Vyhledávání
Váš názor na K 70
25.8.2011 | kubiczez | 27.172 zobrazení | 117 odpovědí
Jaký je váš názor na horní míru kapra 70cm?Podpořili by jste případnou horní míru kapra 60cm(K 60)?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 23:29 ® sus1 reakce na …
-
Maťko> Jasně,lidi pořád bědujou.At tě někteří ukážou konta,majetek,… a pořád budou bědovat.
reagovat
To už je taková česká povaha. - Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 23:29 ® Shrek reakce na …
-
Maťko> prasata nemám, tak když už nějakého chytnu, tak buď slepicím, nebo když je to nějaká mrňavá 45ka, tak to hážu do křoví. Chci mít vody pro ryby a ne pro kapry.
Tohle téma se mi začíná líbit.
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 23:15 ® Maťko
-
reagovatK 60 nebo K 70 všechno jde na pekáč a zbytek prasatům. Kaprů je jako srače..........
- Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 23:07 ® sus1 reakce na …
-
Alivio> Kdo nevyzkouší,nepochopí.
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 21:50 ® Shrek reakce na …
-
Mě se slepice můžou umlátit po těch větších kaprech. Maj potom i krásně lesklé peří a nepelichají a nesou i v zimě. Na zimu teda dávám candáty. Mají prej lepší maso.
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 21:00 ® sus1
-
Po takovém trofejním??!!jsou parádní vajíčka od slípek.Víte ještě prd,ochranáři.
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 v 19:54 ® Robur
-
Prutosa bych třeba nežral, ale taková šunka z Cepa…, takž kámoš nekámoš
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 v 19:46 ® Shrek
-
Stejně, ryba je kámoš a ne žrádlo.....
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 v 19:32 ® Stroft
-
Chlapi neřešte to a nedělejte tím radost, tomu šulinovi-/kubiczez/. Přečtěte si co napsal ve foru: lov candáta!!!!
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 v 18:58 ® džigit reakce na …
-
regulus>
reagovatmáš pravdu předsedo
- Čtvrtek 25. srpna 2011 v 18:52 ® regulus
-
kubiczez, kubiczez, ty bys tomu dal (myslím s tou K60), osobně je mi to gancprcka, ale tohle mi už připadne extra ujetý. Kromě toho, že považuju celou K70 za hovadinu, protože jednak nevidím pražádnej důvod zvýhodňovat nepůvodní i když domestikovanou rybu oproti původním druhům, prodávání trofejních ryb ze svazových revírů do soukromáků to taky nezabrání a v neposlední řadě si myslím, že jen docela málo soudnejch rybářů by si vzalo řekněme 90 cm kapra na žrádlo. Ti, jak tu psal All Armor, kapraři co jsou schopni dřepet týden u vody aby chytili echt kapra ho stejně pustí, takže ono se to vlastně tak nějak řeší samo. Je to takovej koloběh, MO nasadí ryby, místní masařky to za určitej čas vychytají a pak až do dalšího nasazování žgryndají u piva jak to stojí za hovno, že tam nejsou žádný ryby. Po dalším nasazení se to zase opakuje, takže je to pouze otázka kolik má MO peněz na nasazení ryb, protože kapr je ryba všeobecně dostupná dá se říct v jakémkoliv množství. No a pokud se stane, že některý z těch nasazenejch kaprů dlouhodobě přežije a doroste do úctyhodných rozměrů, tak když je pak chycen udělá někomu radost, ale je to jenom o štěstí rybáře nebo smůle kapra. Takže osobně bych to nechal tak jak to je, většina lidí hodně velkýho kapra stejně pustí. Ti rybáři co jedou jenom po těch trofejních se povětšinou už stejně přestěhovali na soukromáky, protože mnohé z nich jsou hojně zásobovány trofejními kousky ze svazových revírů, je to prostě jistota, na svazovce nikdy nevíš.
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 v 16:28 @ All Armor
-
Mne se to netýká, ale je to principiální blbost. Jsou rybáři, co jdou k vodě jednou za uherskej rok, chytají pár hodin, chytí si kapříka a jdou spokojeni domů. Posun k velkým kaprům, vycházející vstříc těm, co loví kapry na focení, tráví u vody týdny, skrmí boilies za 10 tisíc, by znemožnil těmto rybářům přivlastnit si rybu, na kterou mají podle zákona právo.
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 v 16:18 ® džigit reakce na …
-
CeP>
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 v 15:19 ® Luccini
-
Alivio: patnactka je pripustna dycky, jen zalezi zda budes pripusten
Kazan: k ty 96ce, predpokladam, ze to se deje po 20ti letech souziti, ale jinak proti spanku zady k sobe nic nemam.
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 v 15:11 ® CeP
-
zabit kapra!…
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 v 15:00 ® Shrek reakce na …
-
Kazan> kolikrát je přípustná i „patnáctka“
Kubíčku Kubíčku, ono lze oživit jiné téma ohledně K70 a řešit tam K60, tak to neokecávej
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 14:43 ® Kazan reakce na …
-
Luccini> byla by přípustná i devadesátšestka?
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 14:41 ® osprey reakce na …
-
kubiczez> K70 má chránit trofejní kapry, aby měli kapraři co chytat. Mě by daleko víc zajímala ochrana původních druhů, na kterou se zatím zvysoka dlabe, protože se s nima nejde vyfotit tak, aby rybáři koukala jen hlava.
K60 dodržuju dobrovolně už roky, ale jenom na řece, kde chytám ryby naučené žít v proudech. Kdybych chytil kapra 60+ někde na Orlíku a fakt na něj měl chuť, tak by asi měl smůlu. (obecně ale beru velmi málo ryb, takže v mnoha případech bych ho stejně pustil, navíc jezdit na Orlík kvůli kaprům, to se mi moc nestává)
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 14:29 ® Robur reakce na …
-
kubiczez> tak ono se tu něco řeší, to mne tedy pobavilo ještě víc. Už prosím tě nic neřeš.
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 14:23 ® ART reakce na …
-
Luccini> jsem pro 69
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 14:21 ® Luccini
-
A co teprv K69 to by mohlo vyvolat vzrusujici debatu.
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 14:11 ® džigit reakce na …
-
Robur> což takhle 666
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 14:11 ® kubiczez reakce na …
-
Robur> Řeší se tu oboji, ale hlavně K70.K60 je jen takovej příklad pro sniženi horni míry kapra. Pleteš si pojem s prujmem.
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 14:05 ® Robur
-
to se blbě pamatuje jsem pro K66.
Nazvat si fórum K70 a řešit tam K60 je vtipné.
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 14:02 ® kubiczez reakce na …
-
Alivio> Díky čaroději, ale to jsou temata stará 6 let a mě jde ještě o tu K60.
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 13:54 ® Shrek
-
Pokud použiješ vyhledávač, tak zcela jistě najdeš nějaká témata, která stačí oživit a případně se dočíst to, na co zde opět budeš muset dlouhou dobu čekat.
Pomohu Ti:
http://www.chytej.cz/…olik-nad-70/
http://www.chytej.cz/…o-vy-na-k70/?…
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 13:16 ® prosteborec
-
- Je to hovadina
- Nepodporil