je k sobe do rybnika. Když jsem ho videl jak je tam daval tak měli odhadem kolem 30cm. Tak by mě zajimalo jestli to ty ryby mužou přežit.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 28. srpna 2011 v 16:24 ® kubiczez reakce na …
-
malamut> Na kaprodromy(kapří klece) se převáží jen trofejní kapři, a u nich hrozí infarkt, proto většinou v inzeratu pasák píše, že si pro velkého kapra přijede až k vodě.
reagovat - Neděle 28. srpna 2011 v 16:20 ® kubiczez reakce na …
-
1Mara> Aji kdyby měl povolenku, tak je pro mě tim odnašením podměrečných ryb pytlák.Myslíš že si zapíše do povolenky kapra 30cm.Nevím co by na to řekla RS při kontrole.
reagovat - Neděle 28. srpna 2011 v 16:09 ® 1Mara reakce na …
-
kubiczez> Jak to můžeš tak dobře vědět že je pytlák ?
reagovat - Neděle 28. srpna 2011 v 15:55 ® kubiczez
-
Nenapadně se tu ptaš jestli ti kapři přežijí když je odneseš ze pstruhové řeky do rybníka.Ja si myslím že ten chlap budeš nejspíš ty. Osobně je mi to uplně fuk, ale že bereš podmírečné kapry k sobě do rybníka, tak to mi vadí ty anonymní pytláku.
reagovat - Pátek 26. srpna 2011 ve 23:49 ® osprey
-
No, přežít asi může. Mě spíš zaráží, že ti nevadí, že ten chlápek odnášel od vody podměrečné ryby. Já jsem na tenhle druh lidí dost alergický.
reagovat - Pátek 26. srpna 2011 ve 21:45 ® malamut
-
Může, viz kaprodromy, ale tam to ze pstruhovek asi není.
reagovat - Pátek 26. srpna 2011 v 19:30 ® Robur
-
a proč se nezeptáš toho chlapa? Navíc jsi to viděl…
reagovat