Chytej.cz

Lov candáta necteno

19.8.2011 | henny | 21.193 zobrazení | 111 odpovědí

Chtěl bych se zeptat kdy je nelepší čas na candáta v kolik asi hodin začínají brát apodob.. Vláčením i na těžko A jak pohybovat s nástrahou při vláčení ? Děkuji za odpovědi :)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 25. srpna 2011 v 15:56 ® mvincik
mvincik

Využiju chvilky, kdy se tu situace již zklidnila a taky přidám názor.

Na rybku chytám jen velmi zřídka (na mrtvou), a když už to provozuji, je to dlouho na podzim, když už ruce zebou, nebo tehdy, pokud nemohu přívlačí dostat záběr a přesto tuším, že tam jsou.

V takovém případě ale používám špičkového „policajta“ a zasekávám po cca 0,5 m jízdy. Mají to z 99% na kraji a často sekám i do prázdna, jelikož to nedrží pořádně. Myslím, že když už na rybku, je to šetrné, ikdyž ne vždy to pomůže.

Nějaké povolování 5 m co dělali naši dědové a otci neprovozuji, páč ryba pouštěná pak nemá moc velikou šanci na přežití.

Asi tak.

reagovat
Čtvrtek 25. srpna 2011 v 15:40 ® MatesKGB reakce na …
MatesKGB

Vůbec si mě neber do huby!

reagovat
Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 14:57 ® Kazan reakce na …

osprey> což kbyby ti zaměstnavatel platil ochranku:-D

reagovat
Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 14:52 ® osprey reakce na …
osprey

Robur> Myslím, že bych dostal přes hubu i v nesmekách. Ale zas nejsem ten typ, co uteče už při pomyšlení, že by nějakou slíznul. Takže to nebudu řešit. Co se má stát, to se stane.

reagovat
Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 14:48 ® Robur reakce na …
Robur

osprey> musíš od Davida nafasovat nesmeky, ty ti přidají tak 3cm:_D

reagovat
Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 14:35 ® osprey reakce na …
osprey

kubiczez> Chytlavých lidí je všude dost a dává to jistou naději, že i u vody se sem tam někdo ozve. Ono to, co jsi tu psal, taky nebylo milé čtení.

A k tomu dění u vody. Já už pár výstupů měl a vzhledem k tomu, že jsem často o půl hlavy menší než pozorovaný ryboprznič, tak si myslím, že mi tu hubu jednou někdo pěkně rozbije…

reagovat
Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 13:25 ® Stroft reakce na …
Stroft

osprey> Ok.Myslím, že už pochopil, že tady pro své chování fandy nenajde a snaží se zařadit zpátečku.

reagovat
Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 12:57 ® kubiczez reakce na …
kubiczez

ART> Zajímalo mě jak budete reagovat na takového rybaře, co se chová k rybám jako hovado.Zrovna jednoho takového jsem letos potkal na Hartě, bylo to těsně po zahájení dravcové sezony.Pršelo, borec byl schovanej pod deštníkem a zrovna mu brali mali kapři, a co on nedělal???Tahal ty kapry deset metru po šutrech aby nemusel na déšt, a pak je vykopl zpět do vody.Večer zkoušel candoše a co nedělal???Zachazel s těma candošama tak jak jsem niže popisoval svůj jakoby lov. Také jsem zjistil, že je tu zde na Chytej.cz dost chytlavých a vulgárních osob(Candatek18,Strof­t,MatesKGB, a možna ještě někdo), ale co, oni za to nemužou, jen se zastávali candošů.

reagovat
Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 12:22 ® ART
ART

Jseš vážně magor. Jakej to má smysl provokovat poměrně klidnou diskuzi

reagovat
Čtvrtek 25. srpna 2011 v 11:58 ® kubiczez reakce na …
kubiczez

jajco> To tě štve zbytečně, neboť ten můj první příspěvek není vůbec pravdivý, ja candoše nechytám a ryby už vůbec nezabíjim. To byla jen taková past, kdo se chytí a koho to vyprovokuje.

reagovat
Středa 24. srpna 2011 ve 23:17 ® osprey reakce na …
osprey

Stroft> Omlouvám se, když jsem na serveru, nic nenapíšu. Psal jsem a tak to za mě pořešil David.

reagovat
Středa 24. srpna 2011 v 19:23 ® jajco reakce na …
jajco

Jeden den na rybách a je tady pěkně živo koukám!Kolik dovede jeden nasrat lidí.Jen se směju,ale na druhou stranu mě štve že má oblíbený revír ten samý jako já.Škoda že mu nejde zakázat přístup k vodě a ne na chytej.cz.

reagovat
Středa 24. srpna 2011 v 16:26 ® candatek18 reakce na …
candatek18

ok

reagovat
Středa 24. srpna 2011 v 15:42 ® HaD
HaD

candatek18> a Ty se laskavě také uklidni – nesouhlas se dá vyjádřit i slušně!

reagovat
Středa 24. srpna 2011 v 15:35 ® HaD reakce na …
HaD

kubiczez> chceš zamezit přístup na CHYTEJ.cz? Pomůže Ti to? No problem, pokud budeš pokračovat!!!

reagovat
Středa 24. srpna 2011 v 15:20 ® Fryw
Fryw

Nevěřím že by byl takový dobytek. Jen provokuje a vy mu na to skáčete. Lov candáta se ztrácí v nedohlednu.

reagovat
Středa 24. srpna 2011 ve 14:39 ® timbab reakce na …
timbab

kubiczez> Nebudu se s tebou dohadovat.Ale taky bych rozlišoval jestli se chovají jako hovada(u vody,k ji­ným rybám než je kapr atd)-to nejsou ani rybáři nebo ne,bez ohledu na to jestli sedí na soukromém revíru či na svazovém.Měj se krásně ;-)

reagovat
Středa 24. srpna 2011 ve 14:30 ® kubiczez
kubiczez

timbab> Chudaci solidní kapraři???Myslíš ty kapraře co sedí na kaprodromech a soukromých klecích???Solidní a nesolidní kapraři neexistujou.Jsou jen kapraři co dodržují RŘ a co nedodržují RŘ.Jsou jen opravdoví kapraři a kapraři co si na kapraře hrají.

Víš, ono to chce si neplest dojmy s prujmy, a pak teprve něco psát.

reagovat
Středa 24. srpna 2011 ve 14:20 ® timbab reakce na …
timbab

kubiczez> Ty už jsi si vybral příděl mozkových buňek že?
To že chytáš kapry je fajn.To že ti nevadí úbytek candátů a jde ti,zřejmě,jen o kapra znamená že jseš tzv kaprař že?Chudáci solidní kapraři,díky takovým jako jsi ty se nemůžou divit že na ně skoro každý hledí přes prsty.

reagovat
Středa 24. srpna 2011 ve 14:19 ® kubiczez reakce na …
kubiczez

malamut>Ja jsem jeden z duvodů proč nechodíš na MRK???A co jsou ty další???Že by to tam bylo na tebe moc moderní???Furt jsi tam jen prudil a každyho jenom nasiral tim jak jsi se chlubyl svými úlovky v mrazáku.:-) :-) :-) Tady si mě do ignorovaných nedáš, CHA,CHA,CHA.:-) :-) :-)

reagovat
Středa 24. srpna 2011 ve 14:14 ® Stroft
Stroft

Jediná možnost, jak se toho šulina zbavit, je nereagovat na jeho slabomyslné příspěvky.

reagovat
Středa 24. srpna 2011 ve 14:11 ® kubiczez reakce na …
kubiczez

petrikveprik> Ja chytám hlavně kapry, a ty pouštím zpět vodě.Když jsme na nějaké výpravě na kapry a bifteky z grilu omrzí, tak přijde na řadu candoš.Mě osobně by ubytek candošů v našich vodach nějak nevadil a ani ubytek vlezlích vlačkařů.

reagovat
Středa 24. srpna 2011 ve 13:30 ® 

kubiczez> ..že by za nešetrné zacházení s rybou? Důležité asi je si uvědomit, že candát plovoucí hore kopytama už nezabere vůbec na nic. Pak už jen stačí nadávat jak to stojí u vody rok od roku za čím dál větší hovno.. (není to o papírech, těma si klidně můžeš utřít.. je to o možnosti lovit krásné ryby i v budoucnu a zároveň co nejméně narušit fungující ekosystém)

reagovat
Středa 24. srpna 2011 ve 12:58 ® kubiczez reakce na …
kubiczez

candatek18>Za to, že chytám na trojhák a nechávam dlouho zažrat candoše mi RS papíry nesebere.Jak už jsem psal, tak zabijim jen ty mirove a ty podmiraky pouštim.Když blaboliš z mrakot, že mi RS sebere papíry, tak bys mohl byt podrobnější a napsat alespoň za co ty kktku.

reagovat
Středa 24. srpna 2011 ve 12:37 ® candatek18
candatek18

hraješ si na frajéra tady,aby si ukázal jakej si bouchač,ale stejně nebude dlouho trvat něž ti rybářská stráž sebere papíry. :-D :-D :-D a už nás tady neomrzuj my se tu chceme bavit o lovu candáta a ne jak candáta zabít..

reagovat
Středa 24. srpna 2011 v 11:56 ® ART reakce na …
ART

henny> Zkušenosti ze včerejší noci- 2 dílný wob nic. Po změně repertoáru na klasiku (Husky Jerk 12cm) jsem dostal štičku viz rubrika z lovu. Nevim co ti na to poví osprey, ale u mě v noci vedou ty chrastící

reagovat
Středa 24. srpna 2011 v 11:40 ® malamut reakce na …
malamut

kubiczez> doufám, že tě vybanujou i tady a zmizíš tam, kam patříš.

reagovat
Středa 24. srpna 2011 v 10:29 ® henny

osprey> Tak jsem vláčkař teda mě to nejvíce baví u nás je mnoho candátů Tak poraď jak naně při vláčení. Četl jsem toho hodně například woblery používat dvoudílné nebo chrastící. A podobě chytám na stojáku.

reagovat
Středa 24. srpna 2011 v 10:15 ® kubiczez reakce na …
kubiczez

malamut> Jistěěěěěěěěěěěěě Šedej Pse, taky jsem tě poznal podle te fotomontaže na profilove fotce.Co se tyče MRKu, tak tam mam teď utlum v podobě banu:-)

reagovat
Středa 24. srpna 2011 v 9:25 ® malamut
malamut

kubiczez> tebe si pravděpodobně pamatuju už z MRKu a byl jsi jeden z důvodů, proč tam už nechodím, candatek18 má pravdu, ten tvůj příspěvek je opravdu zvyjebenost.

reagovat