Vyhledávání
feeder jeden nebo dva?
10.8.2011 | jarysek | 15.727 zobrazení | 32 odpovědí
Ahoj,chytam na jeden feederovy prut. Ted uvazuji o druhem. Ale nevim, da se to zvladnout? vetsinou potkavam rybare jen s jednim..
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 23. srpna 2011 ve 20:36 ® spike
-
Osobně radši chytám na dva feedery, na stojáku s jedním prochytávám zakrmený flek s druhým zkouším různé zajímavé místa atd. Na řece zas s jedním krmím a druhý mám nahozený v krmné stopě. Rád taky zkouším druh nástrahy a tak na jeden prut dám např. kukuřicu a na druhý červy.
reagovat - Úterý 23. srpna 2011 ve 20:17 ® vbrm
-
Ahoj já zase používám tento feederák a už přes 3 roky mě nezklamal, mohu doporučit.
http://www.fishop.cz/…-feeder.html
reagovat - Úterý 23. srpna 2011 ve 20:14 ® vbrm reakce na …
- reagovat
- Neděle 21. srpna 2011 v 9:24 @ All Armor
-
Právě včera jsem taky zlomil špičku na fídru. Foukal silný vítr, při manipulaci na břehu se mi omotal vlasec okolo špičky, já jsem kecal s kamarádem a nedával pozor a jedno půlotočení kličky navijáku a namáhání špičky na „vzpěr“ (študovaní ví vocogou), znamenalo lom mezi prvním a druhým očkem.
reagovat - Sobota 20. srpna 2011 ve 22:25 ® rgb23 reakce na …
-
damoz> sama od sebe se ta špička určitě neláme. Taky už jsem jich pár zlomil, ale vždy to byla moje chyba, respektive nepozornost při manipulaci. Možná, že kdybys popsal jak a kde se ti láme, třeba by se to rozuzlilo.
reagovat - Středa 17. srpna 2011 ve 20:25 @ All Armor reakce na …
-
damoz> Ten prut za 4 tisíce nebyl příliš levný a doufáš, že levný bude lepší?
reagovat - Středa 17. srpna 2011 v 19:26 ® fR4Nk13
-
Takmer vzdy chytam na 2 palicky. Jeden mam Ligth a druhu udicku striedam Medium alebo Heavy. Na L, sa snazim selektovat drobnu rybu normalnym feedrovym krmenim od velkej,velku rybu potom chytam z M alebo H cisto na hruby partikel /kuka, boilies, pelety, ziva navnada/.
reagovat - Středa 17. srpna 2011 v 16:52 ® compaq
-
Používám 2 MIVARDI profesional 360H a dají se zvládnot oba bez problémů vřele doporučuju nemají chybu snad ta cena je trochu vyšší.
reagovat - Středa 17. srpna 2011 v 9:09 ® Pepé reakce na …
-
můžu se zeptat, co je to za feeder?
reagovat - Úterý 16. srpna 2011 ve 23:48 ® osprey reakce na …
-
damoz> Co máš za feeder, že se ti láme špička?
Já sám už dlouho feeder nekupoval a poslední, co jsem bral, byly z bazaru.
Co se celkem líbí jsou věci jako Sema Cartel, Colmic Valiant, Mivardi Imperium a nějaká Mikada. Špičky se lámou u mnoha prutů, ale třeba Mivardi je má kousek přes stovku a to jde přežít.
Já mám stará Shimana, co se už dnes nedělají, u těch jsem špičku ještě nezlomil.
reagovat - Úterý 16. srpna 2011 ve 23:10 ® jarysek reakce na …
-
http://www.na-ostruvku.cz/…360-390-420/?…
Mam tenhle ted uz druhy a muzu jen doporucit..
reagovat - Úterý 16. srpna 2011 ve 21:06 ® damoz reakce na …
-
No já mám zatím pouze jeden feeder za který sem dával 4000,– a neustále se mi láme špička, proto už nechci moc utrácet aby to nedopadlo podobně, nemohl bys mi zde poslat odkaz na naký kvalitní feeder?
reagovat - Úterý 16. srpna 2011 ve 21:03 ® osprey reakce na …
-
damoz> Jde o to, jak budeš spokojený ty. Já tyhle levné feedery moc nemusím. Přijdou mi málo citlivé – celkově i jejich špičky.
Ten, co sis koupil, neznám. Chytat s tím půjde, toho bych se nebál. Jde o to, kdy (a jestli) narazíš na hranice možností toho prutu a začneš uvažovat o lepším.
reagovat - Úterý 16. srpna 2011 ve 20:54 ® damoz reakce na …
-
no už jsem si objednal jiný. SPRO Pantera Feeder 3,45m zátěž Medium a k tomu naviják ALBASTAR COMFORT 1000. A to byla sada za 1000 korun i s poštovným.. co na to říkáš?
reagovat - Úterý 16. srpna 2011 v 17:09 ® osprey reakce na …
-
damoz> Levný trochu klackovitý prut u laminátu nebo nějakého kompozitu a poměrně tvrdé špičky.
Chytat se s tím dá, moc příjemné to není, jemné záběry jsou s tím problém.
reagovat - Úterý 16. srpna 2011 v 7:46 @ All Armor reakce na …
-
rgb23> Já si zase myslím, že za těch pár facek, co ten prut stojí i s navijákem, mnoho neriskuje a mohl by to zkusit. A jsem přesvědčený, že možná v jiné barvě s jiným nápisem ten prut stojí několikrát víc…
reagovat - Úterý 16. srpna 2011 v 0:26 ® rgb23 reakce na …
-
damoz> chytat se dá i na vrbový proutek, šňůru na prádlo a ohnutý hřebík, Mr. Velkovezírek to zvládnul dokonce jen na špulku silonu. Pokud to má ohebné špičky, určitě s tím feederovat půjde. Každopádně bych se tomu vyhnul co největším obloukem. Sklolaminátový ohradník je levnější a k hrachu poslouží lépe.
reagovat - Pondělí 15. srpna 2011 ve 20:12 ® damoz
-
nechci zakládat nové téma, proto se vás chci zeptat jaký je váš názor na tento feeder? Mě osobně nejde do hlavy ta cena.. proto bych rád vědel váš názor..
http://www.sportcarp.cz/…der-360.aspx?…
reagovat - Pondělí 15. srpna 2011 v 8:42 @ All Armor reakce na …
-
Malinko> A co při deseti? Jinak jsou, či bývali takoví. Kdysi jsem se dohodl s partou rybářů na společném víkendovém lovu candátů na velké přehradě. Dorazil jsem k vodě poslední a byl jsem nepěkně přivítán už dosti nalitými kolegy. Měl jsem jen 3 pruty (2+rezerva). Oni měli každý nahozeno cca 10 prutů. Komické bylo, že candáty jsme chytili jen 2 za 2 dny a i ty jsem chytil právě já na ty 2 proutky ještě ten večer do půlnoci. Kolegy to dlouho štvalo. Nic než náhoda. Změnilo se počasí, foukal silný vítr, voda byla žlutá.
reagovat - Pondělí 15. srpna 2011 ve 3:11 ® siri
-
Vzdycky se da druhej hodit trebas s nejakou peletou pod hackem na vetsi rybu – co rybu, na KAPRA…
reagovat - Sobota 13. srpna 2011 v 18:15 ® LeoC reakce na …
-
rockDJ> to samé dělám i já. Na Hartě letos byla situace, že jsem chtěl chytat na dva, ale tak nádherně braly ryby, že jsem nedokázal druhý dá dohromady…
reagovat - Sobota 13. srpna 2011 ve 13:58 ® fishman123
-
já vetšinou používám feeder ještě s kaprovým prutem klasicky na položenou s pípakem , ale dva feedery bych občas bral.
reagovat - Sobota 13. srpna 2011 ve 13:10 ® rockDJ
-
Používám dva. Můžeš zkoušet najednou různé nástrahy a montáže, délky návazců. A když nebudeš stíhat tak ten jeden prostě opřeš za sebou o strom…
reagovat - Pátek 12. srpna 2011 ve 22:31 ® Pepé
-
podle mě stačí jeden, člověk se může pořádně soustředit a luxusně si zachytá. 2 bych zkoušel pouze na pomalou hodně selektivní nástrahu na vodě, kde bych čekal větší rybu. (pořádný tloušť, lín, parma…) jinak jeden a 100% péči
reagovat - Pátek 12. srpna 2011 ve 22:15 ® rgb23
-
Většinou si vystačím jen s jedním prutem a jedním návazcem. Když to bere, je to akorát. Když je voda mrtvá, většinou druhý prut nepomůže a akorát odvádí pozornost od náhodných záběrů, které díky druhému prutu stejně prodrbu
reagovat - Pátek 12. srpna 2011 ve 13:32 ® Malinko reakce na …
-
Alivio> mno jo, ale to je pak houby adrenalin
reagovat - Pátek 12. srpna 2011 ve 12:30 ® Shrek reakce na …
-
Malinko> což takhle soukromák, kde si můžeš připlatit každej další prut?
reagovat - Pátek 12. srpna 2011 v 9:52 ® Malinko reakce na …
-
All Armor> Pri peti prutech je jeste treba koukat okolo sebe a za sebe jestli nahodou nejde porybnej, aby se stihli upalit navazce.
reagovat - Čtvrtek 11. srpna 2011 v 16:48 @ All Armor
-
Myslím, že je to jasné. Tam kde musíš držet prut v ruce (přívlač, muškaření), je jeden prut jasný. Tam, kde můžeš prut odložit, proč nepoužít to, co ti zákon dovoluje, tedy 2. Pokud si najdeš tu „správnou“ vodu, můžeš mít i 5 prutů a že by jsi nestíhal, ti hrozit nebude.
reagovat - Čtvrtek 11. srpna 2011 v 0:10 ® osprey
-
Je to podle braní. Bílá ryba tam, kde je jí hodně, se líp chytá na jeden prut, velké ryby klidně na dva.
reagovat