Vyhledávání
Vlasy,ne ty normalni :D
3.3.2005 | Ebobo | 2.707 zobrazení | 19 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jestli máte nějaké zkušenosti s lovem vlasů,jak je použít,technika lovu..,můžete samozřejmě přidat i nějaký fota. atd. No prostě všechno co o nich víte .
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 6. března 2005 ve 23:35 ® silur
-
ebobo- bohužel ne, já to taky našel náhodou
reagovat - Neděle 6. března 2005 ve 22:29 ® Zlinsky_lovec
-
jake:jasnacka,ja jen,ze bychom se mohli nekde srazit,jelikoz nevim,kde to je,urcite se ozvi. jinak na podzim jsem na dřevce vytahl mirovyho candosa. haluz,co?Jinak někdy můžem vyrazit,uikážu ti pár fíglu. Jedeš teda na tu vylantu o vikendu?jeste se please ozvi
reagovat - Neděle 6. března 2005 ve 21:24 ® jake
-
to denyg: Možná se tam objevím, ale moc si od toho neslibuju. Teď jsem utratil 2 litry za feedr a nemůžu si moc vyskakovat (dnes 2 kila na Výlantě), děcka doma řvou hlady a dnes už jsme ani na chleba neměli. Museli jsme si večer namazat kaviár na staré noviny . Ty potočáky na Dřevce se mně nejvíc dařilo chytat na marmyšku s hnojákem, ale pár jich bylo i na twistra. A tom, že mladí umějí chytat vůbec nepochybuju – já jsem (jak už jsem tady několikrát napsal) dokonalý rybářský greenhorn a určitě bych se od Tebe měl co učit.
reagovat - Neděle 6. března 2005 ve 20:18 ® Zlinsky_lovec
-
jake:na co ty potocaky?. tak vidis zname se,ale i mladi umej chytat
reagovatJdes na ten vyprodej?
- Neděle 6. března 2005 ve 20:13 ® jake
-
Tak byls to Ty? – no vidíš…, čekal bych dle Tvých příspěvků někoho staršího – tak aspoň 17 let. Jestli jsem tam tehdá něco chytl, to už si opravdu nepamatuju, ale běžně tam chytám okouny, jelce, oukleje a parmy. Masově se tam vyskytuje také ouklejka pruhovaná (celoročně hájená). U splavu na Příluku jsem chytal akorát jednou – nějaké pstruhy jsem tam ťafl. A jednou jsem šel vláčet v tom úseku nad splavem až po most u Přístavu – ale nic moc – pár jelců a okounů (čekal jsem nějaké potočáky).
reagovat - Neděle 6. března 2005 v 19:42 ® Zlinsky_lovec
-
jake:Jo,jasne,pamatujes si me. cos tam chytil?Ja te pak jeste videl u splavu v Prilukach. jdes na ten vyprodej?
reagovat - Neděle 6. března 2005 v 19:40 ® jake
-
to denyg: No s nějakým klukem jsem se tam kdysi bavil – mohlo to být tak možná v září??? – nevím tak nějak – bylo to v Loukách u splavu pod fotbalovým hřištěm. Říkal, že bydlí někde na Podhoří a do školy chodí na 12. ZŠ do osmé třídy – tos byl Ty?
reagovat - Neděle 6. března 2005 v 19:27 ® Zlinsky_lovec
-
jake:Nepotkal jsi nahodou u drevky v loukach takovy kluka,co se tam s tebou bavil a vlacel tam taky?
reagovat - Neděle 6. března 2005 v 19:17 ® jake
-
S lovem na vlasy zkušenost nemám, páč mám hlavu jako koleno
reagovat - Neděle 6. března 2005 ve 14:43 ® Ebobo
-
silur:Hm. díky za web. Nemáš něco víc,než shop?
reagovat - Neděle 6. března 2005 ve 14:40 ® Ebobo
-
denyg:Ja to tak nemyslel . Ale kdyby jsi věděl něco ohledně vlasů,tak piš
reagovat - Neděle 6. března 2005 ve 12:29 ® silur
-
ebobo- podívej se na ,,RybaShop On-line " a je to v mořském programu.
reagovat - Sobota 5. března 2005 ve 22:26 ® Zlinsky_lovec
-
Ebobo:Chápu,jen jsem ti napsal moje seznamení s chobotnickami.....
reagovat - Sobota 5. března 2005 v 16:12 ® Ebobo
-
Hm..,zajímavý,ale mě zajímají hlavně ty vlasy jako samotný.-Mám takovej pocit,že je to novinka,proto to tady nikdo nezná . Snad se najde nějakej chyteják,kterej to bude znát
reagovat - Sobota 5. března 2005 v 15:05 ® Zlinsky_lovec
-
Rád chytám na rotačky s „vlasama“,mam na ně docela úspěch. Myslím,že se dávaj i na popy od rapaly nebo bekleyho. Jinak k těm chobotničkám. Mám několik kousků gumových chobotniček a každej u vody si ze me dela srandu,jak na to muzu chytat,kdyz nic nechytim,ale ja si zajdu na svý „hot“ okouní místa,párkrát protánu chobotničku a mám několik nádhernejch kousku. K těmto „nevšedním nástrahám jsem se dostal,kdyz kamarad prijel z ameriky s krabici plnou pro me neznamych nastrah. hned jsem si pujcil "chobotku“ a zkousel. Dobra nastraha.
reagovat - Sobota 5. března 2005 ve 14:59 ® Ebobo
-
No. jako vázací materiál a je to něco podobnýho jako třásně,který se vážou na trojháčky u woblerů,třpytek atd. a má to mít vlastnost něco jako,když plave chobotnice :No prostě po přitažení se mají smrsknou k sobě a když zastavíš chod,tak se zase roztáhnou. prostě jako chobotnice .
reagovat - Čtvrtek 3. března 2005 ve 20:28 ® Tomucha
-
rád poradím. ale tož to přesně nevím co toto znamená???Vlasy jako vázací matrriál???
reagovat - Čtvrtek 3. března 2005 v 18:52 ® vocko
-
To vubec neznam. co to je?
reagovat - Čtvrtek 3. března 2005 v 17:00 ® Ebobo
-
chci říct s lovem na vlasy
reagovat