Chytej.cz

Rada pro začátečníka s přívlačí necteno

26.8.2011 | Vendelín | 5.685 zobrazení | 40 odpovědí

Chtěl bych poradit při výběru svého prvního prutu na přívlač. Jestli má někdo zkušenosti. Přemýšlel jsem zatím o tomhle prutu a navijáku: mivardi imperium spinning 240 cm 12–30 gm a naviják mivardi precision velikost 1000. Nevím přesně jakou gramáž a délku prutu si vybrat. Když chci chodit na okouny a štiky. Za každou radu budu velmi rád předem díky.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Pátek 26. srpna 2011 ve 23:15 ® A_Smitec reakce na …

máte jiný názor ? :-)

reagovat
Pátek 26. srpna 2011 ve 23:03 ® Vendelín reakce na …
Vendelín

To je jasný že to je pro radost. Taky jsem chodil jako malej teď se vracim :-) a jsem za to dost rád. Není lepšího pocitu než bejt u vody. A pěkně si zarybařit ale přívlač jsem nikdy nezkoušel a láká mě to. Co se týče tý délky co je lepší? 2.10 nebo 2.40?

reagovat
Pátek 26. srpna 2011 ve 22:53 ® Robur
Robur

názor ti neberu,ale za 1,5 měsíce máš rad na rozdávání docela dost.

reagovat
Pátek 26. srpna 2011 ve 22:51 ® A_Smitec reakce na …

To sem rád, chytal jsem už jako malej ateď jsem se ktomu vrátil a sem rad … určitě to zkus . protože ja měl v ruce shimano nexave, catana, + mivardi ted nevim oznaceni kolem 1200kč prut ovsem 2.70m + jeste jeden mivardi kolem 1100 2.40m ale proste ta daiwa tj pak radost no … i kluci kdyz to mel iv ruce byli nadseni je to otazka 14 dni zpatky co jsem tohle vsechno prozili ..a vyzkouseli… a kdyz mas tvrde padlo tak tje nuda .. hlavne tu stiku jak pises vytahnes i smnohem slabsim proutkem nez chces ..mrkni na tu stranku daiwy a pak v obchode nejakym to vem do ruky… tech dohromady 1000 kč kdyz vezmu i ten navijak ..ktery do toho vrazis navíc se ti mnohonasobne vrati z radosti pro kterou to delame !!. :-)

reagovat
Pátek 26. srpna 2011 ve 22:45 ® Vendelín reakce na …
Vendelín

Díky moc za radu docela jsi mě navnadil asi do toho půjdu.

reagovat
Pátek 26. srpna 2011 ve 22:08 ® A_Smitec

EXCELER Spinning 10–40g / 15–50g

Klasický prut pro lov s měkkými nástrahami 8–12cm a s lžičkami a plugy.

Ideální universální prut na štiky, candáty, pstruhy a okouny.

Tyto pruty mají extrémně tenký blank a klasickou akci špičky.

Nabízí očka s dvojitou i jednoduchou nohou.

http://www.daiwa-fishing.cz/…pinning.html

Taky jsem zaal asi před 1,5 měsícem. ..všichni kolem mě si koupily shimano force, nexave catana a mivardi … radím ti pokud si chces lov užít daiwa te mile potesi je t ona t uváhu 10–40g naprosto mekky prut proste zabava …ja mam 2× daiwu za ten 1,5 mesic sem ji musel koupit mam 30–60g a je to tak mekke ze byses divil na jestrabicich jsem zachtal 3 stiky bolen atd vsechno me bavilo i malej candat ..prut pracuje vyborne se snim nahazuje lehce proste citem … :-) mam jeste 2.10 2–10g na pstruhy ted jsem stim vytahl v pondeli parmu 67cm na 11 vlasec pritom proutek 2–10g !! naprsoto bomba mam i video. Takze promin nechal jsem se strhnout nicmene radim ti dobre. :-) naviják mám shimano exage 1000 taky super … mmch radsi misto mivardi vem shimano catana nebo nexave v 1000 –2000 velikost ..chce to dat na udici a zkusit aby to bylo vyvazene … jinak te to po par hodincach bude stvat ze ti to prepada na spiscku nebo na opak ji necitis tu spicu.. takze tak. Hodne zdaru. Jinak fotka te parmy musela prijit .. daiwa UL 2.10m 2–10g. Peace

reagovat
Pátek 26. srpna 2011 ve 13:24 ® Shrek
Shrek

Osobně jsem si vodil metrovku (±) na Sahaře 1000 a Forcemasteru 210 5–20g a šlo to. Nebylo to to pravé ořechové, ale šlo to. Tak se toho neboj, časem si sám vychytáš, jestli Tě přívlač bude bavit a sám se rozhodneš, jakým směrem se budeš odvíjet dál a podle toho se přizpůsobí i Tvé vybavení.

reagovat
Pátek 26. srpna 2011 ve 13:14 ® Vendelín reakce na …
Vendelín

Pro začátek na soukromý vodě. Okouni i štiky tam jsou. Pár štik kolem metru.

reagovat
Pátek 26. srpna 2011 ve 13:09 ® Robur
Robur

stačí

reagovat
Pátek 26. srpna 2011 ve 13:06 ® kingkubik

a kde budes chytat?

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1