Vyhledávání
Lov candáta
19.8.2011 | henny | 21.193 zobrazení | 111 odpovědí
Chtěl bych se zeptat kdy je nelepší čas na candáta v kolik asi hodin začínají brát apodob.. Vláčením i na těžko A jak pohybovat s nástrahou při vláčení ? Děkuji za odpovědi :)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 25. srpna 2011 v 15:56 ® mvincik
-
Využiju chvilky, kdy se tu situace již zklidnila a taky přidám názor.
Na rybku chytám jen velmi zřídka (na mrtvou), a když už to provozuji, je to dlouho na podzim, když už ruce zebou, nebo tehdy, pokud nemohu přívlačí dostat záběr a přesto tuším, že tam jsou.
V takovém případě ale používám špičkového „policajta“ a zasekávám po cca 0,5 m jízdy. Mají to z 99% na kraji a často sekám i do prázdna, jelikož to nedrží pořádně. Myslím, že když už na rybku, je to šetrné, ikdyž ne vždy to pomůže.
Nějaké povolování 5 m co dělali naši dědové a otci neprovozuji, páč ryba pouštěná pak nemá moc velikou šanci na přežití.
Asi tak.
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 v 15:40 ® MatesKGB reakce na …
-
Vůbec si mě neber do huby!
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 14:57 ® Kazan reakce na …
-
osprey> což kbyby ti zaměstnavatel platil ochranku
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 14:52 ® osprey reakce na …
-
Robur> Myslím, že bych dostal přes hubu i v nesmekách. Ale zas nejsem ten typ, co uteče už při pomyšlení, že by nějakou slíznul. Takže to nebudu řešit. Co se má stát, to se stane.
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 14:48 ® Robur reakce na …
-
osprey> musíš od Davida nafasovat nesmeky, ty ti přidají tak 3cm:_D
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 14:35 ® osprey reakce na …
-
kubiczez> Chytlavých lidí je všude dost a dává to jistou naději, že i u vody se sem tam někdo ozve. Ono to, co jsi tu psal, taky nebylo milé čtení.
A k tomu dění u vody. Já už pár výstupů měl a vzhledem k tomu, že jsem často o půl hlavy menší než pozorovaný ryboprznič, tak si myslím, že mi tu hubu jednou někdo pěkně rozbije…
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 13:25 ® Stroft reakce na …
-
osprey> Ok.Myslím, že už pochopil, že tady pro své chování fandy nenajde a snaží se zařadit zpátečku.
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 12:57 ® kubiczez reakce na …
-
ART> Zajímalo mě jak budete reagovat na takového rybaře, co se chová k rybám jako hovado.Zrovna jednoho takového jsem letos potkal na Hartě, bylo to těsně po zahájení dravcové sezony.Pršelo, borec byl schovanej pod deštníkem a zrovna mu brali mali kapři, a co on nedělal???Tahal ty kapry deset metru po šutrech aby nemusel na déšt, a pak je vykopl zpět do vody.Večer zkoušel candoše a co nedělal???Zachazel s těma candošama tak jak jsem niže popisoval svůj jakoby lov. Také jsem zjistil, že je tu zde na Chytej.cz dost chytlavých a vulgárních osob(Candatek18,Stroft,MatesKGB, a možna ještě někdo), ale co, oni za to nemužou, jen se zastávali candošů.
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 12:22 ® ART
-
Jseš vážně magor. Jakej to má smysl provokovat poměrně klidnou diskuzi
reagovat - Čtvrtek 25. srpna 2011 v 11:58 ® kubiczez reakce na …
-
jajco> To tě štve zbytečně, neboť ten můj první příspěvek není vůbec pravdivý, ja candoše nechytám a ryby už vůbec nezabíjim. To byla jen taková past, kdo se chytí a koho to vyprovokuje.
reagovat - Středa 24. srpna 2011 ve 23:17 ® osprey reakce na …
-
Stroft> Omlouvám se, když jsem na serveru, nic nenapíšu. Psal jsem a tak to za mě pořešil David.
reagovat - Středa 24. srpna 2011 v 19:23 ® jajco reakce na …
-
Jeden den na rybách a je tady pěkně živo koukám!Kolik dovede jeden nasrat lidí.Jen se směju,ale na druhou stranu mě štve že má oblíbený revír ten samý jako já.Škoda že mu nejde zakázat přístup k vodě a ne na chytej.cz.
reagovat - Středa 24. srpna 2011 v 16:26 ® candatek18 reakce na …
-
ok
reagovat - Středa 24. srpna 2011 v 15:42 ® HaD
-
candatek18> a Ty se laskavě také uklidni – nesouhlas se dá vyjádřit i slušně!
reagovat - Středa 24. srpna 2011 v 15:35 ® HaD reakce na …
-
kubiczez> chceš zamezit přístup na CHYTEJ.cz? Pomůže Ti to? No problem, pokud budeš pokračovat!!!
reagovat - Středa 24. srpna 2011 v 15:20 ® Fryw
-
Nevěřím že by byl takový dobytek. Jen provokuje a vy mu na to skáčete. Lov candáta se ztrácí v nedohlednu.
reagovat - Středa 24. srpna 2011 ve 14:39 ® timbab reakce na …
-
kubiczez> Nebudu se s tebou dohadovat.Ale taky bych rozlišoval jestli se chovají jako hovada(u vody,k jiným rybám než je kapr atd)-to nejsou ani rybáři nebo ne,bez ohledu na to jestli sedí na soukromém revíru či na svazovém.Měj se krásně
reagovat - Středa 24. srpna 2011 ve 14:30 ® kubiczez
-
timbab> Chudaci solidní kapraři???Myslíš ty kapraře co sedí na kaprodromech a soukromých klecích???Solidní a nesolidní kapraři neexistujou.Jsou jen kapraři co dodržují RŘ a co nedodržují RŘ.Jsou jen opravdoví kapraři a kapraři co si na kapraře hrají.
Víš, ono to chce si neplest dojmy s prujmy, a pak teprve něco psát.
reagovat - Středa 24. srpna 2011 ve 14:20 ® timbab reakce na …
-
kubiczez> Ty už jsi si vybral příděl mozkových buňek že?
reagovat
To že chytáš kapry je fajn.To že ti nevadí úbytek candátů a jde ti,zřejmě,jen o kapra znamená že jseš tzv kaprař že?Chudáci solidní kapraři,díky takovým jako jsi ty se nemůžou divit že na ně skoro každý hledí přes prsty. - Středa 24. srpna 2011 ve 14:19 ® kubiczez reakce na …
-
malamut>Ja jsem jeden z duvodů proč nechodíš na MRK???A co jsou ty další???Že by to tam bylo na tebe moc moderní???Furt jsi tam jen prudil a každyho jenom nasiral tim jak jsi se chlubyl svými úlovky v mrazáku.
reagovatTady si mě do ignorovaných nedáš, CHA,CHA,CHA.
- Středa 24. srpna 2011 ve 14:14 ® Stroft
-
Jediná možnost, jak se toho šulina zbavit, je nereagovat na jeho slabomyslné příspěvky.
reagovat - Středa 24. srpna 2011 ve 14:11 ® kubiczez reakce na …
-
petrikveprik> Ja chytám hlavně kapry, a ty pouštím zpět vodě.Když jsme na nějaké výpravě na kapry a bifteky z grilu omrzí, tak přijde na řadu candoš.Mě osobně by ubytek candošů v našich vodach nějak nevadil a ani ubytek vlezlích vlačkařů.
reagovat - Středa 24. srpna 2011 ve 13:30 ®
-
kubiczez> ..že by za nešetrné zacházení s rybou? Důležité asi je si uvědomit, že candát plovoucí hore kopytama už nezabere vůbec na nic. Pak už jen stačí nadávat jak to stojí u vody rok od roku za čím dál větší hovno.. (není to o papírech, těma si klidně můžeš utřít.. je to o možnosti lovit krásné ryby i v budoucnu a zároveň co nejméně narušit fungující ekosystém)
reagovat - Středa 24. srpna 2011 ve 12:58 ® kubiczez reakce na …
-
candatek18>Za to, že chytám na trojhák a nechávam dlouho zažrat candoše mi RS papíry nesebere.Jak už jsem psal, tak zabijim jen ty mirove a ty podmiraky pouštim.Když blaboliš z mrakot, že mi RS sebere papíry, tak bys mohl byt podrobnější a napsat alespoň za co ty kktku.
reagovat - Středa 24. srpna 2011 ve 12:37 ® candatek18
-
hraješ si na frajéra tady,aby si ukázal jakej si bouchač,ale stejně nebude dlouho trvat něž ti rybářská stráž sebere papíry.
reagovata už nás tady neomrzuj my se tu chceme bavit o lovu candáta a ne jak candáta zabít..
- Středa 24. srpna 2011 v 11:56 ® ART reakce na …
-
henny> Zkušenosti ze včerejší noci- 2 dílný wob nic. Po změně repertoáru na klasiku (Husky Jerk 12cm) jsem dostal štičku viz rubrika z lovu. Nevim co ti na to poví osprey, ale u mě v noci vedou ty chrastící
reagovat - Středa 24. srpna 2011 v 11:40 ® malamut reakce na …
-
kubiczez> doufám, že tě vybanujou i tady a zmizíš tam, kam patříš.
reagovat - Středa 24. srpna 2011 v 10:29 ® henny
-
osprey> Tak jsem vláčkař teda mě to nejvíce baví u nás je mnoho candátů Tak poraď jak naně při vláčení. Četl jsem toho hodně například woblery používat dvoudílné nebo chrastící. A podobě chytám na stojáku.
reagovat - Středa 24. srpna 2011 v 10:15 ® kubiczez reakce na …
-
malamut> Jistěěěěěěěěěěěěě Šedej Pse, taky jsem tě poznal podle te fotomontaže na profilove fotce.Co se tyče MRKu, tak tam mam teď utlum v podobě banu
reagovat - Středa 24. srpna 2011 v 9:25 ® malamut
-
kubiczez> tebe si pravděpodobně pamatuju už z MRKu a byl jsi jeden z důvodů, proč tam už nechodím, candatek18 má pravdu, ten tvůj příspěvek je opravdu zvyjebenost.
reagovat