Chytej.cz

Chytejaci:Co to s vama je? necteno

2.3.2005 | Zlinsky_lovec | 1.890 zobrazení | 9 odpovědí

Kdyz jsem se dozvedel o tomto serveru,tak jsem se chtel hned prihlasit,coz jsem ucinil. Nejdriv mi to tu pripadalo jako „domov“,ale za toho pres pul roku,co jsem zde registrovan se to tu zmenilo k nepoznani. Na zacatku tu byli same ryby,obcas nekdo nekoho poskadlil,ale to,co se tu deje ted je i na me trochu moc. Zminim napr.„Konflikty u vody“(viz. Forum),kde se resi,jaky konflikty mate a jak je resite. Docela me ohromilo,ze nekdo misto toho,aby ustoupil nebo to „vykecal“ se tam radsi pobije boxerem,nozem nebo jinyma,nesmyslnyma zbranema. Myslim,ze jsme rybari a ne nejaci rvaci,kteri vyhledavaji konflikty. A taky me ohromilo jednani MK v prispevcich O co jde MK? a v Konflikty u vody!?. Myslim,ze rikat na rybarskych strankach,jaci jsou rybari sadisti a jak trapi ty ryby je nevhodne a poburujici. Bohuzel se k ni pridal i OakenHead,ktery s ni domlouval sraz,pri kterem by meli napadat rybare. Nejsem zastancem nasili,ale jak by jste se zachovali,kdyby po vas slo par takovych odpurcu?Asi by jste i pres svoji tu zbran pouziliMyslim,ze tyto a jine,podobne konfliktni osoby by se meli nad sebou zamyslet. Kurnik,Chytejaci,co je to s vama?Budme zase rybari a jedna parta,ve ktere plati nepsane pravidlo,že budem kamaradi a nebudem se prece urazet jak maly deti,ne?Tot ode mne vse,ted napiste na toto nazory vy. denyg

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 2. března 2005 ve 23:19 ® HaD
HaD

myslim, že to není tak horké, jak se zdá. jedno extempóre a hned to vidět tak černě? neeee, navíc se za pár týdnů oteplí, vyrazíme k vodě a bude dobře

reagovat
Středa 2. března 2005 ve 23:17 ® CeP
CeP

jasne chlapi, okurkova sezona umocnena timhla mrazivym pocasim. jen pockejte az rozmrzne a otepli se. to si tu pak bude kazdej vyskubavat ruce z ramennich kloubu aby rozpazil co nejvic. hehe…

reagovat
Středa 2. března 2005 ve 23:15 ® silur

na tomhle servru jsem tak třikrát do týdne protože nejsem zastáncem dlouhého vysedávání u počítače. Je fakt, že se trochu uteklo od tématu ale zase jak kde. Je zima a tak nám z toho trochu hrabe aspoň mě jo. Raděj si desetkrát vyčistim cajk než bych se pouštěl do nějakých debat o násilí u vody. Zatim jsem se setkal s prima kolegama a když už tak to chce klid. Za chvili to bude lepší a plno zážitků zaplní servr, věřim tomu. Zdravim všechny......

reagovat
Středa 2. března 2005 ve 23:10 ® pupak

no ze nekterejm 16 duben nepomuze bo budou blabolit porad:-)) ))

reagovat
Středa 2. března 2005 ve 23:05 ® fikus
fikus

pupak: jak to myslíš?

reagovat
Středa 2. března 2005 ve 23:03 ® pupak

pijaku nektery asi ne . . .

reagovat
Středa 2. března 2005 ve 22:58 ® fikus
fikus

zedus: naprostý souhlas, taky si začínám uvědomovat, že to můžou být abstinenční příznaky. 16. duben nás vysvobodí.

reagovat
Středa 2. března 2005 ve 22:45 ® zedus
zedus

To chce klíd a nohy v teple, je zima, všem nám to leze na mozek. Počkej až začne sezóna bude to tu zase pořádně o rybách.

reagovat
Středa 2. března 2005 ve 22:37 ® Tomucha
Tomucha

no já jsem tady chvilku. tak nevim jak to vypadalo. Ty konflikty jsem zadal ja, chtel jsem vědět jak je to s ostatnima. Bohužel je to realita, taky mi pripada divny se s někým mlátit-rybářskej cajk nestojí 5 korun. tak bych si ho asi taky bránil. No lidi se mění, MK je blbka. Ale přesto si myslím že se to pořád drží rybařiny. toť můj názor

reagovat