Vyhledávání
Barvení feederových krmítek
15.8.2011 | JKemr | 10.303 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj, prosím o radu ohledně barvení feederových krmítek. Začal jsem vyrábět krmítka a jediné co mi chybí k mojí spokojenosti je kvalitní obarvení. Zkoušel jsem práškovou barvu-u ní byl problém v tom, že barva nebyla jednolitá a na povrchu se tvořili hrudky. Pak jsem zkusil namáčet krmítka do běžné i acetonové barvy- tam byl problém zase v tom, že se na pletivu tvořily kapičky barvy a krmítko nevypadalo dobře. Má někdo ze zkušenějších radu, jak kvalitně obarvit krmítko, tak aby byl povrch jednolitý, hladký a na pletivu nezůstávaly kapky barvy? Díky za všechny poznatky.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 17. srpna 2011 ve 20:38 @ All Armor reakce na …
-
JKemr> No když máš problém…Zajímá mne, jak jsi spokojený.Či jestli budeš, pokud vyzkoušíš. Je to pravděpodobně optimální řešení. Proti vodouředitelným barvám má někdo iracionální výhrady.Ale vyrábějí se i antokorozivní. Ředidlo je levné, i vercajk se vyčistí ve vodě.
reagovat - Středa 17. srpna 2011 v 16:17 ® JKemr reakce na …
-
Ne ne, ještě nekoupil, proč?
reagovat - Středa 17. srpna 2011 ve 14:20 @ All Armor reakce na …
-
JKemr> Už si si koupil tu barvu, co jsem ti poradil?
reagovat - Středa 17. srpna 2011 ve 12:26 ® kubiczez reakce na …
-
JKemr> Ja krmítka nevylívám a feedrovy už vůbec ne, ale vylívám si těžká olova na kaprařinu.Ja je barvim obyčejnou barvou, myslim že to je nějakej Industrol na kov a dřevo.
reagovat - Úterý 16. srpna 2011 v 16:40 ® JKemr reakce na …
-
kubiczez> Ano na černé krmítko mám víc záběru než na nově odlité, lesklé krmítko.Hlavně v mělčích vodách. Pokud je olovo už zašlé(zešedlé) je vše O.K.
reagovat - Úterý 16. srpna 2011 v 16:37 ® JKemr reakce na …
-
kapr1> Divil by ses, jaký rozdíl je v kvalitně obarvených a špatně obarvených krmítkách. Ty kvalitní se prodávají mnohem lépe. Pokud nemáš radu, nechápu proč odpovídáš a proč se vůbec zabýváš tímto tématem.
reagovat - Úterý 16. srpna 2011 v 15:54 ® kubiczez
-
A zkoušel jsi to nebarvyt???Na obarveny máš víc zaběrů co???
reagovat - Úterý 16. srpna 2011 ve 14:52 ® kapr1 reakce na …
-
JKemr> Tak tohle resit je totalni hovadina. to se musim smat.
reagovat - Pondělí 15. srpna 2011 ve 22:36 @ All Armor reakce na …
-
JKemr> Sráškovým emailem děláš asi nějakou chybu. V domácích podmínkách je to i tak jen fušování. Práškové emaily jsou určené na elektrostatické nanášení. A to asi nemáš. Doporučuji používat technologii máčení, ale nitro barva je nevhodná. I když jsou na tento způsob určené speciální barvy, mělo by to jít vodouředitelnou barvou. Právě jsem našel tuto akrylátovou vodouředitelnou barvu vhodnou i k máčení: http://www.barvy-sokrates.eu/…rates-colour Pozor s ředěním! Pokud to přeženeš, nebude to použitelné!
reagovat - Pondělí 15. srpna 2011 ve 22:30 @ All Armor reakce na …
-
holatkojan> No, pokud to vyrábí na kšeft…
reagovat - Pondělí 15. srpna 2011 ve 22:17 ® holatkojan
-
tak to už mi přijde trošku extrém… 1.nevidím duvod proč je barvit 2.když bych je barvil asi bylo nepodstatný jestli tam jsou kapky… docela mě zaráží jaké problémy jsou mezi lidma.nic proti tobě.
reagovat - Pondělí 15. srpna 2011 v 17:47 ® JKemr
-
Přikládám fotky pro porovnání nebarveného a špatně obarveného krmítka(kapky barvy na pletivu).
reagovat