Vyhledávání
Smáčkování,Drop Shot,Texas Rig,Carolina Rig
22.8.2011 | candatek18 | 4.224 zobrazení | 12 odpovědí
chtěl bych se sváma podělit o zkušenostech,či se něco přiučit.velikost nástrahy,montáže,místa,čas a technika lovu.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 29. srpna 2011 ve 13:01 ® osprey reakce na …
-
Prichy> Myslí zřejmě hlavu typu „stand up“ – trojbokou plochou, co po osednutí na dno drží háček v kolmé poloze.
Ukážu ti ji.
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 ve 12:26 ® candatek18 reakce na …
-
vypada to jako hlavička do trojuhelničku a vrchol to má u očka.a Stream.háčky používam jenom ná smáčkování a Drop Shot protože se na DS dělají speciální stremráky a já to používám už dlouho.
reagovat - Neděle 28. srpna 2011 ve 23:01 ® Prichy reakce na …
-
candatek18> Hranatou hlavickou? to slysim prvne, jeste jsme to nevidel… mas kdyz tak odkaz?
jinak ja specialne delal kvuli smackum ( a ted konencne dodelavam i gramaze 2gr a 4gr) celou radu hlavicek bez nalitku… cili bude to uz kompletni 1,2,3,4,5,7 gramu bez nalitku. Co se tyce smacka na strymraku je to zase jine predlozeni nastrahy.
reagovat - Neděle 28. srpna 2011 ve 22:32 ® candatek18
-
vidím mnoho rybářu kteří jigove hlavičky používají a nadávají,že jim to trhá smáčky a ,že je to škoda peněz tak radím jak tomu předejít..docela jsme tenkrát koumali proč nám ti smáčči chodí tak divně a duvod byl ,že jmse měli jigove hlavičky i s odstrnenym protihrotem aby ti guma nespadavala tak sme si dali streamerove háčky a problem vymizel .Tak je to podel rybáře někdo chytá na jigove hlavičky má záběry nekdo chytá na stream.má záběry ale na jig,ne a tak to muze být i opačne..
reagovat - Neděle 28. srpna 2011 ve 22:30 ® candatek18 reakce na …
-
to já vím dělaji hlavičky s hranatou hlavičkou ktera je určena vyloženě na smáčka,ale dost jsem si s jigovejma hlavičkama naběhl jelikož smáčkuji a dělám DS se streamerovejma háčkama tak ja snad už ani na nic jineho neumym ted chytat.
reagovat - Neděle 28. srpna 2011 ve 21:55 ® Kazan
-
candatek18> ale jigová hlavička také není určena pro smáčky, dělají se přímo smáčkové hlavičky jen s nalitou olověnou hlavičkou. Jigovou hlavičku si můžeš sám upravit že odstraníš kousek olověného tělíčka za hlavičkou, pak už ti to smáčka trhat nebude.
reagovat - Neděle 28. srpna 2011 ve 21:33 ® candatek18
-
nepoužívejte jigove hlavičky na smáčky je lepší streamerovej háček a boček 2–4g podel toho jak ja nastraha velika a je to daleko lepši neprotrhávaji se hlavičky smáčku apod.
reagovat - Úterý 23. srpna 2011 ve 21:11 ® candatek18
-
já používám na UN Orlík smáčky za 1. z rána menší a svítivějšší, dopoledne ve vekých hloubkách smáčky 7–8cm přírodní stříbrné,okounek,plotička,olejové barvy atd. odpoledne všechy smáčky co mám a hlavně přírodní barvy a smáčky na DS jiné na DS nepoužívám,většinou chytnu okouna 25cm na smáčka 5cm a okouna 15cm na 8cm smáčka
reagovat - Pondělí 22. srpna 2011 ve 21:59 ® jajco reakce na …
-
candatek18> Jezdím tam na dovolenou a potom na podzim na tři dny na ryby.Pocházím ze Strakonic,tak jezdím rád do jižních čech.Jinak drop shot technika se mi líbí,ale zatím sem na začátku.
reagovat - Pondělí 22. srpna 2011 v 19:45 ® candatek18
-
jezdíš někdy na UN orlík???
reagovat - Pondělí 22. srpna 2011 v 19:43 ® candatek18
-
já bych viděl čas na DS v poledne a odpoledne kdy ryby jsou u dna. Jinak jezdím častně z rána na DS a chytám okouny okolo 25cm+ v poledne a odpoledne spíž okouny okolo 20cm ale veřím tomu že na podzim budou ryby u dna na DS brát stejně jako teď.
reagovat - Pondělí 22. srpna 2011 v 19:38 ® jajco
-
Ahoj,letos se snažím taky o Drop Shot,krom jedné pěkné ryby,která mi spadla zatím nic.Spíš tomu víc věřím na podzim,až se dravci stáhnou hlouběji.Jinak sem si vymyslel montáž,která se mi osvědčila ohledně vázek a dal sem jí do"ENCYKLOPEDIE" tipy a triky.
reagovat